Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Doetinchem of directe omgeving.

567 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Doetinchem:

Dakopbouw op plat dak

Het betreft de wens om een dakopbouw te plaatsen zoals te zien is in de bijlagen. Opbouw betreft over een deel van het dak (kubus) en niet over heel het dak. Materiaal is volgens mij trespa en spouw. Zie voor afmetingen en andere zaken bijlagen. 3,7 x 3,8 meter afmeting.

Uitbouw achterzijde van toekomstige woning bouwen

In onze toekomstige woning wil ik een uitbouw laten bouwen van 2.40 meter diep. De woning is 5.40 meter breed. Hier is geen vergunning voor nodig. Het betreft metselwerk, geen complete oplevering.

Dakopbouw plat dak

Verdieping bouwen op plat dak Materiaal conform bouwplan in onze buurt:trespa en spouw

Balkon aanbouwen appartement

Ik wil graag een vrijhangend balkon van circa 270 x 180 cm. Het moet wel passen in de stijl van andere balkons. Dus dezelfde ballustrade/hekwerk. Er zijn twee openslaande deuren, waarvan een gebruikt kan worden als toegang. Er is al iets van een fundering maar ik weet niet of dit afdoende is.

Dakopbouw op plat dak in de vorm van kubus

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een woningopbouw kan realiseren. De opbouw moet 372 bij 380 cm groot worden. In de opbouw zie ik graag houten kozijnen terug. Daarnaast moeten er cv-leidingen en elektra gerealiseerd worden in de opbouw. Ook moet er een trapgat inclusief trap naar de nieuwe verdieping gemaakt worden.

Houtskeletbouw huis laten bouwen

Graag vraag ik een prijs indicatie aan van een nieuw te bouwen houtskeletbouw woning. Een huis met een afmeting van 6,50 x 13 meter, met een goothoogte van 6 meter, met zadeldak. Met grote raampartijen uitgevoerd in kunststof en op bovenverdieping inbouw rolluiken. Buiten timmerwerk windveren en dergelijke uitgevoerd in kunststof. Indeling woning vrij te bepalen. De afwerking wil ik in overleg hebben. Uitvoeringsperiode september 2018 - april 2019.

Keuken aanpassen

Ik wil graag twee muren gemetseld hebben in de keuken. Ik wil graag muren van 220 lang bij 270 cm hoog met daar tussen een kozijn, inclusief deur afscheiding van de keukenvoorraad kast.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Ik wil graag een dakopbouw volgens de tekeningen laten maken. In overleg wil ik het casco of volledig afgewerkt of deels afgewerkt hebben en daarbij ook prijs van een spouw en Trespa. De afmetingen zijn ook te vinden in de bijlage.

Fundering maken voor houten kapschuur

Betonnen fundering met vorstrand en betonnen vloer van 7 x 5 meter op zandgrond. Gaat om een fundering in de achtertuin/weiland.

Balkon verwijderen

Ik wil een balkon van ongeveer 180 bij 150 cm laten verwijderen. Er zit ook een balustrade omheen. Deze moet ook weg. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Herstelwerk na een lekkage

Na een lekkage van de afvoer is de steenstrip koof beschadigd (zie foto). Door verwijdering van de koof dienen twee muren en mogelijk het plafond hersteld te worden. Werkzaamheden bestaan uit: - Het herstellen van de afvoer. - Wand 1 optie 1: Steenstrip muur herstellen, ook op de koof, bijpassende steenstrips zullen er bij gezocht moeten worden. - Wand 1 optie 2: Steentripmuur verwijderen & afvoeren, stucen en voorzien van een structuurlaag. - Wand 2: Behang verwijderen, stucen, voorzien van structuurlaag en nieuw behang. Plafond herstellen indien dit noodzakelijk geacht wordt na de werkzaamheden aan de muur. En indien nodig, circa 45 m2 plafond voorzien van muurverf.

Fundering voor tuinhuis en schutting maken

Wij willen graag een indicatie prijs voor de fundering van een tuinhuis van circa 9 x 3 meter, en fundering voor de schutting van circa 15 meter. Er zit een hoogteverschil van 65 cm.

Fundering aanleggen voor hobbyruimte

Fundering voor hobbyruimte. Afmeting hobbyruimte is 5000x13000 meter tbv houtskeletbouw met een nokhoogte van 5000 meter. Borstwering van ong 400/500 hoog. Deze wordt zelf opgemetseld. Kavel is goed bereikbaar

Schilderwerk en onderhoud

Ik wil de serre aan de binnenkant schilderen, 2 deuren beneden, plinten aanbrengen, pleisterwerk in orde brengen en sausen, onderhoudswerk aan de buitenkant van de serre.

Oplossen van lekkage aluminium serre met glazen dak

Na een fikse regenbui loopt het water binnen langs de buitenkant, via de goot. Als deze volloopt omdat de regenval zo hevig is komt het via naden naar binnen lopen en staat binnen 10 minuten de hele serre blank. Lijkt het net of het binnen regent ipv buiten. De serre is ongeveer 12 jaar oud, en de eerste 10 jaar nooit lekkages gehad. Wij denken zelf aan de rubbers of kit. Het bedrijf dat de serre heeft geplaatst is inmiddels failliet, dus daar kunnen we niet terecht. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet in overleg met de klant worden besproken.

Prefab kelder plaatsen

Kelder moet buiten geplaatst worden onder terras. Binnenmaten ongeveer 3 bij 3 meter. Bij voorkeur de voordeligste optie. Bedoeld voor berging: opslag van groenten wijn etc. Wil graag weten wat het zou kosten inclusief het transport en plaatsen van de kelder.

Betonnen fundering plaatsen voor grote blokhut

Betonnen fundering plaatsen voor grote blokhut van 24 m2. Riolering toevoer en krachtstroom aansluiting.

Terrasoverkapping plaatsen van Bruynzeel

Graag een prijs indicatie voor plaatsing van een aluminium terrasoverkapping. Afmeting 2,10 meter diep en 5,50 meter breed. Advies over een betonvoet in grond gewenst. Tevens een afdek strip aan schuurzijde in berekening meenemen. We zoeken iemand die deze klus al eerder gedaan heeft. Met vriendelijke groet.

Draagmuur verwijderen

Graag wil ik de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en daar een stalen balk laten plaatsen. De balk die er in moet is ruim 3 meter lang. Het huis heeft een inpandig balkon, de vorige bewoners hebben in de woonkamer al de achter gevel naar buiten laten plaatsen, diepte van het balkon. Op de plek waar de oude achtergevel stond zit nu een stalen balk en deze ligt in de muur die ik er nu uit wil hebben. Deze balk zal dus gekoppeld moet worden aan de nieuwe balk. Er is al een berekening en een tekening gemaakt door een constructeur.

Plafond aanbrengen en daarmee vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog en er al een bod op gedaan. In de woonkamer loopt het plafond hoog door tot de tweede verdieping. Deze vide willen we over een ruimte van 7.60 bij 4.30 meter breed dicht laten maken. Tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moet alleen een plafond aangebracht worden. We willen op de eerste verdieping 2 slaapkamer's, dus het plafond moet stevig zijn. De woning is van 1998. Wat zou ons dat gaan kosten? Een indicatie is op dit moment voldoende.

Terrasoverkapping plaatsen

Vernieuwen van 6 polycarbonaatplaten op overkapping 3x6 en een aantal bevestigingsrails. En verbinden 2 bakgoten.

Moederhaard verwijderen

Ik wil een appartement gaan kopen, waar een moederhaard bij zit in de woonkamer. In de keuken is er wel verwarming. In de kamer naast de badkamer staat een supergrote geiser/elektrische boiler/thermostaat is het volgens mij volgens de koop brochure. Ik wil de moederhaard daar gewoon weg hebben! Als ik die er uit laat halen ? Wat moet ik dan vervangen en hoe word het dan warm thuis?

Kruipruimte met zand vullen en betonvloer maken

De kruipruimte moet vol gegoten worden met 19 m3 zand om een betonvloer op te kunnen storten. De kruipruimte is ongeveer 38 m2 groot met een diepte van 50 centimeter. Vervolgens wil ik 10 centimeter isolatie en met bewapening beton af laten storten. Uitvoering is gewenst is maart/april.

Garage verbouw naar slaapkamer met badkamer

Ik heb een garage van 9 x 3 meter en die wil ik gaan verbouwen naar aan slaapkamer met open badkamer. Slopen en een aantal simpele zaken doe ik zelf, maar ik zoek een klusser/aannemer die: - Een binnendeur (1 x 2.20) enkelsteens dichtmetselt; - Een garagedeur (2.80 x 2.20) dubbel dichtmetselt; - De badkamer vloer (4 x 3) tegelen; - De badkamerwanden (ongeveer 24 m2) tegelen. - Een boiler ophangt. De nodige aan en afvoeren hiervoor legt en de douche en wastafelkranen aansluit.

Nieuwe notariswoning bouwen

Wij willen een notariswoning laten bouwen. Afmetingen 8 x 10 meter en een aangebouwde garage van 7 x 3 meter. Volledige kruipruimte, ook onder de garage. Betonnen vloeren op alle verdiepingen. Kunststof kozijnen en houten deuren. Gebakken dakpannen. Ruime elektrische installatie, gasgestookte cv met vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping. Degelijke materialen. Zinken goten en hwa, infiltratie op eigen terrein. Hardhouten trappen. Natuurstenen raamdorpels. Er is alleen een schetstekening en de vergunning moet nog worden aangevraagd.