Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lochem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lochem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lochem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lochem of directe omgeving.

100 klanten uit Lochem bevelen een bij Casius in Lochem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lochem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Lochem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lochem:

Slopen van een huis

Het slopen en afvoeren van een huis in Lochem (zie Funda).

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

Mijn oude serredak van polycarbonaatplaten is toe aan vervanging. Het betreft 8 polycarbonaatplaten met een lengte van 230 cm en een breedte van circa 98 cm. Het zijn extra brede kanaalplaten, 16 mm dik. Deze zitten in metalen strips met rubberen afdichting. De strips liggen op vierkante grenen houten balkjes van 4,3 cm breed en 4,3 cm hoog. De afstand tussen de balkjes is hart tot hart 100 cm. Onder vier platen zit isolatiemateriaal, dat moet worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht (glaswol). Graag ontvang ik een offerte. Als het handig is kan ik fotos toesturen. Een vrijblijvend offertebezoek wordt op prijs gesteld.

Verzakking vloer badkamer

De vloer in de badkamer bij de douche is verzakt (vochtschade?) Er is ook een breuklijn in de vloer. De kit rand in de douche was aan 1 kant gaan wijken. Wel gerepareerd, maar dit lijkt niet de reden van het verzakken. De vloer in de badkamer zal gerepareerd moeten worden. Verder is er schimmel in de kledingkasten aan de buitenkant van het chalet en in de cv ketelkast. Vocht van onderuit het huisje ? Lekkage van uit de afvoer? Het gaat om ongeveer 1-2 m2.

Etage op de garage realiseren

Wij overwegen om een etage te realiseren op onze garage. Het moet plat dak worden. En de buitenste wand moet schuin worden. Deze moet bekleed worden met de dakpannen die nu tegen de woning aan zitten. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 gaan worden. De opbouw zal via een trap in de garage bereikt gaan worden. De elektra dient te worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Verder zal er een toilet gerealiseerd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur van 3.17 meter lang en 2.50 meter hoog laten verwijderen. Hierna dient er een stalen balk te worden geplaatst. Het puin mag eventueel worden afgevoerd, de afwerking verzorg ik zelf.

Nokverhoging aan achterzijde woning realiseren

Wij willen een nokverhoging realiseren aan de achterzijde van de woning. Op dit moment is de hoogte 1.50 meter en hij zal naar 2.50 meter verhoogd moeten worden, De breedte zal 5.50 meter moeten worden en dient wind- en waterdicht opgeleverd. Op het dak willen wij graag pannen die bij de rest van het dak past. De vergunning hebben wij nog niet aangevraagd.

Houten aanbouw plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een houten aanbouw laten plaatsen van 5 bij 3.50 meter. Het zal een verlengde van de keuken gaan worden met een plat dak en openslaande deuren. De ruimte is goed bereikbaar en de uitbouw mag casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig.

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

10 Kelders van 8,5 x 8,5 meter bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. In het werk gestort. RC waarde tussen 7.5 en 10.0.

Houtskeletbouw specialist gezocht

Houtskeletbouw delen zetten voor 16 vakantiewoningen. 96 Stuks, 6 per woning, 4 wanden en 2 dakdelen.

Verbouwing

We gaan ga aanstaande donderdag kijken naar een huis in Lochem. Aan de woning moet nog wel wat gebeuren en ik wil graag een kostenplaatje om een besluit te kunnen nemen. Alle gegevens staan op Funda. Wat moet er gebeuren. Op zolder twee slaapkamers met kastruimte en een inloop douche/ wc De overblijvende ruimte opslag / kasten onder de schuine kant van het dak. Mag van metalstut en geïsoleerde wanden. Dak moet volgens mij ook geïsoleerd worden. Verder de stenen vloer (groen) verwijderen en een houten vloer dan wel laminaat van het betere soort (lijkt op Frans eken). Het gaat dus om ene kostenindicatie en het precieze plaatje komt later.

Sanering van asbest in het dakbeschot

Verwijderen asbesthoudend dakbeschot aan de buitenkant op de sporen aan beide zijden van het huis inclsief wolfseinden. Exclusief pannen verwijderen en verder afwerking (dat doen we zelf). Totaal circa 200 m². Er is nog geen inventarisatie-rapport.

Recreatiewoning vergroten

Ik overweeg een stenen recreatiewoning te kopen en dan meteen een vergunning aan te vragen voor een dakopbouw en/of een serre. Voordat ik het huisje koop, zou ik graag willen weten waar ik aan moet denken wat betreft de kosten. Het huisje is ongeveer 63 m² groot. Er zit nu nog een huurder in, de verbouwing zou daarom pas 12 maanden na de aankoop kunnen plaatsvinden.

Winkelruimte tot cafetaria verbouwen

Ik wil graag weten wat het gaat kosten om een winkelruimte te gaan verbouwen tot cafetaria. Het pand is 150 m2. Er moet een toilet en keuken gemaakt worden. De keuken heeft een speciale afvoerpijp nodig.

Boerderij slopen

Wij zijn bezig met het aankopen, onderhandelen zijn in een ver gevorderd stadium, van een vrijstaande woning. Deze woning is 9 bij 10 meter groot en heeft een begane grond en een hooizolder. De muren zijn gemetseld en de woning heeft een pannendak. Wij willen of de boerderij volledig slopen of een gedeelte van de boerderij. Graag ontvangen wij hier advies over.

Woning en recreatiewoning renoveren

Ik woon in een oude woning uit bouwjaar 1843. Het is een woning met 2 woonlagen, namelijk de begane grond en 1e verdieping. In 2007 is de bovenverdieping vernieuwd. Ik heb op de begane grond al een rookkanaal en wil dit laten doortrekken op de 1e verdieping en door het pannendak. Er is overigens geen schoorsteen. Verder heb ik hier op korte afstand van mijn woning een recreatiewoning met een plat dak. Het is een chalet van ongeveer 50 m² dat op wielen staat. Het chalet is enigszins verzakt en ik wil het laten opkrikken, zodat het weer waterpas komt te staan. Ook wil ik in het chalet een gedeelte van de houten vloer van de slaapkamer laten vervangen en de vloer daarbij ook laten isoleren. Ik denk dat het om een stuk van 2,5 x 3 meter gaat. Ik maak graag een afspraak om beide klussen te bespreken en ontvang daarna uw gespecificeerde offerte.

Kelder maken en betonvloer aanbrengen

Ik overweeg extra kelderruimte te laten maken onder mijn huis (van rond 1910), nu ik toch de houten vloer wil vervangen door een betonvloer met vloerverwarming of weer een houten vloer. Het huis is klein opgezet 5,5 meter breed 7,25 meter lang. Het huis is gebouwd met enkelsteens muren. Er is nu een kelder van 2 bij 3 meter. Kan er een deel van 3 x 3 meter bij komen? Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Asbest verwijderen

Dakplaten leggen,Asbest van schuin dak verwijderen 40 vierkante meter ongeveer.

Dragende muur verwijderen

Wij willen een dragende muur verwijderen, het gaat om een doorbraak van de woonkamer naar de keuken. Voor deze muur moet in plaats een stalen draagbalk van 3,40 meter komen. En 2 staanders geplaatst worden.

Riolering deels vervangen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het gedeeltelijk vervangen/vernieuwen van de riolering in de kelder. Ook moet er een waterleiding verlegd worden. In deze kelder dient een nieuw plafond van 4 m2 en wanden van 8 m2 geplaatst te worden. Graag maak ik een afspraak zodat een en ander bekeken kan worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Fundering van een houten huis nieuw bouwen

Graag in beeld de kosten van een fundering met goed geïsoleerde betonvloer, vloerverwarming, waarop een houten huis moet worden gebouwd van 13x13 meter. Extra informatie: Het huis bestaat uit 2 delen van 13 meter lang x 5 meter breed met een tussenstuk van 8,5 meter lang en 3 meter breed. Aan de voorzijde springt dit tussenstuk 1,5 meter in en aan de achterzijde 3 meter. Het houten is bestaat uit alleen begane grond. Op het dak komt een sedumdak met zonnepanelen. Indien gewenst kan ik een voorbeeld van de woning mailen. Bij het leggen van de betonvloer dienen extra buizen mee gestort te worden om later een extra douchecel te kunnen creëren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Aanbouw achterkant huis

Het plaatsen/maken van een uitbouw van circa 6 vierkante meter met tuindeuren. Gemetselde muren met een plat dak. Bestaande tuindeuren verplaatsen of een schuifpui plaatsen. Fundering maken. Ook afwerken binnenzijde. De uitbouw is gedeeltelijk bedoeld voor de nieuwe keuken. 1 augustus krijgen we de sleutel(woning net gekocht) en vanaf dan kan er gestart worden.

Interne verbouwing woonhuis

Slopen van waarschijnlijk geen dragende muur van ongeveer 4 meter tussen keuken en hal. Nieuwe wand/muur plaatsen tussen keuken en hal 1 meter verderop inclusief 2 kozijnen en 2 deuren. Verwijderen 2 raamkozijnen in de buitengevel en tevens dichtmetselen van de kozijnen inclusief isolatie in halfsteensverband. Leveren, plaatsen en aftimmeren van 1 dakraam Velux GGU U04 of 2 dakramen Velux GGU U02. Bijkomend stucwerk.

een extra uitbouw keuken

een extra uitbouw keuken

Slopen van een ophaard schacht in de ...

Slopen van een ophaard schacht in de woonkamer van ongeveer 7 m2. Uit baksteen opgebouwd. Willen rookkanaal wel behouden.

de ruimte van de carport wordt bij het ...

de ruimte van de carport wordt bij het huis betrokken en een deel garage wordt er bij betrokken. Daarnaast zullen enkele mren gesloopt worden en vervangen door andere. Hierdoor ontstaat een woonkeuken en een ruime hal, veel opbergruimte.