Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor diverse werkzaamheden bij een woonboerderij:

Diverse werkzaamheden bij een woonboerderij

Wij hebben een oude woonboerderij aangeschaft waar diverse werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Tussen de woonkamer en de keuken dient er een gedeelte van een dragende muur verwijderd te worden. De muur is ongeveer 6 meter lang en hier dient ongeveer 3 a 4 meter weggehaald te worden. Er zal hierna een houten steunbalk geplaatst moeten worden om de boerderij stijl te behouden. Verder zal de houten vloer in de woning verlaagd moeten worden met 10 cm en een betonnen vloer met vloerverwarming geplaatst. Dit is ongeveer 35 m2. In de hal zijn steenstrips tegen de muur geplaatst. Deze willen wij graag in een betonlook laten stuken. De ruimte is 2.96 meter breed en 5 meter lang. Graag zouden wij voor per onderdeel een indicatie ontvangen en hopen snel te kunnen starten met de werkzaamheden.
Onze klant uit Lunteren (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werkzaamheden bij een woonboerderij uit heel Nederland:

Lak van gebinten verwijderen

In een aangekochte woonboerderij zit lak op de gebinten in de woonkamer en gang. Deze wil ik eraf laten halen door middel van luchtgommen. Hiervoor zoek ik een bedrijf dat dit voor mij kan doen. Het zal gaan om 100 strekkende meter. De werkzaamheden moeten in de eerste week van december 2018 worden uitgevoerd. Er zijn foto's aanwezig.

Oudhollands dak moderniseren

Het betreft een oude gemoderniseerde woonboerderij van ongeveer 28 meter lang, echte oud Hollandse rode pannen, aan beide kanten 134 in de lengte en 29 pannen in de hoogte. Het dak is in behoorlijke conditie, maar laat onder extreme omstandigheden wel eens wat water door. Waar plastic onder de pannen zit is dit door vogels vaak beschadigd, het gaat dus vooral om het goed waterdicht maken van het dak liefst met behoud van de originele pannen. Een betere isolatie is mooi meegenomen, moderne pannen passen eigenlijk niet bij dit huis uit 1850. Ik zit in de oriëntatie fase en laat me graag goed adviseren. overigens hoeven de werkzaamheden niet in een keer uitgevoerd te worden, het is ook prima al dit in fases gebeurt.

Dak renoveren van een woonboerderij

Wij overwegen een woning te kopen waarvan het dak gerenoveerd dient te worden. Daarom ontvangen wij graag een prijsindicatie voor een dakrenovatie met betrekking tot de volgende details. Foto’s en tekening zijn per email te versturen mocht hier vraag naar zijn. ALGEMENE INFORMATIE: - 2/1 kap woonboerderij - Hellend dak aan 2 zijde - Voorzijde 1 klein raampje. Achterzijde 1 klein raampje - Spant en ribben in goede staat, met uitzondering van 1 spant, rot aanwezig door lekkage. - Dakgoot is goed - Voorzijde dak is volledig toegankelijk, grenst aan voortuin - Achterzijde dak is toegankelijk via plat dak van uitbouw over volledige breedte AFMETINGEN : - Dak hoogte 3. 25 m, Nok hoogte 7.2 m, Diepte Huis 9 m, Breedte huis 9.5 m - Dak oppervlakte 2 x (6 m x 9. 5 m) = Totaal 114 m2 WERKZAAMHEDEN : - Dak volledig terug strippen tot aan de Ribben - Dakplaten, eterniet, bevat asbest. Verwijdering hiervan moet rekening mee gehouden worden. - Nieuw isolatie / dakplaten aanbrengen, rekening houden met hoogte gezien dak van buren - Dakpannen leggen, wij verwachten dat 5% van de dakpannen vervangen moeten worden EXTRA WERKZAAMHEDEN : Plaatsen van 2 extra ramen achterzijde huis. Verwijdering restant schoorsteen, enkel nog aanwezig in zolderruimte en dak Optioneel: 1 dakkapel in plaats van een van de ramen Optioneel: Wij staan open voor het idee van zonnepanelen

Nieuw dak plaatsen

Wij gaan ons huis grondig verbouwen. Het meeste doen wij zelf. Voor het plaatsen van het nieuwe dak, het dak moet in zijn geheel worden verhoogd, zodat er ook een zolder ontstaat, hebben wij een aannemer nodig. Wij zijn inmiddels gestart met het uitgraven van de fundering. Het betreft een gedeelte van een woonboerderij en het gaat om een pannendak. Afmeting ongeveer 9 meter bij 11 meter. Werkzaamheden: de dakconstructie, isolatie, platen, panlatten, dakpannen etc. Graag komen kijken voor een duidelijker beeld, lastig om alles goed te omschrijven.

Wij gaan een woonboerderij neerzetten. ...

Wij gaan een woonboerderij neerzetten. Hiervoor is reeds een tekening gemaakt en een, in onze ogen, globaal bestek door een aannemer. Aangezien het bestek niet sluitend genoeg is en volgens de aannemer wel, zoeken wij een architect die voor ons een sluitend bestek kan maken waardoor de kans op meerwerk minimaal is. In dit bestek zal een uitsplitsing van de werkzaamheden moeten plaatsvinden waardoor wij een aanbesteding in de markt kunnen zetten. Wij willen graag deze week met voor ons interessante architecten om tafel. Hierbij het verzoek om dan ook snel te reageren (snelheid heeft te maken met verlopen van hypotheekofferte) Bedrijven die hier geen ervaring in hebben, hoeven niet te reageren. Met vriendelijke groet, Raymond Hoekstra 06 - 29 59 08 29 rha1970@hotmail.com

Betreft het vervangen van een tweetal ...

Betreft het vervangen van een tweetal grotere daken (2 woon-eenheden) van een woonboerderij in omgeving Winterswijk. Uit te voeren werkzaamheden: oude dak verwijderen, balklaag/sporen herstellen/corrigeren waar nodig, isolatie(platen) aanbrengen, dakpannen leggen. Advies gewenst over hergebruik oorspronkelijke pannen en slechte vervangen of nieuwe pannen en welke dan ivm behoud karakter van het pand. Oude dakgoten en regenpijpen vervangen. In daken 6 tot 8 nieuwe dakramen en evt. 1 of 2 dakkapellen.