Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen:

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen uit heel Nederland:

Draagmuur vervangen door profiel van staal

Het steken van een stalen profiel voorbereiding voor te slopen puin ruimen wij op afwerken doen wij ook gat maken profiel erin muur is 4.86 meter lang, dikte 20 cm, hoogte 2.60 meter het gaat om een prijs voor budget berekening

Gat maken in een draagmuur

Kozijn plaatsen 40 (h) x 100 (b) cm in draagmuur van badkamer. 15 juli krijgen wij de sleutel van dit huis.

Gat in een draagmuur maken

We willen een gat in de (betonnen) gevel om een doorgang naar de aangebouwde garage te realiseren. Het gat zal ter grootte van een standaard deur gemaakt moeten worden. Ongeveer 2. 5 m2? De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. Daarnaast graag een stalen balk plaatsen. Er is een constructie berekening gemaakt. Afval zullen we zelf afvoeren. Uitvoer is rond 9 augustus 2017. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Muur uitbreken en divers installatiewerk

Maken van een opening in een draagmuur inclusief afwerken -> garantie dat het kan en geen gevaar oplevert. Van huidige ingang keuken dichte kast maken door muur te plaatsen – stevig genoeg om keukenkastjes met inhoud te dragen. Gat 155 mm in gevel ten behoeve van een afzuigkap (indien mogelijk) en anders middels afvoer naar rookkanaal (inclusief omlijsting maken). Plafond en muren die overblijven netjes afwerken. Elektriciteit- en water- aansluiting maken / verplaatsen. Afvoer van afval (inclusief oude keuken). Water: wateraansluitingen en afvoer in / onder kookeiland (voor gootsteen en vaatwasser) Elektriciteit: nu 1 groep in de keuken. 1 groep in de keuken (niet in elektriciteitskast) splitsen naar: 2-fase of 3-fase voor kookplaat 1 geaarde groep voor oven 1 geaarde groep voor combi magnetron 1 geaarde groep voor vaatwasser 1 geaarde groep voor huishoudelijk, afzuigkap en ijskast Verlichting: in de koof elektriciteit boven het kookeiland op 3 plekken 1 elektrapunt onder kookeiland voor vaatwassser 3 elektrapunten boven aanrecht 1 elektrapunt bij het raam 1 elektrapunt voor ijskast 1 elektrapunt aan het plafond voor verlichting Bij voorkeur uitvoering in augustus. Per 1 augustus krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kunnen we wel de woning in om het werk op te nemen.

Gat zagen in draagmuur

Ik wil een doorgang maken tussen de woonkamer naar de berging. Deze opening zal 2.10 meter hoog moeten worden en 1 meter breed. Hierna moet er een steunbalk geplaatst worden en de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Draagmuur laten doorbreken

Het gaat om het het doorbreken van de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer om de keuken bij de woonkamer te trekken. Er wordt een L-vormige keuken geplaatst dus het stukje muur aan de rechterkant van de keukendeur (als je in de keuken staat) blijft staan. De uiteindelijke opening zal ongeveer 2.50 meter breed worden, het bestaande gat van de deuropening valt hier binnen. De hoogte van het plafond is 2.60 meter. Graag zou ik hier een offerte voor willen ontvangen.

Dragende muur laten verwijderen

Wij willen een draagmuur verwijderen. Deze muur tussen de woonkamer en keuken is 2.65 meter en hier dient een gat van 1.80 meter te worden gemaakt. Hierna moet er een stalen bint geplaatst worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om in deze opening een toog van hout te maken.

Gat in de draagmuur laten maken

Ik wil graag een open keuken gevoel creëren door een gat met stalen balken te plaatsen (ongeveer 2 x 1.20 meter) in de muur naar de woonkamer en hier een barblad op te plaatsen, zodat we er met barkrukken aan kunnen zitten. De muur is ongeveer 30/40 cm dik (was ooit een buitenmuur). Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Er zit geen leidingwerk in. Het huis komt uit 1989. Ik heb plattegronden. We wonen er nog niet, ik ben voor nu voornamelijk op zoek naar een indicatie van de prijs, langskomen hoeft nog niet.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen graag een offerte opvragen ontvangen voor het verwijderen van een draagmuur. We willen de muur tussen de woonkamer en de keuken weg laten halen. Dit is een 14 cm dikke betonnen draagmuur. Ik weet dat er een berekening nodig is om te weten wat voor stalen balk er teruggeplaatst moet worden. Het stuk muur wat weg moet is 3000 mm breed en 2650 mm hoog. Er zit nu al een gat is van 850 mm breed en 2300 mm hoog, maar dit moet dus vergroot worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Graag hoor ik van u.

Dubbele deuren plaatsen en sparingen dichten

Wij willen graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Het plaatsen van een dubbele deur in een bestaande binnenmuur, 2 x 83 cm. Het gat moet nog gemaakt worden. Het Betreft een bakstenen binnenmuur van 20 cm dik, waarschijnlijk draagmuur - Het dicht maken van twee deuren, binnenmuur Wij vermoeden dat de muur waarin de dubbele deur gerealiseerd moet worden een draagmuur is. De bedoeling is dat de muur doorgetrokken wordt op de plaats van de deuren die komen te vervallen (dichtmaken met steenachtige materialen). Werkzaamheden dienen volgende week tussen 10 en 15 oktober uitgevoerd te worden. Zie bijgevoegde tekeningen (roze gearceerd nieuwe deuren, blauw komt te vervallen).

Partners

Partners van Casius