Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vide realiseren in een ruimte:

Vide realiseren in een ruimte

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Op foto 16.jpg ziet u de ontspanningsruimte met een systeemplafond. Dit is eenvoudig te verwijderen. Daarboven zitten asbest vloerdelen die dienen te worden verwijderd. Op de asbest delen ligt een simpele houten vloer (zie foto 23.jpg) die ook dient te worden verwijderd. Zodoende ontstaat er dan een open ruimte tot aan het puntdak. Ons idee is om rondom een houten vide te realiseren met circa 1,5 meter looppad die vanaf de eerste verdieping bereikbaar is (er zit daar al een deur naar de verdieping boven de ontspanningsruimte). Het asbest plafond dat wordt verwijderd ligt binnen drie I-profielen die kunnen worden gebruikt om de vide op te laten steunen. Het middelste I-profiel bij voorkeur verwijderen indien dit bouwtechnisch mogelijk is. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.
Onze klant uit Kerkdriel (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide realiseren in een ruimte uit heel Nederland:

Hoogslaper bouwen

We willen heel graag de slaapkamer van mijn zoon een hoog slaper plaatsen. Zijn slaapkamer heeft een schuin plafond dat oploopt van 260 tot 440 cm (zie foto). Kamer is 210 breed en 440 lang. Wij zaten te denken om de hoogslaper boven de deurpost te plaatsen. Wie kan ons helpen? Ik heb ons verzoek aangepast. We hopen een vakman te vinden die ons plan kan realiseren en meedenken is meer dan welkom! Ons budget kent uiteraard grenzen maar we zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en de totale prijsopgave incl. afwerking (schilderen) en materiaal. In de bijlage zie je 3 foto's. Het betreft slaapkamer 4; 460 L en 210 B. H is 440 en loopt af tot 260 (raamzijde). We willen over de B (210) aan de zijde van de deur een videbed (hoogslaper) realiseren. Vanaf de deurpost moet het videbed 2 meter uitsteken. Zie foto bijlage voor een voorbeeld. Op de vide willen wij zelf een bed plaatsen.

Vide realiseren in de woning

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Het systeemplafond en asbestvloerdelen wil ik zelf verwijderen. Hierna dient er op 3 I profielen een vide geplaatst te worden indien dit bouwtechnisch kan. De vide zal 6 bij 6 meter worden. Er is al een trap naar boven aanwezig. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.

Tussenvloer renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren: TUSSENVLOER van circa 30m2 • tussenvloer deels slopen en nieuw terugplaatsen conform opgave constructeur in bijgevoegd document. Hergebruik materiaal (deels) gewenst. • 2 houten balken vervangen door stalen ligger conform opgave constructeur, aansluiting dwarsbalken (bestaande balken) waarborgen. • stalen liggers en eventueel andere metalen onderdelen voorafgaand antraciet schilderen en na afronding werkzaamheden (ook bouten) bijwerken. • 1 bestaande metalen kolom verwijderen • 2 stalen kolommen plaatsen conform opgave constructeur en antraciet schilderen. • achterste rij tussenbalken (tussen balk boven eettafel en achtergevel) hergebruiken, wordt niet vervangen • voorste rij tussenbalken (tussen vervangde balk in het midden en rand vide) vervangen door stevigere, oude balken. Deze zullen door opdrachtgever worden geleverd. Volledige omschrijving en tekeningen zijn beschikbaar en kunnen op aanvraag worden gestuurd; overleg met architect ook mogelijk. Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Dakkapel plaatsen

Ik vermoed dat er een constructieve oplossing moet komen voor het spant. Het grootste deel van de dakkapel willen wij in de te realiseren kamer geplaatst. En dan een klein deel, ca 1 meter, bij de vide betrekken. Dat zou wellicht kunnen betekenen dat wij het linker deel (voorkant dak) van het spant in takt kunnen laten. Plaatsing dakkapel dus aan de achterkant. De totale breedte inpandig is circa 550. Diepte 430. Hoogte 245. Gewenste hoogte dakkapel 175 cm. En breedte circa 400 cm. Inclusief 3 draairamen en 2 x ventilatie. De vloer is al gerenoveerd en biedt voldoende draagkracht. De bouwkundige en constructieve archiefstukken van het pand zijn in bezit Ook willen wij drie dakramen aan de straatkant geplaatst hebben.

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.

Entresol of tussenvloer op zolder bouwen

Wij zoeken een vakman/ specialist die op onze zolder een vide kan ontwerpen en aanbouwen binnen de huidige constructie zonder aanpassing van het originele ontwerp van de zolder. De zolder heeft een hoogpunt dak waarin wij een vide willen realiseren. Afmetingv an de te realiseren vide is ongeveer 3.60 meter bij 2.80 meter het dak is 4.70 meter hoog tot de punt van het dak. De driehoek van de balken in de punt is 2.09 meter breed en 1.60 meter hoog. Wij willen in overleg eerste kijken naar de mogelijkheden en gevolgen van de aanbouw van de vide en zo kunt u een offerte opstellen.

Inbouw hoogslaper maken

Het realiseren van een inbouw-hoogslaper in een van onze slaapkamers (zie bijlage). De kamer is 2.80 bij 2.50 meter. Bij een hoogte van 2.35 meter. Over de gehele lange zijde willen we graag een inbouw-hoogslaper (vide) met een breedte tussen 1 en 1.20 meter. Het hoofdeind komt naast het raam. Het voeteneind is naast de deur. Onder het voeteneind willen we graag een kast. Links aan de lange kant een bureautje. We denken aan blank hout wat we wit af kunnen lakken. Tevens willen wij rond de verwarming nog een ombouw waar 'in het raamkozijn' een zitplekje gecreëerd kan worden. De hoogslaper zou uiterlijk 11 november gerealiseerd moeten zijn.

Vide in de slaapkamer realiseren

Wij willen graag een vide realiseren in de kamer van mijn zoontje. Afmetingen: 170 hoog x 110 breed x 200 cm lang. Ons huis stamt uit 1912. We weten niet zeker of onze oude muren bevestiging aan de muur kunnen houden. Kunt u een adviesprijs geven?

Badkamer en extra slaapkamer maken

Badkamer en extra slaapkamer maken: 1. Vloer aanbrengen in vide op de 1e verdieping t.b.v. te realiseren kamer + radiator + verlichting. 2. Binnenwand op 1e verdieping maken op nieuwe en bestaande vloer. Inclusief kozijn en beglazing t.b.v. lichtinval in de hal. 3. Badkamer realiseren op 3e verdieping: douchecabine, douchemengkraan, douchegarnituur, wastafel, mengkraan, handdoek radiator, luchtafvoer, vloertegels, wandtegels, aanpassen leidingwerk. Levering van de materialen in samenwerking met het bedrijf, kan het bedrijf aanleveren.

Vide verbouwen tot Slaapkamer

De huidige vide dient slaapkamer te worden. Wij willen graag en voorruimte en dan een wand inclusief kozijn en deur. Deze ruimte dient volledig strak gestuukt te worden en weillicht dient ook de eerste verdieping strak gestuukt te worden. De radiator dient vervangen te worden en optioneel het realiseren van een inbouwkast. Het elektra dient in overleg aangepast te worden.