Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor achtergevel doorbreken en met stalen balk opvangen:

Achtergevel doorbreken en met stalen balk opvangen

Voor huis met mansarde kap b.j. 1934 moet in de achtergevel een stalen balk HEA220 geplaatst worden. Links en rechts ca. 50 cm opvang en op ca. 150 vanuit de rechterzijgevel is ook nog opvang van totaal 60 cm. Het zou dus ook met twee balken van resp. 4 meter en 1,5 m opgevangen kunnen worden. Stempelen kan alleen aan de buitenzijde met een stut alone stempel. De stempel komt op zandgrond omdat de binnenvloer niet gestort is. Aanvang werkzaamheden: z.s.m. bij voorkeur week 34. Graag indicatie offerte voor alleen het plaatsen van de balk(en).
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtergevel doorbreken en met stalen balk opvangen uit heel Nederland:

Uitbouw hoekwoning 15 m2

In verband met het idee om een opgemetselde uitbouw te laten zetten aan zijkant van onze hoekwoning, zou ik graag een prijsindicatie willen hebben wat dit ongeveer zou gaan kosten. Huidige situatie: Buitenmuur zijgevel is een opgemetselde gevel van begane grond en twee verdiepingen hoog (platdak), met binnenmuur een (ter plaatse gestortte) betonmuur. De strook naast het huis is circa 4,60 meter breed. Het idee is om de muur door te breken over een lengte van circa 1,50 meter tot 2 meter. Daarvoor zou ik een goede betrouwbare berekening willen hebben als het plan definitief wordt in verband met met het doorbreken en dragen van de muren. Idee van de uitbouw : Afmeting 3 meter breed en 5 m lang met een plat dak. Voorzijde 1x smal raam 50 cm breed circa 2.10 m hoog. Zijgevel 2x smal raam 50 cm breed circa 2.10 meter hoog. Achtergevel kozijn met twee openslaande tuindeuren. Werkzaamheden inclusief graafwerkzaamheden, afvoeren grond en bouwafval, leidingwerk en fundering en afwerken muren en plafond. Graag zou ik een indicatie krijgen wat dit ongeveer zou gaan kosten. Wij hebben nog geen termijn in gedachten wanneer de uitvoering plaats zou moeten vinden.

Casco aanbouw op een fundering bouwen

Ik heb interesse om een aanbouw aan mijn woning te laten plaatsen. De gewenste afmeting (buitenwerks) bedraagt 5,5 meter breed en 2,3 meter diep. Voor de aanbouw dient er geheid te worden. Aanbouw voorzien van openslaande deuren van 180 cm x 210 cm en twee ramen van elk 90 cm x 130 cm (allen hardhout). Buitenmuren voorzien van metselwerk. Doorbreken van de bestaande achtergevel over de gehele breedte van de woning (voor zover mogelijk), plaatsen van een stelen bint. Aanbouw mag aan de binnenzijde kaal opgeleverd worden.

Constructieberekening maken voor muurdoorbraak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de berekening van het doorbreken van een muur van 2,5 meter met draagstructuur. Ik voeg bijgaand bij: 1. Bestaande situatie 2. Nieuwe situatie 3. Aantal foto's van huis op 1 hoog waar ook een deel draagmuur is verwijderd (minder groot stuk). Negeer het stuk achtergevel in de situatie op de gewenste situatie. Dat is nog onzeker of ik dat ga meenemen. Ik wil de offerte snel hebben voor het aanvragen van de vergunning. Ik heb een constructieberekening nodig.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw van 4 meter diep bij 6 meter breed. Op zandgrond. Doorbreken achtergevel. Bouwjaar 1971. Geen vergunning nodig. Twee openslaande deuren met ramen ernaast. Dak raam, licht koepel. Waterafvoer. Dakrand zo goedkoop mogelijk. Goedkope gevelbekleding: rabatdelen. Nodig voor elektra een aansluitpunt. En elektra voor het plafond.

Achtergevel doorbreken en aanbouwen

De maten van de aanbouw zijn 3 meter bij 8 meter. Het is tegen een woning (achtergevel). Deze moet doorbroken worden en er moet een stalen balk geplaatst worden. De afvoer van het afval is voor de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Aanbouw van 5 x 3 meter

Wij willen aan de achterzijde van ons huis een aanbouw van 5 x 3 meter laten bouwen. We zouden deze verbouwing graag gereed zien uiterlijk in juni 2018. We hebben dus nog even tijd, maar zouden al heel graag onze plannen met een aannemer willen bespreken om zo doende al vroegtijdig opdracht te kunnen geven. En wellicht kan de aanbouw dan al eerder gerealiseerd worden. We hebben aan de achterzijde van ons huis reeds een bestaande overkapping en de zijwanden/-muren zijn ook al aanwezig. Waar het in hoofdlijnen om gaat is: - het doorbreken van de achtergevel (er zal een stalen balk moeten worden geplaatst) - het isoleren van het plafond, zijwanden en afwerken van beide (stukadoren) - het maken/storten van een beton vloer (vloerverwarming en gietvloer wordt door een ander bedrijf verzorgd) - er komt een grote schuifpui aan de achterzijde, maar die wordt geplaatst door de leverancier hiervan, afbouwen dient wel te gebeuren. Graag zouden wij met u op korte termijn een gesprek willen aangaan om te kijken of u dit wellicht voor ons zou kunnen realiseren.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Uitbouw aan de achterkant van 5,5 x 2 meter, binnenmaat. De buren links en rechts hebben reeds een uitbouw van respectievelijk 2 en 1,5 meter diep. Dat zijn beide gemetselde aanbouwen. Kan onze aanbouw daar aan gezet worden? Er zal in ieder geval een fundering gemaakt moeten worden. De achtergevel doorbreken en ondersteunen. Verwarming moet doorgetrokken worden, wellicht een convectorput plaatsen. Er hangt nu een radiator onder het raam in de achtergevel. Oplevering casco of alles spacken.

Kleine uitbouw plaatsen

Uitbouw plaatsen van 1.5 meter diep bij 5.6 meter breed. Een gemetselde uitbouw. De fundering zal waarschijnlijk verzorgd moeten worden. De achtergevel waar nu een raam en deur in zitten, doorbreken en ondersteunen. In de de aanbouw een schuifpui plaatsen. Met meer dan twee deuren. Elektra en verwarming hoeven niet doorgetrokken te worden. Casco opleveren. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.

Serre bouwen

Afhankelijk van de kosten willen wij volgend jaar onze woning uitbouwen. Achtergevel doorbreken, vloer (met aansluiting bestaande vloerverwarming, glazen dak, vouwdeuren naar tuin en uitbreiding van de vloerverwarming. Er moet ongeveer 20 m2 uitgebouwd worden. Er moeten water en elektra leidingen naar de serre toe komen en een doorvoer naar een kachelpijp. Ik laat mij graag adviseren over de duurzaamheid voor de fundamenten en de muren die gebouwd moeten worden.

Verbouwing van een woning

Wij hebben een woning bezichtigd en zijn ons nu aan het oriënteren op de kosten van enkele aanpassingen, voordat wij een bod gaan doen. We willen weten wat de kosten zijn voor het doorbreken van een draagmuur tussen de keuken en woonkamer en het plaatsen van een draagbalk. Verder willen we de hele achtergevel van 4 à 5 meter breed er uit laten slopen, een draagbalk laten plaatsen en een schuifpui .

Partners

Partners van Casius