Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Doesburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Doesburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Doesburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Doesburg of directe omgeving.

80 klanten uit Doesburg bevelen een bij Casius in Doesburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Doesburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Doesburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Doesburg:

Zolder tussenmuur plaatsen en afwerken en stucen van gehele woning

Ik wil graag een tussenmuur inclusief deurpost en opdekdeur laten plaatsen tussen 2 schuine wanden op kaal beton op zolder. De afmeting van de schuine wanden van de tussen muur zijn 4 meter en de breedte aan de onderkant is 5,5 meter. Dit heb ik met en lazer gemeten. Ook moeten er elektriciteitsdraden doorgetrokken worden voor stopcontacten en verwarmingsbuizen voor radiator. De muur dient te worden afgewerkt aan beiden kanten met glad stucwerk. Graag advies wat betreft materiaal voor de muur. De opdekdeur heb ik, ik zou nog wel hardhouten kozijnen moeten hebben met standaard maten. Verder wil ik de gehele woning gestuct hebben. Op zolder komt er op de kopse kant nogmaals dezelfde afmetingen erbij. Het trappenhuis moet gestuct worden. De woonkamer (28 m2), standaard hoogte de woning is uit 1986, een hal van 3,5 m2, en nog en hal van 3,15 m2. Dan op de eerste verdieping een kamer van 5 x 4 waar een nisje uit is van ongeveer 1 x 1 meter, een andere kamer van 4,5 x 3 meter en een overloop L-vorm 2 x 2 meter en een nis van 1 x 1 eruit. Twee slaapkamers zijn behangklaar, trappenhuis heeft structuurverf en in de woonkamer is en helft behangklaar en de andere helft zit granol op. Ik zoek op kort termijn iemand, het moet uiterlijk in mei gedaan zijn. Eventueel de woonkamer stucen in eind mei. De woning is nu leeg.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouwen aan de achterzijde van onze nieuwbouw woning, het is een twee kapper. Dit willen wij gelijk aan de garage. De garage steekt 2.20 meter uit aan de achterkant van de woning. Woning en garage staat op palen, misschien dat er voor fundering grond verbetering kan worden gedaan. Achterom enkel door de garage. De uitbouw willen wij casco aangeleverd, 2.20 meter bij 6 meter en van metselwerk hebben. De huidige kozijnen en deuren willen wij in de uitbouw plaatsen. Volgens mij hebben we alleen meldingsplicht en is een vergunning niet nodig.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van de woning en uitbouw plaatsen van 3.50 bij 1.70 meter. De achter gevel dient te worden opgebroken en een schuifpui in de gevel geplaatst. Elektra moet worden doorgetrokken en de wanden en het plafond worden voorzien van stucwerk. De uitbouw mag vergunningsvrij worden geplaatst.

Dubbele nokverhoging plaatsen

Wij willen een dubbele nokverhoging op ons huis plaatsen. De afmetingen zijn 475 bij 150 cm en de dakhelling is 30 graden. Het gaat om een kunststof nokverhoging die casco opgeleverd moet worden.

Betonvloer voor een loods storten

Ik heb een loods van 16 bij 42 meter, totaal 672 m2. In deze loods wil ik een gladde vloer laten storten die waterdicht is en het gewicht van 2 vrachtauto's aan kan, aslast 10 ton. Er komen 2 overhead deuren in. De vloer hoeft niet geïsoleerd te worden.

Serre plaatsen

Wij willen een serre laten plaatsen, de afmetingen zijn 5.20 breed en 2.50 meter diep. Met schuifdeuren. Nog geen vergunningen aangevraagd. Goed bereikbare achtertuin. We willen graag eerst een indicatie van de kosten.

Erker aanbouwen

Wij zijn de mogelijkheid aan het bekijken om aan de voorzijde van onze woning een erker te laten bouwen van 3 meter breed en 120 cm diep. De bestaande kozijnen willen we daarbij laten hergebruiken. We willen hiervoor in dit stadium graag uw globale prijsopgave ontvangen.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij willen graag een huis gaan uitbouwen. Niet naar de achterzijde toe maar naar de zijkant toe. En zijn nu benieuwd naar een ongeveer prijs. De grootte van de uitbouw kan nog afwijken voor nu houden we het op 2.5 meter. Uitbouw betreft begaande grond en de 1e verdieping.

Draagmuur naar serre weghalen

Ik ben bezig met de koop van een woning. Vroegere buitenmuur (draagmuur), waar nu een serre bij aan is gebouwd weg halen. Op bijgevoegde plattegrond, gaat het om de muur bij de berging, de muur is al half open gemaakt met bogen en van de berging is een keuken gemaakt. Nu wil ik deze muur helemaal weg laten halen en ondersteunen met een balk. De lengte van de oude buitenmuur is (binnen werks) 5.50 meter.

Serre plaatsen aan achterkant woning

Serre 4x8 meter aan de achterkant van de woning.

Overkapping bouwen met zonnepanelen

Ik wil graag een vrijstaande overkapping met 2 wanden en een zonnepanelen dak. Maatvoering ca 5 m bij 3. 50 m

Veranda aan huis laten bouwen

Aan de woning wil ik graag een houten veranda plaatsen van 5 meter breed en 3 meter diep. De zijkanten en voorkant mogen hierbij open blijven. Daarnaast wil ik graag een tuinhuisje van 3 bij 6 meter in elkaar laten zetten.

Renovatiewerkzaamheden aan een monumentaal pand

De werkzaamheden zijn als volgt in een monumentaal pand uit 1619: - Het schuin dak te vervangen bij een woning van 17 meter lag en 8 meter breed. Huidige situatie is panlatten met pannen en geen platen aan de binnenzijde van de woning. We willen weten wat de prijs is van het vervangen van de verschillende onderdelen exclusief en inclusief isolatie. - Er dient vloerverwarming aan te leggen. We willen gebruik maken van een nieuwe HR-ketel en een warmtepomp. Vervolgens willen we de vloer met beton laten afgieten. We willen graag de prijzen weten van de HR-ketel, de warmtepomp, de vloerverwarming en het afgieten van de vloer. - Er dient een buitenmuur gemetseld te worden inclusief het plaatsen van 3 dubbele openslaande deuren met een hoogte van 3 meter. Muur dient geplaatst te worden halverwege oude bebouwing, halverwege een grote ruime hal, dit wordt dan de nieuwe buitenmuur. Wat kost dus het plaatsen van de muur, wat kosten de deuren en het plaatsen en wat kost de isolatie? -Wat kost het om 5 dakramen te plaatsen van ongeveer 78 x 60cm.

Houten uitbouw laten bouwen

Wij willen een uitbouw met een dubbele houten wand en daartussen isolatie neerzetten, formaat 10x5 m. Welk type fundering hebben we nodig (kleigrond) en wat zijn de kosten?

Kunststof terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen van kunststof in de kleur antraciet. De overkapping dient 5 meter breed en 3 meter diep te worden. Er zullen spotjes in geplaatst moeten worden en het dak dient van zondoorlatend kunststof te zijn.

Keuken en toilet renoveren

Ik wil graag de aansluitingen in mijn keuken verplaatsen. Het gaat om de afvoer en de wateraansluiting (waarschijnlijk ook de gasaansluiting). Geen grote afstanden. Verder wil ik graag tegels op de achterwand laten plaatsen. Achterwand is nu met een plaat bedekt. Tegels worden met de nieuwe keuken meegeleverd. In de keuken willen we een kast om de losstaande koelkast laten maken. Tevens moet het toilet beneden gerenoveerd worden. Toilet, tegels en fonteintje, alles eruit en nieuw erin. Sanitair en tegels zijn nog niet aangeschaft, willen we wel zelf doen of in overleg met u.

Bestaande balkons verbreden

Het betreft een zestal balkons die wij van 1 meter naar 2.20 meter willen laten verbreden. De lengte / diepte van de balkons zal gelijk blijven. Op dit moment worden de balkons ondersteund door H-balken. Echter hebben wij 3 benedenburen die bang zijn dat het lichtinval nog minder gaat worden. Graag maken wij en afspraak om mogelijkheden te bespreken en adviezen te ontvangen.

Veranda plaatsen

Wij willen graag aan de achterzijde van de woning een veranda van 6 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. De voorkeur gaat naar Polycarbonaat/opaal en er dienen 8 ledspotjes geplaatst te worden. Verder ontvangen wij graag advies en andere mogelijkheden voor de afwerking van de veranda.

Veranda achterkant woning

Veranda die half gesloten is, aanbouwen. Gaat om een 7.5 meter lengte en ongeveer 3 meter breed met fundering.

Vervanging plafond slaapkamer

Door waterschade is mijn plafond aangetast en dit wil ik graag laten vervangen. Het gaat om een plafond van 2,5 meter bij 2,1 meter.

Het gaat om een net aangekocht pand dat ...

Het gaat om een net aangekocht pand dat per 2 juni in onze eigendom wordt overgedragen. De maand juni is de geplande tijd voor de werkzaamheden. De achtergevel van woonhuis dient hersteld te worden (onderstaande punten betreffen uitsluitend de achtergevel): herstel/vervanging pleisterwerk volledige gevel (evt. plaatselijk herstel voegwerk) schilderen houtwerk , vervanging/herstel/schilderen gootbetimmering', herstel loodstrook twee raamdorpels, herstel klemmende en niet te openen vensters (alle punten zijn afkomstig uit een uitgebreide bouwtechnische keuring)

Dragende muur 2.8 m verwijderen, muurtje ...

Dragende muur 2.8 m verwijderen, muurtje stucken, radiator verhangen, stroompunt aanleggen in keukenvloer (kookeiland idee), tegelvloer keuken en gang leggen (bestaande dorpel moet eruit), puin afvoeren. Het betreft een zojuist gekocht huis uit 1962, overdracht medio augustus 2007.

Plaatsen van een Velux dakraam. Dakraam ...

Plaatsen van een Velux dakraam. Dakraam is reeds aangeschaft.

2 dakramen plaatsen, evt. bergruimte ...

2 dakramen plaatsen, evt. bergruimte creëeren onder schuine wanden

Mijn werk is bouwbegeleiding dus in ...

Mijn werk is bouwbegeleiding dus in principe wil ik rechtstraak met onderaannemers in zee. Echter -mist de voorwaarden goed zijn- is een aannemer ook in orde.