Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Arnhem of directe omgeving.

2940 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, een uitbouw maken achter een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Arnhem:

Verzakking van de schuur herstellen

Een hoek van mijn schuur is verzakt. Waarschijnlijk doordat in het verleden een regenpijp kapot is geweest, maar dat weet ik niet zeker of dit de oorzaak is. ??Vragen voor de user: afmeting: De schuur zit vast aan de buren. Alleen aan de punt verzakt. De schuur zelf is 2 x 2 meter. grond: We hebben zandgrond. fundering: ik heb geen idee of de schuur fundering heeft. De schuur is aangelegd met huis in 1930. verzakking: de verzakking is een paar centimeter

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag uitbouwen aan de achterzijde van onze woning. Het zou om ongeveer 4 x 7 meter gaan waarin twee afzonderlijke ruimtes gecreëerd zouden worden. Het is vergunning vrij. Graag van hout. Ik denk dat er een fundering nodig is. Wij hebben zandgrond. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag op een dakopbouw op ons platte dak. Het totaal aantal m2 op te bouwen bedraagt maximaal 11 m2. Ik weet niet zeker of het dak sterk genoeg is, ik vermoed van wel. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit doen we zelf. We zitten wel met de welstandscommissie, of we toestemming krijgen of niet. We hebben een hoekhuis en het gaat om de achterkant. In het verleden hebben we al bij de gemeente geïnformeerd en ze stonden er redelijk positief in. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen een casco oplevering. Over stucwerk en elektra twijfelen we nog een beetje. We denken aan een houten constructie of een prefab.

Bijkeuken betrekken bij de keuken

Wij willen graag de draagmuur van de bijkeuken uitbreken zodat wij een gehele keuken hebben. Indien mogelijk willen we graag een lichtkoepel voor meer daglicht. Tevens willen we de vloertegels (bijkeuken, keuken doorlopend naar de woonkamer eruit halen. De oppervlakte is ongeveer 2.5 x 2.5 meter. Graag ontvangen wij offertes.

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan onze woning laten realiseren. De woning is 5,14 meter breed. De uitbouw willen we graag 2,50 meter laten worden over de totale breedte van het huis. De pui aan de achterkant willen we behouden en dan “verderop” laten plaatsen. Compleet/casco oplevering is in overleg, zou graag willen weten wat de kosten zijn voor beide. Er moet wel gestuct worden, er moet elektra aangelegd worden en er moet een fundering in komen. Ik wil graag een gemetselde buitenkant. De foto is van de bouwtekening bouwnummer 39. De woning is van 2014. Graag verneem ik uw reactie.

Zolder kamer en badkamer maken

We willen 2 slaapkamers en 1 badkamer op zolder laten bouwen. De zolder is ongeveer 8 meter lang en 6 meter breed. Afmetingen slaapkamers en badkamer, afwerking etc. zijn nog in overleg. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Erker aanbouwen zijkant woning

Goedendag, Wij zouden graag een erker willen aanbouwen aan de zijkant van onze woning. Deze erker zou pakweg 3,5 a 4 m mogen worden met minimaal 1 m diepte (indien mogelijk iets groter, zeg bijvoorbeeld 1,5 m). Wij weten niet of er een vergunning nodig is. Graag zouden wij advies willen hebben over de materiaalkeuze voor de erker.

Uitbouw aan achterzijde

Het betreft een woning uit 2007. Uitbouw van 3 bij 5 meter breed. De huidige raam en schuifpui verplaatsen naar achter. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant.

Uitbouw voorzijde

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het verwezenlijken van: Aan de voorzijde van de woning realiseren van woonkeuken 3 x 6,5 meter, Hal 2 x 3,5 meter, Schuur 3,4 x 3,5 meter en het overige deel aan de voorzijde overkappen. (kelder onder woonkeuken optioneel). De bestaande bijkeuken carport met schuur zal moeten afgebroken worden en de bestaande hal met wc verbouwen. Compleet/casco is in overleg, wel elektra en stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb de vergunning al aangevraagd.

Prefab opbouw garage

Wij willen een prefab opbouw realiseren op de garage. De vergunningsprocedure hiervoor wil ik uitbesteden aan de vakman. Afmetingen van garage zijn: Voorkant 4,8 meter, achterkant 2 meter, lengte 7,4 meter (loopt schuin af) Het doel is om een extra slaapkamer te creëren. Ik wil graag ene offerte met een casco oplevering en één met een complete oplevering. (Compleet met vloer, ramen, elektra en leidingwerk.)

Serre aanbouw achter

Wij willen aan de achterkant van ons huis een kunststof serre aanbouwen van 4,5 x 2,5 m. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra aansluitingen, een fundering en alles moet van glas zijn. Er is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Ik wil onze kleinste slaapkamer om laten bouwen tot badkamer. Afmetingen zijn 200 bij 260. Hoogte 240. Afvoer en leidingen moeten getrokken worden naar de kelder. er moet een bad, douche, toilet en badmeubel in komen. Plafond moet vervangen worden.

Meerdere klussen binnen casco woning (WC ruimte, Badkamer en dakramen)

Wij hebben een huis gekocht welke nog in casco staat is. heel blij mee en geeft veel opties, echter ook veel werk. Wij hebben een 3 tal klussen welke wij niet zelf kunnen doen: Plaatsen van badkamer (incl dekvloer, tegels en inrichting), WC ruimte (incusief tegels en inrichting) en 2 tal dak ramen op zolder. Wij hebben de materialen voor de Badkamer en WC al besteld en bijgevoegd vind u de plannen hiervoor (huidige situatie is volledig casco zonder dekvloer, wel inclusief leidingen 90% juist).

Opbouw op garage

Ik wil een opbouw op de garage van ongeveer 3 x 4 meter. Het moet casco opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden maar ik denk steen. Ik heb er een vergunning voor nodig en ik wil graag dat u die voor mij aanvraagt. Graag ontvang ik een offerte.

Souterrain verdiepen

Ik wil een deel van een bestaand souterrain 40-50 cm dieper hebben om daar een badkamer in te bouwen (het is nu te laag voor een douche). De oppervlakte is ong 6 vierkante meter. Huidige stahoogte is momenteel ong 190 centimeter. Huis is uit de periode van 1900 in Arnhem-Noord. In de buurt hebben alle huizen ongeveer een verdiept souterrain. We willen ook graag weten wat het kost om het hele souterrain te verdiepen (ongeveer 45 vierkante meter), maar waarschijnlijk kiezen we voor alleen dit deel waar de nieuwe badkamer moet komen. Graag ook zo afgewerkt dat het veilig en waterdicht is en dat we de badkamer erin kunnen maken.

Kelder maken onder woonetage

Ik wil graag een kelder maken onder het huis van 10 meter bij 6 meter met een woonfunctie. Er hoeven in eerste instantie geen extra muren geplaatst te worden, maar gaat het om een ruimte. Het huis is pas 2 jaar oud, het huis zou daardoor aan bepaalde eisen moeten voldoen. Een kruipruimte is aanwezig. Ik wil graag een casco oplevering, maar wel dat er ventilatie en elektra aanwezig is. Mogelijk ook stucwerk, deze wel graag vermelden op de offerte. De vergunning moet nog geregeld worden en de bouwtekeningen ook. De bouwtekeningen laat ik graag regelen, de vergunning kan ik zelf ook aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde / uitbreiding keuken, afmeting 3 m diep - 5 m Breed. Casco uitbouw, elektra en W installatie doen wij zelf. Plafond moet een inbouw airco komen en evt Licht koepel. Graven en fundering mag meegenomen worden. Er is geen achterom moet via de schuur naar voren. zie foto Constructie tekeningen en Palen plan is opgevraagd, waarschijnlijk zitten er voor 2,5 meter uitbouw al palen. Als optie palen meenemen bij 3 meter uitbouw.

Dakopbouw plat dak

Graag zou ik een offerte willen laten maken voor de opbouw van een (prefab) verdieping op ons huis. Het dak is plat en meet ongeveer 40 m2. Wij bevinden ons nog in de oriënterende fase. Ik ben al bezig met de financiering. In het bestemmingsplan staat dat mijn huis gemaakt is voor de opbouw. Er is een vergunning nodig, ik verwacht dat deze wel verkrijgbaar is. Deze kunnen wij zelf aanvragen. Aan de buitenkant zouden wij graag van die kunststof latten willen. Graag een casco oplevering, zonder ramen en elektriciteit.

Opbouw extra verdieping (plat dak)

We overwegen een extra woonlaag op onze woning toe te voegen (35 m2). Woning uit 2008 met plat dak. Onze buren hebben al een extra woonlaag (direct in 2008 zo gebouwd). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Ik heb nog geen vergunning. Graag een offerte.

uitbouw aan de linker kant

Wij willen graag een aanbouw laten plaatsen aan de linker kant van ons huis. Maten 7 meter lang en 4 meter breed, met 2 tussenmuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een bakstenen buitenkant.

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.

Pilaar balkon scheef, nieuwe H balk plaatsen

De pilaar van ons balkon staat iets scheef, waarschijnlijk door verzakkingen. Graag wil ik het balkon beter laten ondersteunen. De hoogte van de pilaar is ongeveer 4 meter.

Vervangen stalen balk

Ten behoeve van verkoop woning, dus enige spoed gewenst: In de kelder is een stalen balk aanwezig met afmetingen van 200 x 18 x 9 cm. Aan beide uiteinden toont deze balk roest met beschadigingen. De lekkage is inmiddels verholpen. De kopende partij zou graag zien dat dit probleem verholpen wordt voordat zij de woning overgedragen krijgen. Mijn vraag is: dient deze balk vervangen of gerepareerd te worden? Zo ja, wat zijn de kosten die ik kan verwachten? Hoe snel kan dit uitgevoerd worden? Liefst zo spoedig mogelijk!

Serre aanbouw tussenwoning

Wij willen graag een uitbouw van onze woning met een serre. De uitbouw mag een standaard maat hebben van minimaal 2 meter. Met een schuifpui. De breedte van de woning is 5.4 meter.

Erker zijkant woning

Goedendag, wij zouden graag een prijsopgave willen voor het laten bouwen van een erker aan de zijkant van de woning. De erkermaat zou ongeveer 2,5 x 1 meter binnenmaat moeten worden. We willen er een graag een erkerbank in hebben en de woonkamer zo groter maken. Er is een bouwtekening van de woning waar ik de erker heb ingetekend. De erker moet gedeeltelijk gemetseld zijn (onderkant) de rest van glas. Dus ook fundering maken. Plafond erker en aanhelen vloer (PVC) horen er ook bij. Orienterend fase. Keuze verbouwen of ander huis kopen. Uitvoering bij voorkeur na nov 2018.