Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Duiven of directe omgeving.

380 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zelfbouwkavel woning bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder voorrtuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, uitbouw realiseren, dakopbouw garage, dakopbouw realiseren, serre aanbouw, aanbouw met souterrain, nokverhoging dubbelzijdig, uitbouw realiseren aan de achterkant woning, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Duiven:

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een toilet laten plaatsen, de muren en vloer van het toilet laten betegelen. Een deur verwijderen en dichtmetselen en afsmeren. Om een staande afvoerbuis in de kamer een betimmering maken.. De werkzaamheden starten vanaf 21 augustus.

Asbest uit het dak verwijderen

Er zit asbest in het dak en waarschijnlijk in de afvoer en de schoorsteen

Terrasoverkapping plaatsen

Betreft een terrasoverkapping van 6 meter breed en 3 meter diep. 2 staanders. De overkapping wordt aan huis bezorgd (ligt klaar) en alle montagespullen zijn aanwezig. De staanders mogen in de grond worden geplaatst. Er moet nog omheen bestraat worden. Graag wil ik weten wat u voor dit klusje vraagt.

Afzinkkelder in de achtertuin maken

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden voor een afzinkkelder in onze tuin en de kosten hiervan. Gewenste afmeting: 10 meter diep, 6 meter breed, 2,50 meter hoog. Uiteindelijk willen we onze woning nog uitbouwen. De uitbouw overlapt dan gedeeltelijk de afzinkkelder. Uitbouwen 3 meter diep. Uitbouw willen we door vrienden laten doen. Misschien vergeet ik nog een aantal punten of heeft u punten die u mij wilt voorleggen dan hoor ik dat graag.

Garage vervangen of verlengen

Bij de bestaande woning met losstaande gemetselde (enkelsteens) garage willen wij de garage verlengen naar voren zodat we met een binnendeur de garage kunnen betreden en niet buitenom hoeven. Het zou dus gaan om garage verlengen en of gehele garage tegen de grond en vanaf 0 opbouwen. Opnieuw gemetseld of een uitvoering in hout is ook optie. De huidige garage heeft een betonnen vloer. Het huis en de garage zijn van 1967. Er is al contact geweest met de gemeente.

Dragende muren slopen

Wij willen de muur doorbreken van de woonkamer naar de eetkamer (3.50 m) en de eetkamer naar de keuken (3. 00 m). * Het zijn 2 dragende muren met doorloopopening. * In 1 van de muren bevindt zich de schoorsteen. Het is niet bekend of hier asbest in is verwerkt. De woning is van 1956. Kunt u een offerteprijs geven voor: * constructieve berekening maken * sloopmelding of omgevingsvergunning aanvragen * slopen van de muren en plaatsen van de balk. * afvoeren van het puin Afwerken van de balk doen we zelf

Dragende muren slopen

Gedetailleerde omschrijving: Wij willen graag en offerte prijs voor het volgende: * de dragende muur doorbreken van de woonkamer naar de eetkamer, 3.50 bij 2.60 meter en de dragende muur van de eetkamer naar de keuken, 3 bij 2.60 meter. Wij ontvangen 7 augustus de sleutel van ons huis dus vanaf dat moment kan de klus starten. Het zijn 2 dragende muren met doorloopopening. In 1 van de muren bevindt zich de schoorsteen. Het is niet bekend of hier asbest in is verwerkt. De woning is van 1956. * een constructieve berekening maken * sloopmelding of omgevingsvergunning aanvragen * Puin voeren we zelf af. * Afwerken van de balk doen we zelf

Garage ombouwen tot massagepraktijkruimte

Inpandige garage van 18,85 m2. Werkzaamheden: garagedeur eruit, pui met metselwerk en alu ramen/raam die open kunnen/kan (zie foto, het is zo'n zelfde huis). Verwarming/electra/water doortrekken vanuit woning. Stopcontacten aanbrengen, muren stuken en sauzen, evt vloer egaliseren

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag een draagmuur laten verwijderen om de keuken bij de woonkamer te betrekken. De draagmuur waar het om gaat is 3.80 meter breed en 2.50 hoog. Er dient een steunbalk geplaatst te worden en het puin afgevoerd.

Woning opknappen en deels renoveren

- het schuine dak alsmede de platte daken isoleren. Er zijn tekeningen aanwezig om de oppervlaktes te berekenen. - 2 ramen, 2 glasdelen van een schuifpui, 4 kamerhoge ramen en 2 ramen in de keuken HR-glas met ventilatieroosters plaatsen. En het draadglas van de berging vervangen. - afzuiging in de badkamer en het toilet aanbrengen. - vloerisolatie aanbrengen, voor het aantal m2 kunt u de tekeningen raadplegen. - ook dient ons rookkanaal te worden vervangen. Vanaf de eerste verdieping naar het dak moet het binnenwerk vervangen worden, circa 6 meter. Het bestaat nu nog uit verschillende materialen. Graag uw offerte hiervoor.

Uitbouw aan de achtergevel bouwen

Uitbouw 3x6m achtergevel

L-vormige aanbouw aanbouwen

Ik wil graag een L-vormige aanbouw aan mijn huis laten maken van 3.50 meter diep en een lengte van de L van 7 bij 8 meter. Aan de zijkant en achterkant van de woning, aan de zijkant hoeft niet te worden gebroken in de gevel.

HSB uitbouw maken

Wij willen een houtskelet uitbouw realiseren van 6 meter bij 2.5 meter.

Uitbouw of serre maken

Wij willen uitbouw of serre achterzijde woning van circa 5.20 bij 2. 75 meter. Wat zijn de kosten cq mogelijkheden? Mogelijk willen we de garage voor een deel bij de aanbouw betrekken. De achtergevel moet worden doorgebroken. De afwerking hoeft niet geheel gedaan te worden. Ik kan het voor een deel zelf doen. Ik heb een tekening van het huis.

Aanbouw of serre plaatsen

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Met een diepte van 3 meter en over de gehele breedte van de woning (8.5 meter). We zitten nog te twijfelen of we een standaard aanbouw willen of een serre. Zou u beide opties in een offerte willen uitwerken? Het is ons niet bekend of hier een vergunning voor nodig is.

Aanbouw realiseren achter de woning

Ik wil graag een aanbouw laten realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De aanbouw moet 2,5 meter diep worden in is 5,25 meter breed. Graag compleet afgewerkt, ook binnenzijde gestukt et cetera. Ik wil graag een plat dak. Er zal een fundering gestort moeten worden. Ik wil graag openslaande deuren. Graag zou ik advies willen ontvangen over de mogelijkheden.

Serre plaatsen

Graag zou ik advies krijgen over de mogelijkheden en kosten van een open serre van 5 bij 2,5 meter. Deze zou tussen de garage en een houten schutting van de buren moeten komen, het gaat dus eigenlijk alleen om het dak, mogelijk voorzien van zonwering.

Zonneboiler met boilervat plaatsen

Ik heb een Nefit HR Trendline combi cv-ketel. Ik wil graag een zonneboiler op mijn dak laten aansluiten en een boilervat laten plaatsen op de zolderverdieping. Ik heb al zonnecellen op het dak liggen. Voor de zonneboiler is er ruimte boven een dakraam. De ruimte tot de nok meet ongeveer 100 cm. Ik denk dat daarom de zonneboiler verticaal geplaatst moet worden. Mijn dak is op het zuiden gericht. Ik heb een huishouden van 2 personen. Graag laat ik de situatie hier beoordelen en ontvang een prijsopgave.

Gemetselde uitbouw aanbouwen

Ik wil graag een gemetselde uitbouw laten maken. Het gaat om een ruimte van 7 meter bij 4 meter. Ik wil hier graag veel glas in laten verwerken.

Zijpaneel van de dakkapel vervangen

Het houten zijpaneel van de dakkapel aan de voorzijde van mijn huis laat ik graag vervangen door trespa. De afmeting is ongeveer 2 x 2 meter. Op een later tijdstip een metalen garagedeur vervangen door een houten kozijn met openslaande deur.

Fundering herstellen

Het betreft een verzakking en een scheur van 1 cm van de aanbouw, 2.5 x 3.2 meter groot. Hier is een sonderings onderzoek nodig, palen, opvijzelen en herstellen van ongeveer 25 gebroken stenen en voegen. Aan de binnenkant gaat het om het herstel van scheuren in het pleisterwerk. Van de bestaande bouw, hoekwoning, is de muur aan 1 zijde over de gehele hoogte, ongeveer 30 cm uit de hoek, ook gescheurd, maar geen verzakking. Deze stenen moeten over een hoogte van ongeveer 6.5 meter voor 80% vervangen worden. Op bijna elke laag 1 steen. Er zijn foto's beschikbaar.

Scheidingswand op zolder plaatsen

De zolder is een grote open ruimte. Zie plattegrond zolder, andere foto's toegevoegd t.b.v. beeld maten en dak. Het is een huurhuis, maar ik zoek een manier om snel en een beetje voordelig een kamer te creëren die via een deur bereikbaar is. Het vloeroppervlak is ongeveer 5 x 8 meter omdat de schuine delen afgetimmerd zijn. Geluidsisolatie is niet belangrijk, puur de afscheiding. Ik denk aan houtenframe met gipsplaten, deurkozijn en deur. Tevens dient een stopcontact/lichtschakelaar in de wand te worden aangebracht. Uitvoering zo snel mogelijk, echter uiterlijk 18 juli 2015.

Cementdekvloer vervangen op de begane grond

Oude cementdekvloer eruit en afvoeren + na het leggen van vloerverwarmingsslangen nieuwe cd vloer erin maken, ongeveer 40 m2.

Gat in de buitenmuur zagen

Ik wil in de badkamer een raampje plaatsen, nu moet er alleen een gat in de spouw en buitenmuur gezaagd worden Ongeveer 60 x 40 Graag zou ik willen weten wat ik voor de zaag werkzaamheden betaal.

Binnenmuren verwijderen

Wij gaan verhuizen en willen in ons nieuwe huis 2 muren tussen de woonkamer/keuken en atelier verwijderen. Waarschijnlijk is een muur dragend, volgens de bouwtekeningen die ik zover als leek kan lezen. Het betreft 1 muur van 2.6 en een van 3 meter. Een muur is van kalkzandsteen. We weten niet precies of de gehele muren eruit kunnen of gedeeltelijk. De muur van 3 meter is een keukenmuur, boven deze muur is een plat dak. De muur van 2.6 meter daar staat de 2e verdieping op. Tekening is beschikbaar. Hierop ziet u in het midden de keuken staan. Deze beide muren waar nu de keuken zit willen wij eruit hebben. We zoeken een professional met gedegen verstand van zaken.