Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor terrasoverkapping plaatsen:

Terrasoverkapping plaatsen

Betreft een terrasoverkapping van 6 meter breed en 3 meter diep. 2 staanders. De overkapping wordt aan huis bezorgd (ligt klaar) en alle montagespullen zijn aanwezig. De staanders mogen in de grond worden geplaatst. Er moet nog omheen bestraat worden. Graag wil ik weten wat u voor dit klusje vraagt.
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasoverkapping plaatsen uit heel Nederland:

Terrasoverkapping plaatsen

I would like to put a wooden roof in the Garden between the schuur and the exit to the backside of the house. ( See attached picture) Roof should be water proof (folie or asphalt to be put) and should have afvoer for water collecting on top. The dimensions are 300cm(l)*200cm(b). The floor is concrete and buitentegels need to be put (Approx 6m2). As the base is concrete tiles must be put with lijm. Please provide price with labour + materials.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een Bruynzeel terrasoverkapping/carport wit van 427 x 310 cm. Ik had het liefst dat deze 450 bij 310 cm is, maar die afmeting kon ik niet vinden bij jullie.

Aluminium met glas terrasoverkapping plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van de woning een terrasoverkapping laten plaatsen van 5 meter breed en 3.50 meter diep. De zijkant en voorzijde willen wij van glas en dit moeten schuifwanden worden. Het dak wil ik van helder glas en het frame zal van antraciet gaan worden. Graag zou ik de mogelijkheden voor deze werkzaamheden willen weten.

Dak op terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen van polycarbonaat platen op bestaand schuin aflopend houten frame

Lichtstraal plaatsen op terrasoverkapping

Ik wil mijn huidige polycarbonaat platen vervangen door een lichstraat met polycarbonaat platen. Maten zijn breed 420 cm en lengte 170 cm. Ik wil eventueel wel een foto sturen van de huidige situatie.

Terrasoverkapping laten plaatsen

Wij willen een terras overkappingen laten. Het moet een stevige constructie zijn, zodat ik op het dak kan staan om bijvoorbeeld de boven ramen schoon te houden. Kunt u langs komen en de situatie bekijken? Het oppervlak is ongeveer 10-15 m2.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een terrasoverkapping van aluminium laten plaatsen met verlichting erbij. De overkapping is 3,67 bij 2,60 meter. De afvoer zit erin.

Transparante terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag een transparante overkapping boven mijn balkon. Balkon is 1 meter diep vanuit de gevel. Breedte van de overkapping is circa 3,70 meter of 5,30 meter (als die breedte mogelijk is). Ik zoek een complete offerte.

Terrasoverkapping plaatsen

Situatie: Aan de ene kant van de overkapping bevindt zich een een schuur, aan de achterzijde een schutting. De overkapping moet aan de schuur bevestigd worden en de schutting moet een dichte achterwand worden. Planken moeten dus verplaatst worden en enkele planken moeten toegevoegd worden. Ik wil gewoon geïmpregneerd tuinhout gebruiken en transparante golfplaten. Als voorbeeld voeg ik een foto toe. Uiteraard wordt mijn overkapping kleiner dan die op de foto. Ik wil deze zomer graag onder mijn afdakje zitten, maar ik ben redelijk flexibel als het om de oplevering gaat. Ik wil 'm graag voor 26 mei 2018 geplaatst hebben. Komt het in uw planning beter uit om dat veel eerder te doen, dan is dat wat mij betreft prima. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik pas 26 mei kan betalen, omdat mijn werkgever dan mijn vakantiegeld uitkeert ;-)

Terrasoverkapping plaatsen

Overkapping breed ongeveer 400cm polycarbonaat

Partners

Partners van Casius