Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kantoor met garage, berging en carport bouwen:

Kantoor met garage, berging en carport bouwen

Graag wil ik een gebouw plaatsen met daarin een kantoor, een garage en een berging. Afmeting zijn circa 15 x circa 5 meter, goothoogte circa 3 meter en nokhoogte circa 5 meter (zadeldak). Er is dus sprake van een verdieping/zolder. De garage is circa 10 meter bij 5 meter, de rest is verdeeld tussen de berging en het kantoor aan weerszijden. De garage heeft 2 grote roldeuren. Voor details; zie de tekeningen. Daarnaast graag een carport voor 4 plaatsen; 12 x 5 meter en redelijk hoog want er moet een kar onder passen. Vergunning is verleend.
Onze klant uit Epse (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kantoor met garage, berging en carport bouwen uit heel Nederland:

Garage nieuwbouw isoleren

Aangrenzend aan onze nieuwbouw woning komt een garage. De garage moet worden ingericht als kantoor. Bij deze opdracht vragen wij om de muren en het dak te isoleren. De garage zit aan één kant vast aan de woning en is opgebouwd uit halfsteens metselwerk en een houten dakbeschot, welke is afgewerkt met bitumen. Afmetingen van de garage zijn: 8,20 x 2,90 meter. Aan de binnenkant moet een muur worden geplaatst vóór de garagedeur. Hierna moeten de muren en het dak worden voorzien van isolatie. Optioneel mag er een prijs worden gegeven voor het afwerken van de muren met bv gipsplaten. De verwachte oplevering van de woning is maart 2019. De isolatiewerkzaamheden moeten daarom ook in deze periode worden uitgevoerd. Kunt u aangeven of u interesse heeft in het bovenstaande en of u hiervoor een prijsindicatie kunt geven? Alvast bedankt voor uw reactie.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben ons huidige huis in 2010 getekend en gebouwd. Nu willen we weer bouwen, maar oriënteren ons eerst op de prijs van een woning. Deze zal ongeveer 650/750 m3 groot worden met kunststof kozijnen. Graag hoor ik een richtprijs per m3 bij bouwen zonder gas en de wachttijd voor er gebouwd kan worden. De woning moet niet casco geleverd worden maar volledig afgebouwd. Het moeten twee grote verdiepingen worden met een schuin dak. Boven moeten er drie slaapkamers komen en beneden een kantoor. Verder nog een keuken, badkamer, woonkamer en een garage. De woning moet in een jaren 30 stijl worden of een heel modern huis.

Isoleren dak aan de binnenzijde

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 35 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een garage met een hellend dak, wat wij gaan ombouwen tot kantoor. Het is nu alleen een houten dak constructie met dakpannen en de ruimte is 35 m2. Graag een prijs inclusief materialen isolatiewaarde RC4 en afwerken met gipsplaten. Gelieve via email contact op te nemen

Lichtstraat of lichtkoepel plaatsen

IK heb mijn garage verbouwd tot kantoor. Omdat deze op het noorden is gelegen en aan de zijkant, westkant, van de oprit mijn huis staat, heb ik zeer beperkt licht in de ruimte. Bovendien komt de zon er niet en dus ook geen zonwarmte. Het zou gaan om dubbelwandig in verband met isolatie en geluid. De afmeting wil ik graag bespreken. Het kantoor is ongeveer 4 bij 3,8 meter. Er ligt een betonnen dak op. Dan nog een vraag. Mijn plafond is nu gestuukt, hoe werken jullie dat aan de binnenkant af na plaatsing?

Wanden in een kantoor glad stuken

Bij mijn woning heb ik een omgebouwde garage die als kantoor dienst doet voor mijn bedrijf. Ik wil daar graag 20 m² wanden met gipsplaten van 60 cm laten glad stuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Garage met kamer erop bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 7 bij 3 meter. Bovenop garage dient een extra kamer te worden gebouwd wat gaat dienen als kantoor. Lopen dient daar dus mogelijk te zijn. Wat gaat dit kosten?

Bouwen van een geïsoleerde garage

Wij willen graag een nieuwe, stenen, geïsoleerde garage laten bouwen met aan de voorkant een raam en een deur. Aan de achterkant een sectionaaldeur met inloopdeur. De voorzijde zal als kantoor fungeren en de achterzijde als garage. Tussen het kantoor en de garage moet een flexibele houten wand geplaatst worden. Er hoeft geen doorbraak naar de woning gemaakt te worden. Wij willen graag een bitumen dak, zonder ramen of koepels in dat dak. De afmetingen van de garage zijn 10 bij 3.5 meter. Hij mag casco gebouwd worden. De garage mag gedeeltelijk aan de woning gebouwd worden. Er zijn nog geen tekening gemaakt. Wij zijn bij de gemeente geweest en hebben een akkoord. Zij geven aan dat er geen vergunning nodig is. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de opties te doorlopen?

Draagmuur opschuiven

Wij zijn op zoek naar een nieuwe woning en nu hebben we een mooie woning gezien waar we graag een muur 2 m verplaatst zien naar achteren.. Het gaat dan alleen om de breedte (3,08m) zodat de Garage wordt ingekort en het kantoor groter wordt.. We weten nog niet precies hoeveel we hem willen laten opschuiven.. want we willen daar de woonkeuken creeeren.. Het materiaal kennen we nog niet.. gaat op dit moment ook alleen nog om een globale inschatting.. kost het verplaatsen 1000,- 4000,- of 10. 000.. Geen idee.. dus op die manier een indicatie geven, geeft ons de mogelijkheid om een afweging te maken Groetjes,

Timmerwerk bij de schuur

We hebben een houten garage (3x8m) waarvan de buitenzijde op een aantal plekken erg slecht is; veel rot hout. De garage moet opnieuw bekleed worden. Tevens willen we meer ramen laten plaatsen en de schuur goed laten isoleren om te kunnen gebruiken als kantoor.

Dakopbouw op garage

Wij staan op het punt om een huis te kopen dat eigenlijk te klein is voor ons. Een dakopbouw op de garage, teneinde daar een extra kamer te realiseren, is noodzakelijk. De garage meet 3,48 bij 6,37 m. De garage steekt 1,61 m achter de achtergevel uit. Ook willen wij in de garage een kantoor maken (garagedeur eruit, pui erin) Het huis is gebouwd in houtskelet.

Partners

Partners van Casius