Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Arnhem:

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.

Pilaar balkon scheef, nieuwe H balk plaatsen

De pilaar van ons balkon staat iets scheef, waarschijnlijk door verzakkingen. Graag wil ik het balkon beter laten ondersteunen. De hoogte van de pilaar is ongeveer 4 meter.

Vervangen stalen balk

Ten behoeve van verkoop woning, dus enige spoed gewenst: In de kelder is een stalen balk aanwezig met afmetingen van 200 x 18 x 9 cm. Aan beide uiteinden toont deze balk roest met beschadigingen. De lekkage is inmiddels verholpen. De kopende partij zou graag zien dat dit probleem verholpen wordt voordat zij de woning overgedragen krijgen. Mijn vraag is: dient deze balk vervangen of gerepareerd te worden? Zo ja, wat zijn de kosten die ik kan verwachten? Hoe snel kan dit uitgevoerd worden? Liefst zo spoedig mogelijk!

Serre aanbouw tussenwoning

Wij willen graag een uitbouw van onze woning met een serre. De uitbouw mag een standaard maat hebben van minimaal 2 meter. Met een schuifpui. De breedte van de woning is 5.4 meter.

Erker zijkant woning

Goedendag, wij zouden graag een prijsopgave willen voor het laten bouwen van een erker aan de zijkant van de woning. De erkermaat zou ongeveer 2,5 x 1 meter binnenmaat moeten worden. We willen er een graag een erkerbank in hebben en de woonkamer zo groter maken. Er is een bouwtekening van de woning waar ik de erker heb ingetekend. De erker moet gedeeltelijk gemetseld zijn (onderkant) de rest van glas. Dus ook fundering maken. Plafond erker en aanhelen vloer (PVC) horen er ook bij. Orienterend fase. Keuze verbouwen of ander huis kopen. Uitvoering bij voorkeur na nov 2018.

Zachtboard plafond vervangen in de hal

We hebben een waterlekkage gehad op het plafond in de hal. We willen het zachtboard plafond laten vervangen voor gipsplaten. Het plafond is ongeveer 1.30 x 3.00 meter. Daarna zou het plafond gewit moeten worden. Het afvoeren van het zachtboard is niet nodig.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.

Draagmuren verwijderen en steunbalk met pilaren plaatsen

Ik wil graag drie muren doorbreken waarbij er stalen balken en pilaren gebruikt moeten worden voor de constructie (zie toegevoegde constructieberekening). De muren zijn ongeveer 3,5 meter lang. Aan beide zeiden van de steunbalken moeten de pilaren worden gezet. Hiermee wil ik een grotere woonkamer met open keuken realiseren. Als u additionele vragen heeft hoor ik dat graag!

Het realiseren van een serre achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een serre van 6 bij 4 meter kan realiseren aan de achterzijde van mijn hoekwoning. Ik wil graag dat de rechter zijkant en voorkant van de serre geopend kan worden. Daarnaast wil ik dat er een zonnecel dak komt op de serre. De serre moet verder woon-klaar worden opgeleverd.

Muur draagmuur verwijderen

In ons appartement willen we onze woonkamer vergroten door de draagmuur tussen de woonkamer en de studiekamer open te breken. Hiervoor dient een deel van een draagmuur te worden open gebroken. De opening voor de draagmuur is 1.90 m breed en 2.10 m hoog. Het gaat om een appartement op de 1e verdieping en is de middelste woning van het gebouw. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zoeken wij een Bouwgarant aannemer. Wij hebben een erkend adviesbureau ingeschakeld voor het maken van de tekeningen en berekeningen. Van de gemeente Arnhem hebben wij een vergunning gekregen om het project uit te voeren.

Renovatie toilet en schilderwerk woonkamer

Ik wil graag mijn toilet vernieuwen. Er zit nu nog een oud toilet in met een stortbak die niet goed meer werkt. Er moet dus een nieuwe toiletpot komen en nieuwe betegeling. Daarnaast het plafond verlagen met spotjes erin. Ook moet er opnieuw gesaust en geschilderd worden in de woonkamer. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken om de werkzaamheden te bespreken.

Aanbouw geïsoleerde garage aan zijgevel woning

Ik wil graag een aanbouw aan een geïsoleerde garage aan de zijgevel van de woning. Afmetingen 7 x 3 meter en 2,60 meter hoog. Voorzien van plat dak. Voorzijde en achterzijde toegangsdeur en aan achterzijde tevens kozijn met raam. Elektraleidingen dienen ook te worden aangelegd. Voor de rest moet het casco opgeleverd worden met een stenen buitenkant en een fundering. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn voornemens een nieuwbouwwoning te kopen. De standaard uitbouw van 2 meter aan achterzijde kan helaas niet meer gekozen worden omdat bouw reeds gestart is. We zouden graag direct na oplevering deze uitbouw alsnog uit laten voeren Dus: - Uitbouw 2 meter diep over volle breedte - Hergebruik van schuifpui, raam en deur - Stenen zelfde als nu gebruikt - Er dienen heipalen aangebracht te worden - vloer - wanden behangklaar

Herstel na waterschade

Herstel na waterschade: verwijderen oud laminaat, leggen van ondervloer en nieuw laminaat (8 m2) en schilderen plafond (10 m2).

Dubbele kunststof nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dubbele nokverhoging op onze tussenwoning. De nokverhoging moet van kunststof zijn. De bestaande zoldervloer aanpassen voor het gebruik als verblijfsruimte en trap. Realiseren van een vaste trap naar de op de zolder ontstane ruimte. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Aanbouw aan zijkant van de woning

Wij willen een houten prefab aanbouw van 4 meter breed en 6 meter diep. Deze zal dan voor de woning uitsteken, aangezien de woning een binnenmaat heeft van 4,5. Mogelijk om een gashaard te plaatsen en evt een lichtstraat. Verder moet er nog gestuct worden en moet er elektra aangelegd worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen dus dat wil ik nog na laten kijken. Het moet compleet opgeleverd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw woonkamer achterzijde

Wij wil graag een complete, stenen uitbouw realiseren aan achterzijde van de woonkamer om meer leefruimte te creëren. De afmetingen zijn ong. 3 bij 6.4 meter. Er moet elektra in komen, en een fundering. Er hoeft geen stucwerk gedaan te worden. Ik wil graag dat het compleet opgeleverd word door één aannemer. Graag een offerte.

Kruipruimte uitgraven en betrekken bij souterrain

We willen het kruipgat (ruimte onder de keuken en deels onder de badkamer) betrekken bij ons souterrain (2 slaapkamers van ieder 12 m2). Het gaat om een anderhalve extra kamer die in totaal ca. 21 m2 wordt. Hoogte ca 2m. Volgende werkzaamheden zullen moeten worden verricht: - De leiding van het toilet moet worden verlegd. - Stopcontacten plaatsen en elektra voor het licht. - Verwarming - Nieuwe muren, zodat ruimte waterdicht en vochtvrij is - Plafond en goede isolatie - 2 kozijnen incl. deuren - Een koekoek voor ventilatie en natuurlijk licht. - Vloer storten

Aanbouw plaatsen

We willen graag aan de achterzijde van de woning een aanbouw cvan 5 meter diepe n 7.50 meter breed laten plaatsen. De loopdeur en het kozijn in de bestaande gevel wil ik opnieuw gebruiken.De ruimte dient te worden voorzien van elektra, verwarming en stucwerk. Er is nog geen vergunning hiervoor aangevraagd.Verder wil ik de badkamer op de eerste etage van 2.20 bij 1.80 meter voorzien van een ligbad en nieuw tegelwerk, wastafel en toilet.Op de 2e verdieping willen we een 2e badkamer met een slechts douche realiseren. De afmeting weten wij nog niet precies. Hier ontvangen wij graag advies over.

Fundering voor serre

Ik wil weten wat de kosten zijn voor een fundering voor een serre van 5,5 meter breed en 3,5 meter diep. Type ondergrond is zand.

Groot balkon op palen maken

Ik wil achter mijn huis een balkon op palen ("deck") laten maken. De palen komen in (mijn) tuin. De afmetingen van het balkon zullen ongeveer 4 x 4 moeten bedragen. Dit balkon moet benaderbaar worden vanuit mijn keuken. Onder het balkon zit een ingang naar de opslag in het souterrain. Deze ingang moet toegankelijk blijven. Ik ben geïnteresseerd in iemand die kan meedenken (in ontwerp e.d.) en uitvoeren. Maar vooral ben ik geïnteresseerd in een ruwe kosten inschatting.

Uitbouw achterzijde

We willen een complete stenen (betonnen binnenkant) uitbouw aan de achterzijde van ons huis van 3 bij 5,5 meter. Er is geen vergunning nodig. Verder moet er een fundering in, moet het afgewerkt worden en moet er elektra in. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Alvast bedankt.

Houten balkon renovatie

Ik wil een huidig balkon van een souterrain van 4,64 m2 laten vernieuwen en tevens uitbreiden naar 8,41 m2 inclusief nieuwe houten trap. Tevens zullen er 2 nieuwe steunpilaren moeten komen met een nieuw onder frame. Huidige trap vervangen en in overleg afvoeren. Graag offertes waarin afvoeren apart wordt beschreven.

Fundering tuinkamer achterzijde

Wij willen achter een tuinkamer hebben. Daarvoor hebben we een fundering nodig van 4 bij 3 meter. We horen graag of dit mogelijk is. Bij voorbaat dank.

Uitbouw achterzijde inclusief garage

Wij willen graag een uitbouw van de gehele achterzijde (woonkamer). De achterkant van de garage wordt zo deel van de woonkamer. Ook vloerverwarming op de gehele begane grond en een nieuwe kunststof pui zou onze wens zijn. Woonkamer is nu 6x5 (LxB) en inclusief garage zou dit 6x8 zijn. Nu willen wij ongeveer 20 m2 erbij. Het huis loopt achter schuin af. We willen het huis aan de achterzijde rechttrekken. De buren hebben al 1,60 meter uitgebouwd en wij zouden dit ook zo ver willen uitbouwen. De andere kant zal dan ongeveer het dubbele uitbouw worden (omdat het huis schuin af loopt). Plattegrond links is een voorbeeld van hoe we het zouden willen uitbouwen en rechts is ons huis. Wij zouden de uitbouw graag 1 juli 2019 willen laten uitvoeren.