Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipluik maken:

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik maken uit heel Nederland:

Kruipluik maken in entree appartementencomplex

We hebben in ons appartementencomplex 1 kruipruimte waar geen toegang toe is maar waar wel leidingen lopen. We willen graag onderzoeken wat het zou kosten om hier een kruipluik te plaatsen. We weten ook niet hoe draagbalken onder dit deel lopen dus wellicht is het nodig om met camera juiste plek te zoeken. De vloer bestaat uit tegels.

Kruipluik naar kruipruimte plaatsen en gat vergroten

Nood gedwongen is er vandaag een mangat gemaakt in de vloer in de garage om in de kruipruimte een deel van de rioolafvoer te vervangen. Wij hadden geen kruipluik, maar door verstopping moest een deel van de riool vervangen worden, dus is er een mangat nu in de vloer geboord. Wij moeten een kruipluik laten plaatsen of maken en het gat vergroten. Het gat is nu rond, deze zou mooi afgewerkt moeten worden. De vloer is uit meerdere lagen opgebouwd. Eerst een laag cementzand, dan betonvloer, een laag piepschuim. IJzerdraad is ook te zien. Graag zou ik een offerte willen ontvangen wat de kosten zouden zijn voor het plaatsen van een kruipluik en het afwerken van het gat.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik wil graag een nieuw kruipluik laten maken en de oude dicht maken.

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Nu hebben we van een VvE de vraag gekregen om een kruipluik te realiseren in een woning. Hij moet komen onder het bed van foto 5845. In het portiek zit wel een kruipluik, maar hierbij kan je niet onder de woning komen.

Kruipluik verplaatsen

We hebben midden in de woonkamer een kruipluik welke we graag dicht willen laten maken. Er moet een nieuwe kruipluik gemaakt worden aan de zijkant. Er ligt een betonvloer, de plavuizen en dekvloer zijn reeds verwijderd.

Kruipluik in betonvloer laten maken

De kruipruimte onder ons huis is nu niet toegankelijk, onder de deurmat bij de voordeur is hier wel ruimte voor maar hier is beton gestort. We willen graag toegang tot de kruipruimte in verband met een probleem met de afvoer en we niet via de voortuin onder het huis willen graven.

Kruipluik maken in betonvloer

Ik wil graag een kruipluik laten maken naar de kruipruimte. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag!

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Er moet een kruipluik worden gemaakt voor het toilet op de begane grond, inclusief afsluitplank. Het betreft een betonnen vloer.

Kruipluik bij de voordeur plaatsen

Kruipluik bij de voordeur plaatsen. Mijn woning heeft geen toegang tot de riolering middels kruipruimte. Deze wil ik laten maken bij de voordeur als dat kan. Vloer is van beton. Ik weet niet hoe groot het moet worden, kan de vakman mij hierover adviseren?

Kruipluik maken naar de kruipruimte

Een kruipluik maken in de woonkamer. Er zit een houten vloer.