Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijmegen of directe omgeving.

2295 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijmegen:

Aanbouw van hout realiseren

Graag zou ik een aanbouw willen realiseren van hout. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Deze ruimte zou van veel licht moeten voorzien, zodat je het gevoel hebt deels buiten te zitten. Hij moet 2,7 diep worden en 6 meter breed (over het hele huis). Vergunning is niet nodig. Graag wil ik een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Er liggen nu stenen. Het liefst begin ik rond april, mag ook later maar de voorkeur is wel dat het voor de zomer af is.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In ons huis wil ik een deuropening in een draagmuur laten maken (ca 1 m breed). Er is al een constructieberekening en tekening aanwezig, vergunningaanvraag loopt. De deuropening komt in een 18 cm dikke betonnen muur, er moet een balk HE180B geplaatst worden. Offerte graag inclusief afvoer materiaal, en als meerprijs plaatsing kozijnen + deur (maar dat laatste hoeft niet per se).

Een serre realiseren achter een woning

Ik zoek een aannemer die een serre kan ontwikkelen aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. De serre moet ongeveer 400 bij 900 cm groot worden, een hout skelet hebben en zijn voorzien van houten kozijnen. Daarnaast moet de uitbouw waarschijnlijk woon-klaar worden opgeleverd, maar dit bespreek ik graag met de vakman.

Meerdere bankirai vlonders op dakterassen

Namens onze Vereniging van Eigenaars win ik graag advies in over te kiezen materialen en prijzen voor vervanging van een groot aantal bankirai dakterrassen van appartementen in ons appartementencomplex en een bankirai looppad dat de bewoners toegang geeft tot hun woning. Vraag is of de bestaande bankirai vlonders hergebruikt kunnen worden als over vijf jaar de onderliggende dakbedekking vervangen moet worden. Als nieuwe vlonderplanken nodig zijn, kunnen wij dan het best voor opnieuw voor hout of juist voor composiet of kunststof kiezen? Gaat om enkele 100e m2, momenteel liggen er hardhouten vlonders

Een klein huis aan de zijkant van mijn tuin bouwen

Aan de zijkant van mijn vrijstaande hoekwoning heb ik een tuin van 4 x 7.5 meter. Ik zou graag mijn tuin laten betegelen. De schutting heb ik al en een paar planten komen in de voortuin. Op de begane grond zit een keuken en woonkamer, op de 1e verdieping de badkamer en op de 2e verdieping zit een dakkapel. Ik zou op het stuk van 4 x 7.5 meter een klein huis van steen laten bouwen van 30 m2. Ik wil de vergunning aan gaan vragen. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Graag de buitenafwerking, binnen doe ik zelf, maar wel graag inclusief elektriciteit.

Onderkelderen van huis

Ik wil graag een kelder onder mijn benedenwoning laten maken. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en wil dit graag in het geheel onderkelderen eventueel een stuk tuin er bij. Ik wil graag de optie om er een individuele woning van te maken mits mogelijk. Ondergraven mal en beton storten. Halve meter kruipruimte.

Uitbouw achterzijde huis

Graag laat ik een uitbouw van 3,5 bij 3,5 meter realiseren aan bestaand huis. Muur links reeds aanwezig door aanbouw van de buren. Er is geen vergunning nodig, buren hebben deze niet nodig gehad. Traditionele uitbouw, waarvan links alle muren al aanwezig zijn, rechts enkelsteensmuur van schuur aanwezig, dan blijft over de gevel en een simpele doorbraak. Er is een fundering nodig voor de voorzijde, de 2 muren aan zijkant staan reeds op fundering. Graag de oplevering compleet inclusief stucwerk en minimaal elektra. Wanneer het u uitkomt kunnen we starten, wij hebben er geen haast bij. Op Google kunt je ons huis vinden, zo krijg je via streetview al een beeld van hoe het huis eruit ziet.

Nokverhoging en vaste trap naar zolder

Wij willen graag een nokverhoging en een vaste trap naar de zolder om extra leefruimte te creëren. De Zolder is 5,60m bij 4,90m en bestaat uit een klein deel en een groter deel. De hoogte is momenteel rond de 1,60. We willen een prefab Het is een tussenwoning. We zijn zelf niet zo handig, dus afwerken (elektriciteit etc) is een must. Schilderwerk kunnen we zelf. We horen graag wat de prijs zal zijn voor een dergelijk project.

Opbouw plat dak

Wij willen een extra slaapkamer bouwen op ons huis (3e verdieping). We hebben een plat dak en willen een gedeelte hiervan gebruiken om een dakopbouw op te laten bouwen, de andere helft wordt dakterras (situatie is eigenlijk vergelijkbaar met de 1e afbeelding op jullie website). Afmeting dakopbouw: ongeveer 5 x 4.70 meter. We willen heel graag weten hoeveel dat ongeveer zou kosten en hoe de aanvraag van een vergunning in zijn werk gaat. Alvast bedankt. Graag advies over welke constructie het beste is voor de opbouw. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, eventueel ook stucwerk, maar ieder onderdeel graag apart benoemen op de offerte.

Uitbouw en opbouw garage

Uitbouw en opbouw van een garage. Zie bijlage voor exacte maten. Voor beide projecten geldt dat casco/compleet in overleg is. Er moet wel elektra aangelegd worden, geen stucwerk, een fundering, leidingen etc. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg en er is een vergunning voor nodig. Die ga ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde en mogelijk uitbouw 2e verdieping

Uitbouw begane grond 5 bij 4 meter diep. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra aangelegd worden, er moet gestuct worden, er moet een fundering in komen en de uitbouw moet prefab zijn. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

We willen graag een complete verdieping op het platte dak laten bouwen, met een raam en rolluik aan de voorkant en achterkant, (zijkanten niet). Het gaat om een opknaphuis (tussenwoning) zonder zolder maar met een puntdak. Het dak moet ook gerenoveerd worden. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m2. Ik zoek een aannemer die ons kan adviseren en een bouwkundig rapport op kan stellen. Naast dit project moet de hele woning verbouwd worden. Ook hiervoor kan een aannemer in aanmerking komen.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 4 meter diep en 6.65 meter breed. Referentie zoals uw klassieke afbeelding op uw site. Tuindeur met bovenlicht en melkmeisje en daarnaast een raam. Aan de zijkant van de uitbouw nog een loopdeur. Hoogte van de uitbouw zal bruto ongeveer 3.15 meter zijn. Graag de isolatie voor vloer/dak/muren met een hoge RC waarde. HR++ glas. Tuindeuren met melkmeisje 3000 ipv 3300. Bij vragen even bellen aub

Vervanging 6 kunststof kozijnen 1 deur en convectorput voor verwarming

In de woonkamer willen wij een nieuw kozijn en openslaande deuren +- 315 x 260 cm. Op deze plek zit nu een verwarming, door de plaatsing van de deur en raam zal de verwarming moet dan verplaatst worden. Wij zitten hier te denken aan een convectorput voor de nieuwe verwarming. In de keuken een nieuwe kozijn en als het moet een nieuwe deur 260 x 165 cm. Op de bovenverdieping willen we 4 nieuwe kozijnen van 218, 316, 212 en 316 hoogte is bij allen 135. Alle kozijnen willen we wit en dubbel of trippel glas. Kunststof. Daarnaast willen wij dat al deze kozijnen en deur worden afgewerkt.

Erker plaatsen

Wij willen een erker van ongeveer 3.5 breed diepte 1,5 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk aan de binnenkant en leidingwerk voor de verwarming. Ik weet nog niet van welk materiaal de erker gemaakt moet worden, en of er een fundering in moet maar ik wil in ieder geval een houten kozijn hebben. Ik weet ook nog niet of er een vergunning voor nodig is, dat moet ik nog navragen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.

Serre bouwen

Ik wil graag een serre aanbouwen van glas en hout. Het zal zal ongeveer 27 m2 worden. Laat mij verder graag adviseren door de vakman. Er is geen vergunning nodig.

Badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer laten opknappen. Nieuw tegelwerk, nieuwe douche en nieuwe verwarming. E.e.a. extra waterdicht. Omvang: 2,5 x 2,5 m

Het plafond repareren

Er moet een offerte komen voor reparatie plafond van de slaapkamer. Van uit de zolder is er iemand door heen gegaan. In het plafond zit een groot gat, daar onder zit riet. Er zitten ook scheuren in het plafond van de overloop.

Zolder begaanbaar maken

We willen graag de zolder begaanbaar maken. We gokken dat er een grondoppervlakte is van ongeveer 30 m2. Hiervoor moeten er planken/platen worden gelegd, isolatie geplaatst. CV en elektriciteit gelegd, platen tegen het dak en afwerking van de zolder. Voor CV en elektriciteit kunnen we eventueel een los persoon regelen.

Dakopbouw realiseren

Betreft een dakopbouw over het gehele oppervlakte van het huis. (48 m2). 9,60 m bij 5,60 m. De vergunning moet nog geregeld worden, in overleg wie dit doet. Er is nog geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is, maar hier in de buurt is op hetzelfde type dak gebouwd. We willen een deels complete oplevering. De ramen en buitenafwerking willen wel, eventueel binnen een aantal muren geplaatst en elektra. Stucwerk wel graag vermelden op de offerte, maar daar ben ik nog niet zeker van. Tekeningen van standaard dakopbouw zijn verkrijgbaar bij de gemeente, deze zouden opgevraagd moeten worden. In mei 2020 hoopt meneer te kunnen beginnen, wel in overleg.

Uitbouw zijkant huis van twee verdiepingen

Graag willen wij over de hele diepte van het huis +/- 7 meter, ongeveer 3 meter uitbouwen over 2 verdiepingen. Totaal 3 ramen van 1 m2, en een schuifpui. Voorts alleen metselwerk, (sedum)dak, en een paar stopcontacten. De fundering moet echt solide worden. Het huis is uit de jaren 60 en staat als het goed is op stalen palen met beton. We willen een casco oplevering, maar de buitenkant geheel afgewerkt. Vergunning is nodig, deze regelen we zelf. Is het mogelijk met een prefab constructie de afwerking aan de buitenkant met metselwerk af te werken? Graag ontvangen we verder advies over de constructie. Graag ontvangen we een offerte.

Badkamer en toilet verbouwen

We zijn mogelijk van plan om een huis te kopen en daarin dan direct de badkamer te verbouwen. Graag zouden wij vernemen wat het kost om een badkamer van iets minder dan 4 m2 volledig te verbouwen. Er moet een dubbele wastafel, een bad/douche en een toilet in komen. Een toilet is er nu nog niet. We willen dit graag laten doen in een modernere stijl, in 'veilige' kleuren. De wc op de begane grond, recht onder de badkamer, zou dan in dezelfde stijl verbouwd moeten worden.

Kelder uitdiepen en koekoek maken

Ik wil in een nieuw aan te kopen woning een kelder laten uitdiepen en een koekoek laten maken voor meer daglicht. De kelder is 30 m2 en is momenteel 1,80 hoog. Aangezien het een zeer prille fase betreft is een indicatie meer dan voldoende. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Aanbouw erker

Erker voorgevel Het uitbreiden van de woning op de begane grond met een erker aan de voorgevel van de woning. De afmeting van de erker is circa 290 cm x 75 cm. (inwendig) Het dak van de erker wordt uitgevoerd in beton en verder afgewerkt conform de technische omschrijving van de woning. De onderzijde van het plafond wordt lager uitgevoerd dan het plafond van de standaard woning en voorzien van spuitwerk. Graag zou ik hulp willen hebben bij het aanvragen bij de vergunning.