Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor landelijke serre 5x4 meter:

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.
Onze klant uit Echteld (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor landelijke serre 5x4 meter uit heel Nederland:

Serre/uitbouw in landelijke stijl

We willen een serre/uitbouw laten realiseren in een landelijke stijl met kozijnen en roedes. 8 meter breed en 5 meter diep. We willen hier t hele jaar van kunnen genieten. Ik heb al 2 modellen gevonden die ik mooi vind. Wat zijn de mogelijkheden? Geen voorwerk nodig.

Ombouwen van huis uit 1920. Bedoeling is ...

Ombouwen van huis uit 1920. Bedoeling is door op begane grond de leefruimte te vergroten met de aanbouw van een serre en open keuken. Het interieur moet maritiem/mediteraan overkomen. M.a.w. veel houtwerk, gestreept behang, geruite ramen, kleuren: wit/(donker)blauw/donkerbruin hout, riet, etc. Het interieur van de winkels van Riviera Maisons geldt als goed voorbeeld. Bedoeling is ook om tuin bij de serre/woning te betrekken. 1 verdieping: Slaapkamer middels doorloopkast (onder trap) verbinden met badkamer. Ook hier geldt de voorkeur voor een landelijke stijl. Slaapkamer mediteraan en vrij sober houden. De badkamer met terracota/aarde kleuren (lichtbruin/gebroken wit), 2 wastafels, zwevend toilet (niet zichtbaar), 'ingebouwde' betegelde douchecabine met ouderwetse grote douchekop