Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipluik maken:

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik maken uit heel Nederland:

Kruipluik naar kruipruimte maken

In een houten vloer met parket erover dient een kruipluik gemaakt te worden, zodat wij een houtworm-controle kunnen uitvoeren. Ter voorbereiding hebben wij gaatjes geboord om te zien waar de balkenlaag precies loopt. Graag ontvangen wij een offerte om het luik te plaatsen.

Ventilatie roosters/ kanalen ten behoeve van kruipruimte maken/ vervangen

We hebben een aantal ventilatieroosters in de kruipruimte, maar door verbouwing van de straat zijn deze te hoog. Nu willen we graag iemand laten kijken wat er mogelijk is en of de ventilatierooster nog bruikbaar zijn. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk. Het gaat om een hoekwoning van 1901. Zijgevel is 8 mtr en de voorgevel is 4 mtr. Er zijn ventilatie kanalen voor de kruipruimte maar niet goed en/of te weinig. 5-6 goed functionerende ventilatieroosters is nodig, denk ik. Er is een bouwtekening van de funderingen. We hebben een kruipruimte, maar geen kruipluik. We hebben een houtenvloer met laminaat eroverheen. De kruipruimte heeft een beperkte hoogte.

Kruipluik dicht maken en een nieuw kruipluik maken

Het kruipluik in onze woning bevindt zich in de trapkast in de woonkamer. Deze kast willen wij verwijderen, waardoor het kruipluik in de woonkamer zou komen te liggen. Vandaar onze wens deze te verplaatsen naar de gang waar normaal het kruipluik aanwezig is. Er is geen vloerverwarming aanwezig. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen een vloer gelegd kan worden. De vloer is van beton. Ik heb nog geen idee hoe het er in de kruipruimte uitziet, de sleutel krijgen wij pas 2 maart. Startdatum halverwege maart.

Kelder bouwen

Wij zouden onder onze woning (1954, hoekwoning met voortuin) graag van onze kruipruimte een kelder maken. De woning heeft een beukmaat van 5,88 m en de kelder zou tot ongeveer 7 m diep moeten doorlopen. De stahoogte willen wij graag minimaal rond de 2.30 m hebben. Fundatie van de woning is op staal, lage grondwaterstand en straatniveau is 4 m boven NAP. Er is een kruipluik achter de voordeur, ook via de voortuin zou tijdens werkzaamheden toegang gemaakt kunnen worden. Kunt u een indicatie van de kosten geven wanneer u de ruimte uitzuigt en de fundatie, muren en betonvloer van de kelder plaatst? De afbouw zou ik graag separaat geoffreerd hebben.

Kruipluik maken

Er is 2012 een vloer bij mij in de schoonheidssalon gemaakt. Alleen nu is het kruipgat te klein. Ik zoek iemand die dat groter kan maken. We hebben wel vloer verwarming. Er zitten nu 2 ruimtes, maar niet groot genoeg.

Kruipluik maken

Ik wil een kruipluik in een nieuwbouwwoning laten maken. Het moet voor de voordeur komen. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipluik plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag mijn kruipruimtes isoleren maar helaas kan ik alleen onder mijn keuken en gang komen via een bestaand kruipluik, onder mijn kamer kan ik niet komen, ik heb kliklaminaat in mijn woning. Om in de kruipruimte van mijn kamer te komen heb ik dus een kruipluik nodig onder mijn kliklaminaat zodat de gehele kruipruimte geïsoleerd kan worden met parels. Een gat graven onder de fundering vanuit de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, ook een gat boren vanuit de kruipruimte van de keuken naar de woonkamer is niet mogelijk, de enige oplossing is dus een kruipluik maken onder de laminaatvloer in de woonkamer Wat zijn de kosten hiervoor? Ik hoor het graag.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Gat kruipluik herstellen en nieuwe afdichting maken

Het gat naar onze kruipruimte is niet meer recht (afgebrokkeld, oneffen) de houten plaat die erop ligt sluit het gat niet af. Op de bodem van de kruipruimte liggen isolatieparels. De spouwmuur is geïsoleerd. Nu hebben wij last van optrekkend vocht bij de stenen dorpel onder de voordeur. De cementdekvloer is hierdoor ook dermate vochtig dat deze afbrokkelt. Mogelijk dat dit komt doordat het kruipluik niet volledig afgedicht is. Nieuw kruipgat met afdichting maken en vloer egaliseren. Vloeroppervlakte inclusief gat 164 x 88 cm.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik wil een nieuw kruipluik laten zagen bij de voordeur in een betonnen vloer, (de oude zit in de keuken). Inclusief een montage van de afdichtingsplank.

Partners

Partners van Casius