Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijmegen of directe omgeving.

2183 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijmegen:

Erker vookant aan de woning bouwen

Ik wil graag een erker aan voorzijde van de woning. Bestaande uit 4 kozijnen. De oude gaan er uit en worden hergebruikt. Een stalen ligger om bovenstaand metselwerk op te vangen is nodig. De erker zal 4 meter breed en 1,50 meter diep worden.

Kleine plek met betonrot herstellen

Aan de onderkant van mijn balkon brokkelt wat cement af en is een stuk van de funderingsdraad zichtbaar geworden. Volgens mij een teken van betonrot. De klant bied aan om een foto te sturen naar de desbetreffende gedesinteresseerde vakman. Het balkon is goed bereikbaar vanaf het huis.

Draagmuur slopen en andere muurtjes/wandjes weghalen

1 draagmuur van 16 m2 1 gewone muur van 16 m2 3 van 8 m2 Inclusief puin ruimen

Zolder verhogen en verbouwen

Zolder verbouwen tot een slaap/studie kamer van ong. 4 bij 3 meter

Draagmuur slopen, ondersteunen en afsmeren

Een draagmuur slopen waar nu een kozijn in staat. Het stuk wand wat eruit moet is circa 1.00 meter breed en hoog 2.50 meter, dat is een stuk naast een kozijn. Boven het kozijn moet er een stuk uit van 30 cm hoog bij 150 cm breed. Het geheel moet voorzien worden van een draagbalk en afgemeerd worden. Het afval moet worden afgevoerd. Uitvoering bij voorkeur in januari. Er is geen haast mee.

Zolder verbouwen tot een extra slaap-/studiekamer

Ik wil de huidige zolder verbouwen tot een extra slaap/studiekamer. Het gaat om een oppervlakte van 4 bij 3 meter. Op dit moment wordt het gebruikt als opbergruimte, maar dat wil ik ombouwen tot een extra kamer, zodat we extra ruimte hebben voor de kinderen. Er is alleen te weinig ruimte, omdat het dak te laag is, dus wil ik de nok met bijna 1 meter verhogen.

Kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers

We hebben een kerk en die willen we verbouwen naar 19 onzelfstandige appartementen met eigen voorzieningen In het betreffende gebouw zit helemaal niks ook geen verdiepingsvloeren. Het is geen monument dus alles mag verbouwd worden. Fundering van het pand loopt naar ruim 3 meter. Zand moet er nog wel uit. Graag een offerte voor de 4 verdiepingen kelder apart offreren. Bouw gaat binnen 8/9 maanden van start.

Uitbouw achterkant huis

Wij willen uitbouwen aan de achterkant van ons huis. Afmetingen ongeveer 5,25 breed en 2,5 diep.

Uitbouw achter woonkamer maken

Graag wil ik met uw spreken, eventueel ook offerte ontvangen 4 meter lang wil

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan achterzijde 2,5 meter diep en ongeveer 6 meter breedte. Het betreft een hoekhuis van 3 onder 1 kap woning uit 1929.

Oude woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren bij een potentiële woning. Het is een oud huis uit 1906 en het gaat om een uitbouw van 3,1 m bij 2,5, waar een leefkeuken worden gerealiseerd.

Koekoek van de souterrain vergroten

Graag een prijsopgaaf voor het vergroten van het huidige uitgegraven stuk voor de koekoek van het souterrain. De ruimte is reeds 43 jaar geleden gerealiseerd maar wil graag nu meer daglicht in de ruimte realiseren. Graag advies en offerte op maat.

Asbest verwijderen uit een garageplafond

Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in de plafond van de garage. Lengte van het plafond is 6,67 en breedte is 2,90 meter. Hoeveel gaat het kosten om het te verwijderen en vervoeren (slopen). Het huis wil ik graag kopen en ik wil een prijs weten voor hoeveel ik ervoor kwijt ben.

Een muur uitbreken

Een muur (3.13 meter) tussen twee slaapkamers uitbreken om een ruime slaapkamer te creëren. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is. Eventueel met afvoeren van materiaal.

Draagbalk plaatsen tussen keuken en woonkamer

Er moet een draagbalk geplaatst worden van de keuken naar de woonkamer. De opening moet 2500 mm worden het slopen van de muur kunnen we zelf uitvoeren ook het afval voeren we zelf af wat zouden de kosten ongeveer worden. De muur loopt door tot aan het dak en het huis is van 1966.

Draagmuur indien mogelijk slopen

Het slopen van een muur dat waarschijnlijk dragend is of in ieder geval ondersteuning behoeft na de sloop. Maar het is dus de vraag of het kan en wat de consequenties zijn. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2.5 m2. Het stukje muur is 2.60 meter hoog, bijna 1 meter diep en ongeveer 35 cm dik, graag ook afvoeren puin. Het doel is om een nieuwe keuken te plaatsen die dan door loopt in de bijkeuken.

Serre bouwen

Ik ben mij aan het oriënteren op de bouw van een serre achter mijn woning. Ik wil een aluminium of kunststof serre van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep. Op het dak wil ik ofwel een lichtstraat ofwel polycarbonaat platen. Ik wil graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik maak graag even een afspraak.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Dragende muur in keuken doorbreken

Ik wil mogelijk een dragende muur in de keuken doorbreken. Een muur van ongeveer 2.00 x 2.50 meter. Er is reeds een doorgang, echter deze zou ik graag groter willen maken. De doorgang hoeft niet helemaal tot aan het plafond. Tevens bevindt zich in deze muur een schakelaar voor de verlichting in de keuken.

Asbest verwijderen

Dit is een appartementen heeft nog enkel glas en houten kozijnen die aan vervanging toe zijn. Vermoedelijk moet daarbij ook asbest verwijderd worden.

Verdieping boven op huis bouwen

Wij willen een verdieping boven op ons huis bouwen? Hoe gaat dit in werking en waar alles aan te vragen?

Dragende muur doorbreken

Dragende muur doorbreken in de keuken in Nijmegen van 2.00 x 2.50 meter. Er zit een verlichtingsknop in en er is reeds een doorgang, echter deze graag verbreden. Het gaat om een rijtjeswoning (hoekhuis).

Boog in kelder vervangen door een balk

In kelder zit een boog over circa 1,5 meter. Deze moet vervangen worden door een hoger gelegen balk (Latei of stalen balk). In het gebouw van drie verdiepingen loopt deze muur over de gehele hoogte door. Gevraagd wordt berekening van de balk en plaatsing. Afvoeren en later afwerken behoort niet tot de opdracht.

Draagmuur eruit laten slopen

Het slopen van een draagmuur van 2 x 2,5 meter en puin verwijderen.

Zolder verbouwen en indelen

We willen onze zolder verdelen in 2 kamers, voor zit al een dakraam, en een 'voorgedeelte' waar nu al wasmachine/droger ene kant staat en andere kant CV. Daarnaast willen we achterzijde een dakraam plaatsen. Ik ben benieuwd wat dit ongeveer kan kosten. Er kunnen gipsplaten geplaatst worden als muur maar ik zou graag geholpen willen worden met de keuze.