Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Arnhem of directe omgeving.

2759 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw aan de achterzijde aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Arnhem:

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Complete verbouw bovenwoning van een huis uit 1910 met een plat dak. Deze boven woning moet volledig gestript worden en weer opnieuw opgebouwd. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Er moet onder andere geïsoleerd worden, leidingen vervangen etcetera.

Achterzijde woning uitbouwen

Uitbouw achterzijde van 6 x 1,5 meter (derls onder het balkon. Tevens de halfopen keuken helemaal open maken. Te zien op Funda

Opbouw op aanbouw plaatsen

Wij hebben een aanbouw (geplaatst in 2010) aan de achterzijde van ons huis en zouden graag op de uitbouw een opbouw plaatsen van dezelfde grootte, zodat onze badkamer en 2e slaapkamer groter worden. Graag zouden wij in contact komen met iemand die kan checken of het mogelijk is en wat de mogelijke kosten zullen gaan zijn. Deze moet 4,5 bij 2,5 meter worden. Het moet liever gemetseld worden maar dat is afhankelijk van de fundering. Dit moet in het geheel afgewerkt worden.

Huidige uitbouw vergroten

Huidige uitbouw vergroten met 1,5 meter x 1,05 meter x 2,75 meter (LxBxH). Mogelijk dient er een nieuw plat dak te komen. De uitbouw mag eventueel afgewerkt worden.

Dakterras maken in schuin dak

In een schuin dak met dakpannen moet een doorgang gemaakt worden tussen de dakdragers (3 m breed, 2.1 m hoog).Op het bestaande bitumen dak wil ik graag een houten vlonder constructie maken van 6 bij 3 meter met hekwerk (zie bijlagen). Ik zou graag willen dat er met zo onderhoudsvrije materialen wordt gewerkt. Er kan per direct gestart worden met klussen. Het dakterras is 3 etages hoog.

Wand van gibo-blokken met deur plaatsen

Ik informeer naar het plaatsen van een muur op onze zolder om daar (inclusief met een dakkapel) een kamer voor mijn zoon te realiseren. De muur zou in de plaats komen van de trapboom met op (vooralsnog) 125 cm uit de rechter muur een deur. Dit zou dezelfde SVEDEX deur plus kozijn zijn als die we laten plaatsen op de eerste verdieping. Die schaffen we dus zelf aan. De grove afmetingen zijn 606 x 395 cm. Graag zouden we deze (vooralsnog) behangklaar opgeleverd zien. Zie bijgevoegde schets voor meer detail. Wat zou je adviseren voor het volgende: - Dikte van de wand - Gebruikt materiaal ter behoeve van een slaapkamer/geluidswerende wand.

Fundering voor aanbouw maken

Wij willen een uitbouw bouwen en zijn benieuwd wat het kost om de fundering te laten maken. Het gaat om ongeveer 20 m2. Achter de keuken 4 meter diep en ongeveer 3 breed, achter de woonkamer 1,5 meter diep en ongeveer 3,8 meter breed. Hierdoor ontstaat er een l-vormige aanbouw. Verzoek een offerte voor het maken van een geïsoleerde fundering op staal. Het huis is ook gebouwd op een fundering op staal.

Betonrot aan meerdere balkons herstellen

6 balkons met betonrot herstellen.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

We willen een uitbouw van 400 x 500 cm laten bouwen. De hoogte weten we nog niet. We willen graag gemetseld steen hebben. Er hoeven geen ramen erin en ook geen deuren. Geen elektra gebeuren geen verwarming geen afwerking van de binnenzijde en geen afwerking van plafond. Dus eigenlijk een uitbouw die kaal is. Wat zijn we precies kwijt voor deze uitbouw wij horen het graag.

Opbouw op plat dak

Ongeveer 10 meter lang en 6 meter breed

Prefab kelder plaatsen

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een prefab kelder in de achtertuin, van circa 4 x 7 meter. Benodigde vergunning moet nog uitgezocht worden. Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte voor onder andere de graafwerkzaamheden, aanschaf prefab kelder en plaatsing. Water en elektra leidingen wil ik ook doorgetrokken hebben naar de kelder. Eventueel (indien prijs gunstig) ramen aan de bovenzijde

Schoorstenen weghalen

In onze woning zijn er nog gedeeltelijk 2 stukken schoorsteen, deze bevinden zich in de slaapkamers op de 1e verdiepingen. Ook loopt er nog een klein gedeelte de zolder op, het dak is dicht. Wij willen de schoorstenen graag laten verwijderen.

Betonvloer vervangen

In onze keuken ligt een oude betonvloer, die decennia geleden direct op de houten planken is gestort. De vloer is gaan barsten en moet (in elk geval gedeeltelijk) worden vervangen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 m2, met in het midden een kookeiland. Het betreft een hoekwoning en in de keuken is een redelijk groot schuifraam dat er eventueel tijdelijk uitgezet kan worden voor af- en aanvoer en dergelijke.

Betonnen ondervloer verwijderen

Laminaat verwijderd bleek ook nog tapijt onder te zitten. Na met een tapijt stripper de vloerdekking eraf proberen te krijgen,bleef de onderkant van het tapijt vast te zitten met lijm aan betonvloer . De oppervlakte is circa 30 m2. Het huis is van mijn moeder .

Uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2,5 bij 6,0 meter. Gemetseld met veel glas en schuifpui. Inclusief vloerverwarming, leidingwerk keuken en sausklaar wanden en gestuukt plafond.

Tweezijdige nokopbouw plaatsen

Ik wil graag een nokopbouw met ramen van ongeveer 6 meter breed en 1.50 meter hoog. Afhankelijk van de vergunning willen we zo snel mogelijk met de klus starten.

Waterschade rapport voor verzekering

In verband met lekkage woning waterschade rapport laten maken door een expert. Schilderwerk en herstel houtwerk Arnhem beoordeling

Stenen vloer uit woonkamer verwijderen

We willen graag onze stenen vloer in de woonkamer laten verwijderen als het lukt met behoud van vloerverwarming. De opervakte is 10 bij 5 meter.

Dakterras maken op een bovenwoning

Ik wil een dakterras op een bovenwoning geplaatst hebben. De omvang is nader te bepalen maar het moet tussen circa 6 en 10 m2. Inclusief een valhek en een trap vanuit woonkamer naar het dak toe gemaakt worden. Bij voorkeur zou ik daar een vaste trap willen hebben.

Zolder verbouwen tot twee kamers

We willen onze grote zolder laten verbouwen tot 2 slaapkamers met de volgende aanvullingen: - een voorzolder waar de wasmachine kan blijven staan. - een kleine vliering voor opslag ( bij buren gezien). - dakkapel voor extra licht en ruimte ( 1-zijde heeft al een dakkapel ). Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden willen we kijken naar een - pergola voor schaduw in de achtertuin We willen graag een indicatie, zodat we op basis daarvan plannen persoonlijk kunnen detaileren en van start kunnen gaan. De zolder is ongeveer 50 m2.

Dragende binnenmuur verwijderen

Ik wil een open keuken gaan maken, echter zit er een oude, dragende binnenmuur in. Deze wil ik laten verwijderen en tevens een stalen balk voor laten plaatsen. De afvoer van het afval doet de klant zelf.

Opbouw op garage bouwen

Wij willen een opbouw op onze garage van ongeveer 21 m2. Er zal dan een doorbraak gemaakt moeten worden in de zijgevel op de eerste verdieping. De opbouw zal als slaapkamer gebruikt gaan worden en mag casco worden opgeleverd maar wij ontvangen wel graag een separate offerte voor de afwerking. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Woonkamer uitbouwen

Uitbouw woonkamer inclusief binnenwerk en heipalen. 5,5x 2,5 meter

Herstelwerkzaamheden kelder na waterschade

Wij hadden onlangs waterschade in de kelder. Het moet opgeruimd drooggemaakt en geschilderd worden.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.