Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie:

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Complete verbouw bovenwoning van een huis uit 1910 met een plat dak. Deze boven woning moet volledig gestript worden en weer opnieuw opgebouwd. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Er moet onder andere geïsoleerd worden, leidingen vervangen etcetera.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie uit heel Nederland:

Verbouwing van de complete badkamer

Betreft een volledige verbouwing van de badkamer. Oppervlakte is ongeveer 5 m2. De ruimte moet volledig leeg getrokken worden (sanitair, vloer- en wandtegels nu tot ongeveer 180 hoog verwijderen). Wij wensen een nieuwe indeling, dus waterleidingen en elektra moet verlegd worden. De muren en het plafond moeten vervolgens gestukt worden en de vloer opnieuw in afschot geëgaliseerd. Leggen vloertegels plus installeren van een drain voor de inloop douch. Installeren van het inbouw-toilet en het maken van de voorzetwand. Tegelen van de wanden tot aan het plafond inclusief het creëren van 1 of 2 koofjes. In de douch 1 koof en mogelijk 1 koof boven de wastafel. In deze laatste mogelijk een inbouw stopcontact. Plaatsen van de glazen douchewand van de inloop douch en het ophangen van het wastafelmeubel. Afhankelijk of het budget het toelaat, willen we kijken naar de mogelijkheid voor vloerverwarming, en anders moet er een radiator geplaatst worden. Veel van de grote materialen zijn reeds aanwezig (wand- en vloertegels, douchewand, inbouwtoilet, waterkranen voor wasbak en douch, radiator en wastafelmeubel). Sloopwerk en eventueel ander voorbereidend werk zoals het uitfrezen van sleuven voor nieuwe leidingen en elektra kunnen we zelf doen in overleg met de vakmensen wanneer bekend is waar wat precies moet komen. De volledige opbouw en installatie laten we graag aan vaklieden over. Het betreft een natte ruimte en dit moet professioneel en onder garantie gebeuren. Graag ontvangen wij een offerte.

Plafonds geluidsdicht laten isoleren

Good day, need have my ceiling in bathroom, corridor and two bed rooms insulated from the neighbors washing machine, dryer and heater in their bathroom. The ceiling is wooden and need and real modern complete insulation. Approximately 60 m2. Ik wil mijn plafonds laten isoleren tegen het geluid van de bovenburen. Ik hoor te veel geluiden van de buren. Het zijn houten balkenplafonds. Ongeveer 60 m2 in totaal. Alleen professioneel geluiddicht materiaal gebruiken. Mogelijk het gehele plafond vernieuwen met geluiddichte platen? Ik wil graag een afspraak op korte termijn maken en dan een advies en een offerte van u ontvangen. Alleen bedrijven die Engels spreken kan ik verstaan. Ik spreek alleen Engels.

Complete terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag mijn zojuist bestelde Gumax terrasoverkapping professioneel laten monteren. Bij de constructie van Gumax® terrasoverkappingen wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Deze methoden zorgen voor een sterke verbinding en zorgen voor gemak bij montage. Het gaat om een terrasoverkapping van sterk aluminium, montage aan de achterzijde van het huis (5 meter breed) en een uitval van 3,5 meter op 2 staanders bevestigd op betonpoeren met afwatering in 1 van de staanders, aansluiten op de bestaande afwatering. Tevens het monteren en netjes aansluiten van ledlampen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding.