Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gat in een tussenmuur dicht maken:

Gat in een tussenmuur dicht maken

Er moet een tussenmuur hersteld worden (gasblokken) tussen de badkamer en de trap. Het te dichten gat heeft een afmeting van 65 × 45 cm.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in een tussenmuur dicht maken uit heel Nederland:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik ben op zoek naar een specialist die een vaste trap naar zolder kan maken. Tevens dient er een nieuw gat gemaakt te worden en een oud gat dicht gemaakt te worden. Een tussenmuur wordt weg gebroken ten behoeve van de locatie van de nieuwe trap. Liefst een bedrijf uit de omgeving.

Aansluiting voor 3 fasen laten maken voor inductiekookplaat 11,1 KW

Ik wil een aansluiting voor een 3 fasen maken voor een nieuw te plaatsen inductiekookplaat (aansluitwaarde 11,1 KW) naar de direct achter de meterkast liggende keuken vanuit de meterkast. Er zijn nog geen voorzieningen hiervoor getroffen zoals bijvoorbeeld een gat voor de kabeldoorvoer door de daar ter plaatse aanwezige tussenmuur van kalk/cement en het benodigde stopcontact (perilex aansluiting?).

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Wij hebben een pelletkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet nog een rookgasavoer worden aangelegd. Daarvoor moet er een gat door een tussenmuur tussen de woonkamer en de garage worden gemaakt en een doorvoeropening in het platte dak van die garage. Het dak is voorzien van bitumen dakbedekking. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Muur, schoorsteen of schouw verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit 1928, de vloer is hout. In het midden van het huis staat de schoorsteen, en tussen de keuken en woonkamer staat een tussenmuur met een kleine deuropening. Volgens mij is de muur met de kleine opening een dragende muur, mijn wens is om de opening zo groot mogelijk te maken. Weerskanten 40/50 cm overblijft, de opening hoeft niet hoger te worden. De schoorsteen heeft 3 kanalen waarvan er 2 gebruikt worden voor de afzuiging van de keuken en afvoer van de cv, deze kan ik zelf verleggen. De schouw van de schoorsteen en deels van de schoorsteen staat in de woonkamer, deze neemt plek in, als het mogelijk is, moet deze uit de woonkamer verwijderd worden. Als het niet mogelijk is wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het slopen van de schoorsteen, en het dak waar immers een gat ontstaat. Voor het verwijderen van de schoorsteen is geen vergunning nodig ook te zien is de afzuigschouw in de keuken, deze moet ook weg.

Zolder opknappen

Graag een offerte voor het renoveren van de zolder. De zolder heeft een vloeroppervlak van 25m2 en twee schuine daken. Ik wil 2 nieuwe kantelramen op zolder laten plaatsen, de voorzolder dient afgetimmerd te worden plus nieuwe beplating langs de muur en trap. De gaten dicht maken in een tussenmuur, onder andere een gat van circa 5cm. Op zolder wil ik graag een verlaagd plafond plus verlichting. De schakelaar van de verlichting op zolder (nu een touwtje) verplaatsen. Tot slot de muur en het plafond van de overloop op de 1ste verdieping vervangen, bestaat nu uit plafond en wandplaten.

Invicta Ove haard plaatsen en aansluiten op een schoorsteenkanaal

Er is in onze woonkamer een oude open haard verwijderd en ik wil op die plek nu een vrijstaande Invicta Ove haard laten plaatsen. Er moet daarbij een gat door een tussenmuur worden geboord tussen de woonkamer en garage. Daarna moet de haard worden aangesloten met een pijp van ongeveer 150 cm en een haakse bocht door die muur. Vervolgens moet er in de garage een bocht van 45 graden op met een pijp van 50 cm als aansluiting naar een reeds bestaand schoorsteenkanaal. De nieuwe haard heb ik besteld en staat voor ons klaar op afroep. Ik wil de situatie hier graag met de vakman bespreken en goed laten inmeten. Wij hebben de pijpen en aansluitmaterialen nog niet gekocht. Daarvoor mag ook een aanbieding worden gedaan.

Tussenmuur plaatsen en opening maken

Er moet een gat worden gezaagd ter grootte van een deur in een tussenmuur en vervolgens netjes worden afgewerkt, hoeft niet perse een kozijn in. Ten tweede moet er een nieuwe tussenwand van gips worden geplaatst, 210 x 255 cm, en aan beide kanten worden gestuukt, behangklaar worden gemaakt. Het betreft een drive-in woning, vloeren, plafonds en zijgevels zijn van beton. Ik vermoed dat alle tussenwanden van gips zijn. De werkzaamheden dienen in de eerste week van augustus uitgevoerd te worden. Er is een plattegrond beschikbaar.

Niet dragende tussenmuur slopen

De werkzaamheden zijn als volgt: Opdracht 1: Het slopen van een niet dragende tussenmuur (gasbetonblokken) tussen slaapkamers op de eerste verdieping, zonder leidingen. Afmetingen 3.62 meter breed en 2.66 meter hoog. Opdracht 2: Het slopen van een niet dragende tussenmuur van gasbetonblokken in de keuken op de begane grond, muur waar nu schuifdeuren inzitten, zonder leidingen. Afmetingen 2.56 meter breed bij 3.09 meter hoog. De muur boven het aanrecht van ongeveer 40 cm mag worden behouden. Optioneel zou ik graag willen weten of er een gat in een muur tegenover de keuken aangebracht kan worden voor herplaatsing schuifdeuren, niet dragend, wel 1x leiding lichtaansluiting. De werkzaamheden dienen inclusief het afvoeren van puin uitgevoerd te worden.

Muur aansmeren na waterschade

Ten gevolge van lekkage is er aan de onderzijde van een tussenmuur in mijn woning een gat ontstaan van 25 x 25 cm en 10 cm diep. Ik wil dit gat laten dichtsmeren. Het is een muur met structuurverf, dus er moet even bekeken worden of de muur van 15 m² opnieuw gestuukt moet worden. Ik heb deze offerte nodig voor de verzekering.

Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen