Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor hsb twee-onder-een-kapwoning bouwen:

HSB twee-onder-een-kapwoning bouwen

Samen met mijn toekomstige buurman heb ik een perceel grond gekocht waar wij medio 2018 een twee-onder-een-kapwoning met schuur willen laten bouwen in HSB. Er zijn gesprekken gevoerd met de gemeente omdat het bestemmingsplan moet worden gewijzigd. Daar wil men aan meewerken. Door een architect hebben wij ontwerptekeningen laten maken. Onze volgende stap is een eerste kennismakingsgesprek voeren met een aannemer die ervaring heeft in HSB. We willen de woningen casco laten opleveren, zonder keuken en badkamer, maar wel voorzien van voorbereidingen voor / of met installatiewerk. Het worden woningen zonder gasaansluiting, de maat is 550 m³ per woning. Wij willen graag een afspraak maken en ontvangen graag u prijsindicatie.
Onze klant uit Elspeet (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hsb twee-onder-een-kapwoning bouwen uit heel Nederland:

Nieuwe HLV-installatie in een HSB woning

Wij overwegen de aanschaf van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1994, gebouwd volgens de Deense houtskeletbouw methode met extra isolatie en een laag energieverbruik. Het is een woning met 3 verdiepingen, 510 m³ groot. Er is nu een heteluchtverwarming van Brink Furore uit 1994, met daarnaast een badgeiser voor de warmwatervoorziening. Wij hebben vragen over de kosten die wij zullen krijgen bij vervanging van de huidige verwarming. Wij ontvangen graag een schatting voor levering en installatie van een nieuwe HLV met modulerende ventilator en eventueel warmteterugwinning. De afzuigkap heeft een eigen uitgang. We laten ons graag adviseren over handhaven van de aparte geiser of combinatie van de verwarming met warmwaterfunctie. Zou een zonneboiler zinvol zijn? Is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen? Het is onbekend of de kanalen recent zijn gereinigd. Ook hiervoor graag uw indicatie. Er staan gegevens van de woning op Funda.