Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nokverhoging aan achterzijde woning realiseren:

Nokverhoging aan achterzijde woning realiseren

Wij willen een nokverhoging realiseren aan de achterzijde van de woning. Op dit moment is de hoogte 1.50 meter en hij zal naar 2.50 meter verhoogd moeten worden, De breedte zal 5.50 meter moeten worden en dient wind- en waterdicht opgeleverd. Op het dak willen wij graag pannen die bij de rest van het dak past. De vergunning hebben wij nog niet aangevraagd.
Onze klant uit Lochem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokverhoging aan achterzijde woning realiseren uit heel Nederland:

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Nokverhoging aan de achterzijde

Wij zoeken een aannemer die een offerte kan maken voor een nokverhoging aan onze achterzijde.

Nokverhoging aan achterzijde

Nokverhoging achterzijde 5.25 x 1.50 meter. Dakhelling 32.5 graden. 3 x draairaam, 2 x vast raam. Kunststof kozijnen en buiten afwerking. Binnen casco.

Dakopbouw aan de voorzijde maken

Ons schuine dak is al aan de achterzijde verhoogd en stijler gemaakt met een nokverhoging. Nu zouden we dat ook aan de voorzijde willen als dat kan, zodat we er 2 volwaardige kamers van kunnen maken. Ons jaren '30 huis is 5 meter breed en 8,5 meter diep. Het oorspronkelijke dak heeft een hoek van 30 graden.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Eenzijdige nokverhoging

Ik wil op onze tussenwoning uit bouwjaar 1953 aan de achterzijde een nokverhoging laten maken over de volle breedte van 6 meter. Ik Wil daarbij onderhoudsvrije materialen laten gebruiken. Ik ben al in het bezit van de benodigde tekeningen en vergunningen. Het is mijn wens om het werk onder goede weersomstandigheden te laten uitvoeren, het liefst binnen 3 maanden. Ik nodig bedrijven die hier dan tijd voor hebben graag uit voor een gesprek en ontvang daarna uw offerte.

Dakpannen vernieuwen op een hoekwoning

Ik woon in een hoekwoning en wil daar mijn dakpannen laten vervangen. Ik heb een zadeldak met aan de achterzijde een nokverhoging. Ik schat dat het om ongeveer 30 m² betonpannen gaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nokverhoging en uitbouw aan de achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde 3,5 meter uitbouwen en we willen de nok van ons dak verhogen.

Nokverhoging aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning zouden wij graag een nokverhoging willen laten plaatsen van 5.50 meter breed en het dak heeft een helling van 28 graden. De zolder heeft nu een vaste trap en het hoogte punt is 1.87 meter, echter is de zolder nog niet afgewerkt. Kunt u de afwerking separaat vermelden op de offerte?

Nokverhoging met dakkapellen laten plaatsen

Wij willen graag een nokverhoging met 2 dakkapellen laten plaatsen. De woning is 8 bij 8 meter groot en de nok is nu 1.50 meter hoog. Deze willen wij graag naar 3.50 meter hoog brengen. De vlizotrap zal moeten worden vervangen door een vaste trap en het nieuwe dak geïsoleerd. De kapellen zullen 4 meter breed worden en aan de voor- en achterzijde gemonteerd. Verder mag deze ruimte casco opgeleverd worden. De dakgoten moeten van zink worden en komen in een bekleding van 8 meter lang, 2 maal. Als laatste dienen de pannen vervangen te worden van de woning.

Partners

Partners van Casius