Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Doorwerth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Doorwerth heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Doorwerth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Doorwerth of directe omgeving.

66 klanten uit Doorwerth bevelen een bij Casius in Doorwerth aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Doorwerth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Doorwerth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Doorwerth:

Draagbalken vervangen door staalconstructie

Ik wil 3 houten draagbalken vervangen door staalconstructies en ben op zoek naar een aannemer die een passende offerte kan maken. Het betreft een eenvoudige draagconstructie van een bungalow. Ik ben op zoek naar iemand uit de regio.

Asbestplaten in het dakbeschot verwijderen

Verwijderen van asbestplaten in het dakbeschot van een garage. Afmeting van de garage is ongeveer 30 m2. De asbestplaten zijn buiten niet zichtbaar. Ze zitten onder de dakpannen en binnen de garage achter zachtboordplaten op het plafond.

Aanbouw aan de woning realiseren

Realiseren aanbouw, variant 1: circa 4 x 2 m, variant 2: circa 4 x 4 m; zie bijgevoegde tekeningen. Fundering, 1 x buitenmuur, 1 x gevel, hout met 1 x raam 150 x 100 (b x h), 1 x doorbraak voor kozijn met binnendeur vanuit woning. Indicatie voor beide varianten.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven/-zuigen, circa 65 m2 van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, afhankelijk van funderingsmuren naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen / kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen / stalen steunbalken aanbrengen. Buitendeur maken, trapgat maken en trap plaatsen.

Aanbouw bouwen en garage verbouwen

Muur achtergevel (7 meter) huis moet worden doorgebroken. De uitbouw verbindt het huis met de reeds bestaande stenen dubbele garage. Van de ene helft van de garage wordt een gastenslaapkamer met hele kleine badkamer gemaakt. De uitbouw van 11 x 4.80 meter (deels naar de zijkant van het huis om bij de garage aan te sluiten) krijgt over de volledige breedte ramen (glas in staal). Daarnaast moet er een lichtstraat komen over de volledige breedte van de uitbouw boven de keuken/eettafel (circa 7 meter). De oude keuken wordt weggehaald. De vloer van de bestaande begane grond en de vloer van de uitbouw worden samen voorzien van een gietvloer.

Slopen van een badkamer

Wij hebben een eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1976 en zijn daar nu volop aan het klussen. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen voor het slopen en afvoeren van de huidige badkamer van 2,1 x 2,0 meter. Dat betekent dat al het sanitair, de radiator en alle tegels er uit moeten. Er staan foto's van de badkamer op Funda.

Niet dragende muur tussen balkons verwijderen

Muur tussen twee balkons verwijderen en afvoeren, betreft appartement op de 3e etage. 2.5 meter lang met schuine rand, breedte is 2.3 meter en een dikte van 20 cm.

Uitsparing in dragende muur vergroten en opvangen met balk

Voor de aanleg van een nieuwe keuken moet een uitsparing worden gemaakt / gat worden gezaagd in een dragende stenen muur (ongeveer 20 cm dik). Het huidige gat moet worden vergroot naar 1260 x 2025, waardoor het waarschijnlijk nodig is en metalen dragende bak te plaatsen. Wie kan er op korte termijn komen kijken naar de situatie, een prijsopgave geven en de klus binnenkort uitvoeren?

Onderkeldering van de woning

Graag maak ik een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken in verband met het maken van een kelder. De kelder zal 4 bij 6 meter ongeveer gaan worden met een ingang aan de zijkant. Het betreft een hoekwoning waarbij er een gedeelte van de kelder onder de woning zal komen en een gedeelte onder de tuin. De kelder zal casco opgeleverd moeten worden.

Kelder bouwen

Er is momenteel al een kruipruimte aanwezig waar je gebukt kun staan. Graag wil ik de gehele kruipruimte benutten, ongeveer 8 x 5 meter, en wil ik de kruip ruimte verder uitdiepen. Nu ongeveer 170 en ik wil richting de 260.

Kelder uitbreiden onder de woning

Ik wil graag onderzoeken wat een kelder kost voor een woning die wij misschien willen aankopen. Er is al een behoorlijke ruimte onder het huis waar je kunt staan. Meerdere van deze huizen in de buurt hebben dan ook onderkeldering laten maken.

Wij willen een veranda achter onze ...

Wij willen een veranda achter onze woning laten bouwen; Lengte is 5,10 mtr; Diepte is 3,50 mtr; Doorloop hoogte moet niet meer zijn als 2,00 tr.m. Helemaal compleet met dak. Van hout of kunsstof in overleg.

Het aanbrengen van een nieuwe latei (of ...

Het aanbrengen van een nieuwe latei (of twee) boven een deur, waarvan we de opening hoger en breder willen maken. Het werk betekent m.i. het ondersteunen van de vloer, het weghalen van de bestaande latei, het verhogen en verbreden van de deuropening, het aanbrengen van de nieuwe latei(en).

Grote zolder met kamer en opbergruimtes ...

Grote zolder met kamer en opbergruimtes moet open plan worden. Het veluxraam moet vervangen worden door meerdere/grotere veluxramen. Huidige gootsteen met warm en koud water moet vervangen worden door een open badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Eventueel wordt nog een houtkachel aangesloten op bestaande kachelpijp. Zolder is voorzien van elektriciteit, stopcontacten e.d. zullen verlegd moeten worden. Zolder moet voorzien worden van opbergruimten, zoals knieschotten en inbouwkasten.

Verbouwing garage/schuur. (Bj ...

Verbouwing garage/schuur. (Bj 1952) Vloeroppervlak bestaande bouw blijft gelijk (circa 48 m2). Aan de achterzijde is de garage met het woonhuis verbonden. De muur aan de linkerzijde kan blijven bestaan. Dak, rechtergevel en voorgevel dienen nieuw gebouwd te worden (incl. fundering en spouwmuur). Bestaande Betonvloer dient vanwege hoogteverschil voor de helft verwijderd te worden. Nieuwe vloer dient vloerverwarming te krijgen. (Er is een bestaande radiator aanwezig in de garage) In de voorgevel wordt een electrische geisoleerde garagedeur geplaatst. Over circa de helft van het vloeroppervlak is een open houten zolder voorzien. De huidige toegangsdeur en kozijn dient vervangen te worden. Vanwege de gewijzigde dakgeometrie dient in de woning een (klein) raam verkleint te worden.

Huurflat behangen (ca 100 m2) Daarna: ...

Huurflat behangen (ca 100 m2) Daarna: Laminaatvloer leggen (ca 70 m2

Uitbouw op beganegrond aan kamer over ...

Uitbouw op beganegrond aan kamer over gehele kop van de woning CA 8 bij 3 meter. uitbreken van niet dragende binnenmuur. Plaatsen van keuken met een totale afmeting van 2,50 bij 3,40 meter inclusief app. aanhelen van vloer en vervangen van plafond in kamer CA. 8,10 bij 9,20 meter (totaal na aanbouw) inclusief keuken. Ondergrond is zand. Materiaal van aanbouw is nader te bepalen. Bijplaatsen van electriciteitsgroepen voor wasmachine etc. Plaatsen van toilet in badkamer (begane grond) nog geen afvoer voor toilet aanwezig in badkamer. Aanleggen van houten vloer 8,10 bij 9,20 meter opp. Wanden voorzien van spachtelpoetsachtige bekleding Ca 100 m2.

Vervanging van meerdere plekken aan het ...

Vervanging van meerdere plekken aan het houtwerk aan de buitenzijde van de woning.