Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Wij willen graag een draagmuur tussen onze keuken en woonkamer laten slopen van ongeveer 7,2 m². Er moet daar dan een stalen portaal worden geplaatst. We hebben nog geen vergunning of constructieberekening. We gaan graag in gesprek met aannemers en krijgen dan advies en een prijsopgave.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Tussen de keuken en de woonkamer zit een draagmuur. Deze draagmuur willen wij graag laten verwijderen om zo de keuken bij de kamer te betrekken. De muur is 2,57 meter hoog, 2,57 meter breed en ongeveer 12 cm dik. Graag ontvang ik een offerte van u. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven/-zuigen, circa 65 m2 van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, afhankelijk van funderingsmuren naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen / kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen / stalen steunbalken aanbrengen. Buitendeur maken, trapgat maken en trap plaatsen.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Muurtje weghalen

Ik wil graag het muurtje die voor de bank staat (zie foto) weghalen. Ik weet niet of het een draagmuur is, ik sluit wat foto's bij ter beoordeling. Graag offerte voor verwijderen muur en herstelwerkzaamheden muur/plafond.

Draagmuur verwijderen

Ik wil graag een draagmuur verwijderen. Deze is ongeveer 3 bij 2.30 meter. Daarna wil ik dus een constructiebalk geplaatst hebben. Eventueel kan het puin afgevoerd worden tegen een goede prijs.

Schuine draagmuur verwijderen en stalen balken plaatsen

Wij zijn op het moment informatie/offertes aan het inwinnen over het verwijderen van een schuine draagmuur en deze laten vervangen door stalen balken. Deze balk is ongeveer 62 cm breed en loopt schuin naar het dak toe. De lengte hiervan is ongeveer 3.30 meter. De constructie tekening is, door bouwkenners, al aanwezig.

Deel van een draagmuur verwijderen

In de woning is een draagmuur van 8 meter lang. Hier dient een deel van 2.50 meter verwijderd te worden. Dit gedeelte zal moeten worden opgevangen en het puin afgevoerd. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de muur.

Draagmuur verwijderen

Wij willen in onze woning een draagmuur van 2.50 meter breed en 2.40 meter hoog verwijderen en daar een draagbalk plaatsen. Graag de kosten voor het verwijderen van de muur en het plaatsen van de draagbalk, inclusief de kosten van de draagbalk. De afwerking doen wij zelf.

Draagmuur buitengevel slopen en opvangen

Wij zouden graag globaal willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een draagmuur tussen de woning en de garage. Deze muur zal ongeveer 6 meter lang zijn en 2.50 meter hoog. Hij dient te worden verwijderd en daarna opgevangen met een steunbalk. Het puin dient te worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius