Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1738 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur van 5,5 m2 slopen. De balkon zit op deze draagmuur. Dus wil ik graag deze muur laten uitbreken en een ondersteuning plaatsen. Er komt over 7 weken ongeveer een nieuwe keuken, dan moet dit al klaar zijn. De vakman moet vervolgens het puin afvoeren.

Fundering van beton maken

Wij zoeken iemand die een fundering van beton kan storten, van bekisting tot storten inclusief isolatie, het gaat om een oppervlakte van 3 x 5,75 meter voor een tuinkamer/serre aan het huis.

Gemetselde schouw met open haard verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en krijgen daarvan op 30 november de sleutel. In de woonkamer is daar een forse gemetselde schouw met inbouw open haard aanwezig. We willen die daar laten verwijderen. Het is onbekend of er asbest aanwezig is. We willen graag advies van de vakman over de wijze waarop de klus moet worden uitgevoerd. We horen graag of de schoorsteen op de bovenverdiepingen gestut kan worden of dat die er ook helemaal uit moet. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Draagmuur slopen

Lengte scheidingswand buren tot achterpui is 7. 20 Hoogte is zn 3 meter. Logischer wijs plaatsen draagbalk

Sloop van huis en opstallen

Het slopen van boerderijtje inclusief fundering en andere opstallen.

Sloop van een clubhuis

- Zinkput saneren , uitgraven, afvoeren van 60 m3 vuile grond, aanbrengen van 75 m3 schone grond en aftrillen - Electra + Water: graaf werkzaamheden 10 x 2 x 1 meter, bestrating verwijderen 15 x 2 meter, opnieuw bestraten, 2 x mof + 2 meter kabel - Waterleiding repareren - Schoongrond verklaring minder dan 200 m3 - Afvoeren en slopen gebouw

Asbest golfplaten verwijderen en afvoeren

Het verwijderen en afvoeren asbest golfplaten circa 45 m2. Ik ga een nieuwe schuur bouwen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gemaakt.

Tegelvloer verwijderen uit de keuken

Wij willen een tegelvloer uit de keuken verwijderen. Deze vloer is of verlijmd of ligt in cement. Het gaat om ongeveer 9 m2. Ook zijn we benieuwd naar de meerprijs voor het egaliseren van de vloer.

Betonnen balkon beoordelen en herstellen

De toplaag van ons balkon moet vervangen worden, maar voordat we dat doen willen we eerst weten of de constructie verder nog in goede staat is. De grijze laag bladdert. De onderzijde is wit geschilderd dus daar is niets aan te zien. Het gaat om een klein balkon aan een slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Het balkon is 2 meter breed en 1 meter diep en makkelijk te bereiken. Bouwjaar woning: 1963.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Ik wil in de achtergevel openslaande deuren maken. Hiervoor wil ik de huidig kozijn hierdoor vervangen. Maar de openslaande deuren wil ik breder maken. Hierdoor moet er een gedeelte van de Buitenmuur verwijderd worden. Ik denk dat dit een draagmuur is. Breedte van het raamkozijn is nu 1,90 m. De openslaande deuren hebben een buitenmaat van 3 meter. Het moet dus circa 1,10 meter breder worden. Buitenmaat muur is 1,60 meter. Blijft dus iets van 50 muur staan verwarming verplaatsen doen we zelf onder het kozijn de buiten en binnenmuur ook verwijderen Zo afwerken dat de openslaande deuren geplaatst kunnen worden.

Prefab opbouw op plat dak bouwen

Wij zitten momenteel in de fase van oriënteren (kosten) op een dakopbouw voor onze woning. Het betreft een woning uit 1914 met een plat dak aan de achterkant waarin zich de keuken en het toilet bevindt. Wij zouden dit platte dak graag willen voorzien van een opbouw, zodat we de bovenverdieping kunnen vergroten met een extra slaapkamer. Wensen zijn: * uitgangspunt is houten opbouw conform standaard dakopbouw: * sanitair en toilet is niet nodig, exclusief * doorgang van huidige (slaap)kamer naar het nieuwe (opbouw)deel via de bestaande deur (zie foto) welke verwijderd zal moeten worden. Er zal wel een gang gemaakt moeten worden in de bestaande bouw voor toegang tot het nieuwe gedeelte * belangrijk is dat het dak van de opbouw in de vorm van de woning (mansarde) wordt gemaakt, bij voorkeur ook met pannen, zodat het dak één geheel wordt * aan de achterkant (lange kant) een raam opnemen * geen trap nodig Is er een ruwe kosteninschatting te maken van deze wens? We horen het graag! Overigens zijn we nog niet bezig geweest met een vergunning. We willen eerst een beeld van de kosten. Alvast bedankt! Mvg,

Draagmuren verwijderen

Graag offerte over het volgende: oud Herenhuis 1930 2x draagmuur verwijderen van ongeveer 2,50 meter breed bij een hoogte van ongeveer 2,80 meter. Dit is voor de woonkamer naar een werkkamer en éénmaal vanuit de eetkamer naar een keuken. Gehele huis is 7 meter breed, woongedeelte is ± 4 meter breed. Volgens de makelaar zijn dit draagmuren waarbij een metalen H-profiel geplaatst dient te worden (of andere steunbalk). Afval mag achtergelaten worden, we hebben tegen die tijd een afval container grofvuil in de tuin aanwezig. Sammengevat

Loods slopen met asbest golfplaten

De asbestplaten op de loods dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het zal gaan om ongeveer 60 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Betonvloer storten voor zwembad

Ik wil een zwembad aanleggen in de tuin. Hiervoor heb ik een egale betonvloer nodig van 760 x 510 cm. De vloer moet 15 cm dik zijn en er moet een betonnet in van 8 x 8 cm en 150 x 150 cm. Het gat waarin gestort moet worden is 160 cm diep. De tuin is bereikbaar langs de garage. Het pad is 110 cm breed. De afstand van achterin de tuin tot voorkant garage is c.a. 35 m.

Open haard met rookkanaal verwijderen

Openhaard in woonkamer verwijderen incl rookkanaal tot plafond. Verder de schoorsteen in tact laten.

Dragende muur verwijderen tussen woonkamer en serre

Ik wil een gedeelte van de muur tussen de woonkamer en de serre laten verwijderen. Op de bijgevoegde foto is te zien waar het om gaat. Het middelste deel wil ik laten staan. Het gedeelte links van het midden (zit nu een raam in) en het gedeelte rechts van het midden (zit nu een deur in) moeten weg (van de vloer tot aan het plafond). Per 8 september krijgen wij de sleutel, kort erna zouden wij deze klus willen laten uitvoeren.

Openhaard en rookkanaal verwijderen

In de openhaard zit naar mijn idee asbest en wellicht in het hele rookkanaal tot en met op zolder. Op de eerste verdieping is het alleen nog een koof. Op de zolder zit hij in een hoek waar ook de cv ketel hangt. Daar zit een afdekplaat waar zichtbaar asbest in zit. Het rookkanaal loopt over drie verdiepingen in totaal. Wat zullen hiervoor de kosten zijn om dit alles te laten verwijderen? Mijn eerste voorkeur het verwijderen van de gemetselde schouw in de woonkamer. Ik ben heel benieuwd en hoor het graag.

Bouwen van een geïsoleerde garage

Wij willen graag een nieuwe, stenen, geïsoleerde garage laten bouwen met aan de voorkant een raam en een deur. Aan de achterkant een sectionaaldeur met inloopdeur. De voorzijde zal als kantoor fungeren en de achterzijde als garage. Tussen het kantoor en de garage moet een flexibele houten wand geplaatst worden. Er hoeft geen doorbraak naar de woning gemaakt te worden. Wij willen graag een bitumen dak, zonder ramen of koepels in dat dak. De afmetingen van de garage zijn 10 bij 3.5 meter. Hij mag casco gebouwd worden. De garage mag gedeeltelijk aan de woning gebouwd worden. Er zijn nog geen tekening gemaakt. Wij zijn bij de gemeente geweest en hebben een akkoord. Zij geven aan dat er geen vergunning nodig is. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de opties te doorlopen?

Overkapping maken boven een balkon

Ik woon in een appartement uit de jaren '80, gelegen op de 2e verdieping in een complex met een lift. Ik heb hier een balkon van ongeveer 2 x 3 meter, waar ik weinig gebruik van kan maken, omdat er geen bovenliggend balkon is en dus weinig beschutting. Ik heb al aan de VvE gevraagd of ik daar een kleine overkapping mag laten maken en daar lijkt weinig bezwaar tegen te zijn. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Fundering, vloerverwarming en beton storten

Voor de renovatie van ons huis willen wij een nieuwe fundering plaatsen, vloerverwarming leggen en een nieuwe vloer plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 115 m2 met een dikte van 30 cm (met wapening). Ik las ook dat er de mogelijkheid is om beton en dekvloer samen te storten. Eventueel wil ik ook vloerverwarming laten leggen.

Geïsoleerde serre aan huis laten bouwen

We willen een goed geïsoleerde serre aan ons huis laten bouwen die ook in de winter goed te gebruiken is. Het liefst van 4 bij 4 meter met een gewoon plat dicht dak. Er zijn al 2 stenen muren in een hoek. Dus nog 2 glazen wanden en een grote deur op schuifpui.

Fundering storten

Om een tuinhuis op te zetten van circa 5 x 8 meter.

Schuur / garage bouwen

Schuur/garage van 3.5 x 6 meter. Met puntdak, nokhoogte ca 2.50 meter, en pannen.

Sloop van een dubbele garage

Graag ontvang ik een offerte voor de sloop van onze dubbele, stenen garage met betonnen vloer. De afmetingen zijn globaal 5 bij 5 meter, hoogste punt dak 3 meter, laagste punt 2,50 meter. Tevens de kosten voor afvoer van het puin.

Dakopbouw uitbreiding op 1e verdieping

Graag ontvangen wij een offerte voor het vergroten van onze 1e verdieping, Het gaat om een opbouw aansluitend op het bestaande deel, bovenop een plat dak. Het gaat om een casco bouw (enkel buitenwanden + kunststof kozijnen) en graag als optionele prijs de binnenwanden + deuren ook opgeven. Ter verduidelijking heb ik een bestand met tekening toegevoegd.