Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijkerk of directe omgeving.

189 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijkerk:

Badkamer en wc renoveren

De oude badkamer dient te worden verwijderd en het puin afgevoerd. Hierna zal de indeling in deze ruimte, 2 bij 4 meter, veranderen en de leidingen zullen moeten worden aangepast. De vloer en de wanden wil ik daarna laten betegelen en een douche, ligbad, toilet en wastafel laten plaatsen. Het toilet op de begane grond van 1 bij 2 meter wil ik dan ook gelijk laten aanpassen. Hier dienen de wanden en de vloer te worden betegeld en het toilet en fonteintje geplaatst.

Grote prefab dakkapel plaatsen

Dakkapel met de volgende afmetingen: breedte 6.20 en lengte 6.26 meter. Het gaat om een schuin dak, waar ik waarschijnlijk een prefab opbouw op wil hebben geplaatst over de breedte een kozijn met drie maal draaikiepramen.

Extra verdieping op een plat dak maken

Wij willen een extra verdieping van ongeveer 5 bij 8 meter. Donderdag heb ik een gesprek bij de gemeente over de opbouw. We weten nog niet precies wat we willen qua kozijnen en deuren e.d.

Prefab dubbele nokverhoging maken

Wij willen graag een prefab dubbele nokverhoging laten plaatsen op onze woning. De buitenkant moet daarbij netjes afgewerkt zijn. Maar aan de binnenkant kunnen we de afwerking zelf doen. Graag zou ik willen weten wat hier de kosten voor zijn.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Voor de bouw van een vrijstaande woning ben ik op zoek naar een goede aannemer

Huis na laten bouwen

Ik zou graag een prijs opgave willen, over het na laten bouwen van het huis op de foto.

Uitbouw met openslaande deuren

Uitbouw naar achter, ongeveer 4 meter diep (vergunningvrij), 2 openslaande deuren.

Zolder aftimmeren en scheidingswanden plaatsen

Aftimmeren van de zolder: Plaatsen van twee wanden, 2 deuren/kozijnen, aftimmeren twee dakkapellen. Indien mogelijk kleine vliering realiseren.

Balkon repareren

Ik heb last van betonrot in mijn balkon. Afmeting van het balkon is 2 x 1 meter.

Vliering maken op zolder

Wij willen van de vliering en mooi zolder maken. De vliering is 4,5 meter breed en 10 meter lang en willen dan ook een vaste trap in plaat van vlizotrap

Uitbouw boven op de bestaande uitbouw maken

Wij zijn bezig met een ander huis te kopen. Hier moet ontzettend veel aan gebeuren. We willen een begroting maken en weten wat het kost om een aanbouw voor de badkamer te plaatsen boven op een bestaande aanbouw?

Deurkozijn verplaatsen in een niet dragende muur

Deurkozijn badkamer (deur 78 x 201,5 cm) in niet-dragende muur, op eerste verdieping moet netjes verwijderd worden en 15 cm opgeschoven worden.

Gewapende betonvloer in de tuin verwijderen

In onze achtertuin ligt een gewapende betonvloer van 410 x 260 cm die wij graag laten verwijderen en afvoeren. Aan de achterkant van de tuin loopt een pad langs een geluidswal. Via die zijde is er aansluiting op de openbare weg. Wij ontvangen graag uw offerte.

Draagmuur verwijderen en balk met kolommen plaatsen

Het gaat om een draagmuur 3m bij 2. 65 hoog. Constructeur berekening aanwezig. Moet op kolommen (70x70x5), deze vast bouten op betonnen poeren. Draagbalk moet IPE220 zijn (3 meter lang dus). Graag offerte met en zonder de sloopwerkzaamheden.

Kelder onder volledige begane grond

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een kelder onder onze nieuwbouwwoning. De kelder dient onder de gehele begane grond geplaatst te worden. De buitenkanten zijn 12,40 bij 6.0 meter In afwachting van uw bericht.

Draagmuur door stalen balk en kolommen vervangen

Uitbreken van een draagmuur en deze opvangen met een stalen balk en kolommen. De muur is 3 meter lang en 2. 65 meter hoog. IPE220 profiel en 2x kolom 70 x 70 x 5 centimeter. Berekening door constructeur is uitgevoerd, rapport is aanwezig. Eventueel kunnen de sloopwerkzaamheden zelf uitgevoerd worden en de balken kunnen eventueel ook zelf aangeleverd worden. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Draagmuur verwijderen en IPE220 balk plaatsen

Draagmuur doorbreken en IPE220 balk plaatsen. Berekening gemaakt door constructeur, balk wordt zelf besteld. Doorbraak van 2.50 meter en ongeveer 2.50 meter hoog. Graag offerte inclusief het afvoeren van het puin.

Aan- en opbouw bouwen bij een woning

Wij hebben een bepaalde woning op het oog, maar vinden deze nog wat aan de kleine kant. Graag willen we de woning vergroten door een aan- en opbouw. We zijn aan het kijken wat we hier het beste voor kunnen doen en wat daar eventueel de kosten voor zijn. In de bijlage treft u de plattegrond van de begane grond en eerste verdieping. We dachten dat het wellicht handig was om de woning ongeveer 2 m aan te bouwen, aan de achterzijde. Daarnaast is er reeds een aanbouw aanwezig (op de foto van de plattegrond begane grond rechtsboven) en willen we hier een opbouw plaatsen zodat er ook een slaapkamer gerealiseerd kan worden, op de plattegrond nu een dakterras. Geen idee of eea logisch over komt, maar is het mogelijk om een idee te geven wat de kosten globaal zullen zijn?

Schuur ombouwen tot multifunctionele ruimte

Ik wil een schuur met de afmeting van 10 x 20 meter renoveren ten behoeve van het gebruik voor vergaderen, workshops, trainingen, bijeenkomsten en partijen. -Vloer egaliseren, houten vloer erin; -Deur/opening in pui opknappen; -Achter- of zijkant extra opening creëren; -Wanden en dak isoleren; -Afwerking met houten spanten of iets dergelijks, nu van staal/warme uitstraling in combi met industrieel; -Extra ramen erin/verlichting; -Hoek/uitsparing ten behoeve van keuken/bar; -Afvoer ten behoeve van een open haard/houtkachel + kachel erin; -Ruimte ten behoeve van een toilet, eventueel douche/badkamer; -Voldoende ventilatie, koeling, verwarming etc. Voldoende elektra tbv aansluiting laptops, beamer, verlichting, etc; - Aansluiting Internet/Wifi; - Voldoende afsluitbaar/goede sloten erop; - Zonnepanelen op het dak (schuin/standaard: in punt naar midden).

Woning maximaal casco onderkelderen

Ik heb een hoekwoning en heb de wens om daar een grote kelder onder te laten maken, met zoveel mogelijk daglichttoetreding. Ik denk aan een binnenwerkse maat van 4,80 x 10,0 meter. De woning is op stroken gefundeerd en ik heb mij al laten vertellen dat daar onderblokken onder moeten worden geplaatst. Ik bespreek hier graag de mogelijkheden en ontvang daarna uw offerte. Ik wil deze bouw graag in de zomer van 2017 laten uitvoeren.

Fundering voor een prefab garage maken

Graag ontvangen wij van jullie een offerte voor de fundering van een prefab betonnen garage. De garage zal 3.48 meter breed worden en de lengte ligt tussen de 6.60 en 7.50 meter. De garage zullen wij bij een nieuwbouwwoning laten plaatsen en zal ergens april 2017 uitgevoerd moeten worden.

Schade door boktor herstellen

In een van onze bijgebouwen hebben wij vermoedelijk boktor ontdekt. Het gaat om een gebouw van 12.5 x 8 meter groot waarvan de eerste meter bakstenen is en de overige 2 meter van potdeksel wandplaten is. Ik zou graag een indicatie van de kosten willen weten voor het verhelpen hiervan.

Asbest uit ontluchtingspijp verwijderen

Ik heb mogelijk asbest in de ontluchtingspijp in de keuken op zolder. Het/de asbest is zichtbaar.

Prefab kelder plaatsen

Ik wil graag een prefab kelder laten plaatsen. Inwendig 7 bij 3 meter zonder dak. Stahoogte 215 cm alleen leveren, dus inclusief transport. Exclusief graafwerkzaamheden, bronbemaling, kraankosten et cetera.

Vervangen van een staand toilet door een hangend toilet

Ik wil graag mijn staande toilet vervangen door een inbouwtoilet. Hoeveel aanpassingen hiervoor nodig zijn is voor mij nog onbekend.