Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Heteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Heteren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Heteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Heteren of directe omgeving.

18 klanten uit Heteren bevelen een bij Casius in Heteren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Heteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Heteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Heteren:

Renovatie van een woning

Wij hebben vrijstaande jaren '30 woning met een woninginhoud van 600 kuub. Er dienen diverse werkzaamheden op de eerste etage en zolder gedaan te worden: - Vervanging elektra op de 1e verdieping. - Badkamervloer met waterleiding en afvoer aanleggen. De badkamer is 2 bij 2 meter. - Stucwerk van de wanden. Dit is tussen de 20 a 25 m2. - Zolderverdiepingen bevloeren. De draadconstructie aanwezig, verder nog niets. De oppervlakte is 60 m2. - 2 dakramen plaatsen waarbij de afmetingen nog niet bekend zijn.

Schoorsteen slopen

Het slopen van een 7 meter hoge schoorsteen, met stalen rookkanalen. Er is een kanaal voor de schouw en een kanaal voor de open haard op het terras. De schoorsteen is in 1986 gebouwd en de bijgevoegde foto's zijn ook van deze periode. Ik zou graag een offerte ontvangen met als opties ook het laten afvoeren van het puin en het afbreken van de schouw in de woonkamer.

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.

Sparing in een dragende buitenmuur maken

Ik wil openslaande tuindeuren in mijn woning realiseren. Hiervoor moet een sparing in de spouwmuur gemaakt worden, een latei geplaatst en de tuindeuren met zijlichten geplaatst worden. De afmetingen van het kozijn zullen ongeveer 290 x 220 bedragen, zijn nog niet besteld, dus kan nog iets wijzigen.

Uitbouw aan de nieuwbouwwoning bouwen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht, we waren laat in het proces met aangeven of we een aanbouw wilde laten bijbouwen of niet. We hebben nu besloten dat we dit wel graag willen laten doen, maar nu staan de achtermuren van de woning, inclusief schuifpui er al. Wat wij graag willen is een uitbouw van 2.40 meter diep en 6 meter breed. Ik wil de huidige schuifpui graag hergebruiken, de vloerverwarming (als hoofdverwarming) door laten leggen in de uitbouw. Heipalen zijn al geheid in de grond aanwezig. Vergunning is aanwezig/melding is gedaan.

Draagmuur slopen in de koopwoning

Mijn partner en ik zijn aan het oriënteren naar een koopwoning. Nu hebben wij een woning gevonden die wij mogelijk gaan kopen. Deze week hebben wij een tweede afspraak om de woning te bezichtigen. Echter zit er tussen de keuken en de kamer een draagmuur. Deze muur willen wij slopen / verwijderen. Wij willen graag een offerte ontvangen om te weten wat de kosten zijn zo dat als wij de woning kopen wij hier rekening mee kunnen houden. De muur heeft een lengte van ongeveer 3 meter. Tevens hebben de bewoners het plafond verlaagd en deze willen wij dan ook verwijderen zodat de originele plafond weer terug komt. Kunt u dit ook mee nemen in de offerte ?

Deel van een tussenmuur verwijderen

Wij hebben een hoekwoning gekocht, waarvan de overdracht op 1 maart zal plaatsvinden. Er is daar tussen de woonkamer en keuken een opening in de muur die wij graag willen laten vergroten. De totale breedte van die muur is 302 cm, maar wij willen niet de hele breedte benutten. Er moet even beoordeeld worden of dit een draagmuur is. We kunnen op afspraak een bezoek brengen aan de woning en wij laten ons dan graag adviseren over de mogelijkheden. Wij hebben ook de originele bouwtekeningen en kunnen die per email sturen. Er staan foto's van de woning op Funda.

Gevel doorbreken

Ik wil mijn huis laten uitbouwen. Het gaat om 11 m2. De fundering, binnenmuren, elektra en het stucwerk doen we zelf. We kunnen de muren van de uitbouwen van de buren gebruiken als zijwanden. Het gaat voornamelijk om het doorbreken van de huidige buitenmuur, kijken of hier een stalen balk geplaatst moet worden. Ook willen we de huidige pui graag meenemen naar voren (in de uitbouw). Gelieve een afspraak op 18 juni in te plannen op locatie. Uitvoering is voor de bouwvak gewenst.

Slaapkamers samenvoegen

Ik zou graag twee kleine slaapkamers willen samenvoegen tot een grotere slaapkamer. Deze twee kamers worden door een dun muurtje van elkaar gescheiden. In deze muur loopt elektra, is ongeveer 3 meter lang en vervolgens nog een stukje van plusminus 1 meter (L-vorm) met een deur. Het is idee is om deze deur naar voren te verplaatsen richting de hal. De afwerking kan ik zelf doen, de bouwtechnische kant wil ik graag laten uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder, kantoor en bergruimte bouwen

We willen graag een offerte ontvangen voor het bouwen van een kantoor met bergingsruimte en hieronder een kelder. Deze zal bij ons achter in de tuin moeten komen op de plaatst van de huidige schuur. Maatvoering kantoor 4.5 x 5 meter. Berging 2.5 x 5 meter. Het geheel onderkelderd 7 x 5 meter.

Verplaatsbare wand met deur plaatsen

In de ruimte van de receptie op de begane grond, zouden wij graag een eventueel verplaatsbare, geluidsisolerende wand willen laten plaatsen zodat er 2 ruimtes ontstaan. Deze wand moet zijn voorzien van een deur. De exacte afmeting dient ingemeten te worden door de vakman. Wel hebben wij een plattegrond, deze kunnen wij toesturen.

Opening maken tussen twee kamers

Graag zou ik een opening willen tussen twee kleine kamers van ieder 6 m2. Op de begane grond. Dus een halve muur eruit van 1,20 m breed en 2 m hoog. En die opening natuurlijk mooi afwerken. De kamer is net gespackt en er liggen nieuwe tegels.

Serre showmodel demonteren

Een showmodelserre voorzien van dubbeleglas, maat 400x300x290cm. Zoek een vakman om het glas te demonteren, gaat om de wanden en het dak. Het gaat alleen om demontage. Het moet aanstaande dinsdag 6 november gebeuren.

Verplaatsen van een deur van een ...

Verplaatsen van een deur van een slaapkamer, De deur moet komen in een gasbeton wand terwijl de bestaande deur opening weer dicht gemaakt moet worden (gasbeton), tevens dient de nieuwe wand weer met spachtel bewerkt te worden. Mogelijk bijkomende klus, het plaatsen van een dakraam op de Zolder.

vrijstaande, eenvoudige woning met ...

vrijstaande, eenvoudige woning met bijgebouwen (stallen). 4 slaapkamers in woning en kantoorruimte.

uitbouw van woning 2 m aan de ...

uitbouw van woning 2 m aan de achterkant de kerklaan heteren het hele pakket fudering metselwerkwerk heien dakbedekking wat er meer nodig is,schuifpui terugplaatsen verwarming verleggen.