Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Klarenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Klarenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Klarenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Klarenbeek of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Klarenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, moderne villa onderkelderen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, uitbouwen achterzijde woning, prefab uitbouw of ruimte onder woning realiseren, dakopbouw, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Klarenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Klarenbeek:

Gehele verbouwing van een boerderij

De boerderij is 13.50 meter bij 10 meter. Er zijn weinig tot geen elementen in het voorhuis wat het behouden waard is. In de deel zijn de gebinten ook niet meer van constructieve kwaliteit. Kortom er blijven 4 muren staan. Het rieten dak moet waarschijnlijk geheel vervangen inclusief de constructie. Maar dat kunnen jullie beter inschatten. Alles isoleren, muren vloer en een 4 tal betonnen stalramen vervangen voor mooie kozijnen. En er moet een 1e verdieping gecreëerd worden met 3 slaapkamers en 1 badkamer. De boerderij is op staal gefundeerd. Ik zoek een partij die met mij om de tafel wil zitten om dit tot in de puntjes te bespreken.

Grote aanbouw laten bouwen

Graag ontvang ik een prijs ten behoeve van een aanbouw aan mijn woning. Het betreft een vrijstaande woning waar je rondom goed bij kunt komen. De aanbouw betreft de gehele breedte van de woning (7600 mm en een diepte van 3500 mm). In het dak zou ik 2 lessenaars wensen verdeeld in het dak. Verder wil ik in de breedte 1 loopdeur en een kozijn tot aan de vloer van 300 mm breed. (alles van kunststof). In de linker zijgevel wil ik een raam van ongeveer 120 mm bij 200 mm op een hoogte van 120 mm. Andere zijde mag volledig worden gemetseld. Buitenzijde dient metselwerk te zijn in de kleur geel. Verder dient er 1 deur in de bestaande achtergevel te worden dichtgemaakt en op een andere plaats waar zich nu een raam bevindt dient weer een deur in te worden gemaakt (binnendeur). Verder heb ik nog de vraag of de bestaande achterdeur kan worden verplaatst naar de zijgevel van de woning waar zich nu een raam bevindt? Mocht u nog aanvullende informatie wensen hoor ik dit graag, alvast bedankt.