Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Beesd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Beesd heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Beesd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Beesd of directe omgeving.

12 klanten uit Beesd bevelen een bij Casius in Beesd aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Beesd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in Beesd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Beesd:

Uitbouw laten verhogen

Twee weken geleden hebben wij de sleutels van ons nieuwe huis gekregen. Onze 2 onder 1 kap heeft een garage waar een aanbouw aangebouwd is. Echter zijn deze daken niet gelijk en zal een deel van het dak van de garage ongeveer 50 a 60 cm opgehoogd moeten worden. Daarbij moeten er 2 dakkoepels verwijderd worden en het dak van de aanbouw en de garage opnieuw bekleed worden met bituum. Dit zal totaal ongeveer 20 m2 zijn.

Serre plaatsen

Weet ik nog niet/ in overleg van 6 bij 3.

Dragende muur tussen de keuken en kamer verwijderen

Wij willen graag een dragende muur tussen de keuken en kamer verwijderen. Er moet een draagmuur van 3. 20 meter verwijderd worden en een h-profiel geplaatst over een lengte van ongeveer 3. 60 meter. De muur bevindt zich op de begaande grond met nog 1 verdieping erboven (eengezinswoning). Kunt u mij vertellen wat daar de kosten van zijn en wanneer jullie dit zouden kunnen realiseren.

Hoekwoning, bouw moet duurzaam ...

Hoekwoning, bouw moet duurzaam uitgevoerd worden. O.a. met warmtepomp/warmteboiler. Zo min mogelijk partijen dus een installateur voor E en W installatie. Een allround aannemer.

Huidige keuken moet weg en er moet een ...

Huidige keuken moet weg en er moet een deel van een bestaande muur uitgebroken worden om zo ook de voorbereidende werkzaamheden voor de keuken. De badkamer boven eigenlijk hetzelfde verhaal, slopen en gereed maken om alles nieuw te plaatsen ( keuken en badkamer wordt verder geregeld ) Boven bij drie ramen dubbelglas zetten. Volledig huis schilderen en opnieuw spachtelen. Eventueel nieuwe laminaat vloer, huidige eikenvloer moet eruit.

het metselen van 2 muren met aan ...

het metselen van 2 muren met aan voorzijde een 4 delige pui deuren in het midden dak van hr++ glas met groen getint ivm warmte doorlaten. 1 zijde is garage dus moet muur isolatie worden. andere zijde spouwmuur neerzetten materialen kunstofprofielen serre moet bij woonkamer komen dus gedeelte van huis dus ook doorbraak maken en verwijderen nu houten achterwand/pui

In de berging 2 wanden plaatsen om een ...

In de berging 2 wanden plaatsen om een keuken, bijkeuken en garage te creeren. In de keuken moet een plafond gemaakt worden(stucplaat), leidingen verlegd, radiator verplaatsen, 2 deuren in de nieuwe wanden en een dubbele schuifdeur in een bestaande muur( 2 vierkante meter moet uitgebroken worden). De keuken wordt 3.9m x 5.2m. Een 2de dubbele schuifdeur realiseren naar de woonkamer( zelfde principe als in de keuken). stucwerk keuken+woonkamer( +- 125 vierkante meter) en plafonds ( +- 50 vierkante meter). Isoleren van de buitenmuren van de woonkamer ( 30 vierkante meter). Kop van de schoorsteen vervangen(metselwerk). vorsten aansmeren(dak). De 4 schuifdeuren graag met facet geslepen glas en de 2 "gewone" deuren vlak met kader.

Het vervangen van bestaande thermopaan ...

Het vervangen van bestaande thermopaan raam in een raam met roeden. Maat tussen de muren: breed-205 cm hoog: 165 cm. verdeling roeden, 2X vertikaal 1X horizontaal

uitbreiding van bungalow, sloop van ...

uitbreiding van bungalow, sloop van muurtje en gedeelte dak. aanbouw is 2 verdiepingen met vliering en vlizo-trap. 4 slaapkamers en een badkamer. fundering moet gemaakt worden en beglazing moet zijn met een loodstrip in spouw. ( moet zoveel mogelijk op glas in lood lijken ) aan achterzijde 2x2 openslaande deuren. Bovenverdieping is 1.80 meter breder zodat er beneden een "afdak" onstaat met 3 zuilen/pilaren. svp Casco-bouw.