Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Culemborg of directe omgeving.

408 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Culemborg:

Bouwkundige advies over opstandhoogten van een plat dak

Ik zoek bouwkundig advies m.b.t. de aanwezige opstandhoogten van het platte dak van de uitbouw. Het gaat om een 2-onder-1 kap nieuwbouw uit 2017. Volgens de bouwer zijn de opstanden aan de muurzijde zoals ze nu gemaakt zijn aan de lage kant, maar functioneel. Er zijn twee adviezen: opstanden naar een grotere hoogte brengen door de loodslabbe hoger in het metselwerk aan te brengen. Dakbedekking wordt dan voorzien van een nieuwe klimstrook. Alternatief is een afvoer met een toegevoegde noodoverloop. We willen graag onafhankelijk bouwkundig advies. Uitvoer van de aanpassing gaat (naar verwachting) via bouwer.

Binnenmuur metselen en lijmen

Ik wil een muur laten metselen en vervolgens een opening laten maken voor een kozijn van 200 bij 80 cm. De muur zelf is 175 bij 110 met een extra stuk van 250 bij 10 cm. Het materiaal is kalkzand steen/blokken.

Dakopbouw plaatsen

Wij hebben een woning met 2 woonlagen en een plat dak. Hier willen wij graag een etage op plaatsen van 5.40 bij 4.60 meter. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en een zo breed mogelijke dakkapel achter en 2 ramen voor. De elektra, verwarming en waterleiding moeten worden doorgetrokken en de wanden en het plafond gestuukt. De verdere afwerking zal ik zelf verzorgen. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Uitbouw realiseren

Het betreft een nieuwbouw woning. Voorzieningen voor de aanbouw zijn al gedaan. Zo zijn de palen al geslagen en kan de vloerverwarming makkelijk doorgeleid worden. De openslaande deuren en de 2 zijramen moeten meegenomen worden naar de aanbouw. Dus het gehele kozijn met ramen moet mee. Het betreft een uitbouw van 2,40 diep en 5,40 meter breed. Ik wil een prefab uitbouw omdat de woning zelf ook prefab is. De uitbouw moet casco opgeleverd worden.

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij zijn op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio (hier komt een piano in te staan) in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde ( zowel geluidsdicht, alsmede warmte isolerend) schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Ik hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en aan te geven wat de mogelijkheden zijn.

Gat in een tussenmuur dicht maken

Er moet een tussenmuur hersteld worden (gasblokken) tussen de badkamer en de trap. Het te dichten gat heeft een afmeting van 65 × 45 cm.

Metselen van een spouwmuur

Ik wil aan de achterzijde van mijn nieuwe woning een serre plaatsen en daarvoor aan de linkerzijde een spouwmuur bouwen met een lengte van 315cm en een hoogte van 210cm, inclusief fundering op staal 80cm diep. schuinaflopend vanuit het huis

Betonvloer met isolatie in de garage aanbrengen

Ik ga binnenkort een nieuwe garage in de tuin bouwen. De garage zelf komt van een houtbouwer, maar er moet eerst nog een vloer komen. Daarvoor zoek ik een bedrijf die deze kan maken. Dus uitgraven, zand erin, aantrillen, bekisting met vorstrand maken, en een geïsoleerde betonvloer storten. De garage is recht, 7,50 x 4 meter, met in een L vorm, een schuurtje eraan van 2 x 2,50 meter. Het bouwvlak is goed bereikbaar vanaf de openbare weg.

Kwaaitaalvloer vervangen inclusief vloerverwarming

Hebben een huis op het oog uit 1976. Er ligt een kwaaitaal-vloer in. Deze willen we, gezien de staat, het liefste in zijn geheel willen vervangen. Cruciaal bij het plaatsen van een bod is de prijs voor het vervangen van de vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer 100m². Ik wil graag op korte termijn een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een kwaaitaal-vloer. In ons geval zou ik de vloer er helemaal uit willen halen en opnieuw erin willen laten leggen (incl. Vloerverwarming). Graag ontvangen we een globale offerte voor woensdag 14 maart.

Verdieping op het huis bouwen

Wij willen een verdieping op ons huis laten bouwen. De afmetingen van de opbouw moeten ongeveer 8 bij 4,5 meter breed zijn. We weten nog niet of we hier een vergunning voor kunnen krijgen. Inclusief kozijnen aan één kant en verwarming, misschien kan de vloerverwarming doorgetrokken worden. De hoogte van de opbouw moet minstens 2,5 meter worden. We wonen in een Ecologische wijk dus graag even overleg met betrekking tot het materiaal.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.

Uitbouw maken aan nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning word in januari/ februari 2018 opgeleverd. Wij willen graag een uitbouw aan de prefab woning laten plaatsen. Het kozijn in de achtergevel kan in de uitbouw gebruikt worden en verder mag deze casco worden opgeleverd. De elektra en de vloerverwarming dienen wel te worden doorgetrokken. De uitbouw zal 5.40 bij 2.40 meter gaan worden en is vergunningsvrij.

Opbouw op garage

Opbouw garage van 3. 5 x5m

Draagmuren wegbreken

Het betreft een muur van ongeveer 70 cm breed, 10 cm dik en 265 cm hoog die weggebroken moet worden. De achterpui van 630 cm lang en 265 cm hoog en 28 cm dik dient ook verwijderd te worden. Beide muren moeten ondersteund worden. Voor de eerste muur zal dit een balk zijn van ongeveer 200 cm die aan de balk van ongeveer 630 cm bevestigd moet worden. Al het afval moet ook afgevoerd worden.

Grindvloer laten verwijderen

In ons huis ligt een grindvloer ongeveer 40 m2 en tegels van ongeveer 8 m2. Deze moet verwijdert worden. Zo snel mogelijk. We wil graag de grindvloer laten verwijderen de vloer ongeveer 3 mm dik. Het gaat om de woonkamer ongeveer 40 m2. De keuken heeft tegels deze ook graag verwijderen 8 m2. We willen graag als het budget technische mogelijk is, vloerverwarming met nieuwe vloer bamboe.

Achterpui naar achteren verplaatsen

De pui 1,4 meter naar achteren verplaatsen en vervangen door 2 stenen muurtjes circa. 87 cm breed aan weerszijden en een schuifpui van 4,80 cm ertussen (graag wil ik mij hierin adviseren in de mogelijkheden). CV boiler verplaatsen waarbij er ook elektra en leidingen verlegd moeten worden, inclusief stucwerk. Fundering op zandgrond. Tevens houtenvloer huiskamer, circa. 16 m2, verwijderen en vervangen door betonvloer. Startdatum van het project rond 23 oktober.

Slaapkamer bouwen op garage

Ik wil graag een opbouw op de garage als extra slaapkamer. Met doorbraak door de huidige buitenmuur naar de 1e verdieping.

Dragende steunpilaar verwijderen

Wij willen een woning kopen in Culemborg maar willen dan wel de dragende steunpilaar in de woonkamer laten verwijderen. Is dit te realiseren en zo ja tegen welke kosten ongeveer? Wie kan ons een globale inschatting geven?

Gat maken in een draagmuur

Kozijn plaatsen 40 (h) x 100 (b) cm in draagmuur van badkamer. 15 juli krijgen wij de sleutel van dit huis.

Raam en latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil graag een raam laten plaatsen in een draagmuur van badkamer. Maat ongeveer 50 cm (H) x 120 cm (B). Er is geen vergunning nodig.

Zolderverdieping renoveren

Ik woon in een jaren '70 twee-onder-een-kapwoning met 2 woonlagen en daarop een zolder. De zolderruimte van 48 m² moet vernieuwd worden. Een oude smalle dakkapel moet gesloopt en afgevoerd worden en er moet een nieuwe bredere onderhoudsvrije dakkapel van 300 cm breed worden geplaatst met twee te openen draai-kiepramen. De zolderruimte bestaat uit twee delen, waarvan één deel aan de binnenzijde geïsoleerd moet worden. De gehele zolder moet worden voorzien van nieuwe beplating, momenteel is er zachtboard. Alles moet netjes worden afgetimmerd, schilderen doen we daarna zelf. Een bestaand dakraam van 55 x 78 cm moet vernieuwd worden en er moet een extra dakraam van ongeveer 100 x 100 cm worden geplaatst, beide voorzien van HR++ glas. Aan de buitenzijde moeten de panlatten vervangen worden. Twee schoorstenen moeten deels opnieuw worden gevoegd en het lood moet vervangen worden. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Splitsen van een slaapkamer

Wij willen graag één van onze slaapkamers splitsen: - Plaatsen tweede deur in bestaande (gips)wand; - Plaatsen tussenwand; - Afkoppelen huidige radiator en plaatsen van twee nieuwe radiatoren; - Aansluiten van elektra. Er zijn nu twee stroompunten voor lampen (in het plafond), één van de twee werkt niet. De ruimte is nu 4.50 bij 2.50 meter.

Uitbouw tegen de garage

Achter de garage/bijkeuken wensen wij een geïsoleerde uitbouw te plaatsen (van hout) welke een paalfundering nodig heeft. Het is de bedoeling dat de garage/bijkeuken wordt uitgebreid zodat het 1 grote garage word. De afmetingen zijn 5,7 m breed en 5 m diep. De opbouw bestaat uit 4 eiken hoekpalen van 25 x 25 cm en zo'n 2,6 meter hoog met dakbedekking en houten geïsoleerde wanden. Verder moet men rekenen op 2,5 ton extra voor de voertuigen die er in komen te staan. Sondering kan ik helaas niet toevoegen want u ondersteund alleen foto's en het is een PDF. Eventueel ook nog 6 extra schroefpalen (zonder fundering) voor een bijgebouw welke weer achter de garage (los) komt te staan welke ook uit 6 25 x 25 cm eikenpalen bestaat met dakbedekking en 2 geïsoleerde wanden en 1 open kant en 1 kant met veiligheidsglas. Afmetingen van de zijn 5,7 breed en 6 meter diep. Hoor graag wat u voor ons kan betekenen en zien graag een offerte tegemoet,

Waterschade aan een binnenmuur repareren

Graag offertes en prijsindicatie. Gaarne via mail ontvangen.

Latei plaatsen boven een zware glazen deur

Ik wil graag een latei laten plaatsen boven een deuropening. De situatie is als volgt: in de deuropening van de gang naar de keuken is een glazen deur geplaatst. De omlijsting/reling hiervan omvat 5 bevestigingspunten. Twee bevestigingspunten boven de deuropening laten 'los', deze zijn meerdere malen met langere en dikkere schroeven gemonteerd maar het gewicht van de deur (50 kg) zorgt ervoor dat de bevestigingspunten los laten. De monteurs van de deur geven aan dat dit onderdeel van de muur te 'zwak' is om het gewicht van de deur te dragen. Het plaatsen van een latei ter versteviging van de muur is gewenst. Ik ben op zoek naar deze oplossing om dit onderdeel van de muur te verstevigen zodat de omlijsting/reling het gewicht van de deur goed kan opvangen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en plan van aanpak.