Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor golfplaten met asbest laten vervangen:

Golfplaten met asbest laten vervangen

Wij hebben asbestgolfplaten op het dak gehad en deze liggen nu klaar om afgevoerd te worden. Wat gaat ons dit kosten?
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten met asbest laten vervangen uit heel Nederland:

Asbest golfplaten dak vervangen

Schuin dak met circa 60 vierkante meter aan asbest golfplaten moet worden vervangen door nieuwe dakbedekking - waarschijnlijk nieuwe golfplaten maar andere opties zijn ook mogelijk. Het huis ligt in een blok met 10 andere huizen, waarvan alle daken vervangen moeten worden. Wat is het tijdsbestek van dit project en kunnen we het beste alle huizen tegelijk doen?

Asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 360m² Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande asbest golfplaten verwijderen, nieuwe geisoleerde golfplaten aanbrengen. Zadeldak, dakvlak 2x 6,2x29m

Stalen dak(pan)platen en isolatie aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Er moeten 2 volledige daken vernieuwd worden. Het eerste (achterhuis) is ongeveer 70 m2 Het tweede (de schuur) is ongeveer 110 m2 Afhankelijk van de kosten zouden we er (ook) zonnepanelen (schuurzijde ongeveer 50 m2) op moeten komen. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De asbest golfplaten worden separaat verwijderd. Er komt een geheel nieuwe dakconstructie op het 'achterhuis'. De dakconstructie van de schuur blijft bestaan.

Asbest verwijderen van garage

Op de garage liggen 12 stuks asbest golfplaten 110 x 250 cm en 7 stuks nokprofielen welke verwijderd en afgevoerd dienen te worden. Locatie is goed bereikbaar.

Nieuwe golfplaten plaatsen op het garagedak

Het gaat om een garage van 6 x 12 meter. De eternit golfplaten die er nu op zitten bevatten asbest. Deze worden binnenkort verwijderd. We zoeken iemand die de nieuwe eternit golfplaten wil plaatsen op bestaande gordingen. Goed toegankelijke garage.

Asbest verwijdering kippenschuur en daken van loodsen

We hebben een woning op het oog, met daarachter een grote loods van 7. 92 bij 31. 32 (schuin dak) en een tweede loods van(schuin dak). Hierop liggen naar alle waarschijnlijkheid asbesthoudende golfplaten en de binnenkant van de schuine daken is naar alle waarschijnlijkheid ook bekleed met asbesthoudende materialen. Daarnaast staat er nog een oude kippenstal geheel aan de buitenkant bekleed met asbesthoudende golfplaten (zowel zijkant als bovenkant). Afmeting ongeveer 20/5 Concrete vraag ter indicatie: Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren? Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren en te vervangen met nieuwe platen? Wat zou het kosten om de kippenstal in zijn geheel te saneren? Ik heb eventueel wat foto's beschikbaar die ik u kan bezorgen. U kunt ook google maps bekijken van de beekstraat 25 te Limbricht. Daar ziet u van bovenaf de loodsen liggen op de satellietbeelden. We willen voordat we verder gaan met onderhandelen een indicatie hebben van prijzen. Alvast bedankt voor de moeite,

Asbest golfplaten schuurdakje vervangen

Graag willen wij het asbest golfplaten dak van onze schuur laten verwijderen en vervangen door een nieuw fibercem exemplaar. Afmetingen puntdak 3,60 lang bij 2x 1,50 breed. Uitvoering graag voor half maart. We hebben nog geen asbestinventarisatierapport.

Asbest verwijdering

Wij hebben in 2001 de schuur laten verbouwen met garageruimte, er zitten golfplaten op, 18 stuks, gedaan door een aannemer in die tijd, wij weten helemaal niet of daar asbest in zit? Bij het aanvragen van de kosten voor deze nieuw te plaatsen werden wij hierop gewezen? Wat nu te doen? Het gaat om 25 vierkante meter. Platen willen wij vernieuwd hebben. Graag even komen kijken.

Asbest golfplaten op het dak door asbestvrije platen vervangen

1 schuur nokhoogte 6,56 m asbestgolfplatendak afvoeren en vernieuwen, oppervlakte 100 m2 aan asbestgolfplatendak. 1 schuur nokhoogte 3,86 m asbestgolfplatendak afvoeren en vernieuwen, oppervlakte 150 m2 aan asbestgolfplatendak. Graag een offerte. Nog geen asbestinventarisatierapport rapport aanwezig.

Stormschade repareren aan lichtstraat in asbest golfplatendak

Ik heb minimale stormschade aan mij garage waarop nog astbesthoudende golfplaten liggen. Aan de platen zelf is (waarschijnlijk) geen schade. Wel is de lichtstraat (doorzichtige) golfplaten er deels uitgewaaid. Voor de korte termijn houdt dit een reparatie in. Waarschijnlijk gaat het om 3 golfplaten.

Partners

Partners van Casius