Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen:

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen uit heel Nederland:

Draagmuur laten doorbreken

Het gaat om het het doorbreken van de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer om de keuken bij de woonkamer te trekken. Er wordt een L-vormige keuken geplaatst dus het stukje muur aan de rechterkant van de keukendeur (als je in de keuken staat) blijft staan. De uiteindelijke opening zal ongeveer 2.50 meter breed worden, het bestaande gat van de deuropening valt hier binnen. De hoogte van het plafond is 2.60 meter. Graag zou ik hier een offerte voor willen ontvangen.

Dragende muur laten verwijderen

Wij willen een draagmuur verwijderen. Deze muur tussen de woonkamer en keuken is 2.65 meter en hier dient een gat van 1.80 meter te worden gemaakt. Hierna moet er een stalen bint geplaatst worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om in deze opening een toog van hout te maken.

Gat in de draagmuur laten maken

Ik wil graag een open keuken gevoel creëren door een gat met stalen balken te plaatsen (ongeveer 2 x 1.20 meter) in de muur naar de woonkamer en hier een barblad op te plaatsen, zodat we er met barkrukken aan kunnen zitten. De muur is ongeveer 30/40 cm dik (was ooit een buitenmuur). Er is nog geen constructieberekening gemaakt. Er zit geen leidingwerk in. Het huis komt uit 1989. Ik heb plattegronden. We wonen er nog niet, ik ben voor nu voornamelijk op zoek naar een indicatie van de prijs, langskomen hoeft nog niet.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen graag een offerte opvragen ontvangen voor het verwijderen van een draagmuur. We willen de muur tussen de woonkamer en de keuken weg laten halen. Dit is een 14 cm dikke betonnen draagmuur. Ik weet dat er een berekening nodig is om te weten wat voor stalen balk er teruggeplaatst moet worden. Het stuk muur wat weg moet is 3000 mm breed en 2650 mm hoog. Er zit nu al een gat is van 850 mm breed en 2300 mm hoog, maar dit moet dus vergroot worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk. Graag hoor ik van u.

Dubbele deuren plaatsen en sparingen dichten

Wij willen graag een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Het plaatsen van een dubbele deur in een bestaande binnenmuur, 2 x 83 cm. Het gat moet nog gemaakt worden. Het Betreft een bakstenen binnenmuur van 20 cm dik, waarschijnlijk draagmuur - Het dicht maken van twee deuren, binnenmuur Wij vermoeden dat de muur waarin de dubbele deur gerealiseerd moet worden een draagmuur is. De bedoeling is dat de muur doorgetrokken wordt op de plaats van de deuren die komen te vervallen (dichtmaken met steenachtige materialen). Werkzaamheden dienen volgende week tussen 10 en 15 oktober uitgevoerd te worden. Zie bijgevoegde tekeningen (roze gearceerd nieuwe deuren, blauw komt te vervallen).

Draagmuur laten doorbreken

We willen een muur doorbreken van de keuken naar de woonkamer. Het gaat om een draagmuur. Er moet ook een constructieberekening gemaakt worden. De muur is 2.50 meter hoog. Het gat wat gecreëerd gaat worden zal 2 meter zijn. De muur is 13 centimeter dik.

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag weten wat het kost om onze draagmuur te laten verwijderen. Het gaat om het verwijderen van de muur , de stalenbalk erin maken deze hebben we al zelf, en ook nog een gat maken voor een kozijn in de wand ernaast. Ook willen we weten of je er een vergunning voor nodig hebt en of jullie die ook regelen inclusief constructie berekening. De balk die we hebben is een hea 100 met aan 2 kanten een strip tussen gelast.. we willen graag de prijs van de kosten.

Woning renoveren en aanpassen

Ik wil een bestaande doorgang dicht maken met Ytongblokken. Een nieuw kozijn + deur plaatsen bij de toilet. Een kozijn verwijderen + opmetselen met Ytong blokken. Een draagmuur verwijderen en het plaatsen van een u-balk. Een nieuwe achterwand opmetselen van Ytongblokken bij de toilet. Het plaatsen van een douchecabine (90 x 120 centimeter) het leggen van een douchedrain (80 centimeter). Dicht maken van een vlizotrap gat, houten verdieping.

Trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder maken. Op dit moment zit er een vlizotrap. Dit trapgat kunnen we niet gebruiken. Dus er moet ook een gat in een betonnen vloer worden gemaakt. De trap kan maar op 1 plek en daarvoor moet de flexibele luchtafvoer van het toilet worden omgelegd en een muurtje worden afgebroken (geen draagmuur). Komende week is er een bouwkundige keuring en kan ik er foto's van maken. Eind november krijg ik de sleutel van de woning.

Constructieberekening maken voor doorbraak draagmuur

Ik wil een muurdoorbraak realiseren, om een open keuken te maken. Ongeveer een gat van 5 meter, met nog een slaapverdieping erboven. We willen hier graag een berekening voor laten maken.

Partners

Partners van Casius