Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1673 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen of deelaanbesteding, vrijstaande woning bouwen, energieneutraal huis laten bouwen, kantoorpand bouwen, woonhuis laten bouwen, kelder met inrit maken, woning met kelder en berging bouwen, kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning, nieuwbouwwoning op een kavel bouwen, funderende kelder op veengrond maken, casco woning opbouwen, extra woonlaag op 3 appartementen bouwen, kelder maken onder een nieuw te bouwen woning, casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen, tussenwoning opnieuw onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of renovatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakkapel en vaste trap plaatsen

De wens is om een vaste trap naar zolder te maken. Nu hebben we een vlizotrap. Het betreft een vrijstaande woning met een helling van circa 47 graden. Daarom is de wens om een dakkapel te plaatsen om de hoogte en ruimte voor de trap te realiseren. In het midden van de woning staat een muur op zolder. Deze dient deels voor steun aan de dakbalken. Hier wil ik graag een nieuwe constructie voor, zodat de gehele zolder 1 geheel wordt (nu is er een opening van 1 bij 1).

PS-renovatievloer Droog laten leggen

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen voor een PS-renovatievloer Droog. Het gaat om 3 vertrekken die met elkaar in verbinding staan, met een totaal oppervlakte van ongeveer 34 m2. Graag zou ik graag een prijsindicatie willen hiervoor.

Draagmuur tussen de woonkamer en keuken slopen

Slopen van een draagmuur van ongeveer 3.20 meter lang en 2.60 meter hoog. Draagbalk leveren en monteren ten behoeven van overspanning. 2 staanders ten behoeve van een draagbalk waarvan er 1 in het binnenspouwblad geslepen dient te worden. Begane grond vloer is van beton, in de kruipruimte loopt een funderingsmuur rechts onder de te slopen muur. 1e verdiepingsvloer is van beton. Prijs inclusief constructieberekening. Alvast bedankt voor uw opgave.

Renovatiewerk in huis

Ik wil voor een kamer de gipsplaten wand (3 bij 2.50 meter) vervangen (verwijderen en vernieuwen), gaten maken in de vloer en het plafond (beton) ter voorbereiding van leidingen voor kabel en internet. Een deurkozijn schilderen en het glas boven de deur verwijderen (binnendeur).

Vrijstaande woning laten bouwen

Wij willen een huis laten bouwen via Hegemanbouwteam. Zij werken samen met Klomps. Wij hebben de tekeningen van de architect ontvangen, maar krijgen nu een niet gespecificeerde offerte van de aannemer. Deze is van € 180.000 verhoogd naar € 283.000 excl. grond. Wij zouden graag een second opinion willen op basis van de gegevens die wij van de architect hebben ontvangen. A.S. vrijdag 24-2-2017 zitten we bij Hegeman om de offerte in hun beleving af te tikken.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan de achterkant van 6 bij 3,5 zodat er 1 grote ruimte ontstaat met berging, keuken en woonkamer. Er zal dus slechts aan 1 kant metselwerk moeten komen en we breken een muur van de berging door zodat die ruimte erbij getrokken kan worden en er 1 open ruimte ontstaat. Aan de achterkant van het nieuw te bouwen deel willen we openslaande deuren. We zoeken naar een scherpe offerte in verband met een beperkt budget. Casco of afgewerkt opleveren. Mocht u ideeën of goedkope oplossingen hebben dan houden we ons aangeraden. Graag uw globale opgave van de kosten.

Eternietplaten verwijderen en PIR-platen aanbrengen

Vrijstaande woning heeft een dakbeschot dat bestaat uit eternietplaten. Waarschijnlijk zijn het asbesthoudende platen. Bouwjaar 1955. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. De platen verwijderen en vervangen door isolatie PIR platen. Het is een schuin dak van 70 m2.

Twee draagmuren slopen

Ik overweeg de aankoop van een woning. Ik wil hier graag een draagmuur op 2 plekken laten doorbreken en een stalen constructie / balken plaatsen. Kosten graag inclusief alle werkzaamheden.

Draagmuur slopen en steunbalk aanbrengen

Het slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer. Berekenen en aanbrengen steunbalk. Inclusief verzorgen vergunningen. Afvoeren kan in container welke aanwezig is. Leidingen etc . Zijn afgekoppeld.

Gang volledig renoveren

Volledige renovatie gang

Kamers op de zolderverdieping maken

2 kamers en een washok maken op een zolder van nieuwbouwhuis

Hoekwoning aan de voorzijde uitbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een hoekwoning die al leeg staat. Daarom kan de overdracht vermoedelijk al half februari plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de voorzijde uit te laten bouwen. Het zal dan gaan om een breedte van 580 en diepte van 300 cm. We zijn al in gesprek met de gemeente over de haalbaarheid van een omgevingsvergunning, en dat lijkt geen probleem te zijn. Ik laat hiervoor graag een globale offerte maken.

Bungalow verbouwen

Wij willen onze bungalow naar deze tijd aanpassen. Waar moet ik aan denken voor de kosten van een bouwbegeleider?

Woonhuis bouwen conform ontwerp

Wij willen volgens ons ontwerp deze woning graag laten bouwen. Op basis van prefa HSB bouw. Kunt u ons indicatief een prijs geven svp? Is bouwen in Apeldoorn een mogelijkheid voor uw bedrijf ?

Draagmuur verwijderen en steunbalk aanbrengen

Aanbrengen stempels en verwijderen draagmuur c.a. 8 m2. T.b. v open keuken. Aanbrengen draagbalk. Opening is c. A 3 meter met een betonvloer erboven. Aan de buitenmuurzijde kan een stukje muur blijven staan. Aan de binnenzijde is de vraag wat er moet blijven staan. Zie foto. Het liefst hebben wij alleen het naar binnen stekend stukje muur wat blijft staan. Maar wij weten niet of dat kan. Afwerking doen wij zelf. Gaat dus puur om de grove werkzaamheden. Afvoeren puin optioneel aanbieden graag.

Nieuwbouw: vrijstaande woning bouwen

Wat zou het kosten om een woning van 8 bij 15 meter te laten bouwen? Een vrijstaande woning. Strakke bouw met 3 woonlagen. De gevels echt omhoog en eventueel met een of meer erkers en een garage. Een woning met gemetselde gevels. We hebben voorbeelden van wat we voor ogen hebben qua huis. We hebben een kavel op het oog. De kavel is bouwrijp gemaakt. Er zal mogelijk geheid moeten worden voor de fundering. Volledig afgebouwd of casco opleveren. Vanaf welk bedrag zou u een huis kunnen bouwen? Graag verneem ik uw reactie.

Optoppen van een woning

We willen graag weten wat ongeveer de kosten zijn van het opmetselen van de gevels, zodat er grotere kamers ontstaan en zodat we een zolder kunnen realiseren waar kan worden gestaan. Ook willen we weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aanvragen van een vergunning hiervoor. We hebben bouwtekeningen opgevraagd. Het zijn hele globale tekeningen. We willen graag het hele basishuis omhoog hebben. We willen graag weten of de fundering sterk genoeg is hiervoor. We willen graag de bovenkant optoppen met een meter ongeveer. Het is ongeveer 45 m2, deze loopt nu schuin, hier begint het schuine dak. We willen graag vierkante kamers ervan maken. Ook willen we de nok van de zolder verhogen van 1.50 meter naar stahoogte. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Woonkamer bij de keuken trekken

Ik wil graag woonkamer bij keuken betrekken. Er dient een draagmuur van 2.5 bij 1 meter verwijderd te worden. Het raam boven de deur opening moet ook verwijderd worden. Het gaat om eerste etage van een appartement met 2 etages. Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van de muur, plaatsen van een steunbalk en het afvoeren van het puin?

Schouw en open haard verwijderen

Wij willen onze open haard met de gemetselde schouw in onze woonkamer tot aan het plafond laten weghalen. Het rookkanaal daarboven laten we graag zitten. Er moet even worden beoordeeld of die constructie wellicht ondersteund moet worden. Al het puin moet worden afgevoerd. De vloer, wanden en het plafond moeten worden afgewerkt. We laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna een prijsindicatie.

Woonhuis laten verbouwen

Graag zouden wij een offerte willen om wat vloeren, muren en plafonds aan te passen. Het gaat om een nog te kopen huis met carport en garage. Wij zullen zelf de vloeren kopen zodat je die kunt leggen. Wat we graag willen laten doen is: 1. L-vormige woonkamer met serre in totaal: 48 m2: - vloeren eruit: (serre is voorzien van rode tegels en is 4,5m bij 3 meter), de vloer in woonkamer is kurk. - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen 2. Hal (entree) is 3 bij 3 meter - vloer vernieuwen - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muren egaliseren/stuken en schilderen 3. Keuken 13 m2: - vloer eruit en houten vloer er in - plafonds opnieuw stuken (egaliseren) - muurstrips eruit en vervolgens muren egaliseren/stuken en schilderen - de bijkeuken is maar 1,7 bij 1,3 meter daar moet de vloer en een muur ook gedaan worden. 4. Bovenverdieping: - 4 slaapkamers, alleen maar vloeren eruit halen en nieuwe vloer erin leggen. - Muren (schilderen slaapkamers)doen we zelf - de overloop (2,5 bij 2 meter) is voorzien van tegels die eruit gebikt moeten worden (net zoals in de serre) en nieuwe vloer op overloop leggen (aansluitend aan de 4 slaapkamers, dus doorleggen). 5. Dan zijn er 9 deuren die geschilderd moeten worden (4 beneden en 5 boven). Eventuele start circa begin februari is prima. De badkamer hoeft niks aan gedaan te worden. Wij zijn met de makelaar nog in onderhandeling, het zou ons erg helpen om z.s.m. een richtprijs aan ons te sturen.

Opening maken in een draagmuur

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit 1910, waarvan wij op 12 oktober de sleutel krijgen. Wij willen daar een aantal klussen laten uitvoeren. Wij willen een draagmuur tussen de keuken en eetkamer doorbreken en daar ofwel een rechte doorgang met steunbalk, ofwel een toog laten maken. In 2000 is daar al een verbouwing geweest, waarbij constructief wat technische oplossingen nodig waren. Ik wil na de sleuteloverdracht even met een aannemer kijken welke mogelijkheden er zijn. Ik heb inmiddels de bouwtekeningen opgehaald bij de gemeente.

Asbesthoudende dakplaten verwijderen

Verwijderen van dakpannen, en verwijderen van dakbeschot en asbesthoudende platen. Daarna aanbrengen van een houten dakbeschot en dakpannen terugplaatsen. Betreft een hoekwoning. Oppervlakte is ongeveer 2 x 40 m2, totaal 80 m2.

Garage verbouwen

We willen graag de garage isoleren (wanden en dak) en er meteen een nette ruimte van maken die kan dienen als kantoor/hobby/slaapruimte. De garage is ongeveer 18 m2. De garage heeft een puntdak. De garagedeur zal vervangen moeten worden. Er zit nu een standaard metalen garagedeur in, we willen er nu graag een normale loopdeur in en de rest van hout. Het vlierinkje moet blijven dienstdoen als opslagruimte, met een luik en indien mogelijk bereikbaar met vlizotrap. We willen de vliering iets uitbreiden.

Zadeldak met asbest verwijderen

Wij willen een huis kopen op Texel maar dit huis heeft een zadeldak met asbest platen ca 60m2