Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijmegen of directe omgeving.

2143 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, serres van appartementencomplex vervangen, nieuwbouw vrijstaande woning met grote garage, houten huis / atelier laten bouwen, uitbouwen met kelder eronder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijmegen:

Uitbouw achter woonkamer maken

Graag wil ik met uw spreken, eventueel ook offerte ontvangen 4 meter lang wil

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan achterzijde 2,5 meter diep en ongeveer 6 meter breedte. Het betreft een hoekhuis van 3 onder 1 kap woning uit 1929.

Oude woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren bij een potentiële woning. Het is een oud huis uit 1906 en het gaat om een uitbouw van 3,1 m bij 2,5, waar een leefkeuken worden gerealiseerd.

Koekoek van de souterrain vergroten

Graag een prijsopgaaf voor het vergroten van het huidige uitgegraven stuk voor de koekoek van het souterrain. De ruimte is reeds 43 jaar geleden gerealiseerd maar wil graag nu meer daglicht in de ruimte realiseren. Graag advies en offerte op maat.

Asbest verwijderen uit een garageplafond

Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in de plafond van de garage. Lengte van het plafond is 6,67 en breedte is 2,90 meter. Hoeveel gaat het kosten om het te verwijderen en vervoeren (slopen). Het huis wil ik graag kopen en ik wil een prijs weten voor hoeveel ik ervoor kwijt ben.

Een muur uitbreken

Een muur (3.13 meter) tussen twee slaapkamers uitbreken om een ruime slaapkamer te creëren. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is. Eventueel met afvoeren van materiaal.

Draagbalk plaatsen tussen keuken en woonkamer

Er moet een draagbalk geplaatst worden van de keuken naar de woonkamer. De opening moet 2500 mm worden het slopen van de muur kunnen we zelf uitvoeren ook het afval voeren we zelf af wat zouden de kosten ongeveer worden. De muur loopt door tot aan het dak en het huis is van 1966.

Draagmuur indien mogelijk slopen

Het slopen van een muur dat waarschijnlijk dragend is of in ieder geval ondersteuning behoeft na de sloop. Maar het is dus de vraag of het kan en wat de consequenties zijn. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2.5 m2. Het stukje muur is 2.60 meter hoog, bijna 1 meter diep en ongeveer 35 cm dik, graag ook afvoeren puin. Het doel is om een nieuwe keuken te plaatsen die dan door loopt in de bijkeuken.

Serre bouwen

Ik ben mij aan het oriënteren op de bouw van een serre achter mijn woning. Ik wil een aluminium of kunststof serre van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep. Op het dak wil ik ofwel een lichtstraat ofwel polycarbonaat platen. Ik wil graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik maak graag even een afspraak.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Dragende muur in keuken doorbreken

Ik wil mogelijk een dragende muur in de keuken doorbreken. Een muur van ongeveer 2.00 x 2.50 meter. Er is reeds een doorgang, echter deze zou ik graag groter willen maken. De doorgang hoeft niet helemaal tot aan het plafond. Tevens bevindt zich in deze muur een schakelaar voor de verlichting in de keuken.

Asbest verwijderen

Dit is een appartementen heeft nog enkel glas en houten kozijnen die aan vervanging toe zijn. Vermoedelijk moet daarbij ook asbest verwijderd worden.

Verdieping boven op huis bouwen

Wij willen een verdieping boven op ons huis bouwen? Hoe gaat dit in werking en waar alles aan te vragen?

Dragende muur doorbreken

Dragende muur doorbreken in de keuken in Nijmegen van 2.00 x 2.50 meter. Er zit een verlichtingsknop in en er is reeds een doorgang, echter deze graag verbreden. Het gaat om een rijtjeswoning (hoekhuis).

Boog in kelder vervangen door een balk

In kelder zit een boog over circa 1,5 meter. Deze moet vervangen worden door een hoger gelegen balk (Latei of stalen balk). In het gebouw van drie verdiepingen loopt deze muur over de gehele hoogte door. Gevraagd wordt berekening van de balk en plaatsing. Afvoeren en later afwerken behoort niet tot de opdracht.

Draagmuur eruit laten slopen

Het slopen van een draagmuur van 2 x 2,5 meter en puin verwijderen.

Zolder verbouwen en indelen

We willen onze zolder verdelen in 2 kamers, voor zit al een dakraam, en een 'voorgedeelte' waar nu al wasmachine/droger ene kant staat en andere kant CV. Daarnaast willen we achterzijde een dakraam plaatsen. Ik ben benieuwd wat dit ongeveer kan kosten. Er kunnen gipsplaten geplaatst worden als muur maar ik zou graag geholpen willen worden met de keuze.

Fundering realiseren voor een uitbouw

Er dient een fundering gebouwd te worden voor een uitbouw. De afmeting zal 5 bij 3 meter moeten worden. Het zal gaan om een betonnen vloer met bewapening en een vorstrand.

Woning uit- en verbouwen

Wij zijn op dit moment eigenaar van 2 naast elkaar gelegen woningen. 1 woning was al in ons bezit en werd door ons verhuurd. We willen daar binnenkort zelf gaan wonen. We hebben de naastgelegen woning gekocht en willen die gaan ombouwen voor verhuur. We willen bij de 1e woning een aanbouw van 300 x 600 cm laten maken met een plat dak, hardhouten kozijnen, openslaande tuindeuren en een losse loopdeur. We willen dubbele beglazing en kleine raampjes, conform bijgevoegde tekening. Op de bovenverdieping boven die aanbouw moet een gevelkozijn met ramen worden vernieuwd. We gaan graag in gesprek met bedrijven om de diverse onderdelen van de verbouwing te bespreken. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.

Betonnen kelderplafond herstellen

Er lopen meerdere scheuren door ons kelderplafond. De granito vloer welke op de begane grond ligt, bevat ook scheuren. In hoeverre deze scheuren samenhangen met de scheuren in het kelderplafond kan ik niet beoordelen. Ik zou hier graag iemand naar laten kijken. Het plafond heeft een oppervlakte van ongeveer 20 m2 (grove inschatting).

Vrijstaande garage bouwen

In de achtertuin willen wij een garage laten bouwen. De muren dienen te worden gemetseld, plat dak, garage deur en aan de zijkant een loopdeur. De afmeting zal 6 bij 3 meter zijn. De vergunning is aangevraagd.

Asbest uit de garage verwijderen

Asbest uit een 1-auto garage verwijderen. Er zit asbest in het plafond. Het zijn een stuk of acht platen. De precieze maat weet ik niet. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het geheel?

Grotere latei plaatsen in een draagmuur

Wij hebben een jaren 60 woning en willen een doorgang met de keuken creëren. Er zit een latei in deze muur, maar deze was geschikt voor doorgeefkasten. Wij willen de hele muur open hebben. De lengte is ongeveer 4 meter. De muur eronder moet ook doorgetikt worden. Graag ontvangen wij een offerte en zoeken wij iemand die goed kan meedenken in de mogelijkheden.

Trapgat vergroten voor nieuwe trap

Ik wil het trapgat naar zolder vergroten zodat er een vaste trap naar zolder geplaatst kan worden. Wat kost dit? De vloer van de zolder is van beton.