Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1737 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning, huis bouwen met aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Uitbouw aan voorzijde bouwen

Wij willen aan de voorzijde een uitbouw van 2,5 meter.

Rookkanaal over twee verdiepingen verwijderen

Rookkanaal verwijderen van de eerste verdieping en op zolder. Graag ook het afvoeren van het puin. Een gemetselde schoorsteen met nog een losse pijp. Om een kamer te maken op zolder, willen we de schoorsteen kwijt. Het dak is een pannendak. Waarschijnlijk zijn er nog reservepannen. De sleutel van de woning krijgen we mei 2018. Er is een foto beschikbaar.

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een vrijblijvend offerte willen voor de kosten van een opbouw op een plat dak. Het huis is nu ongeveer 5 meter hoog, volgens bestemmingsplan mag het huis een nokhoogte hebben van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Wat suggereert een puntdak? Vloeroppervlak is ongeveer 40 m2. Huis staat in Apeldoorn en is een blok van 5 rijtjeshuizen. Waarvan ik de 2e ben. Extra hindernis is wel, het regenwater wordt afgevoerd naar het midden van huis naar de zijkanten (in mijn geval naar de buren) door een kleine helling in het dak. Graag hoor ik van u. Eventueel kunnen er een paar buren mee doen. Ik wil graag elektra leidingen naar de opbouw getrokken hebben.

Huis in Apeldoorn laten slopen

Het betreft het verwijderen om een uitgebouwde vrijstaande woning.

Fundering voor houten schuur maken

Fundering nodig voor een houten schuur van ca 4mx6 m

Dakopbouw realiseren

Wij bekijken de mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren bij een te koop staande woning. Dit d.m.v. een opbouw van een verdieping. Er is op de begaande grond een aanbouw gerealiseerd, wij willen hier boven op nog een opbouw plaatsen en er één geheel van maken.

Golfplaten met asbest van de schuur verwijderen

Graag willen we de asbest golgplaten van onze schuur laten verwijderen. 42m. Wat zijn hiervoor de kosten?

Houten schuur slopen en afvoeren

We willen graag onze houten schuur laten slopen en afvoeren. Het dak zal er al af zijn (asbest). De oppervlakte van de schuur is 3mbreedx7mlangx2mhoog. Binnen is een grote open ruimte met een open vliering.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur van 5,5 m2 slopen. De balkon zit op deze draagmuur. Dus wil ik graag deze muur laten uitbreken en een ondersteuning plaatsen. Er komt over 7 weken ongeveer een nieuwe keuken, dan moet dit al klaar zijn. De vakman moet vervolgens het puin afvoeren.

Fundering van beton maken

Wij zoeken iemand die een fundering van beton kan storten, van bekisting tot storten inclusief isolatie, het gaat om een oppervlakte van 3 x 5,75 meter voor een tuinkamer/serre aan het huis.

Gemetselde schouw met open haard verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en krijgen daarvan op 30 november de sleutel. In de woonkamer is daar een forse gemetselde schouw met inbouw open haard aanwezig. We willen die daar laten verwijderen. Het is onbekend of er asbest aanwezig is. We willen graag advies van de vakman over de wijze waarop de klus moet worden uitgevoerd. We horen graag of de schoorsteen op de bovenverdiepingen gestut kan worden of dat die er ook helemaal uit moet. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Draagmuur slopen

Lengte scheidingswand buren tot achterpui is 7. 20 Hoogte is zn 3 meter. Logischer wijs plaatsen draagbalk

Sloop van huis en opstallen

Het slopen van boerderijtje inclusief fundering en andere opstallen.

Sloop van een clubhuis

- Zinkput saneren , uitgraven, afvoeren van 60 m3 vuile grond, aanbrengen van 75 m3 schone grond en aftrillen - Electra + Water: graaf werkzaamheden 10 x 2 x 1 meter, bestrating verwijderen 15 x 2 meter, opnieuw bestraten, 2 x mof + 2 meter kabel - Waterleiding repareren - Schoongrond verklaring minder dan 200 m3 - Afvoeren en slopen gebouw

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren

Het verwijderen en afvoeren asbest golfplaten circa 45 m2. Ik ga een nieuwe schuur bouwen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.

Tegelvloer verwijderen uit de keuken

Wij willen een tegelvloer uit de keuken verwijderen. Deze vloer is of verlijmd of ligt in cement. Het gaat om ongeveer 9 m2. Ook zijn we benieuwd naar de meerprijs voor het egaliseren van de vloer.

Betonnen balkon beoordelen en herstellen

De toplaag van ons balkon moet vervangen worden, maar voordat we dat doen willen we eerst weten of de constructie verder nog in goede staat is. De grijze laag bladdert. De onderzijde is wit geschilderd dus daar is niets aan te zien. Het gaat om een klein balkon aan een slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Het balkon is 2 meter breed en 1 meter diep en makkelijk te bereiken. Bouwjaar woning: 1963.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Ik wil in de achtergevel openslaande deuren maken. Hiervoor wil ik de huidig kozijn hierdoor vervangen. Maar de openslaande deuren wil ik breder maken. Hierdoor moet er een gedeelte van de Buitenmuur verwijderd worden. Ik denk dat dit een draagmuur is. Breedte van het raamkozijn is nu 1,90 m. De openslaande deuren hebben een buitenmaat van 3 meter. Het moet dus circa 1,10 meter breder worden. Buitenmaat muur is 1,60 meter. Blijft dus iets van 50 muur staan verwarming verplaatsen doen we zelf onder het kozijn de buiten en binnenmuur ook verwijderen Zo afwerken dat de openslaande deuren geplaatst kunnen worden.

Prefab opbouw op plat dak bouwen

Wij zitten momenteel in de fase van oriënteren (kosten) op een dakopbouw voor onze woning. Het betreft een woning uit 1914 met een plat dak aan de achterkant waarin zich de keuken en het toilet bevindt. Wij zouden dit platte dak graag willen voorzien van een opbouw, zodat we de bovenverdieping kunnen vergroten met een extra slaapkamer. Wensen zijn: * uitgangspunt is houten opbouw conform standaard dakopbouw: * sanitair en toilet is niet nodig, exclusief * doorgang van huidige (slaap)kamer naar het nieuwe (opbouw)deel via de bestaande deur (zie foto) welke verwijderd zal moeten worden. Er zal wel een gang gemaakt moeten worden in de bestaande bouw voor toegang tot het nieuwe gedeelte * belangrijk is dat het dak van de opbouw in de vorm van de woning (mansarde) wordt gemaakt, bij voorkeur ook met pannen, zodat het dak één geheel wordt * aan de achterkant (lange kant) een raam opnemen * geen trap nodig Is er een ruwe kosteninschatting te maken van deze wens? We horen het graag! Overigens zijn we nog niet bezig geweest met een vergunning. We willen eerst een beeld van de kosten. Alvast bedankt! Mvg,

Draagmuren verwijderen

Graag offerte over het volgende: oud Herenhuis 1930 2x draagmuur verwijderen van ongeveer 2,50 meter breed bij een hoogte van ongeveer 2,80 meter. Dit is voor de woonkamer naar een werkkamer en éénmaal vanuit de eetkamer naar een keuken. Gehele huis is 7 meter breed, woongedeelte is ± 4 meter breed. Volgens de makelaar zijn dit draagmuren waarbij een metalen H-profiel geplaatst dient te worden (of andere steunbalk). Afval mag achtergelaten worden, we hebben tegen die tijd een afval container grofvuil in de tuin aanwezig. Sammengevat

Loods slopen met asbest golfplaten

De asbestplaten op de loods dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het zal gaan om ongeveer 60 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Betonvloer storten voor zwembad

Ik wil een zwembad aanleggen in de tuin. Hiervoor heb ik een egale betonvloer nodig van 760 x 510 cm. De vloer moet 15 cm dik zijn en er moet een betonnet in van 8 x 8 cm en 150 x 150 cm. Het gat waarin gestort moet worden is 160 cm diep. De tuin is bereikbaar langs de garage. Het pad is 110 cm breed. De afstand van achterin de tuin tot voorkant garage is c.a. 35 m.

Open haard met rookkanaal verwijderen

Openhaard in woonkamer verwijderen incl rookkanaal tot plafond. Verder de schoorsteen in tact laten.

Dragende muur verwijderen tussen woonkamer en serre

Ik wil een gedeelte van de muur tussen de woonkamer en de serre laten verwijderen. Op de bijgevoegde foto is te zien waar het om gaat. Het middelste deel wil ik laten staan. Het gedeelte links van het midden (zit nu een raam in) en het gedeelte rechts van het midden (zit nu een deur in) moeten weg (van de vloer tot aan het plafond). Per 8 september krijgen wij de sleutel, kort erna zouden wij deze klus willen laten uitvoeren.

Openhaard en rookkanaal verwijderen

In de openhaard zit naar mijn idee asbest en wellicht in het hele rookkanaal tot en met op zolder. Op de eerste verdieping is het alleen nog een koof. Op de zolder zit hij in een hoek waar ook de cv ketel hangt. Daar zit een afdekplaat waar zichtbaar asbest in zit. Het rookkanaal loopt over drie verdiepingen in totaal. Wat zullen hiervoor de kosten zijn om dit alles te laten verwijderen? Mijn eerste voorkeur het verwijderen van de gemetselde schouw in de woonkamer. Ik ben heel benieuwd en hoor het graag.