Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hattem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hattem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hattem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hattem of directe omgeving.

41 klanten uit Hattem bevelen een bij Casius in Hattem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hattem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of renovatie in Hattem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hattem:

Aanbouw erker voorzijde jaren '60 woning

Wij willen graag een casco uitbouw / erker aan de voorzijde van de woning met een buitenwerkse afmeting van 4,00 x 1,20. Waarbij er in de lengte nog 1 meter dak bij komt die als overkapping dient bij de voordeur. Hierbij moet een standleiding van een radiator verplaatst worden alsmede de CAI & glasvezel aansluiting. De voorkeur heeft een houtskelet constructie aangezien er dan minder een inspringing naar binnen hoeft plaats te vinden. Er is een vergunning nodig, en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er nog een fundering in komen en doe ik de afwerking zelf. Als voorbeeld van de stijl kan er gekeken worden op Google Maps Streetview naar 1 van onze buren.

2 Onder 1 kap woning bouwen

Ik wil een 2 onder 1 kap woning gaan bouwen. Het gaat 15 bij 12 meter worden. Er moeten 3 slaapkamers per huis in komen en het moet compleet opgeleverd worden + fundering in komen. Met een stenen buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Veranda bouwen

In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium. In welke stijl heb je interesse? Landelijk. Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bouwen woonveranda, inclusief fundering. Afmeting: 3 meter x 5 meter. Goed toegankelijk, nog geen heg.

Achterzijde woning uitbreiden

We willen de achterzijde van de woning uitbreiden. Achterzijde 2 meter diep er bij aan. De breedte van de woning is 6 meter. Plat dak met 40 cm overhangend. Openslaande deuren. Reeds bestaande berging moet in het dak meegenomen worden. Zodat het huidige dak van de berging hoger word en aan een zit met de uitbouw.

Garage uit laten bouwen

De garage dient uitgebouwd te worden met 4.50 meter lang en ongeveer 3 meter breed. Fundering voor de muur dient er te komen en eventueel een betonnen vloer, maar meer niet. De rest doe ik allemaal zelf.

Golfplaten met asbest laten vervangen

Wij hebben asbestgolfplaten op het dak gehad en deze liggen nu klaar om afgevoerd te worden. Wat gaat ons dit kosten?

Asbest van het dak verwijderen

Volledig nieuw dak erop

Gevlinderde betonvloer in de schuur aanbrengen

Graag wil ik een betonvloer laten storten en afvlinderen voor een garage. De garage is 8.50 x 3 meter, en 10 cm dik. Ik zorg er zelf voor dat de bekisting en wapening klaar staat wanneer jullie komen. Locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de weg.

Houtskelet uitbouw aanbouwen

Wij hebben een huis gekocht en daar willen we een uitbouw van houtskelet bij doen. Per mail kan ik duidelijker uitleggen wat we precies willen. Het gaat om een uitbouw van 4 bij 5 meter maar de achterwand en zijwand staan er al. En de fundering ligt er ook al. Aan de ene kant van 4 meter willen we dan openslaande deuren en aan de kant van 5 meter willen we dan twee ramen van 120 bij 120. Niet te hoog, denk ongeveer 2,50 meter. Graag van hout, we willen het nadien met houtteer behandelen maar dat kunnen we zelf. Binnenkant wel stuc klaar gemaakt worden door de vakman.

Betonvloer storten voor de zwembadfundering

15 cm beton storten tbv fundering zwembad in tuin 6 x 4 meter

Fundering verdiepen en verzwaren

Wij hebben een vrijstaande woning uit 1961, met een in 1995 gebouwde stenen aanbouw van 7 meter breed en 3 meter diep aan de achterkant van het huis. De aanbouw heeft gedeeltelijk een plat dak en een klein puntdak, het gedeelte met het puntdakje was vroeger een bijhorende berging. Deze berging is in 1961 gebouwd. Echter deze aanbouw is iets verzakt, gezien de scheuren in de binnenmuur bij de aansluiting met het huis. Nu willen we graag een opbouw (7 x 3 meter) laten maken op de aanbouw. Met aansluiting op het schuine dak van de woning, om zo de slaapkamers groter te maken. Het schuine dak in de slaapkamers begint namelijk op 1.5 meter (vanaf de 1e verdiepingsvloer), dit maakt de bestaande slaapkamers erg klein. Nu is mijn vraag: 1 - Wat is de richtprijs om de fundering te laten verstevigen? 2 - Wat is de richtprijs om de fundering te laten verstevigen en een opbouw te laten maken? De opbouw hoeft niet van steen te zijn , wel van onderhoudsvrij materiaal. Voor eventuele vragen graag mailen.

Woning slopen

Wij zijn van plan om een bod te gaan doen op een woning in Hattem. Het bestaande huis willen we slopen en dan op het kavel vervolgens nieuw bouwen. Graag willen horen we of er iemand is die de sloop zou willen doen en of er een prijsindicatie te geven is op basis van onderstaande gegevens: - vrijstaande woning jaren m3 - asbest platen onder dakbeschot - kippenschuurtje met ongeveer 20 m2 asbest golfplaten op dak Het beste ben ik per mail bereikbaar.

Diverse klussen in en aan huis

Sinds een jaar woon ik in een bovenwoning. Een tijdje terug kwam ik erachter dat de douche door de kitranden heen lekt, omdat het in eerste instantie niet goed gekit zou zijn. Dit zal ongeveer 1 m2 zijn. Verder merkte ik met de najaar stormen dat mijn dakkapel ook lekt door een gleuf aan de onderkant en dat de raamkozijnen door het water zijn vervormd. Het gaat om 2 kantel/kiep ramen. Tenslotte heb ik last van grijze aanslag op mijn witte zijgevel. Dit zou ik ook willen laten verhelpen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dragende woonkamermuur doorbreken

Ik wil graag de dragende muur van de woonkamer door laten breken en laten opvangen.

Verbouwen

Ergens anders/ meerdere plaatsen.

Woning met houtworm behandelen

Ik zie dat er in de balken van het dak gaatjes zitten en er boormeel ligt. De zolder is leeg. Inspecteert u de rest van het huis ook? In de bouwkundige keuring is alleen in een trap van de kelder enkele gaatjes in het hout gezien. De nokhoogte is 1.90 meter. Type gebouw: Huis. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja

Woonhuis laten slopen

Ik ben mij aan het oriënteren op de aankoop van een naastgelegen woning. Graag ontvang ik van een aannemer een prijsindicatie voor het slopen van dat huis inclusief de fundering en het afvoeren van al het afval. Het gaat om een 30-er jaren woning met een inhoud van 620 m3. In de jaren '90 is er het nodige aangebouwd op de begane grond, inclusief een stenen carport. Het is mij niet bekend of er asbest is verwerkt in de woning. Na contact met mij per email kan ik de gegevens van de woning, die te koop staat op internet met bijbehorend fotomateriaal, aan de aannemer doorgeven. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar.

Studeerkamer aanbouwen aan de woning

We hebben een huis op het oog en willen een prijsindicatie van een aanbouw van 12 m² bij een vrijstaande woning. Het zal een studeerkamer worden. Er is nog geen fundering, het is nu nog tuin. Gemetselde aanbouw met geïsoleerde wanden en zadeldak erop. Binnenzijde niet afwerken behalve stucwerk. Elektra en verwarming naar de aanbouw doortrekken.

Betonvloer leveren, storten en egaliseren

In de woning moet een betonvloer gestort worden, de ondergrond van het betreffende gedeelte van het huis bestaat uit zand. Hier zal van te voren de benodigde laag uitgegraven worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m² en de dikte van het pakket moet ongeveer 15 centimeter dik worden, wel even hoog als de aangrenzende vloer. Het beton moet ook geëgaliseerd worden. Uiteindelijk wordt hier nog wel een vloer overheen geplaatst dus dit hoeft niet stofvrij/ of glad afgewerkt te zijn.

Dakverhoging opmetselen

Dakverhoging door metselwerk: - voorkant 350 stenen met een raam - achterkant met stenen 330 en 2 ramen Daarna voegen.

casco uitbouw achter aan keuken.

Tussenwoning uit 1929 Uitbouw achter van 5.05m (l) x 4.65m (b) Over gehele breedte van het huis Met openslaande deuren en een raam. De uitbouw mag casco opgeleverd worden de rest doen we allemaal zelf.

Verbouwing begane grond

De verbouwing houdt in het wegslaan/verplaatsen van muren om een grote woonkeuken te krijgen. We hadden de offerte graag in 2 delen : plaatsen van nieuwe steunbalk alleen, daarnaast een offerte voor het volledige werk incl. muren/vloer/plafond. We hadden de 1e fase (steunbalk) graag klaar tegen eind augustus. De rest daaropvolgend. Tekening bijgevoegd.

Aanbouw en opbouw eerste verdieping

Uitbouw begane grond (+/- 6 m2) met 1 binnendeur en 1 buitendeur (keukendeur), plaatsen binnenmuur van 2,5 meter, opbouw eerste verdieping (nu schuin dak) van ongeveer 3 bij 8 meter met afwerking en basisaanleg voor badkamer. Schuine dak aan de achterkant komt dan te vervallen en hier komt de opbouw, deels ook op de nieuwe uitbouw. Binnenzijde ook afwerken

Herstellen van slechte aanbouw

In 2011 hebben we een kleine aanbouw laten plaatsen door een aannemer. Helaas is dit slecht gedaan, waardoor we nu lekkage hebben. Wat voor ons duidelijk is geworden is dat voornamelijk het dak een probleem is. Deze is te laag waardoor het water er niet af kan en waardoor er met harde wind water naar binnen waait (op de plaats waar de oude voordeur zat). Bovendien is het vastgezet met schroeven die nu roesten. Het dak is het voornaamste, maar de aanbouw is ook niet goed geïsoleerd en de elektra ontbreekt. Het zijn veel kleine extra dingen. We willen graag dat dit zo spoedig mogelijk wordt hersteld en niet door de aannemer die dit heeft gemaakt.

Aanbouw woning

Een aanbouw van ongeveer 2 bij 6 meter aan de woning plaatsen. 2 deuren [voor en zijkant] en een raam. Plat dak. Later het metselwerk potdekselen. De voorkant bestaande schuur[ 3m] meenemen om één geheel te creéren. Binnenzijde behangklaar opleveren. Ook vloer, elektra, CV en dergelijke aanleggen. Fundering moet er ook komen.