Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ede of directe omgeving.

942 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond, dakopbouw plaatsen, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ede:

Opbergkast onder de trap maken

Ik wil een opbergkast onder mijn trap in de woonkamer laten maken. Het moet de hele trap betreffen, ik weet niet wat de maten zijn.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een volledige verdieping op ons huis laten bouwen. De afmeting hiervan is 7 x 6 meter. Graag zouden wij 2 aparte offertes willen ontvangen, eenmaal casco afgeleverd en een volledig afgewerkt (isolatie, leidingen, elektra en dergelijke). Uitvoeren voor of na de winter.

Waterschade door een kapotte dakkapel

Door de storm is er aan de zijkant van mijn dakkapel een plank afgewaaid. Hierdoor is er waterschade ontstaan. Voor mijn verzekering heb ik een waterschaderapport nodig.

Aanbouw aan de achtergevel

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed en 2,40 of 3 meter diep.

Dubbele nokverhoging plaatsen

Nok momenteel 7,45. Max nokhoogte bestemmingsplan 9,00. Oppervlakte zolder 8,00x 5,80. Huis staat op Funda Graag offerte en ongeveer afmetingen van wat maximaal mogelijk is. Met als optie rolluiken.

Casco dakopbouw met kunststof kozijnen

Ik wil een volledige dakopbouw van 4.30 x 11 meter met kunststof kozijnen en casco oplevering laten aanbouwen. Het gaat om een prefab aanbouw, maar ik wil andere opties ook bekijken.

Tuinhuis slopen en afvoeren

Ik wil graag een houten tuinhuisje dat ontzet is bij de laatste storm laten ontmantelen en laten afvoeren. Wat kost me dat? Het tuinhuisje is ongeveer 2.50 x 2.50 meter.

Asbest zeilen van de benedenverdieping verwijderen

Asbestzeilen op de benedenverdieping verwijderen. Zeilen zijn verlijmd. Rapport is aanwezig. Afmetingen zie rapport.

Volledige verdieping opbouwen

Ik wil een volledige verdieping laten opbouwen van 6 bij 9 meter. Betreft dakopbouw met schuine kanten bedekt met dakpannen. Aan beide kanten dakramen. Binnenkant bestaande uit 3 grote kamers een trap naar boven en hal. Electra/cv/water/schoorstenen en dergelijken moeten doorgetrokken worden naar boven. De verdieping willen wij basis afgewerkt zodat wij zelf kunnen stuken/behangen en laminaat leggen. Verdere details bespreken we later.

Kelder onder de tuin realiseren

Heer/mevrouw, Voor het creëren van extra ruimte overwegen wij de aanleg van een kelder onder onze achtertuin. Afhankelijk van de kosten (en voornamelijk ook de toegevoegde waarde aan de woning) zitten we te denken aan een kelder van ongeveer 10 bij 15 meter. Wanneer mogelijk (en betaalbaar) is het voor ons interessant om deze 2 verdiepingen diep te maken. Alleen de ruwbouw van de kelder inclusief grondwerk hoeft uitgevoerd te worden. Ingang vanuit de aanbouw van het huis.

Opbouw op de 1e etage bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren, omdat we een graag een extra verdieping (5 x 10 meter) op ons huis willen bouwen. Wij hebben op dit moment maar één etage. Een van onze buren heeft al wel een extra etage op hen huis. Graag ontvang ik een offerte, inclusief de verschillende mogelijkheden van zowel een sleutelklare alsmede een casco offerte. In ieder geval komen er 3 kamers en 3 ramen in de uitbouw.

Asbest plafond in ketelruimte verwijderen

Er zijn 2 platen asbest in de ketelruimte (plafond) die ik graag weg wil laten halen

Huiskamer en entree renoveren

Huiskamer: 1. Parketvloer schuren en opnieuw lakken: oppervlakte circa 50 m2 2. Stuken van twee wanden: circa 21 m2 en 15 m2 3. Witten van plafond (circa 50 m2) en overige wanden (circa 43 m2) 4. Wit verven van 2 nu bruine radiatoren 5. Vervanging van een verlichtingsbak (binnen) boven de ramen aan de voorzijde (nog door onszelf uit te zoeken, eventueel na uw advies) 6. Advies over eventuele vervanging van een tweetal aluminium schuifpuien. Vier kozijnen; twee schuivende delen en twee ramen.De schuifpuien zijn circa 40 jaar oud. Entree: 1. Schilderwerk wanden (circa 18 m2) 2. Vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond (5,5 m2). In het zwarte doek erboven zitten gaten. 3. Wit verven van een nu bruine radiator Zolder: 1. mogelijk vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond. In het zwarte doek erboven zitten gaten. Er heeft een wespennest gezeten, is weggespoten maar er komen nog steeds wat resten daarvan eruit gevallen.

Dakopbouw over volledige woning

Dakopbouw van de volledige woning met kunststof kozijnen en gemetseld. Verdieping zal ongeveer 430 x 1100 cm worden.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij wensen een aanbouw aan de achterzijde van onze woning met een verlengd dak (als zijnde een afdak/veranda). Ik weet niet precies welke wensen of maten u wenst te weten op dit moment om een goede berekening te kunnen maken, maar zal in hoofdlijn dit in woorden proberen te beschrijven. Hopelijk kunt u er iets mee. De maten van de uitbouw zou moeten worden 5 meter x 2 meter (gemeten vanaf de buitenkant van de bestaande buitenmuur tot de buitenkant van de nieuwe muur). Het dak wordt dan 5 meter bij 4 meter. De bestaande buitenmuur dient weggebroken te worden en te worden voorzien van een latei. 1 muurzijde wensen wij zo lang als het dak te laten lopen (4 meter), de andere muurzijde zolang als dat de uitbouw wordt (2 meter). In de uitbouw wensen wij een betonnen vloer die gelijk loopt met de bestaande vloer. In de voorzijde van de nieuwe muur wensen wij een vast raam van 1 meter breed en een schuifpui van 4 meter breed, dit gelieve in kunststof daar de rest van de raamkozijnen in de woning ook van kunststof zijn. Start met de bouw ergens in het voorjaar.

Asbest dak verwijderen

Op de schuur zijn asbest golfplaten aanwezig. Deze platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en hier na zullen er nieuwe dakplaten geplaatst moeten worden. De oppervlakte is 10 bij 15 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. De schuur is goed bereikbaar.

Asbest golfplaten dak verwijderen

Ik wil van mijn garagedak van 45 m2 de schuine golfplaten verwijderen. Deze zijn asbesthoudend en moeten afgevoerd worden. Wat zijn extra kosten van inventarisatierapport en eventueel Afvoer? Graag eerst een globale prijsopgave.

Asbest vloerzeilen verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit de 50'er jaren en daar zit in meerdere vloerzeilen asbest in. Grof gezegd gaat het om 6 bij 8 meter. Er is geen inventarisatierapport.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Tussen de woonkamer en de keuken hebben wij een draagmuur van 8 meter lengte en 2.20 meter hoogte. Deze willen wij graag laten verwijderen en aan beide zijden zal er 60 cm moeten blijven staan. Daarna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De afwerking en het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Uitbouw bouwen

Wij hebben de wens om een uitbouw te laten bouwen van 1,5 meter diep, 5 meter breed en 2,5 meter hoog. We zoeken een aannemer die dit binnen ons budget van maximaal €10.000,00 incl. BTW kan realiseren.

Uitbouw achterzijde benedenverdieping

Wij denken na over uitbreiding van onze woonkamer aan de achterzijde. We willen graag veel licht in de woonkamer en maximaal 1,5 meter naar achteren uitbouwen, de breedte is ongeveer 4,5 meter. Wat zijn de kosten voor respectievelijk een serre / erker / moderne uitbouw met veel glas en dubbele tuindeuren?

Asbestverwijdering

552 m2 buitensanering 5 m2 2 binnensanering 2 m2 2A binnensanering 0. 5 m2 2A binnensanering

Nokverhoging aan achterzijde

Nokverhoging achterzijde 5.25 x 1.50 meter. Dakhelling 32.5 graden. 3 x draairaam, 2 x vast raam. Kunststof kozijnen en buiten afwerking. Binnen casco.

Vast kozijn in zijgevel maken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag, na de bouw, een kozijn met raam plaatsen in de zijgevel. De afmetingen van het kozijn zijn globaal 30cm breed bij 85cm hoog. De zijgevel bestaat uit 10cm metselwerk, 15cm isolatie en 10cm kalkzandsteen. Het kozijnmateriaal en het raamtype is nog onbekend, het gaat ons met name om de kosten voor het maken van een gat in de zijgevel. de werkplek is op een ander adres maar wel in de buurt. Het adres moet nog worden vrijgegeven aan de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Verwijderen van verlijmde tegels

Het gaat om ongeveer 46 m2 verlijmde tegelvloer waaronder nu een oude vloerverwarming ligt. Er komt dan een vloerverwarming als hoofdverwarming in met een PVC vloer erboven. De tegels dienen te worden afgevoerd.