Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen:

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen uit heel Nederland:

Openslaande binnendeuren plaatsen

Er moeten twee openslaande deuren (die al gekocht zijn) geplaatst worden in een muur in de woonkamer. Het is geen draagmuur. De muur heeft nu nog geen gat voor een deur, dus die moet ook gemaakt worden.

Gat in draagmuur maken

Gat in draagmuur(niet van beton) maken. Groote al naar gelang de prijs.

Gat in draagmuur maken

Wij hebben een draagmuur (niet van beton) waar we een doorgang in willen hebben zodat we een verbinding hebben tussen keuken en woonkamer. De grootte al naar gelang de prijs. De muur is van gipsblokken of blokken van kalkzandsteen, we weten niet zeker wat het materiaal is. Het is in ieder geval geen holle muur.

Deuropening in een buitenmuur zijkant van het huis

Deuropening in de muur laten plaatsen. Ik wil openslaande deuren in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: +/- 200 cm breed en circa 230 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Het gaat om een draagmuur dus er moet eventueel een steunbalk geplaatst worden. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Draagmuur deels uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij willen onze keuken bij de woonkamer trekken door een gat in een draagmuur te laten maken van 2 meter breed en 2,65 meter hoog. We hebben een H-bint van 305 x 22 cm x 11 cm die geplaatst dient te worden als draagconstructie. Het afvoeren van het sloopafval doen we zelf naar de gemeentelijke stortplaats. We zoeken een vakman die hier vanaf 4 oktober tijd voor heeft. We ontvangen graag uw offerte.

Gat in een draagmuur zagen

Ik wil mijn keuken verplaatsen. Er moet een deur open gezagen worden in de draagmuur vanuit de woonkamer naar de schuur. Draagmuur is ongeveer 4 meter lang. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt om ernaar te kijken. Ik zou een prijs willen weten voor het afvoeren van het puin.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een gat gemaakt willen hebben in de draagmuur van 2,70 bij 2,60, daarna moet er een HE160B in komen. Er zit al een gat in van 2,70 breed en 60 cm hoog van een raam. Het gaat puur om het slopen van de muur, het afvoeren van het puin en het plaatsen van de balk.

Gat / doorkijk in een draagmuur maken

Wij hebben een maisonnette gekocht en krijgen daarvan in oktober de sleutel. We willen in een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer graag een opening laten maken in de draagmuur. Het wordt een 'doorkijk' in het midden van de muur van ongeveer 100 x 130 cm. Ik weet niet of er een steunbalk geplaatst moet worden. We laten de zijkanten stuken als de stukadoor hier aan het werk is. We ontvangen graag uw offerte.

Gat in betonmuur maken

Wij zijn op zoek naar een vakman die een gat in onze betonnen binnenmuur kan maken. Het is geen draagmuur. Het gat moet iets breder zijn dan een deuropening en de hoogte tot aan het plafond. Aan de rechterzijde staat een kozijn dat er uit gaat. We horen graag wat de mogelijkheden zijn en de wachttijd en kosten.

Mogelijke draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij willen graag weten of een muur is onze woning een draagmuur is. Als dit zo is, willen we graag de kosten weten om een gat in de draagmuur te maken en een steunbalk te plaatsen. Wij willen een opening laten maken in de muur zodat er een deur geplaatst kan worden voor een standaard deur van hout, met een houten kozijn. Ook de plaatsing van deze deur en het leveren van de materialen mogen worden meegenomen in de offerte. Het gaat om een rijtjeswoning.

Partners

Partners van Casius