Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor huiskamer en entree renoveren:

Huiskamer en entree renoveren

Huiskamer: 1. Parketvloer schuren en opnieuw lakken: oppervlakte circa 50 m2 2. Stuken van twee wanden: circa 21 m2 en 15 m2 3. Witten van plafond (circa 50 m2) en overige wanden (circa 43 m2) 4. Wit verven van 2 nu bruine radiatoren 5. Vervanging van een verlichtingsbak (binnen) boven de ramen aan de voorzijde (nog door onszelf uit te zoeken, eventueel na uw advies) 6. Advies over eventuele vervanging van een tweetal aluminium schuifpuien. Vier kozijnen; twee schuivende delen en twee ramen.De schuifpuien zijn circa 40 jaar oud. Entree: 1. Schilderwerk wanden (circa 18 m2) 2. Vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond (5,5 m2). In het zwarte doek erboven zitten gaten. 3. Wit verven van een nu bruine radiator Zolder: 1. mogelijk vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond. In het zwarte doek erboven zitten gaten. Er heeft een wespennest gezeten, is weggespoten maar er komen nog steeds wat resten daarvan eruit gevallen.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huiskamer en entree renoveren uit heel Nederland:

Plafond op de begane grond glad stuken

Het glad stukken van plafonds van de entree, huiskamer en keuken. Totaal circa 50 m2. Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Ik ga eerst de systeemplafonds verwijderen en verwacht dat er spack onder vandaan komt.

Verwarmde vloer egaliseren

Op de begane grond moet de vakman de vloer egaliseren op de vloerverwarmingsvloer. De grond is erg onregelmatig. Het is ongeveer 55 m2. Huiskamer-entree en keuken, behalve het toilet. Plus-minus 1 cm dik om alles recht te trekken. Prijs is minder belangrijk dan wanneer het mogelijk is. Het liefst met een pompwagen en op korte termijn. De klant wil graag gebruik maken van een foam. De klant wil het graag zo snel mogelijk laten toen en dat mag ook worden meegenomen in de prijs.

Tegelvloer, fundering en vloerverwarming verwijderen

Ik zou graag ongeveer 100 m2 vloer + fundering laten verwijderen uit de huiskamer en de keuken. Ook graag de vloerverwarming en convectorput verwijderen. Vervolgens weer opbouwen met nieuwe fundering, isolatie, vloerverwarming + topdeklaag. Eventueel met houtenvloer (eiken) aanbrengen. Betreft begane grond en makkelijke entree door tuindeuren van ongeveer 2.50 meter. Idee is om door middel van vloerverwarming de huidige radiatoren overbodig te maken.

Woning glad stucen

Graag ontvang ik van u een prijsopgave en indicatie wanneer u zou kunnen starten voor saus-klaar glad stucwerk van het volgende: 202 m2 wanden. (Ondergrond granol) 106 m2 plafond. (70m2 nieuwe gipsplaat, 36m2 betondek) Ter indicatie: Er zou vanaf juni gestart kunnen worden. . Zie ook onderstaande specificatie van de m2 berekening. WANDEN: BEGANE GROND: Huiskamer. 50 Keuken. 35 Bijkeuken. 22 Hal/entree. 20 Slaapkamer. 37. Totaal 164 m2 VERDIEPING: Trapgat. 18 Overloop. 20. Totaal 38 m2 =========== Wanden totaal 202 m2 PLAFONDS: BEGANE GROND: Keuken. 24 Bijkeuken. 7 Badkamer. 5. Totaal 36 m2 VERDIEPING: Slaapkamer 1. 23 Slaapkamer 2. 15 Slaapkamer 3. 20 Overloop. 12. Totaal 70 m2 ========== Plafonds totaal 106 m2 Wanden Vierkante meter: 205 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Aanbouw bouwen aan een rijksmonument

Wij winnen informatie in voor een huis dat wij willen kopen. WIJ ZIJN NIET DE EIGENAAR! Wij willen het kopen als wij mogen aanbouwen en dit kunnen betalen. Het is ons nog niet bekend of hiervoor een vergunning zal worden verleend. Onze bedoeling is een aanbouw achter het halletje en de keuken te realiseren die samen met beide ruimtes 1 grote aanbouw vormt. Het extra deel is ongeveer 35 m2, het totaal ongeveer 47 m2. In plaats van het halletje willen wij een entree + bijkeuken, de keuken willen we een kwartslag draaien, erachter willen we een huiskamer met veel glas aan zij- en achterkant, we willen doorbreken zodat van voor tot achter 1 ruimte wordt. Wij geven graag meer details van ons idee voor de aanbouw. We begrijpen het als deze aanvraag te vrijblijvend is om een fatsoenlijke offerte te leveren, of om voor u interessant te zijn. Wij stellen elk advies zeer op prijs.

Laminaat laten leggen

Wij willen graag laminaat laten leggen voor de begane grond van onze nieuwe woning. Het moet op korte termijn in verband met een verhuizing. Het liefst 8 juli aanstaande. Het is de entree, doorlopend naar de huiskamer met een open keuken. Lengte van de kamer en de keuken is bijna 8 meter, de breedte is 4.50 meter. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Gietvloeren in ruimten aanbrengen

Ik wil in meerdere ruimtes en gietvloer laten aanbrengen. Het gaat om de huiskamer/keuken, 2 slaapkamers, de entree, de hal, de bijkeuken en de berging. De woning wordt augustus 2017 opgeleverd. Het gaat om ongeveer 81.1 m2.

Gietvloer aanbrengen

Is het mogelijk om een gietvloer te verwezenlijken over een tegelvloer met vloerverwarming? Het zou om de entree, huiskamer, keuken en bijkeuken gaan oppervlakte ongeveer 60 m2. Zo plat mogelijk aangezien we een glazen deur die niet ingekort kan worden. Ook staat er een kookeiland in de keuken. Iets van 0.5 cm is er aan ruimte bij de deur Op de vloer liggen nu gebakken tegels, vierkant 40 x 40 ongeveer. Is het mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

34m2 vloer egaliseren

Het gaat over een woonhuis in Dinteloord, Alle drempels zijn verwijderd. Het is de bedoeling de entree, toilet, woonkamer en keuken op 1 niveau te maken (voorbereiding op pvc clickvloer) huiskamer ligt 1 tot 3 cm lager dan de rest. In de keuken zit lucht onder de smeervloer. Ik doe zelf het eventueel vereiste breekwerk. Hieronder de afmetingen: Entree 1.50 bij 3m; Toilet 1 bij 1m; Huiskamer is 3.50 bij 6.15m; Keuken 3.05 bij 2.65m; Totaal +- 34 m2 egaliseren.

Nieuwe vloer

Laminaat leggen. Kale betonnen vloer zowel huiskamer, slaapkamer als entree/hal. Er is een kleine tuin aanwezig dus in mijn opinie vocht gevoelig. Mijn voorkeur gaat uit naar laminaat en het liefst gelegd door iemand. Het gaat om ongeveer 30 m2. Vloer kan ook geleverd worden.