Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dinxperlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dinxperlo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dinxperlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dinxperlo of directe omgeving.

12 klanten uit Dinxperlo bevelen een bij Casius in Dinxperlo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dinxperlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, complete uitbouw achterzijde realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of bouw en nieuwbouw in Dinxperlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dinxperlo:

Garage bij de woonkamer trekken

We willen graag de tussenuur eruit en de garage bij de woonkamer betrekken. Omdat dit een dragende muur is moet hier een vergunning voor aangevraagd worden. Het betreft een buitenmuur hieraan bevestigd de garage. De muur is 6-7 m2. De vakman mag het puin afvoeren tegen een goede prijs.

Terrasoverkapping plaatsen

We kopen zelf de overkapping met toebehoren en zouden dit willen laten plaatsen. Betreft een overkapping van

Garage isoleren en vorstvrije waterleiding aanleggen

Wij willen onze garage laten verbouwen. Wij willen graag de muren geïsoleerd hebben, een afwatering aanleggen voor onze wasmachine, de huidige kanteldeuren vervangen voor een normaal kozijn met deur en ok willen wij graag een vorstvrije waterleiding laten aanleggen in onze garage. De garage is 6.82 x 2.84 meter.

Zolder verbouwen met dakkapel en afwerking

Onze zolder moet een 4e slaapkamer worden, hiervoor een dakkapel plaatsen met draaikiepramen en rolluiken. Tevens een scheidingswand plaatsen zodat er nog enige bergruimte overblijft. De verwarmingsketel wegwerken en de volledige zolder opnieuw isoleren. De vloer moet worden geplaatst en de het stuukwerk van de wanden is in overleg. Op de eerste verdieping op de overloop en in de twee slaapkamers zijn nog zachtboard plafonds deze moeten ook vervangen worden voor andere brandvertragende platen. In de woonkamer moet nog een kozijn vervangen worden door kunststof raam. Hiervoor willen wij de buitenzijde opmetselen en de deur verwijderen en in de plaats een raam met rolluiken. dus een kleine renovatie van enkele kamers.

Nieuwbouw van vrijstaande woonhuis

Vrijstaand woonhuis een levensbestendige woning (voor alle leeftijden geschikt, beneden een slaapkamer en badkamer) van ongeveer 8 x 12 meter met daaraan gekoppeld een garage/berging van ca 40 m2. Huis voorzien van een kelder en een verdieping met 2 slaapkamers en een eenvoudige badkamer. Gemetseld.

Het aanbrengen van spachtelpoets in twee ...

Het aanbrengen van spachtelpoets in twee kleuren (1 wand krijgt een andere kleur) in een woonkamer/keuken en gang. Betreft 60m2 schoon metselwerk en 24m2 gladde ondergrond. Het plaatsen van een wandtoilet met wasbakje en het betegelen van het toilet plus de hal. Toiletreservoir toiletpot en fontein plus kraan en tegels worden voor montage door ons aangeleverd. Hal + toiletvloer is 7m2 toiletwanden een kleine 9,5m2 Voordat er gestukadoord kan worden dienen een viertal stopcontacten verlaagd te worden, dient er een leiding voor een wandaansluiting gelegd te worden en een aansluiting voor een tv+ stopcontact aangelegd te worden (het komt hier veelal neer op leggen van buizen waardoor verlengde kabels getrokken moeten worden.

Binnekort willen wij beginnen met de ...

Binnekort willen wij beginnen met de bouw van een bungalow spaanse stijl; Wij hebben een schets/tekening van hoe wij de bungalow eruit zou moeten zien het ontbreekt ons alleen aan een prijsindicatie zouden jullie ons kunnen mailen aan welk bedrag wij moeten denken om deze droom te realiseren; Het moet sleutelklaar worden opgeleverd. Bij voorbaat dank

Het op de begane grond van een woning ...

Het op de begane grond van een woning (b.j. ca. 1930) verwijderen van een draagmuur en aanbrengen van een stalen balk ter vervanging van de muurconstructie. De muur fungeert momenteel als tussenmuur tussen keuken en woonkamer. De lengte bedraagt ca. 4,15m. Het is ons niet met zekerheid bekend of het een draagmuur betreft en of het mogelijk is i.p.v. de muur een stalen balk toe te passen en of er nog gerekend moet worden aan de constructie. De eerste verdiepingsvloer (boven/ op de muur) bestaat uit houten balken (in de breedterichting van het huis) met daarop een planken.

We willen graag een aanbouw aan onze ...

We willen graag een aanbouw aan onze standaard tussenwoning ( aan de recherkant hal en keuken, linkerkant rechthoekige woonkamer), en wel aan de keuken en woonkamer 1 geheel van drie meter diep en over de gehele breedte van de woning en dat is 6 meter. We willen van dit vertrek de woonkamer maken. Tevens willen we een klein portaal zodat men niet van buiten direkt binnen komt. Ook willen we een schuifdeur naar de tuin. Vanuit de keuken hoeft alleen een kozijn eruit gehaald te worden, en in de woonkamer zit een kozijn van 2.5m en dan zit er een muur van een meter. Met deze muur weten we nog niet goed wat we moeten doen. Om 1 geheel te krijgen zal deze er denk ik uit moeten. Tevens is er een tussenmuur met de buren. Hierop verder bouwen of helemaal opnieuw optrekken? Genoeg info????

woning met eensteens muren; nieuwe ...

woning met eensteens muren; nieuwe fundering (geisoleerd) binnenshuis langs de buitenmuren waarop nieuwe goed geisoleerde betonnen vloer komt (later hoofd-verwarming = vloerverwarming). Hierop nieuwe dragende binnenmuren , goed geisoleerd met een spouw. Op deze dragende binnenmuren moet later een betonnen systeem vloer worden geplaatst , waarna weer even later een nieuw dak zal worden geplaatst. Ben zelf architect, nu als hobby uitoefenend op mijn eigen huis.