Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aanbouw erker voorzijde jaren '60 woning:

Aanbouw erker voorzijde jaren '60 woning

Wij willen graag een casco uitbouw / erker aan de voorzijde van de woning met een buitenwerkse afmeting van 4,00 x 1,20. Waarbij er in de lengte nog 1 meter dak bij komt die als overkapping dient bij de voordeur. Hierbij moet een standleiding van een radiator verplaatst worden alsmede de CAI & glasvezel aansluiting. De voorkeur heeft een houtskelet constructie aangezien er dan minder een inspringing naar binnen hoeft plaats te vinden. Er is een vergunning nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er nog een fundering in komen en doe ik de afwerking zelf. Als voorbeeld van de stijl kan er gekeken worden op Google Maps Streetview naar 1 van onze buren.
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw erker voorzijde jaren '60 woning uit heel Nederland:

Aanbouw erker met balkon

Aanbouw erker met balkon (zijkant van de woning.) Breedte 6.00 Diepte 2.00 Goede isolering Materiaal: kunststof/aluminium ( steel-look) Klassieke uitstraling. Geen deuren. Voorbeeld zie afbeelding Casco of compleet graag in overleg

Erker plaatsen voorzijde woning

Wij willen een erker plaatsen aan de voorzijde van ons huis. De erker mag 1 meter diep worden en 3 of 3,80 m breed. Wij hebben het huis gekocht en krijgen 20 juli de sleutel. Wij willen een erker laten plaatsen in de woonkamer. Wij hebben op internet onderzoek gedaan, daar zagen wij prijzen die voor ons haalbaar zijn. Wij hebben ook iemand benaderd, maar die vroeg €20.000,- voor een erker en dit vonden wij wel veel, hiervoor kunnen wij ook een mooie aanbouw achter het huis plaatsen. Nu weten wij dus niet goed waar we aan moeten denken qua kosten. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u regelen. Op internet hebben wij gekeken voor materiaal, maar wij komen er niet uit wat precies het beste is, ook gezien de kosten. Wij zijn weten er niet veel van, dus of een fundering nodig is durven wij niet te zeggen. Graag zouden wij een prijs voor een casco oplevering willen hebben en voor compleet. Wij zouden graag vanaf 20 juli zo snel mogelijk willen beginnen.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Aanbouw en erker

We willen graag een erker aan de voorkant laten bouwen en aan de achterkant het liefst een uitbouw. Ik stuur wat foto’s mee. Voor wordt 1 meter erbij bij 3 meter breed. Maten voorkant: Raam 256 B X 192h (dubbelglas) Links 25 cm Rechts 35 cm Vloer naar raam 64 cm. Maten achter kant. De uitbouw het liefst 2,5 bij 5,80 m. Raam tussen 2 muurtjes. Raam achtertuin kant 230 cm breed 260 cm hoog Muurtje links van raam 60 cm Muurtje recht van raam 60 cm Dit is een schatting van de muur maten. Van de achter kant. Ik hoop echt dat jullie mij ook kunnen adviseren. Maar ik denk als ik geen muurtjes uit laat breken ik goedkoper uit ben. Ik heb 1 foto bij gevoegd meer lukte niet. Dit is de plattegrond. Maar muurtjes zitten tussen het raam zoals bij de maten omschreven. Verder gaat het om de fundering. De verdere afwerking laat ik door iemand anders doen, vloer wordt ook al gedaan.

Erker-aanbouw realiseren

Wij willen aan de voorzijde van het huis een erker-aanbouw plaatsen met 1 zijde keraliet en 2 zijden glas verdiepingshoog (van vloer tot dak). Afmetingen van de aanbouw zijn 3,60 m breed x 1,5 m diep. Voor deze aanbouw is een paalfundering nodig. Zie ontwerp in de bijlagen, indien overige tekeningen gewenst, kunnen wij deze per mail verstrekken. Er is een vergunning voor nodig, deze vragen wij zelf aan. Graag voor op de offerte de prijs voor een casco aanbouw. Wij weten dat iedere aannemer het heel druk heeft momenteel. Voor ons heeft de aanbouw geen haast, maar zouden het dit jaar graag gerealiseerd hebben.

Aanbouw achterzijde woning

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning van ong. 3x3 meter en een erker aan de voorzijde van ong. 1x3 meter. Graag een casco oplevering met een metsel constructie. Indien nodig, de vergunning opnemen in de offerte.

Erker voorkant of achterkant realiseren

Het gaat om het realiseren van een erker. We twijfelen of we de erker voor of achter willen. We twijfelen of het achter kan, we hebben namelijk een tussen woning. Aan beide kanten zit een aanbouw, 1 van ons en 1 van de buren. We weten dus niet wat bouwtechnisch mogelijk is. De erker moet 3,5 meter breed worden en 1,5 meter diep worden. We weten niet of een vergunning nodig is, maar we denken dat als een deze nodig is, deze makkelijk aan te vragen is. De fundering zou aangepast moeten worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten zouden zijn hiervoor. Bij voorbaad dank.

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.

Aanbouw erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van ons nieuwbouw huis (2008) realiseren. Breedte 4,2 meter, lengte 1,5 meter. Het is de bedoeling dat deze compleet wordt aangeleverd, behalve de vloer die leggen wij zelf. Daarnaast willen wij rondom de erker raampartijen. Vensterbanken, radiator vervangen. Afwerking. Er dienen ook palen geslagen te worden. Wij moeten de vergunning nog aanvragen, dat doen wij zodra wij met een aannemer de plannen / tekening hebben opgesteld.

Aanbouw erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van de woning met de afmeting 3 x 1 of 3 x 1,50 meter. Het is een hoekwoning van een rijtjeshuis. De buren verderop hebben ook een erker, wij willen het ook zo hebben. We willen iemand langs hebben die daarnaar kan kijken en die ons kan adviseren. Wat voor soort fundering er nodig is, weten wij niet, net als een vergunning. Als een prefab constructie mogelijk is, zouden wij deze graag willen hebben. Aan de buitenkant zou er gemetseld moeten worden met rode bakstenen. We willen het compleet opgeleverd hebben. Elektra is waarschijnlijk niet nodig. Er zouden ook tekeningen gemaakt moeten worden. Voordat er gebouwd gaat worden, moeten er eerst tegels weggehaald worden.

Partners

Partners van Casius