Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kerkdriel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kerkdriel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kerkdriel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kerkdriel of directe omgeving.

41 klanten uit Kerkdriel bevelen een bij Casius in Kerkdriel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kerkdriel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Kerkdriel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kerkdriel:

Fundering ombouw carport

±15 m2 Fundering plaatsen voor ombouw carport naar deels nieuwe entree/garage. Ik denk dat de ondergrond uit zand (gedeeltelijk) en klei bestaat.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van ongeveer 2000 mm diep en ongeveer 6500 mm breed. Daarin tuin deuren en een normale deur aan de rechterzijde. Dit moet gemetseld worden. De afwerking moet wel gedaan worden op stucwerk na. Water en elektra mag ook gedaan worden.

Vide realiseren in de woning

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Het systeemplafond en asbestvloerdelen wil ik zelf verwijderen. Hierna dient er op 3 I profielen een vide geplaatst te worden indien dit bouwtechnisch kan. De vide zal 6 bij 6 meter worden. Er is al een trap naar boven aanwezig. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.

Vide realiseren in een ruimte

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Op foto 16.jpg ziet u de ontspanningsruimte met een systeemplafond. Dit is eenvoudig te verwijderen. Daarboven zitten asbest vloerdelen die dienen te worden verwijderd. Op de asbest delen ligt een simpele houten vloer (zie foto 23.jpg) die ook dient te worden verwijderd. Zodoende ontstaat er dan een open ruimte tot aan het puntdak. Ons idee is om rondom een houten vide te realiseren met circa 1,5 meter looppad die vanaf de eerste verdieping bereikbaar is (er zit daar al een deur naar de verdieping boven de ontspanningsruimte). Het asbest plafond dat wordt verwijderd ligt binnen drie I-profielen die kunnen worden gebruikt om de vide op te laten steunen. Het middelste I-profiel bij voorkeur verwijderen indien dit bouwtechnisch mogelijk is. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.

Transparant afdak maken

Ik wil graag een afdak laten maken.

Veranda in de tuin laten maken

Ik wil achter in mijn tuin graag een hoek-veranda laten maken. De afmetingen zijn ongeveer 5,5 x 5,5 x 3 meter diep. Ik wil een uitvoering met houten palen en een plat dak. Eronder wil ik bestrating. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor adviezen voor een mooie overkapping. Ik ontvang graag een gespecificeerde prijsopgave.

Asbest in een schuur verwijderen

Op het dak van de schuur liggen op dit moment asbest platen. Deze laat ik graag door de vakman verwijderen. De schuur is 4 bij 10 meter en van 4 zijde te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Douche en bijkeuken renoveren

Douchecabine eruithalen planken eruithalen slopen muren stucen en toegewenst + de vloer tegelen Bijkeuken kast + planken verwijderen, plafond verwijderen oude douche cabine eruithalen, nieuw plafond muren stucadoren + tegelen en ook de vloer, eventueel ook afvoeren als het mogelijk is.

Houten woonboot bekleden met EPDM

Mijn woonboot heeft een houten opbouw. De verf van deze opbouw bladert af. Ik wil het hout laten afdekken met bijvoorbeeld EPDM om het zo wind- en waterdicht te maken. Het gaat om een opbouw van 17 x 2 meter met veel ramen. De boot ligt op de werf in Kerkdriel, hier kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Gewapende betonvloer in de garage aanbrengen

Ik wil graag een gewapende betonvloer hebben om een garage op te bouwen afwerking vlinderen. De garagevloer is bereikbaar zonder pomp. De oppervlakte is ongeveer 80 a 100 m2 en de dikte van de vloer is ongeveer 15 cm.

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn hoekkeuken laten opknappen. Ik wil graag de kastjes, het aanrechtblad en de apparatuur laten vervangen.

Verzakte betonvloer liften

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het liften van mijn niet geheide betonvloer met ca 2 cm. De oppervlakte is ongeveer 30 m2 en makkelijk te bereiken voor groot materiaal.

Terrasoverkapping maken

Op dit moment staat er in de tuin een pergola van 6 bij 4 meter. Deze pergola willen wij graag laten overkappen met bijvoorbeeld plexiglas. Er zullen 2 lengtebalken geplaatst moeten worden en om de 60 cm dwarsbalken. Het plexiglas zal in profielen geplaatst moeten worden. Wanneer de vakman een ander idee heeft hoor ik dat graag.

Slaapkamer aanbouwen en serre plaatsen

Aanbouw van slaapkamer (5 x 8 meter) en een entree aan bestaande dijkwoning. Gemetselde muren en plat dak. Er moet ook een fundering worden aangelegd. Tuindeuren/openslaande deuren. Binnenzijde ook afwerken: stucwerk, vloeren, plafond, elektra, timmerwerk etc. Vergunning is verleend.

Dakopbouw + 2 dakkappellen

Dakopbouw op de garage van 10 bij 4 meter + 2 dakkappellen plaatsen. Dakkapel op nieuwbouw en oudbouw, dakkapellen 3 meter breed. Dakopbouw van houtskelet plus schuin pannendak. Met unidek platen. Binnenzijde ook wat afwerken. Tekening en vergunning aanwezig.

Stenen trap vanaf dijk naar tuin aanpassen

We willen graag een minder steile stenen trap vanaf de dijk onze tuin in. De lengte van de trap is nu 2.6 m.

IK wil het volgende bereiken: Ik wil een ...

IK wil het volgende bereiken: Ik wil een tweede garage naast het huis maar ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Ik heb ook aan de andere kant van het huis een garage met een plat dak, ik wil weten of hier opgebouwd kan worden of niet. Graag advies van bedrijf wat er mogelijk is en voor de vergunning.

Ik wil in de slaapkamer in de zolder en ...

Ik wil in de slaapkamer in de zolder en ensuite badkamer and inloop kleding kast maken in de zolder. De kamer is ongeveer 10m lang en 5m breed. In de ensuite badkamer wil ik een douche, wc, wasbasin, en kast voor badkamer dingen. er is voorziening voor vervarming in de zolder maar de radiator is nog niet gaplaatst.

Ik heb een aantal klussen: 1. Een ...

Ik heb een aantal klussen: 1. Een kleine kamer van 4m x 3m moet geschildered worden, nieuwe gordijn rails ophangen, nieuwe lamp ophangen, en een boekenkast, tvmeubel en bureau van ikea in elkaar zetten. Het hele huis moet eigenlijk van binnen geschilderd worden. 2. De garage netjes maken: - tegels op de grond - muren afgewerkt (zijn nu kale stenen - gestukt???) - mischien andere plafond met spotjes - wand kast bouwen van 420cm lang x 260 cm hoog en 70cm diep. 3. Ik wil in de slaapkamer in de zolder een ensuite badkamer an inloop kleding kast maken in de zolder. De kamer is ongeveer 10m lang en 5m breed. In de badkamer wil ik een douche, wc, wasbasin, en kast voor badkamer dingen. Er is voorziening voor vervarming in de zolder maar de radiator is nog niet gaplaatst.

te bouwen woning in teen van dijk. Het ...

te bouwen woning in teen van dijk. Het woongedeelte dient boven de dijk uit te komen. De onderkant zou werkruimte en garages moeten zijn.

Naast het bestaande huis komt een ...

Naast het bestaande huis komt een bergruimte met daarachter een witgoedruimte van ongeveer 30 m2 daarboven komt een slaapkamer die vanuit het bestaande huis is te bereiken. op de voorkant van het huis komt een dakkappel. Het gaat om de ruwbouw van de aanbouw. De fundering zijn acht buispalen.