Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw laten verhogen:

Uitbouw laten verhogen

Twee weken geleden hebben wij de sleutels van ons nieuwe huis gekregen. Onze 2 onder 1 kap heeft een garage waar een aanbouw aangebouwd is. Echter zijn deze daken niet gelijk en zal een deel van het dak van de garage ongeveer 50 a 60 cm opgehoogd moeten worden. Daarbij moeten er 2 dakkoepels verwijderd worden en het dak van de aanbouw en de garage opnieuw bekleed worden met bituum. Dit zal totaal ongeveer 20 m2 zijn.
Onze klant uit Beesd (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw laten verhogen uit heel Nederland:

Casco opbouw plaatsen

Wij willen het dak van de uitbouw iets verhogen en hier een opbouw op plaatsen ter vergroting van een van de slaapkamers. Het oppervlak is ongeveer 2,5 x 3 meter. De opbouw moet casco worden geleverd. Er mag een houtskeletbouw uitbouw op.

Uitbouw achterzijde tweede verdieping

De nok van mijn woning is op dit moment 1.90 meter hoog. Deze zou ik graag verhogen met 40 cm en uitbouwen met 3.75 meter naar de achtergevel berekend vanaf de nok. Dit deel mag ene plat dak gaan krijgen. De vlizotrap dient te worden vervangen door een vaste trap. De wanden en het plafond wil ik graag laten stuken en de verwarming, elektra en water laten doortrekken. Voor deze werkzaamheden is er een meldingsplicht bij de gemeente.

Uitbouwen een achterzijde woning

Wij willen graag uitbouwen aan de achterzijde van onze woning. Dit willen wij realiseren augustus/september 2018, hebben jullie nog plek en tijd? Dit zijn onze wensen: - uitbouw achterzijde woning. - achterzijde 2 grote openslaande deuren - achterzijde zijkant van de deuren grote ramen - lichtstraat van 1 meter breed en 2,5/3 meter lang - draagbalk van ruim 6 meter - verhogen plafond in de keuken. - elektrische vloerverwarming - klein stukje metselen achterzijde woning ongeveer aan weerszijde 60 cm. - fundering en vloer ligt buiten ligt er al.

Uitbouw achter de woning aanbouwen en vloer verhogen

Uitbouw van 6 x 4 meter realiseren in de achtertuin en een verhoging van de bestaande vloer van de begane grond. Met deze verhoging willen wij de kelder ruimer maken (waardoor de begane grond lager wordt). Nu is de situatie 185 cm hoog en 310 cm hoog en moet worden 240 cm hoog en 260 cm hoog. Graag apart offreren.

Aanbouw en nok verhogen

Wij willen graag een uitbouw van 6 x 4 meter aan het achterzijde van ons huis en openslaande deuren en graag een nok verhoging van 5 meter breed. Wij zien graag een offerte tegemoet.

Opening vergroten in draagmuur

We zouden graag de opening laten vergroten en verhogen. Zie foto's rode lijnen. Het is een buiten/draagmuur, dus er moet een H balk geplaatst worden. Ik weet niet of er nu ook al een balk geplaatst is. De doorgang is nu 3 x 2.10 meter. De totale gewenste breedte is 3,5 meter en gewenste hoogte 2,3 meter (gelijk met het plafond in de uitbouw). Graag uw offerte hiervoor. De uitvoering zal pas in september zijn.

Tuin verhogen en ontwerp maken voor aanleg

Dag, wij hebben een nieuwbouw woning in Amsterdam IJburg en daarbij een tuin van zo'n 6,60 meter diep. In de bijlage zit een tekening bijgevoegd, we hebben echter een uitbouw waardoor er 210 afgaat. Er zit een betonnen trap in de tuin omdat onze woning 50 cm hoger ligt dan de straat. We willen graag de tuin ophogen tot een egaal oppervlakte tot de schuur en dan daarnaast een trappetje naar beneden. We zijn geen fervente tuiniers en willen gewoon graag een lekker groot terras maken met wat plantenbakken erop of iets dergelijks. De betonnen trap kan wat ons betreft blijven zitten en opvullen met zand oid. Wel moet er voor de schuur en naar de buren toe wel gestut worden/een plaat in gezet worden om verzakking en rotten van de schuur te voorkomen.

Kleine achtertuin ophogen en terras aanleggen

Wij hebben een uitbouw gerealiseerd aan ons huis en willen daaraan grenzend een verhoogd terras, 20 cm, aanleggen. Het gaat om zo'n 5 bij 2 meter terras. Op dit moment liggen er grindtegels dien opnieuw gelegd moeten worden. Er zal zand gestort moeten worden om een en ander te verhogen, dit zal geëgaliseerd moeten worden en daarna de grindtegels gelegd.

Dak van aanbouw verhogen

De bestaande uitbouw heeft een lager dak, waardoor het plafond binnen niet in elkaar over gaat (aanbouwplafond is ongeveer 25 cm lager). Wij willen dan ook het dak ophogen om dit egaal te kunnen maken. Graag ontvangen wij een indicatie van de prijs. Uiteraard kan men langskomen om zelf te kijken. Het gaat om ongeveer 9 m². Er zijn tekeningen van de uitbouw die destijds gemaakt is. Er zit geen verdieping op de uitbouw.

Nokverhoging en uitbouw aan de achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde 3,5 meter uitbouwen en we willen de nok van ons dak verhogen.