Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1812 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, vrijstaand huis bouwen, bouwen van een notariswoning, vrijstaande woning bouwen vanaf 0, opbouw plat dak 4 woningen, huis boven op een kavel, dakopbouw 3 units, verbouwen boerderij, eigen huis bouwen, nieuwbouwwoning, extension in the back and renovation work inside, aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936, complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren, kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren, dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Fundament voor uitbouw realiseren

Ik wil een fundament aanleggen voor een uitbouw van 2,5 x 6. Opdracht is inclusief wegvoeren van de grond en het aanleggen van goed een geïsoleerd fundament. Hierna moet er een prefab uitbouw op geplaatst worden. Het huis staat op zandgrond en er is niet geheid. Ik weet niet wat voor soort fundering er nodig is, laat ik graag naar kijken. Het is aan de achterkant. Via de zijkant is de tuin begaanbaar. Of een vergunning nodig is weet ik nog niet helemaal zeker. De uitbouw steekt een stuk aan de zijkant uit, mogelijk dat daardoor een vergunning nodig is.

Verbouwen boerderij

Wij hebben een boerderij op het oog en willen hier graag één groot woonhuis van maken. De deel moet worden omgebouwd tot een grote woonkamer en eetkeuken met een grote haard als centraal punt. Boven moeten ten minste 3 slaapkamers worden gecreëerd. daarnaast moet er boven een badkamer komen. Beneden moet er naast een grote woonkamer en keuken een slaapkamer met badkamer en inloopkast gecreëerd worden. Het betreft een volledige verbouwing inclusief vervanging van kozijnen en het isoleren van dak, wanden en de vloer. als bijlage is de verkoopbrochure toegevoegd.

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een prefab aanbouw van 4 meter breed. 3.5 meter diep en 3 meter hoog. Alles steen met kunststof deur en klapraam naast de deur gelijke hoogte. Graag houtnerf in het kunststof. Ook een extra raam. Er is geen vergunning nodig. De oplevering ligt aan de prijs, deze wel graag inclusief ruiten, elektra kunnen wij eventueel zelf doen. Wij hebben zandgrond, dus ik denk dat er beton gestort moet worden voor de fundering. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed 2,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. Graag 2 offertes 1 voor casco en 1 compleet, bij de complete ook vloerverwarming. Het hele huis heeft weeru kozijnen, zou heel mooi zijn als deze er weer in kunnen.

Uitbouw garage realiseren

Aan de zijkant van de woning moet een uitbouw gerealiseerd worden van ongeveer 30 m2, 5 x 6 meter, waar een fundering voor nodig is zonder heijen. Met de vergunning ben ik bezig. De bouwtekeningen worden als het goed is gemaakt door een architect bij de gemeente tijdens de vergunningsaanvraag. Ik wil graag een casco oplevering. Ik wil graag metselwerk. In totaal moet er ongeveer 17 m2 gemetseld worden, aan twee kanten zit het namelijk ingesloten tussen mijn huis en die van de buren. Isolatie doe ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Serre uitbouw aan woning

Ik wil de achterzijde van het huis uitbouwen met een serre. Het moet een onderdeel worden van de woonkamer, dus geen wintertuin maar een serre met de juiste isolatiewaarde. De verwarming is hoogtemperatuur CV, in een convectorput. Een zijde (rechter vanuit zichtbeeld bijgestuurde plaat) moet dicht worden (geen doorkijk) mag steense muur zijn. De serre moet voorzien worden van een zonwering en mogelijkheid om de zijkanten te verblinden (gordijn o.i.d.). De afmeting is +/- 500 x 300. De vloer moet goed geïsoleerd worden naar huidige maatstaven en afgewerkt met een gietvloer. BVD

Schouw en rookkanaal verwijderen tbv extra slaapkamer

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan verbouwen tot een extra slaapkamer. Alleen hiervoor moet de schouw en oude rookkanaal op zolder verwijderd worden. Moet nog wel beoordeeld worden of de schoorsteen kan blijven zitten of ook verwijderd moet worden. Deze wordt nu alleen nog gebruikt voor een houtkachel. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact gedaan moet worden.

Uitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw (serre) bij het huis aan. De breedte is 480 cm en de diepte 270 cm 1 muur is bestaand. We willen graag rondom glas, behalve het dak deze willen we niet doorschijnend. Er moet wel elektra in en een beton fundering. Op de foto is te zien hoe op dit moment de situatie is.

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Door stormschade is de asbestkap van mijn schoorsteen weggewaaid. Er moet een asbest pijp worden verwijderd op het dak. Deze pijp loopt ook binnen door op de eerste en tweede verdieping. Ik ben op zoek naar een bedrijf die, na een bezoek en inspectie, een vrijblijvende offerte kan afgeven voor deze werkzaamheden.

Casco pand verbouwen tot cafetaria

Horecapand van 102 m2 moet verbouwd worden tot een cafetaria. Er moet nog elektriciteit/waterleidingen/ verwarming afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, freezer geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer en plafond. Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en offerte graag tegemoet, eventueel met een indicatie van de verwachte levertijd.

Uitbouw achterzijde

Wij willen onze woning vergroten d.m.v. een serre aanbouw of gewone aanbouw. Om de juiste keuze te nemen willen wij graag weten wat de kosten zullen zijn. Woning: nieuwbouw uit 2017. Woning vloer : Gietvloer Uitbouw realiseren : 2 tot 2,5 meter bij 5 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk + een fundering en het moet van kunststof gemaakt zijn. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Fundering of betonplaat voor schuur realiseren

Graag zouden wij voor onze toekomstig schuurtje een betonplaat willen aanleggen als harde bodem. Inclusief vriesrand en bewapening. Tevens willen wij graag dat het gevlinderd wordt. Het gaat om een stuk van 32 m2. Het betreft een standaard tuinhuisje in de achtertuin van onze nieuwbouw woning.

Prefab serre keuken/woonkamer

Wij willen een complete prefab serre realiseren van 15 m2. En hebben een offerte nodig. De vergunning moet ik nog aanvragen. Er moet een fundering onder komen, het moet van glas zijn, een er moet ook elektra in komen. Graag horen wij van u!

Draagmuur verwijderen

Ik heb per 5 juni een nieuwe woning. Ik wil een draagmuur tussen de woonkamer en de keuken laten doorbreken. De muur is ongeveer 3.3 meter breed.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Wij hebben op onze houten serre 5 polycarbonaat platen liggen die vervangen moeten worden, inclusief de metalen strips. Wij hechten waarde aan goede isolatiewaarde van de platen. De lengte van de serre 510 cm, diepte 390 cm. Het dak is 20 jaar geleden gelegd en vertoont beschadigingen/lekkage plekken.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw inclusief: trap, deur, radiator, licht en paar stopcontacten. Zie bijgevoegde foto. Dit is een voorbeeld van de buren. Het moet compleet opgeleverd worden, mag ook prefab zijn. Het moet 2,9 bij 5,2 worden. Ik krijg de vergunning in juli. Het moet aluminium golfplaten krijgen en ik wil graag dat het aan de binnenkant gestuct en gespoten word met spack. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuw balkon, kozijnen en gevelbekleding plaatsen

Ik wil een nieuw balkon van hout of kunststof realiseren op de 1e etage van mijn drive in woning. De afmetingen zijn 4.60 bij 3.00. Nu nog in beginfase, dus ontwerp en tekeningen zijn er nog niet, en aanvraag gemeente moet nog ingediend worden. De vakman mag mij hier in ondersteunen. Er moeten ook kozijnen en gevelbekleding geplaatst worden. Graag advies wat er eerst moet plaatsvinden.

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen. Deze moet ongeveer 35-40 m2 worden. De details staan in de bouwtekeningen die verstrekt zijn door de gemeente. Het zal gaan om houtskelet met plat dak. Ik wil deze volledig afgewerkt hebben inclusief water en elektra.

Verdieping plaatsen plat dak

Wij zouden graag op onze huidige woning een verdieping erbij willen hebben. Circa 11 x 5 meter. In verband met te weinig slaapkamers nu. Vergunning is waarschijnlijk nodig.

Complete uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag ons woning uitbouwen met een complete uitbouw. Maat is 2 bij 6,13 m. Vergunning reeds aangevraagd. Ik laat mij adviseren over prefab methode en fundering.

Daklicht van ca 50 x 120 in keuken met plat dak

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning op de uitbouw een daklicht/lichtstraat kan realiseren. Het daklicht moet ongeveer 50 bij 120 cm groot worden. Het dak van de uitbouw is hoogstwaarschijnlijk van hout. Het dient professioneel te worden geplaatst.

Funderingsherstel schuur

De rechter achterhoek van de schuur verzakt. Er zijn scheuren in muren en vloer zichtbaar. De verzakking is in de afgelopen 3 jaar aan het toenemen. De stenen schuur is 5 bij 8 meter en staat vrij.

Complete renovation of the bathroom

We plan to renovate a bathroom of 1.77 x 2. 17 meters. At the moment, it has a wash basin, a walk-in shower and a bathtub with floor and wall tiles. We would like to demolish everything and place new floor and wall tiles, a new wash basin and a new walk-in shower.

Dakopbouw plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw op een plat dak kan realiseren. De opbouw moet 10 bij 5 meter worden en moet geplaatst worden boven de huidige eerste verdieping. Het dak van de eerste verdieping is van beton. In de opbouw moeten twee slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden. Het is een rijtjes huis. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Afwerking binnen en buiten. Ook moet er een trap naar de opbouw gemaakt worden.

Dakopbouw realiseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een prefab casco dakopbouw. Ik wil graag weten wat het mij ongeveer gaat kosten. Het gaat om een halve dak met de afmetingen 2,9 meter bij 5,20 meter. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en de verwarming doorgetrokken. De opbopuw dient te worden voorzien van kozijnen en een berging. De uitbouw zal op de zelfde wijze gebouwd moeten worden al bij de buren, er is nog geen vergunning aangevraagd.