Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Arnhem of directe omgeving.

2926 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuur bouwen, een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, nieuwbouw van een (casco) bungalow in Veere OF Bergen op Zoom, onderkelderen van huis, garage onder het huis realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Arnhem:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

De muur tussen keuken en eetkamer (ong. 10 m2) moet verwijderd worden, een stalen draagbalk geplaatst worden en al het puin moet worden afgevoerd. Daarbij moeten er 2 overbodig geworden deuren dichtgezet worden.

Souterrain uitgraven

Ik wil graag mijn souterrain ombouwen tot een volwaardige slaapruimte. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter. In een ruimte is de hoogte 1.90, resterende ruimtes ongeveer 1.80. Ik zou dit graag willen uitdiepen 2.40. Belangrijkste is dat het uitgegraven moet worden. Er is al elektra en verwarming aanwezig. Daarnaast graag een raam inzetten met dubbelglas en kunstkozijnen.

nieuwe badkamer op eerste verdieping

Ik wil graag een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen in mijn net gekochte huis. Er is al een bestaande badkamer op de begane grond. Deze badkamermeubels moeten eruit. In de nieuwe badkamer moet een wc, een douche, een wastafel en mogelijk ook een bad krijgen. Deze kan ik in principe zelf kopen maar moeten wel nog geplaatst worden. De badkamer wordt 2,82 bij 1,50 groot. Er is een raam in de kamer, deze moet misschien verkleind, maar mechanische ventilatie aanleggen is niet nodig. Daarnaast wil ik het liefst de leidingen in de muur hebben gefreesd. Tot slot het liefst de badkamer geheel betegelen, maar als waterdicht sausen heel erg in de prijs scheelt kan dat ook.

Opbouw slaapkamer op plat dak

Wij willen een opbouw aan de achterzijde van: B x l x h 3.8 x 5 x 2.2 meter. Aan de achterzijde komt een toegangsdeur, voorzijde openslaande deuren, zijkant langwerpig kozijn van 80 cm hoog en 2 met breed ongeveer. De deur moet het verst af staan van het raam aan de zijkant. Het dak wordt dicht. Het dak waar het op komt is sterk genoeg, vergunning is nodig deze vragen we zelf aan, maar dat zal geen probleem moeten worden. Er moeten 2 gevels gebouwd worden, mogelijk 3. Afhankelijk of we tegen de gevel van de buren kunnen gebruiken of niet. De gevels moeten wind en waterdicht worden. We willen houtskeletbouw hebben met isolatie en vochtwerend materiaal ertussen. We willen houten delen als gevel bekleding. We willen een casco oplevering.

Winkelpand verbouwen en inrichten

Ik wil een winkelpand van 40m2 ombouwen naar een kleine goudsmid. De ruimte moet worden opgedeeld, een deel wordt voor het maken van de sieraden en het andere deel voor het verkopen. Ik weet nog niet hoe groot dit deel moet zijn en ook niet van welk materiaal de muur moet worden. Ik wil dat je vanuit de winkel en misschien ook wel door de etalage van buiten kan binnenkijken naar de goudsmid werkplaats. Verder moet er ook goede verlichting en belichting zijn, sanitaire voorzieningen en elektrische aansluitingen voor machines (zoals afszuiging, polijstmachine, hangmotor, vitrex). Het pand moet verder ook goede beveiliging hebben dus sloten, een kluis, toegangscontrole, mistgenerator, alarmsysteem, branddetectie, en DNA spray. Het is op de begane grond en gewoon bereikbaar voor verkeer.

Uitbouw in de woonkamer

We willen graag 4 meter lang en 5 meter breed uitbouwen. We willen de huidige raam en deur hergebruiken. Het is een hoekwoning dus aan de zijde willen we pok nog een lange raam. Voorkeur voor complete oplevering met vloerverwarming. Constructie nog niet bekend.

Volledige uitbouw aan achterzijde pand

Wij zijn geïnteresseerd om een aanbouw te laten realiseren van ongeveer 9 mtr bij 9 mtr. De uitbouw moet een houten constructie hebben en een fundering. Zie plattegrond in de bijlage.

Polycarbonate platen op uitbouw dak vervangen met glas

Wij zijn ons aan het oriënteren om de polycarbonaten platen van ons uitbouw dak te vervangen met glas. Omdat de keuken in de uitbouw staat moet het glas goed isolerend zijn. De oppervlakte is maximaal 28 m2. De structuur van de uitbouw bestaat uit hout.

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil mijn woning verbouwen. Het gaat om het dichtmetselen van een deuropening en het doorbreken van een waarschijnlijk dragende muur tussen woonkamer en keuken, doorbraak van ongeveer 2.80 meter.

Kruipruimte kelder maken

Ik wil de kruipruimte ombouwen tot een slaapkamer. Voordat ik dit kan doen moet er zand verwijderd worden en moeten er een aantal muren gemetseld worden. De kruipruimte is 6 x 10 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

De kruipruimte is deels volgestroomd met rioolwater, waardoor nog steeds sprake is van stank. Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen / vervangen van een deel van het verontreinigde zand. De kruipruimte is goed bereikbaar via een luik in de kelderwand en men kan er deels gebukt in staan. De oppervlakte is ongeveer 70 m2

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

We willen een vaste zoldertrap plaatsen. Hiervoor moet er een gat in 30cm dik beton komen. En het gat waar nu een vlizotrap zit moet gedicht worden. Hierbij moet er een draagmuur verwijderd worden en stalen palen geplaatst worden.

Op 2e verdieping een extra kamer realiseren

Ik heb op de 2e verdieping nu een open ruimte met berging. Ik wil een slaapkamer/ hobby kamer daar realiseren met deur. De afmetingen van de kamer zijn 2,98 bij 2,14 Meter. De wand met deur komt wordt 2,98 meter en begint vanaf de deurpost op de foto. Graag stucen. Elektra is er al. De muur moet wel veel stof tegenhouden in verband met hobbykamer waar bijvoorbeeld ook geschilderd of gebeeldhouwd wordt.

Tuinmuur opnieuw metselen (deels?)

Onze oude tuinmuur is niet in goede staat. Muur helt voorover, voegen zijn op sommige plekken niet meer aanwezig. We zouden de muur opnieuw gemetseld willen hebben. Wellicht kan de muur deels afgebroken worden maar dat laten we aan de experts over. Voorkant muur is 3.40 meter breed en 1.40 meter hoog. Achterzijde muur (looppad) is echter 1.65 meter hoog.

Plafond keuken verlagen en stucwerk wanden + plafond

In verband met een nieuwe keuken willen we graag het plafond laten verlagen met inbouwverlichting, het plafond met stucwerk afwerken en ook de wanden opnieuw stucen. Het plafond heeft drie dicht kanten en een ‘open’ kant naar de woonkamer. Afmetingen 2715 x 2211 mm. De wanden die afgewerkt moeten worden zijn 2650 mm hoog, een wand is 2211 mm, een wand is 2715 mm (met een raam van ongeveer 1200 x 420 mm) en de laatste wand is 1130 mm. Bent u in staat al deze werkzaamheden uit te voeren? Bij voorkeur tussen Pasen en 24 april. Ik hoor graag uw reactie. Vriendelijke groet,

Prefab serre aanbouw

Beste meneer/mevrouw, Wij willen graag een (prefab) serre laten plaatsen over de gehele breedte van de woning. De afmetingen voor de serre zijn 5,20 breed en 1,5 meter diep. Wij ontvangen het liefst een offerte met zoveel mogelijk variaties. Dus de prijzen van de verschillende glassoorten en andere materialen (zoals hout of kunststof) en het verschil tussen een serre op maat en een prefab serre. Daarnaast zouden we ook graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de zijkanten (2 x 1,5 meter) van steen gemaakt worden. Om de serre direct aan de woonkamer te laten grenzen zullen ook de draagmuren verwijderd moeten worden, dit mag meegenomen worden in de offerte. We ontvangen ook graag meer informatie over de vervolgstappen. We willen graag starten met de bouw van de serre vanaf 02-06-2020. Maar de maanden juli/augustus mogen ook gebruikt worden. Het funderingsrapport is in de maak. Groetjes.

Laag zand wegzuigen in bestaande kelder

Ruimte is ongeveer 25 m2 groot waar zand op een diepte van 33 cm moet worden weg gezogen. Ruimte is via een koekoek te bereiken. Tot de straat is ongeveer 10 meter, maar er is ook op eigen terrein ruimte eventueel.

aanbouw garage en uitbouw

Wij willen een garage en uitbouw aan ons huis plaatsen.

Een uitbouw in L-vorm ontwikkelen achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die achter onze vrijstaande woning een L-vormige uitbouw kan realiseren van in totaal 25 m2. De uitbouw moet een hout skelet hebben, zijn voorzien van kunststof of houten kozijnen; woon-klaar worden opgeleverd en netjes zijn afgewerkt.

Verzakking van de schuur herstellen

Een hoek van mijn schuur is verzakt. Waarschijnlijk doordat in het verleden een regenpijp kapot is geweest, maar dat weet ik niet zeker of dit de oorzaak is. ??Vragen voor de user: afmeting: De schuur zit vast aan de buren. Alleen aan de punt verzakt. De schuur zelf is 2 x 2 meter. grond: We hebben zandgrond. fundering: ik heb geen idee of de schuur fundering heeft. De schuur is aangelegd met huis in 1930. verzakking: de verzakking is een paar centimeter

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag uitbouwen aan de achterzijde van onze woning. Het zou om ongeveer 4 x 7 meter gaan waarin twee afzonderlijke ruimtes gecreëerd zouden worden. Het is vergunning vrij. Graag van hout. Ik denk dat er een fundering nodig is. Wij hebben zandgrond. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag op een dakopbouw op ons platte dak. Het totaal aantal m2 op te bouwen bedraagt maximaal 11 m2. Ik weet niet zeker of het dak sterk genoeg is, ik vermoed van wel. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit doen we zelf. We zitten wel met de welstandscommissie, of we toestemming krijgen of niet. We hebben een hoekhuis en het gaat om de achterkant. In het verleden hebben we al bij de gemeente geïnformeerd en ze stonden er redelijk positief in. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering. Over stucwerk en elektra twijfelen we nog een beetje. We denken aan een houten constructie of een prefab.

Bijkeuken betrekken bij de keuken

Wij willen graag de draagmuur van de bijkeuken uitbreken zodat wij een gehele keuken hebben. Indien mogelijk willen we graag een lichtkoepel voor meer daglicht. Tevens willen we de vloertegels (bijkeuken, keuken doorlopend naar de woonkamer eruit halen. De oppervlakte is ongeveer 2.5 x 2.5 meter. Graag ontvangen wij offertes.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan onze woning laten realiseren. De woning is 5,14 meter breed. De uitbouw willen we graag 2,50 meter laten worden over de totale breedte van het huis. De pui aan de achterkant willen we behouden en dan “verderop” laten plaatsen. Compleet/casco oplevering is in overleg, zou graag willen weten wat de kosten zijn voor beide. Er moet wel gestuct worden, er moet elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. Ik wil graag een gemetselde buitenkant. De foto is van de bouwtekening bouwnummer 39. De woning is van 2014. Graag verneem ik uw reactie.

Zolder kamer en badkamer maken

We willen 2 slaapkamers en 1 badkamer op zolder laten bouwen. De zolder is ongeveer 8 meter lang en 6 meter breed. Afmetingen slaapkamers en badkamer, afwerking etc. zijn nog in overleg. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.