Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbestplaten in het dakbeschot verwijderen:

Asbestplaten in het dakbeschot verwijderen

Verwijderen van asbestplaten in het dakbeschot van een garage. Afmeting van de garage is ongeveer 30 m2. De asbestplaten zijn buiten niet zichtbaar. Ze zitten onder de dakpannen en binnen de garage achter zachtboordplaten op het plafond.
Onze klant uit Doorwerth (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbestplaten in het dakbeschot verwijderen uit heel Nederland:

Dak vervangen

Ik wil mijn dakpannen dak met mogelijke asbestplaten als dakbeschot laten vervangen. Volgens mijn berekeningen is het dak ongeveer 126 m2. Ik wil het dak ook gelijk van buitenaf isoleren. Ik zou graag dakpannen hiervoor de in plaats willen. Het dak is ongeveer 6 meter hoog en het is een schuin dak met extra hoek.

Asbest uit het dakbeschot verwijderen

Het gaat om asbest dakbeschot, maandag 26 februari wordt er een inventarisatie verricht. Daarmee wordt een vergunningsaanvraag bij de gemeente gedaan. De verwachtte uitvoering van het saneringswerk is eind april 2018. Samen met het bouwbedrijf zetten we de steiger, dakpannen halen we zelf weg. Graag het afvoeren van de asbestplaten.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.

Asbestplaten verwijderen uit een schuurdak

Op een perceel achter mijn woning staat een schuur. Deze schuur heeft een zadeldak met dakpannen en onder het dakbeschot zitten 48 m² gespijkerde asbestplaten. Ik wil die daar laten verwijderen en afvoeren. Ik beschik al over een asbestinventarisatierapport. De zolder is al leeg en ik zorg zelf voor het verwijderen van de dakpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk vanaf eind november laten verzorgen.

Asbest dakbeschot verwijderen

Ik ben voornemens een woning te kopen waarop een dakbeschot van asbestplaten aanwezig is. De dakbedekking is van dakpannen, vastgespijkerd op sporen. Het gaat om zo'n 220 m2. inclusief afvoeren.

Dakbeschot met asbestplaten verwijderen

Ik zou graag willen weten wat het kost om ons asbest dakbeschot door jullie te laten verwijderen. (Zit onder de dakpannen en panlatten). Ik schat het oppervlak op ongeveer 20 m². Er is nog geen inventarisatierapport. Ik zou graag een volledige offerte zien.

Renovatie van een pannendak en plaatsing kunststof dakkapel

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '50. Ik wil hierop graag een kunststof dakkapel laten plaatsen. Omdat het pannendak inmiddels ook aan vervanging toe is, overweeg ik dat gecombineerd uit te laten voeren. Er liggen keramische dakpannen op die beschadigd en versleten zijn en de panlatten zijn ook in slechte staat. Hier en daar is er geringe lekkage. Er is een houten dakbeschot zonder asbestplaten o.i.d. Mijn buren zijn ook geïnteresseerd om dit eventueel gezamenlijk aan te laten pakken. Er staan 2 schoorstenen op het dak. Optioneel is om te bekijken of de isolatie van het dak verbeterd kan worden. We maken graag een afspraak met bedrijven die de totale klus aan kunnen pakken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en zijn die aan het verbouwen. Een onaangename verrassing was dat het dakbeschot bestaat uit vlakke asbestplaten. We willen voor 10 september het asbest laten verwijderen en afvoeren, omdat dan wordt gestart met het verwijderen van het dak. Het gaat om 2 dakvlakken van ongeveer 10 x 3,5 m². De binnenafwerking is er al vanaf. We willen de dakpannen voorzichtig laten verwijderen i.v.m. hergebruik. Daarna moeten de panlatten eraf en de asbestplaten. Er staan foto's en tekeningen van de woning op Funda. Ik vraag momenteel een vergunning aan. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Asbest dakbeschot verwijderen en dak isoleren

Ik wil graag het dak van de schuur en de woning laten vervangen. Bij de schuur moeten er asbestplaten worden verwijderd, dan nieuwe platen aanbrengen, isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning isoleren en nieuwe pannen erop leggen. Het dak van de woning begint boven de eerste verdieping, op een meter of zes hoogte. De woning is 7.2 x 4.9 meter en de schuur 14 m2. Beide hebben een zadeldak. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Wat gaat het kosten?

Asbest onder pannendak laten verwijderen

Asbest onder pannendak laten verwijderen: - Pannen verwijderen en later hergebruiken - Verwijderen asbestplaten (dakbeschot) - Verwijderen steenwol isolatie (0.5 cm dik) - Verwijderen houtwolcementplaten - Nieuwe dakisolatie dakplaten Rc 4.5, incl. panlatten Pannendak van 110 m2. Inclusief kosten voor rapportage, afvoeren en storten. Het asbestinventarisatierapport is nog niet gemaakt.