Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Arnhem of directe omgeving.

2699 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Arnhem:

Waterschade rapport voor verzekering

In verband met lekkage woning waterschade rapport laten maken door een expert. Schilderwerk en herstel houtwerk Arnhem beoordeling

Stenen vloer uit woonkamer verwijderen

We willen graag onze stenen vloer in de woonkamer laten verwijderen als het lukt met behoud van vloerverwarming. De opervakte is 10 bij 5 meter.

Dakterras maken op een bovenwoning

Ik wil een dakterras op een bovenwoning geplaatst hebben. De omvang is nader te bepalen maar het moet tussen circa 6 en 10 m2. Inclusief een valhek en een trap vanuit woonkamer naar het dak toe gemaakt worden. Bij voorkeur zou ik daar een vaste trap willen hebben.

Zolder verbouwen tot twee kamers

We willen onze grote zolder laten verbouwen tot 2 slaapkamers met de volgende aanvullingen: - een voorzolder waar de wasmachine kan blijven staan. - een kleine vliering voor opslag ( bij buren gezien). - dakkapel voor extra licht en ruimte ( 1-zijde heeft al een dakkapel ). Afhankelijk van de kosten en mogelijkheden willen we kijken naar een - pergola voor schaduw in de achtertuin We willen graag een indicatie, zodat we op basis daarvan plannen persoonlijk kunnen detaileren en van start kunnen gaan. De zolder is ongeveer 50 m2.

Dragende binnenmuur verwijderen

Ik wil een open keuken gaan maken, echter zit er een oude, dragende binnenmuur in. Deze wil ik laten verwijderen en tevens een stalen balk voor laten plaatsen. De afvoer van het afval doet de klant zelf.

Opbouw op garage bouwen

Wij willen een opbouw op onze garage van ongeveer 21 m2. Er zal dan een doorbraak gemaakt moeten worden in de zijgevel op de eerste verdieping. De opbouw zal als slaapkamer gebruikt gaan worden en mag casco worden opgeleverd maar wij ontvangen wel graag een separate offerte voor de afwerking. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Woonkamer uitbouwen

Uitbouw woonkamer inclusief binnenwerk en heipalen. 5,5x 2,5 meter

Herstelwerkzaamheden kelder na waterschade

Wij hadden onlangs waterschade in de kelder. Het moet opgeruimd drooggemaakt en geschilderd worden.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.

Garage aanbouwen

Garage aanbouwen van 10. 3 x 3. 5 meter

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op onze plat dak. Het gaat om 5 x 4 meter, 20 m2. De tekeningen en vergunningen hebben wij al in onze bezit. De ruimte zal een hout skelet bouw zijn met een vaste trap en de elektra en cv doorgetrokken. Verder dient alles afgewerkt te worden en moet er een voorzolder gemaakt worden.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vervangen

Schoorsteen renovatie en nokvorsten vervangen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Dragende muur verwijderen

Ik wil verwijderen van een dragende muur van ongeveer 2 meter breed en 2,5 meter hoog realiseren. Hiervoor dient ook een schoorsteen te worden verwijderd. Graag het hele plaatje: constructeur, vergunning aanvraag, verwijderen muur, plaatsen draagbalk, afwerking van het plafond en blijvende muur. Dichtmetselen van bestaande deuropening. Het is een jaren 30 woning. Eventueel mag het puin ook afgevoerd worden.

Uitbouw met openslaande deuren maken

We willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning met 2 openslaande deuren. De maten zijn 7,20 meter bij 2,50 meter. Het moet een metsel klus worden. Er moeten elektra leidingen getrokken worden naar de uitbouw. Het moet met een plat dak worden en voor de rest moet het casco worden geleverd.

Schoorstenen slopen

Het betreft het slopen van een schoorsteen vanaf de begane grond tot en met het dak door 2 verdiepingen. Deze schoorsteen zit aan de achterkant van de woning. Het rookkanaal aan de voorzijde van de woning dient alleen op de begane grond verwijderd te worden. De woning is 120 jaar oud en heeft houten vloeren. Het puin dient te worden afgevoerd.

Zolder functioneel verbouwen

In november wordt dakkapel geplaatst en willen we onze zolder opnieuw en functioneler indelen en verbouwen. Er moet ook elektra en verwarming geplaatst worden.

Souterrain uitgraven en verlengen

Er staat een woning te koop waar ik interesse in heb mits het souterrain vergroot kan worden. Dit zou ik graag doen door een deel wat nu als kruipruimte wordt gebruikt uit te graven en deze uit te graven ruimte te verlengen de achtertuin in. Het deel wat uitgegraven dient te worden is (kruipruimte) is 3,60 meter x 3,60 meter. Het deel wat verlengd dient te worden 4 meter (breed) x 6 meter (lang). De laatste 2 meter van de 6 meter verlenging zouden wij graag als patio gebruiken. Het dak van de verlenging dient te worden gebruikt als terras. Bijgevoegd vind u een bijlage met plattegrond. In overleg met de verkopende makelaar kan ik een afspraak maken als u de woning wilt bekijken. Mijn verwachting is dat er constructief wel het een en ander moet worden gedaan.

Serre aanbouwen

Graag laat ik mijn informeren over het aanbouwen van een serre. Het gaat om een serre aan de voorkant van het huis. De voorgevel wordt opengemaakt zodat er een ruimte ontstaat waar de keuken en eethoek komt, deels in het huis, deels in de serre. De zijkanten wil ik graag dicht hebben, de voorkant moet voorzien worden van de helft dichte glazen wand, de andere helft een glazen schuifpui. Omdat het de ingang van het huis betreft, moet de glazen schuifdeur voorzien zijn van een gedegen slot. Afmetingen: 3 meter breed, 2,5 meter diep en 2,5 meter hoog. Inclusief montage en de benodigde bevestigingsaccessoires. Graag ook rekening houden met een goede fundering en isolatie (dubbel glas). Qua smaak gaat onze voorkeur uit naar antraciet en modern, onderhoudsvrij (kunststof) en met een scherpe prijs (het moet goed en stevig, maar wij hechten geen waarde aan de meest luxe materialen). Kunt u met deze informatie een grove schatting van de kosten maken? Zijn uw serres geschikt om een echte leefruimte/keuken van te maken? Indien mogelijk ook het uitbreken van de voorzijde van de bungalow meenemen in de offerte (schatting)

Nieuwe coating op een balkon aanbrengen

N.a.v. een bouwkundige keuring willen we graag een offerte ontvangen voor een reparatie aan ons balkon van 100 x 500 cm. Inmiddels lekt het bovenste balkon op het balkon eronder. Een nieuwe waterdichte coating zal nodig zijn. We horen graag van u.

Vergroting van de kelder

Ik wil mijn volledige woning onderkelderen. Er is al kleine kelder maar deze moet vergroot worden. De fundering moet gelegd worden en leidingen moeten verlegd worden. De kelder is 2 bij 5 meter en moet 5 bij 9 worden.

Garage aan huis bouwen

We willen een garage/schuur laten metselen naarst het huis, deze garage loop in een punt van +- 3 meter naar 2,3 meter en met een lengte van +- 5 meter. Er komt een plat dak op met een trespa afwerking. Er staat nu een houten exemplaar. Zowel het materiaal als de afvoer van het afval moet in overleg worden gedaan met de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Kelderplafond met betonrot herstellen

In onze kelder zit over een lengte van anderhalve tot twee meter betonrot. Dit willen we graag laten herstellen.

Gardenview serre bouwen

We would like to build 5.25 m × 3 m serre to extend our woonkamer from Nov. 15, for our new house. Please call me for details. Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een serre van 5.25 bij 3 meter laten plaatsen. De wanden dienen van glas te worden en voor het dak willen wij graag wat advies. De achtergevel van de woning dient te worden verwijderd en een steunbalk geplaatst. De verdere afwerking is in overleg.

Schoorsteen en rookkanaal geheel verwijderen

Wij wonen in een oud rijtjeshuis en willen daar graag de schoorsteen inclusief het rookkanaal laten verwijderen, zowel inpandig als buiten. Ook de schouw in de woonkamer moet weg. De woning heeft 3 woonlagen. Er is voor zover bekend geen asbest aanwezig in het rookkanaal. We willen deze klus graag in september of oktober laten uitvoeren, omdat er daarna een dakkapel geplaatst gaat worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Souterrain verdiepen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm maar zouden we graag richting 250 cm zien zodat er een tweetal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 m bij 5 m grenzend aan de tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en het wegzuigen van het vrijgekomen zand. Bijgaand tevens enkele foto's van de ruimtes.