Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hedel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hedel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hedel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hedel of directe omgeving.

71 klanten uit Hedel bevelen een bij Casius in Hedel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hedel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Hedel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hedel:

Uitbouw aan de achterzijde van het huis bouwen

We willen achter aan de woning een aanbouw van 2 meter breed en 3 meter lang. In het deel van 2 meter willen we een raam. Dit om extra ruimte voor een keuken te realiseren. De woning staat op heipalen en is uit 2000. Waar de deur naar de tuin en twee stukken buitenmuur ernaast ( 0.30 en 0.70 meter) moet uitgebroken worden en ondersteund. De aanbouw grenst voor 2 meter aan de achterzijde van het huis en voor 2.50 meter aan de garage. Of dat deel tijdens de bouw al geheid is, weet ik niet. Waarschijnlijk niet.

Cement dekvloer uithakken en afvoeren

Op de begane grond van 65 m2 de cement dekvloer uithakken en afvoeren.

Draagmuur deels uitbreken en draagbalk plaatsen

Ik wil graag een deel van de keukenmuur door laten breken, bepaling of er een draagbalk geplaatst moet worden en zo ja, deze ook plaatsen. En puin afvoeren. 1 stopcontact afsluiten. De totale muur is 8 meter, het deel dat uitgebroken dient te worden is ongeveer 2 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een stuk muur boven de doorbreking laten zitten.

Uitbouw en garage laten bouwen

Graag willen wij een uitbouw realiseren van 6.20 meter breed en 2.70 meter diep. Hierbij zouden wij ook de eerste verdieping willen meenemen en een garage naast de woning willen plaatsen. De afmeting van de garage wordt 6.20 bij 3 meter breed.

Verwijderen draagmuur

Wij willen een draagmuur laten verwijderen ten behoeve van een uitbouw. Het betreft een achtergevel van circa 6 meter breed. Graag wil ik hier een kostenspecificatie van. Daarnaast willen wij een interne draagmuur, oorspronkelijk buitenmuur, doorbreken over een meter van circa 2 meter breed. Ook hier wil ik graag een kostenspecificatie van. De afwerking zal door derden uitgevoerd worden.

Kelder maken onder bestaande woning

Ik ben in het bezit van een vrijstaande woning, waaronder ik graag een kelder zou willen realiseren. De woning is gefundeerd. De fundering bevindt zich alleen langs de buitenmuren. Onder de fundering zitten heipalen. De huidige diepte van de kruipruimte is ± 50 à 60 cm. De kruipruimte is zover ik kan zien droog. De bedoeling is om een stahoogte te creëren. In de trapkast dient een gat te komen voor de trap naar beneden. Het gaat om de ruwbouw. De wand- en vloerafwerkingen zou ik in eigen beheer kunnen doen. Totale oppervlakte is circa 65 a 70 m2. Graag uw prijsindicatie.

Bestaande fundering laten verlengen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het verlengen van de fundering en de aanbouw /opbouw van de buitenmuur t.b.v. een garage. Wij willen een garage gaan bouwen in eigen beheer nu onze nieuwbouwwoning gereed is. Nu hebben wij de funderingspalen al laten plaatsen. Tevens hebben onze buren hun garage op onze gezamenlijke erfgrens geplaatst. Wij mogen hun buitenmuur en fundering gebruiken om eventueel een binnenmuur op te plaatsen. De garage is 7m lang en 3m breed. Echter willen wij de garage 1 meter verder naar voren hebben staan. Wij moeten de fundering daardoor 1 meter verlengen en de buitenmuur op de erfgrens met 1 meter verlengen (3 meter hoog). - uitgraven grond t.b.v. fundering - één meter fundering verlengen - opbouw van één meter buitenmuur, buitenmuur is 3 m hoog.

Draagmuur slopen

Graag wil ik een indicatie van de kosten van het slopen van een draagmuur. Het gaat om de muur tussen de keuken en de woonkamer. Bijgevoegd zit de plattegrond van de begane grond en de eerste verdieping. Ik begreep van de makelaar dat er dan een draagbalk moet komen.

Aanbouw om de woonkamer te vergroten

Een aanbouw van ongeveer 3 x 5,5 meter. Zijkanten dicht en gemetseld (eventueel een hoog raam). De doorgang naar de woonkamer zo groot mogelijk maken (er zit nu een raam). In de voorkant van de aanbouw zoveel mogelijk raam met hardhouten kozijnen en dubbele tuindeuren. In het dak een paar koepels of een lichtstraat en een doorvoer voor een houtkachel. We willen graag casco geleverd hebben. De boom die nu nog op de locatie van de aanbouw staat verwijderen we zelf. We verhuizen per nov 2013 en willen het liefst nog dit jaar de aanbouw realiseren. Een echte bouwtekening is nog niet beschikbaar. We zoeken een aannemer die hier ervaring mee heet en ook kan helpen bij verkrijgen eventuele goedkeuring. Ook graag advies over wel/niet funderen.

Montage zonwering

Wij "Kwaliteitszonwering.nl" zoeken ZZP'ers die ervaring hebben met de montage van zonwering. Ervaring is echt belangrijk. Heb je belangstelling en woon je in de regio Den Bosch, laat het dan even weten.Incidentele opdrachten.

- Aanbouw van een tuinkamer en nieuwe ...

- Aanbouw van een tuinkamer en nieuwe keuken. - Uitbouw van 3 slaapkamers met elk een dakkapel - Verbouwing bestaande garage tot slaapkamer - Aanbouw nieuwe berging. Startdatum liefts meteen na de bouwvak.

te maken kelder waarop magazijnruimte ...

te maken kelder waarop magazijnruimte kantoor aangesloten wordt op bestaande bebouwing. grondwerken met damwand. versterkt dak is vloer magazijn.

Er zit in het huis geen CV dus moet er 1 ...

Er zit in het huis geen CV dus moet er 1 komen. Huis heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 zolder, 1 gang, 1 keuken en een huiskamer. Van een slaapkamer moet een badkamer gemaakt worden. In de aanbouw moet een keuken komen met nieuwe leidingen en stroom. Tevens moet de aanbouw geisoleerd worden en van stroomvoorzien zijn. Er moet in het huis een nieuw stroomvoorziening komen die past in deze tijd dus 5 a 6 groepen. Het huis is van de jaren 30.

Uitbouw aan achtertzijde huis van 5,5m x ...

Uitbouw aan achtertzijde huis van 5,5m x 2,5m. Aan de linkerzijde staat reeds de muur van de garage. Fundering moet nog gemaakt worden. In het dak een lichtkoepel. De twee tuindeuren verplaatsen naar achter met aan elke zijde 1 raam.

Uitbouw boven op de garage met een ...

Uitbouw boven op de garage met een doorloop naar bestaande woning, bouwtekening en aanvraag vergunning zijn reeds gedaan. Dakbedekking sluit aan op bestaande woning, dakpannen. Kan grotendeels in hout uitgevoerd worden.