Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gendt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gendt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gendt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gendt of directe omgeving.

30 klanten uit Gendt bevelen een bij Casius in Gendt aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gendt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning met bedrijfsruimte en garage bouwen, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, verdieping opbouwen, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Gendt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gendt:

Draagmuur slopen

Het betreft slopen van een draagmuur en plaatsen van een steunbalk. Afval afvoeren doen we in eigen beheer. Container is aanwezig.

Opening in de draagmuur vergroten

Een opening tussen de kamer en keuken vergroten. Er zit nu een deur in. De opening moet circa 2.25 meter breed en ook circa 2.25 meter hoog worden.

Beton storten

Beton storten 2 ruimtes. 4 x 4 en 7.5 x 4 meter dikte ongeveer 12 cm. Moet ook voorzien worden van vloerverwarming. Er moeten later plavuizen op komen. Mijn vraag: moet ik eerst een betonlaag storten, vloerverwarming aanleggen en dan weer een laag of kan ik meteen de vloerverwarming plaatsen en daarop een betonvloer storten?

Asbest laten saneren

Ik wil asbest verwijderen van het dak van mijn woonhuis. Het huis is 17 bij 8 meter en het dak is ongeveer 40 graden. Vervolgens wil ik een nieuwe dakpannen laten plaatsen. De oude dakpannen met asbest moeten afgevoerd worden door de vakman.

Opening maken in een niet dragende muur

Ik wil graag deurdoorgang in een niet dragende muur breder en hoger maken ongeveer 2 meter breed en 210 hoog zodat het een open doorgang wordt. Inclusief afwerking met hout. De muren zijn al gestuct.

Casco uitbouw aan een eengezinswoning bouwen

Wij willen aan de achterzijde van onze eengezinswoning een casco aanbouw van 3 meter diep en 5 meter breed laten maken. We gaan hier graag over in gesprek met een aannemer die hiermee op redelijke termijn van start kan gaan. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Sloopwerk in huis

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van een gewapend betonnen plateau van een open haard. Daarnaast dient er eventueel een halfhoog gevelstenen muurtje in de keuken verwijderd te worden. Dit muurtje is ongeveer 1 meter hoog en 1.50 meter breed. Het verwijderen van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Aanbouw aan het woonhuis plaatsen

Een houten aanbouw met afmeting 4 x 3 meter. Geen sloop van bestaande muren, er zit al een deur. Van houtenskeltebouw met fundering. Casco opleveren. I.v.m. eventuele aankoop van de woning.

Zolder verbouwen en badkamer renoveren

8 jaar geleden ben ik vanuit een asielzoeker in het huis gezet waar ik nu woon met mijn 3 kinderen we kregen maar 5000 euro aan verbouwing en spullen in het huis. Paar jaar geleden heb ik een vechtscheiding moeten meemaken en dat is jammer genoeg niet afgelopen tot een paar weken geleden. Ik heb daardoor net genoeg geld ov er gehouden voor schoolboeken aan mijn 2 dochters. De zolder moet verbouwd worden omdat mijn dochter daar haar slaapkamer moet worden voor de middelbare school. Ook zitten we met een heele oude badkamer die we ook graag willen verbouwen omdat we het zelf helemaal niet fijn vinden om er te zijn jammer genoeg heb ik niet genoeg geld voor de verbouwing Op hoeveel zal ik uitkomen als Julie de verbouwing doen?

Haard verwijderen

Ik wil mijn open haard verwijderen, maar weet niet of deze beneden zomaar weggehaald kan worden, oftewel of dit gedeelte dragend is, omdat ik de rest op 1ste en 2de verdieping gewoon wil laten zitten. En wat gaat me dat eventueel kosten het verwijderen en het supernetjes af werken aan wand en plafond.

Renovatie slaapkamer plafond

Door waterschade is mijn schrootjesplafond toe aan vervanging. De klus houdt in dat de oude schrootjes en afwerkingslijst verwijderd en vervangen moeten worden. Ook moet er een stuk van 50 bij 50 cm isolatie (stro-plaat) vervangen worden want deze is gaan rotten. Het oppervlak van het plafond is 5 bij 5 meter en een klein stuk van 1 bij 1 meter waar de deuropening in valt. De schrootjes moeten ook weer geschilderd worden en er moet weer een kleine afwerkingslijst tegenaan komen.

Het gaat om de aankoop van een woning ...

Het gaat om de aankoop van een woning die in 1968 is gebouwd waar daarna niets meer is gebeurd. Alles moet gebeuren: Muur er omheen en isoleren/kunststof kozijnen/loodgieter/electricien/verwarming/compleet niew dak/keuken/badkamer/toilet/vloer beneden/tegelwerk. Eigenlijk alles wat hieronder vermeld staat.

Keuken: aanrechtblad vernieuwen en ...

Keuken: aanrechtblad vernieuwen en aanrecht ophogen (ongeveer 8 cm), fornuis en vaatwasmachine inbouwen, 10 liter boiler plaatsen. Dakbedekking: groot velux dakraam plaatsen op overloop. Tussenwanden: woonkamer vergroten (met 4 bij 3 m) door gedeelte van hal en andere kamer erbij te trekken. Hiervoor moeten 2 wanden worden gesloopt en een wand opnieuw worden geplaatst. Verder moeten enkele inbouwkasten worden afgebroken en de schouw moet opnieuw worden opgebouwd. Badkamer: huidige berging door bouw van muur splitsen in hal (2.87 bij 2 m) en badkamer (2.87 bij 3 m). Badkamer betegelen en bad, douche en wastafel inbouwen. Deuren: Voordeur vervangen door openslaande deuren in woonkamer. (Nieuwe) voordeur plaatsen aan andere zijde van huis. Elektriciteit: van 3 naar 5 groepen.

woonkamer moet nieuw plafond.Er zit nu ...

woonkamer moet nieuw plafond.Er zit nu een verlaagd plafond in.Bij de uitbouw van de woonkamer is het boven het verlaagd plafond niet afgewerkt.Het moet nu dus een geheel strak plafond worden.Muren Moeten dus ook gedaan worden vanwege het verlaagd plafond dat dan weg is.Er zit nu grove structuur op de muur wat echt niet meer mooi oogt.Een andere muur in de woonkamer zitten houten schroten waar tot de uitbouw gewoon een muur achter zit.Dan komen er betonblokken waar dus nog niks op zit.Er moet een nieuwe vloer in.En nieuwe roosters voor boven de confectorput waar de verwarming in zit.Badkamer moet vernieuwd en leidingen moeten eventueel verlegd worden.Binnendeurkozijnen moeten geverfd worden.Nieuw toilet benedenverdieping.Nieuwe dorpels buitendeuren.

vrijstaande woning. modern. Westeraam ...

vrijstaande woning. modern. Westeraam Elst gld. Eenvoudig. Strak. standaard. ambachtelijk. Ruimte licht

Boven op de garage ben ik van plan om ...

Boven op de garage ben ik van plan om een extra slaapkamer te plaatsen van ongeveer 85 m3, ik ben verder van plan om een dakkapel over de totale breedte van de achterkant van het huis te plaatsen. Tevens wil ik of een balkon of een schuin aflopende dak van de aanbouw van drie meter diep en 4,8 meter breed te plaatsen. Dit betekent dat de dak van de garage ook aangepakt moet worden.

Verbouwing van de (bijna) gehele ...

Verbouwing van de (bijna) gehele benedenverdiepening. Nieuwe keuken, vloer, kamer groter maken, kozijnen buiten evt. met luiken, elektra, etc.