Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Echteld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Echteld heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Echteld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Echteld of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Echteld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Echteld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Echteld:

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.

Fundering en vloer voor een schuur

Wij willen graag een schuur gaan zetten van 170 m2 dus 10 bij 17. Nu vroegen wij ons af wat het zou kosten om een fundering en vloer in een te maken. De ondergrond is kleigrond. En de schuur is een staalconstructie.

Plaatfundering maken

Ik wil een aanbouw realiseren aan een houtskeletbouw. Naast deze woning ligt een carport met stenen schuur op een totale betonfundering van 3000 x 8000 mm. Ik wil deze fundering gebruiken en tevens twee meter naar voren halen. Deze twee meter is niet voorzien van een fundering. Nu was ik van plan met schuimbeton te werken en daarbij het geheel op funderingshoogte uit te laten graven en volstorten met schuimbeton. Nu hoorde ik dat er niet gebouwd kan worden op deze fundering. Op de lange zijde komt houtskelet met hout afgetimmerd en aan de korte zijde 3000 x 2550 mm komt een enkel steen muur. Hier komt ook nog een kozijn in, dus ongeveer 4 vierkante meter metselwerk. Mijn vraag is: Kan ik hiervoor schuimbeton gebruiken of heeft u een alternatief en hoeveel kost deze alternatief per kuub? (ongeveer 11 a 12 kuub) inclusief transportkosten. De bestaande fundering ligt op 30 cm diepte ten opzichte van het maaiveld. De gemetselde wanden van de woning en het schuurtje blijven bestaan.