Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op aangebouwde keuken realiseren:

Opbouw op aangebouwde keuken realiseren

Ik wil graag dat er een opbouw op mijn platte dak van de keuken aan de achterzijde van de woning word gerealiseerd. Dit is een 2 onder 1 kap woning en er zit al een deur aan de achterzijde om het platte dak op te gaan. Het gaat hierbij om een stuk van 3.90 m diep en 4.17 m breed. Graag aan 1 zijde een schuin dak met daarin een dakkapel over de volledige lengte (3.90 m). De opbouw zal gebruikt worden als slaapkamer en daarom graag goed gesoleerd (vanwege luidruchtige buren) en afgebouwd met elektra en verwarming.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op aangebouwde keuken realiseren uit heel Nederland:

Dakopbouw op een schuin garagedak bouwen

We hebben een twee-onder-een-kap woning met eraan vast een gemetselde garage. De garage valt wat naar achteren. Voor de garage zit een overkapping. Hier zit ook de voordeur. Wij willen een opbouw voor een extra slaapkamer op de aangebouwde garage. De afmetingen zijn ongeveer 6.80 bij 3.20 meter. Beneden moet er ook een slaapkamer gemaakt worden. Het deel van de overkapping willen we ook gaan gebruiken. Daarvoor moet de voordeur meer naar de weg geplaatst worden. Foto's zijn beschikbaar. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.

Verdieping op garage bouwen

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1997 met aan de zijkant een aangebouwde garage met een plat dak. Wij willen op dat dak graat een extra verdieping van ongeveer 300 x 850 cm laten maken, met daarin een doorgang naar de 1e etage van de woning. In de opbouw willen we een slaapkamer, een 2e badkamer en aparte toiletruimte laten maken. We beschikken nog niet over een tekening en er is nog geen vergunning aangevraagd. We zitten in de oriënterende fase en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben.

Opbouw maken op een plat dak

Wij wonen in een aangepaste woning waar op de begane grond een aangebouwde slaapkamer met badkamer is van 24 m². Deze aanbouw heeft een plat dak. Wij willen hierop een extra woonlaag van 24 m² laten bouwen in lichte prefab uitvoering. De ruimte moet dan op de bovenverdieping inpandig bereikbaar worden via een kozijn met deur in een aangrenzende slaapkamer. We hebben hiervoor nog geen vergunning. We maken graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Opbouw met schuin dak op een garage bouwen

Ik heb een hoekwoning met een aangebouwde garage van 6 x 3 meter. Ik overweeg om op die garage een extra slaapkamer te laten bouwen. Het gaat om een casco opbouw in HSB met een schuin dak en eventueel met een dakkapel. Hier in de buurt is een dergelijke opbouw al vaker gebouwd. Ik maak graag een afspraak om mijn wensen de bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Opbouw op de garage maken

Wij hebben een woning gekocht, een halfvrijstaand herenhuis uit bouwjaar 2005. Wij krijgen op 1 juni de sleutel. De woning heeft aan de zijkant een aangebouwde garage van met een plat dak. Wij willen daar graag een opbouw op laten maken van 314 x 500 cm met een plat dak. Er moeten nog tekeningen worden gemaakt en een vergunning worden aangevraagd. Wij willen de voorbereiding nu al gaan opstarten en gaan graag met aannemers in gesprek voor het maken van de tekening en een offerte.

Garage ombouwen

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren in onze aangebouwde garage van 8 x 3 meter groot: - Kozijn met deur en dubbelglas (huidige garage klapdeur eruit en afvoeren). - Voorzien van elektra met eigen meterkast met 8 groepen (door trekken van bestaande meterkast). - Monteren verlichtingen en opbouw stopcontacten. - Toilet ruimte (geïsoleerde wanden) met sanibroyeur toilet en wastafeltje (water toevoer en afvoer aanwezig). - Isoleren plafond (glaswol) met afwerken met gipsplaat. - Monteren keuken (al aangeschaft). - Doortrekken van cv leidingen en plaatsen van radiatoren. Graag uw offerte inclusief het benodigde materiaal, behalve de keuken: deze is al aangeschaft.

Grote verbouwing en nieuwe aanbouw plaatsen

Groot project, vrijstaande garage verwijderen, nieuwbouw met aansluiting hoofdgebouw plaatsen, waarbij een grotere garage gerealiseerd moet worden met een extra verdieping (twee slaapkamers, een walk in closet en extra badkamer) daarbij trap verplaatsen, woonkamer vergroten en nieuwe openslaande deuren naar de tuin. De huidige garage is 4 x 7 meter. De nieuwe garage met opbouw moet 5 x 11 meter worden. De fundering van de huidige garage kan mogelijk voor een deel gebruikt worden voor de aangebouwde garage met opbouw. Op de eerste verdieping een plat dak of pannendak, afhankelijk van de vergunning. Er is nog geen tekening gemaakt. Kunt u de tekeningen en de aanvraag van de vergunning ook verzorgen?

Opbouw op de garage bouwen

Wij zijn in de oriënterende fase van de aankoop van een woning. Er is daar een aangebouwde garage, waarop wij dan eventueel een gemetselde dakopbouw met plat dak op willen maken. Het gaat om 750 x 500 cm. Aan de voor- en achterzijde willen wij twee kozijnen. Elders in de straat is dit al gerealiseerd. Wij willen in deze fase graag een algemene raming van de kosten ontvangen.

Opbouw op garage plaatsen

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage. Onze garage grenst aan die van de buren. Wij hebben een garage van 7 x 4 meter met daarvoor een carport van 2 x 4 meter. Wij willen hier een opbouw met een plat dak op laten maken, die gaat dienen als lesruimte voor o.a. yoga. Er moet aan de buitenzijde een trap komen die toegang geeft tot de opbouw. Daar moet een portaal in komen met een toiletruimte, en daarachter de lesruimte. Wij zullen de afwerking aan de binnenzijde zelf verzorgen. Wij bespreken hier graag de mogelijkheden en ontvangen een prijsindicatie.

We hebben een doorzon hoekwoning met ...

We hebben een doorzon hoekwoning met garage. We willen een uitbouw van 3*3,5 meter waar de keuken in komt, zodat we een L vormige kamer krijgen. Deze ruimte zit naast ons huis, achter de aangebouwde garage. (Het achterdeurtje van de garage zal dan in de keuken uitkomen). In de uitbouw (geheel van steen) willen we 1 of 2 ramen, een plat dak en afhankelijk van de prijs geschikt voor een eventuele opbouw later, aangezien de garage al een 2e verdieping heeft. De oude keuken wordt dan een stuk van de woonkamer. Ik weet niet of er geheid moet worden. De aanvraag voor offerte is in eerste instantie bedoeld om een idee te krijgen wat zoiets zal kosten en hoe het eruit gaat zien. Pas daarna gaan we besluiten of we doorgaan.