Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijmegen:

Schouw uit de woonkamer halen

ik wil een schouw uit de woonkamer halen en er een strakke wand van maken. Ik wil deze oppervlakte graag gestuuct hebben. 1,5m bij 80m.

Herstellen (water)schade aan wanden en vloeren

Op de 3e verdieping (met lift) hebben we o.a. in de woonkamer en de bijkeuken waterschade aan de wanden, vinyl en (klik)laminaat en de ondervloer. Zie foto's. Dit moet allemaal hersteld worden en we hebben voor de verzekering ook een offerte nodig.

Uitbouw voorzijde

Het gaat om de voorzijde van een tussenwoning waar ik 31-08-2020 de sleutels van krijg. Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken die naar de voorkant gaat, moet er op de BG aan de voorzijde van de huidige woonkamer een uitbouw komen van 3,20 meter breed en 1,50 meter diep met een borstwering van 1,00 meter ivm het aanrecht. Tevens de noodzakelijke voorbereidingen aanleggen zoals watertoevoer, afvoer en elektra wat van dichtbij uit de kelder gehaald kan worden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag iemand die na 31-08-2020 meteen kan beginnen.

Glazen dak serre en schuifpui plaatsen

Ik heb recent mijn woning laten renoveren. Nu wil ik graag mijn serre af laten maken, door een glazen dak te laten plaatsen. De zijkanten staan, deze zijn van steen en geïsoleerd. De totale oppervlakte is ca. 15 m2. Daarnaast wil ik ook graag een schuifpui over de gehele breedte, dat is ca. 6 meter.

Prefab opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw op onze tussenwoning (1961) met plat dak. Vermoedelijk 6,00 meter breed en 5,00 meter lang. Situatie elders in de straat komt al voor dus vergunning moet geen probleem zijn. Ook moet er een trapgat komen en een vaste trap. Graag advies van Aannemer met ervaring met dak-opbouwen. Er hoeft geen badkamer in. Graag prijs als Casco en volledig afgewerkt.

Dakopbouw (casco) realiseren

Graag willen wij een casco-dakopbouw voor op het platte dak van onze 1e verdieping. Circa 5,50 meter breed en circa 7,50 meter lang. Vaste trap/trapgat. Aftimmeren binnenzijde doe ik zelf, isolatie in overleg. Het gaat om een opbouw op het platte dak van de 1e verdieping. Buitenzijde geheel afgewerkt en wind- en waterdicht. Twee overburen doen zeer waarschijnlijk mee. In dat geval gaat het dus om 3 opbouwen. Omdat er bij ons in de wijk veel vraag naar is hebben wij van de gemeente alle tekeningen beschikbaar gekregen, bij interesse kan ik deze toesturen.

Kelder verdiepen en koekoek en trap aanleggen

Van een woning uit 1963 in Nijmegen willen we de bestaande kelder (circa 46 m2.) verdiepen van nu 1,80 meter hoogte naar 2,50 meter hoogte. Ook moet er een vaste trap in komen naar de BG en aan de voorzijde een grote koekoek met daarin een buitentrap naar de voortuin. (De maatvoering van de woning is circa 8 meter lang en circa 6 meter breed). Graag een Aannemer gespecialiseerd in kelderbouw.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis willen wij op 2 plekken een muurdoorbraak in verschillende draagmuren, één voor een deuropening en één voor een venster. Er zijn al tekeningen en berekening gemaakt, op beide plaatsen moet een balk terug (HE100B en HE200B). De muren zijn van beton. Wij willen de klus graag eind juni uitvoeren, als dat kan

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Uitbouw zijkant woning

We willen graag een aanbouw aan de zijkant van ons huis laten bouwen van 5 bij 2,70 m. De zijkant is goed te bereiken. Daarnaar willen we twee doorgangen maken in de bestaande muur. 1 van 90cm en 1 van 120cm. Deze doorgangen zijn in dragende muren. De uitbouw willen we graag van hout hebben. Graag ook afgewerkt met gestucte muren, leidingen en elektra. Het rest van het huis is goed geïsoleerd, dat willen we ook graag voor de rest van het huis. De vloer leggen we zelf. De hoogte van de uitbouw moet 2,55 m worden met een plat dak. Ik heb zelf een tekening gemaakt van hoe ik het er graag uit wil hebben zien.

Uitbouw woonkamer

Uitbouw achterkant, diepte 2 meter, breedte 5 meter. Voorkeur voor complete oplevering met stenen/stalen/houten constructie. Verder laat ik mij graag adviseren. Vergunning is niet nodig, bouwtekeningen zijn al aangevraagd.

Tuin huisje in buitendijks gebied realiseren

Ik wil vergunning vrij een tuinhuisje onder aan een helling (stukje ingegraven) in een buitendijks gebied (dus in de winter komt het in het water te staan, en het moet met een hogedrukspuit schoon gespoten kunnen worden. Het moet van goede kwaliteit zijn. Vergunning is niet nodig. Ik heb 2 concrete opties voor mijzelf, 1 optie zou langs de helling worden gebouwd, de andere langs de grens van de buren. Ik zou ze graag bespreken met bouwers en bekijken wat die ervan vinden. 1. Het gebouwtje wordt vierkant, dan wel rond of halfrond, of een soort garage. Stel het wordt vierkant dan moet 1 wand volledig van glas worden, een aansluitende wand voor de helft van glas, het liefst schuifdeuren of vouwdeuren, voorkeur gaat uit naar vouwdeuren. Dan komt het deel dat flink in het water komt te staan, ik weet niet of er een gemetselde muur of eikenhout in het water kan staan, beton kan wel, dat hoor ik graag. Deze zou Ongeveer 3,5 bij 3,5 m worden. 2. Andere optie is een smal lang tuinhuis, vrij standaard. De onderste laag moet van steen worden (ik denk ongeveer 80 cm), dit kan wel eens in het water komen te staan, daarboven komt hout. De deuren worden kunststof of hout dat ligt eraan wat het beste is in deze situatie. Dit tuinhuisje zal ongeveer 1.60 m binnenruimte bij minimaal 4 m worden, maar dit ligt aan de balklengte het kan namelijk onbeperkt lang worden, dus hiervoor hou ik de balklengte aan. Als er ook een slaapbank en een mooie opmaat gemaakte tafel kan worden, vind ik dat prima, maar dit moet dan apart geoffreerd worden ivm het waterschap. Van het waterschap mag het namelijk niet meer dan ongeveer 8000 euro kosten. Qua fundering heb ik geen idee. Er is opgestort puingrond. Voor mezelf heb ik een schets gemaakt. Ik vraag mij af hoe dik een muur is en dergelijke, dan kan ik hier beter rekening houden met het maken van een schets.

Draagbalk plaatsen

Hallo, een stalen balk 4-70 of 4,80 inzetten aan de buitenkant over de hele lengte, voorgevel (boven een deur en het raam, voor de verdere uitbouw). Zo iets als dit zie de bijlage/foto maar dan aan de voorkant. Wat zijn de kosten? Ik heb er 2 stempels liggen.

Constructieberekening en draagmuur verwijderen

Graag zou ik zo snel mogelijk een berekening willen hebben voor een stalen balk plaatsen in draag muur. Er zit nog 1 verdieping boven. Ook graag advies voor maken van fundering voor aanbouw. De aannemer heb ik al, ben echt opzoek naar een partij die de draagkracht kan berekenen.

Opbouw op plat dak

Opbouw op plat dak. Ongeveer 60 m2. Opbouw op gehele dak. Kopie van de huidige bovenste verdieping. Geen idee of HSB noodzakelijk is. Er zal gekeken moeten worden wat de draagkracht is. Vergunning en dergelijke moet ook nog gebeuren. Wat is er mogelijk en wat zou dat dan kosten?

Houten vloer vervangen door broodjesvloer

Huidige houten balken vloer woonkamer (Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m) verwijderen en vervangen door broodjes/renovatievloer met isolatiewaarde van minimaal RC = 5.0 met behoud van kruipruimte. Een specificatie met aparte kosten voor het verwijderen van de huidige vloer en het plaatsen van de renovatievloer zou fijn zijn. Ik sta open voor adviezen met betrekking tot de voor- en nadelen van bepaalde systemen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Eventueel kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden met het aanleggen van vloerverwarming gehele begane grond. Aanvangsdatum in overleg, kan op korte termijn (1 maand).

Dakopbouw realiseren van een hoekwoning

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen, zoals bijgevoegd bestand. Al is onze woning een hoekwoning en deze tekening is voor een tussenwoning. De afmetingen zijn ongeveer 5 x 8 meter, 40 vierkante meter totaal en is met plat dak en de schuinkanten zijn met leien. Vergunning is nodig, deze vraag ik aan. Dak is van beton van ongeveer 16 cm dik. Trapgat moet gemaakt worden en de trap (2 kwart draaien) moet geplaatst worden. De gevels worden bekleed met eternit leien. Er komen 3 velux ramen. 1 MK04 en 2 UK08. Het dak wordt dicht. Graag casco en complete oplevering op de offerte vermeld.

Achterzijde uitbouwen

We willen graag weten wat de kosten zullen zijn van een uitbouw aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren bij de woonkamer en een deur en raam in de keuken. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Het gaat om en uitbouw van 2m diep bij 6m breed

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw realiseren van ca. 3,5x3,5 m2. Voorkeur voor bakstenen afwerking, bouw met funderingspalen, een lichtdak en een 2-3 deels schuifpui. Het gaat om een uitbouw naast een reeds bestaande uitbouw (plek waar nu keuken staat. Met het doel deze twee uitbouwen samen te voegen tot een geheel.

Keuken en badkamer verbouwen

Bestaande laminaatvloer vervangen door PVC vloer, bestaande keuken met wand verwijderen, lichtstraat plaatsen boven apparatenwand keuken. Nieuwe leidingen keukeneiland aanleggen. Badkamer renoveren, ligbad verwijderen en inloopdouche en vloer/wanden betegelen.

Balkon renovatie

Renovatie van 2 balkonnetjes: per balkon afmeting: 1.5 m bij 0.8 meter. Zie bijlage voor indruk van de balkonnetjes. 1 voorzijde, 2e achterzijde bovenwoning. Maar ook plattegrond. En daarnaast aandachtspunten vd technische keuring. Vorige bewoner heeft hier overigens niets mee gedaan. Rapport van 2017.

Een serre ontwikkelen achter een twee-onder-een-kap-woning

Wij willen een serre aan de achterkant van het huis van 5 bij 2,5 meter. We wensen een schuifpui naar de tuin toe (onderhoudsvrij, antraciet van kleur), een glazen plafond/lichtstraat, een goede fundering en een optie voor zonwering. De achtertuin van de woning is goed bereikbaar.

Schouw verwijderen begane grond

Ik wil een schouw verwijderen uit de woonkamer. Is een draagmuur, dus er moet een draagconstructie komen. Liefst zo min mogelijk in woonkamer, misschien kan het op de eerste verdieping? Ook geïnteresseerd in de extra kosten van de schouw op meerdere verdiepingen verwijderen (schoorsteen verwijderen van het dak is niet gewenst).

Aanbouw van hout realiseren

Graag zou ik een aanbouw willen realiseren van hout. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Deze ruimte zou van veel licht moeten voorzien, zodat je het gevoel hebt deels buiten te zitten. Hij moet 2,7 diep worden en 6 meter breed (over het hele huis). Vergunning is niet nodig. Graag wil ik een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Er liggen nu stenen. Het liefst begin ik rond april, mag ook later maar de voorkeur is wel dat het voor de zomer af is.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.