Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ede of directe omgeving.

846 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ede:

Huiskamer en entree renoveren

Huiskamer: 1. Parketvloer schuren en opnieuw lakken: oppervlakte circa 50 m2 2. Stuken van twee wanden: circa 21 m2 en 15 m2 3. Witten van plafond (circa 50 m2) en overige wanden (circa 43 m2) 4. Wit verven van 2 nu bruine radiatoren 5. Vervanging van een verlichtingsbak (binnen) boven de ramen aan de voorzijde (nog door onszelf uit te zoeken, eventueel na uw advies) 6. Advies over eventuele vervanging van een tweetal aluminium schuifpuien. Vier kozijnen; twee schuivende delen en twee ramen.De schuifpuien zijn circa 40 jaar oud. Entree: 1. Schilderwerk wanden (circa 18 m2) 2. Vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond (5,5 m2). In het zwarte doek erboven zitten gaten. 3. Wit verven van een nu bruine radiator Zolder: 1. mogelijk vervanging van afdekmateriaal van het (verlaagde) plankenplafond. In het zwarte doek erboven zitten gaten. Er heeft een wespennest gezeten, is weggespoten maar er komen nog steeds wat resten daarvan eruit gevallen.

Koopwoning laten opknappen

Wij overwegen een huis te kopen. De prijs van de verbouwing bepaalt of de aankoop haalbaar is. De totale woonoppervlakte is ongeveer 66,5m2 waarvan 46,5m2 boven. Is van een zeer vergelijkbaar huis. Wat er moet gebeuren: - Keuken: oude keuken slopen incl. L-vormig muurtje. Volledig nieuwe keuken. IKEA-kwaliteit. Strook van 3 meter aan keuken (met gas of keramisch). En extra kastjes als kookeiland met barretje. En twee hoge voorraadkasten. Afzuigkap is er nu nog niet. - Vloer: Beneden overal PVC-vloer. Boven overal nieuwe simpele vloer. Overal plinten. - Muren: Letterlijk alle muren moet gewit worden en evt. Behang eraf (veel nu geverfd in felle kleuren of behangen). - Tussenmuur van 4/5 meter: om de woonkamer (denk woonkeuken weg) in tweeën te delen. Met lichtdoorlatende muur/deur. Dus bv. Openslaande deuren of mooie schuifdeuren. - Toilet beneden: willen we verplaatsen. Moet naar de hoek van de woonkamer verplaatst worden, met deur die uitkomt op de hal bij de entree. Evt. Hal iets verlengen. Oude toiletruimte moet gestript worden en bij voorraadhok getrokken worden (incl. Vierkante meter voor in de hal). Oude muur van woonkamer moet daarvoor afgebroken worden. - Verwarming: de verwarmingsbuizen uit de woonkamer willen we graag weggewerkt hebben in de muur. - Stopcontacten: we willen in twee hoeken van de woonkamer stopcontacten laten maken (nu nog niet aanwezig). - Badkamer: we willen de badkamer volledig vernieuwen. - Rolgordijnen: we willen rolgordijnen o.i.d. plaatsen boven de ramen in de woonkamer en keuken. - Dubbel glas: in de woonkamer en keuken zitten twee kleine enkelglas raampjes (o.a. boven de buitendeur). Die willen we graag vervangen door dubbelglas. - Overkapping: een overkapping in de tuin bouwen (op de plek van de overkapping op de plattegrond). - Badkamer: de badkamer moet volledig vernieuwd worden. En er moet aparte douche bij komen. - (Verwarming: graag een prijsoptie om boven ook de verwarmingsbuizen weg te werken. ) - (Aarden: graag een pri

Dakopbouw over volledige woning

Dakopbouw van de volledige woning met kunststof kozijnen en gemetseld. Verdieping zal ongeveer 430 x 1100 cm worden.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij wensen een aanbouw aan de achterzijde van onze woning met een verlengd dak (als zijnde een afdak/veranda). Ik weet niet precies welke wensen of maten u wenst te weten op dit moment om een goede berekening te kunnen maken, maar zal in hoofdlijn dit in woorden proberen te beschrijven. Hopelijk kunt u er iets mee. De maten van de uitbouw zou moeten worden 5 meter x 2 meter (gemeten vanaf de buitenkant van de bestaande buitenmuur tot de buitenkant van de nieuwe muur). Het dak wordt dan 5 meter bij 4 meter. De bestaande buitenmuur dient weggebroken te worden en te worden voorzien van een latei. 1 muurzijde wensen wij zo lang als het dak te laten lopen (4 meter), de andere muurzijde zolang als dat de uitbouw wordt (2 meter). In de uitbouw wensen wij een betonnen vloer die gelijk loopt met de bestaande vloer. In de voorzijde van de nieuwe muur wensen wij een vast raam van 1 meter breed en een schuifpui van 4 meter breed, dit gelieve in kunststof daar de rest van de raamkozijnen in de woning ook van kunststof zijn. Start met de bouw ergens in het voorjaar.

Asbest dak verwijderen

Op de schuur zijn asbest golfplaten aanwezig. Deze platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en hier na zullen er nieuwe dakplaten geplaatst moeten worden. De oppervlakte is 10 bij 15 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. De schuur is goed bereikbaar.

Asbest golfplaten dak verwijderen

Ik wil van mijn garagedak van 45 m2 de schuine golfplaten verwijderen. Deze zijn asbesthoudend en moeten afgevoerd worden. Wat zijn extra kosten van inventarisatierapport en eventueel Afvoer? Graag eerst een globale prijsopgave.

Asbest vloerzeilen verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit de 50'er jaren en daar zit in meerdere vloerzeilen asbest in. Grof gezegd gaat het om 6 bij 8 meter. Er is geen inventarisatierapport.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Tussen de woonkamer en de keuken hebben wij een draagmuur van 8 meter lengte en 2.20 meter hoogte. Deze willen wij graag laten verwijderen en aan beide zijden zal er 60 cm moeten blijven staan. Daarna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De afwerking en het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.

Uitbouw bouwen

Wij hebben de wens om een uitbouw te laten bouwen van 1,5 meter diep, 5 meter breed en 2,5 meter hoog. We zoeken een aannemer die dit binnen ons budget van maximaal €10.000,00 incl. BTW kan realiseren.

Uitbouw achterzijde benedenverdieping

Wij denken na over uitbreiding van onze woonkamer aan de achterzijde. We willen graag veel licht in de woonkamer en maximaal 1,5 meter naar achteren uitbouwen, de breedte is ongeveer 4,5 meter. Wat zijn de kosten voor respectievelijk een serre / erker / moderne uitbouw met veel glas en dubbele tuindeuren?

Asbestverwijdering

552 m2 buitensanering 5 m2 2 binnensanering 2 m2 2A binnensanering 0. 5 m2 2A binnensanering

Nokverhoging aan achterzijde

Nokverhoging achterzijde 5.25 x 1.50 meter. Dakhelling 32.5 graden. 3 x draairaam, 2 x vast raam. Kunststof kozijnen en buiten afwerking. Binnen casco.

Vast kozijn in zijgevel maken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen graag, na de bouw, een kozijn met raam plaatsen in de zijgevel. De afmetingen van het kozijn zijn globaal 30cm breed bij 85cm hoog. De zijgevel bestaat uit 10cm metselwerk, 15cm isolatie en 10cm kalkzandsteen. Het kozijnmateriaal en het raamtype is nog onbekend, het gaat ons met name om de kosten voor het maken van een gat in de zijgevel. de werkplek is op een ander adres maar wel in de buurt. Het adres moet nog worden vrijgegeven aan de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Verwijderen van verlijmde tegels

Het gaat om ongeveer 46 m2 verlijmde tegelvloer waaronder nu een oude vloerverwarming ligt. Er komt dan een vloerverwarming als hoofdverwarming in met een PVC vloer erboven. De tegels dienen te worden afgevoerd.

Zolder verbouwen

Wij zijn zojuist in een nieuwbouw huis komen wonen en willen de zolder van c.a. 30 m2 opdelen in 2 kamers en een stukje hal. In de hal komen wasmachine en droger te staan en moeten 2 deuren komen naar de kamers. We willen 1 kamer van c.a. 8 m2 en een wat grotere kamer. Er is een elektra aansluiting aanwezig maar deze moet nog verlegd worden zodat er op beide slaapkamers stopcontacten zijn. De afvoer voor de wasmachine is reeds aanwezig. Er is 1 verwarming aanwezig op zolder, daarnaast hebben wij 1 verwarming over die we graag in de andere zolderkamer willen hangen. De leiding zal nog wat verlegd moeten worden. Het plafond is ca 4 meter hoog. We willen hier graag een kleine vliering op hebben om te gebruiken als opslag. Daarnaast willen we de muurplaten die nu van hout zijn graag bekleden door gipsplaten en het plafond laten isoleren.

Diverse werkzaamheden na een lekkage

Wij hebben forse lekkage gehad en daarbij zijn laminaatvloeren een plafond en kozijn beschadigd. We willen voor de volgende werkzaamheden graag een offerte ontvangen: 1. Drie laminaat vloeren + ondervloeren verwijderen en afvoeren. (4x4 meter, 3x2 meter, 2x2 meter) 2. Drie nieuwe laminaat vloeren en ondervloer leggen. 3. Vloeren afwerken met opstaande plinten en deze kitten en schilderen 4. Plafond schilderen (4x4 meter) 5. Kozijn ( 2x 1,5 meter) hout herstellen ivm waterschade. Ik zal zelf het nieuwe laminaat aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de verzekeringsclaim. Zodra ik een akkoord heb ontvangen wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Zolder laten opdelen

De zolder is 42 m2 groot. Hier willen wij graag 2 kamers realiseren en een voorzolder als wasruimte. Er zal een tussen muur geplaatst moeten worden en een muur met 2 deuren. Eventueel dient er nog een dakraam geplaatst te worden. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij orienteren ons opeen uitbouw aan de achterzijde van ons huis van circa 6 bij 2 meter

Uitbouw van achteren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De breedte zal 6 meter zijn en de diepte 3 meter. Het werk mag casco opgeleverd worden met een plat dak. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Kelder bij een aanbouw maken

Ik wil graag een kelder in een nieuw te bouwen aanbouw. Ongeveer 5 meter bij 6 meter. Het betreft een prefab kelder.

Draagmuur slopen

Slopen van een muur van 3, 75 meter. (Keuken, woonkamer kamer)

Kruipruimte verdiepen tot kelder met stahoogte

Wij komen te wonen in een tussenwoning (nieuwbouw, dient nog opgeleverd te worden). De kruipruimte willen wij graag uitdiepen en gebruiken voor een opslagruimte, wijnkelder, hobbykamer. Afmeting van kelder die wij willen hebben is 5 meter bij 9 meter en willen graag aan de zuidkant een lichtschacht om zo natuurlijk licht binnen te krijgen. Er is een kruipruimte onder de woning van ongeveer 45 cm hoog, de hoogte van de kelder willen wij rond de 2.80 meter hebben.

Betonvloer storten in de schuur en garage

In de schuur/garage liggen nu nog terrastegels. Dit willen we vervangen door het laten storten van een betonvloer. Het betreft ongeveer 20 m2.

Deur maken van bijkeuken naar garage

Ik wil een deur die vanuit de bijkeuken naar de garage gaat. De verwarming in de garage moet dan verplaatst worden.

Niet dragend muurtje slopen

Slopen van muurtje (geen draagmuur) in woning van 2.60 m2 met een dikte van 8 cm.