Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Groenlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Groenlo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Groenlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Groenlo of directe omgeving.

23 klanten uit Groenlo bevelen een bij Casius in Groenlo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Groenlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Groenlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Groenlo:

Fundering realiseren voor een tuinhuisje

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een stalen constructie tuinhuis. De fundering moet 182 bij 261 cm groot (buitenmaat) worden. De plaats waar de fundering moet komen is goed bereikbaar.

Uitbouw aan de achterzijde

Uitbouw of serre aan de keuken woonkamer 6 x 4 meter.

Vaste trap naar zolder en dakkapel plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen (in plaats van de vlizotrap). Er moet een gat gezaagd worden in de houten zoldervloer. Het mag een vaste dichte trap worden. Daarnaast willen wij, afhankelijk van de prijs, een dakkapel laten plaatsen. Het zou dan een dakkapel van ongeveer 3 meter mogen worden. Graag apart offreren.

Draagmuur doorbreken en steunbalk plaatsen

Wij willen een muur door laten breken van ongeveer 4. 30 meter breed (precieze maten volgen nog), waarbij het met name gaat om het snijden van de muur en het plaatsen van de steunbalk. Wij kunnen helpen met het neerhalen van de muur en voeren zelf het puin af. Betreft een muur op de begane grond van een tussenwoning uit 1967.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag een terrasoverkapping aan mijn huis. Graag over de gehele breedte van het huis, ongeveer 3 meter. Tot en met de buiten deur 3 tot 3.50 meter diep. De overkapping graag met plat dak en geheel van hout (je moet erop kunnen staan tijdens het ramen wassen). Graag de prijs voor het plaatsen van een lichtkoepel apart vermelden.

Garage ombouwen tot keuken

Ik wil mijn garage laten ombouwen en er een bedrijfsmatige keuken in gaan beheren. Het is een vrijstaande stenen garage van c.a. 20 m2. Er is al elektra aanwezig. Ik ben mij aan het oriënteren en ontvang graag een offerte.

Verwijderen draagmuur

Het betreft het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een stalen balk. De muur is 4.60 meter breed en 2.50 meter hoog. Graag ontvangen wij een offerte inclusief de afwerking.

Doorbraak maken en schuifpui verplaatsen

Ik zou graag een doorbraak van de keuken naar de woonkamer willen realiseren. Zeer waarschijnlijk gaat het om een dragende muur van ongeveer 3 meter. Tevens een inpandige schuifpui van ongeveer 1 meter naar buiten verplaatsen. Er zal wellicht een h-balk geplaatst moet worden en er zal een fundering gestort moeten worden. Graag offerte voor realiseren van deze verbouwing.

Verbouw of Nieuwbouw, vervanging

Huidig kantoor pand voldoet niet meer, is te klein. Momenteel 2 lagen met toiletgroep, kantine, kantoor ontvangruimte plus een bedrijfshal. Bij kantoor is dak lek en houten pui is aan het rotten. Oppervlakte 70 m2 2 lagen. Dit kantoortje wil ik slopen en dan op de hal opbouwen. Hiervoor is toestemming, kan tot 10 meter boven op hal gebouwd worden. Dacht aan plaatwerk boven de hal. Ook afbouwen van binnen. Zitten een teerplaten dak op hal. Is een stuk van 4,5 bij 15 waar op opgbouwd moet worden. In opbouw moet dan toiletgroep, kantine met keuken, kantoorruimte etc.

Huidige aangebouwde serre dient volledig ...

Huidige aangebouwde serre dient volledig gerenoveerd dan wel opnieuw aangezet te worden.

Een houten serre (1,5m x 3,5 m) vertoond ...

Een houten serre (1,5m x 3,5 m) vertoond lekkages waardoor de beglazing aan de bovenkant moet worden vervangen met zonwerend glas. Daarnaast moet het houtwerk langs de onderkant van de serre op een aantal punten vervangen worden.

er komt 'n uitbouw over de hele breedte ...

er komt 'n uitbouw over de hele breedte van 't huis voor een keuken, breed 6mtr diep 4,70 mtr

we willen graag `n schuur met punt dak ...

we willen graag `n schuur met punt dak van ongeveer 4 meter bij 8 meter

verbouwing magazijn tot woning.met ...

verbouwing magazijn tot woning.met keuken,badkamer,patio,2 slaapkamers,toilet,woonkamer.verder nieuwe dakbedekking met isolatie