Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1814 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een vrijstaande notariswoning bouwen, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, complete verbouwing appartement, uitbouw achterzijde en zijkant, kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis, dubbele uitbouw achterzijde, funderingherstel, een dakopbouw met terras realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Uitbouw + opbouw realiseren

Wij willen graag uitbouwen achterzijde van het huis er staat nu een aanbouw van 4,50 diep en 4,20 breed deze willen we graag vergroten/vervangen naar 4,50 diep en 5,50 breed. Vervolgens willen we daar bovenop graag nog een keer het zelfde zodat de badkamer beneden naar boven kan. Het project moet casco opgeleverd worden.

Betonrot reparatie plafonds

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor het herstellen van betonrot in het plafond van een schuur (12m2) en garage (16m2). Het beton is dusdanig aangetast/kruimelig dat het hele plafond vernieuwd lijkt te moeten worden. Het pand is nog niet aangekocht, maar wel onder bod. De situatie kan op locatie bekeken worden. Graag ontvangen we een indicatie, voordat we de koop rond kunnen maken. Daarna willen we het werk graag uit laten voeren.

Vloer schuren en oliën van de woning 35m2

De vloer van de woonkamer met serre willen wij stofvrij laten schuren en in de olie zetten. Het oppervlakte is 35m2.

Serre/Terrasoverkapping plaatsen

Het gaat om een Prefab Serre/Terrasoverkapping van 5,40 meter breed en 3,00 meter diep voor aan de achterzijde van een tussenwoning. Voorkeur voor kunststof kozijnen met glazen schuifpanelen. Plafond eventueel van polycarbonaat

Extra verdieping op plat dak aanbouwen

We overwegen om een extra verdieping op onze woning te laten plaatsen. Hierbij lopen we tegen vragen aan als: is dit technisch mogelijk, wat gaat het ongeveer kosten en krijgen we hiervoor een vergunning. De voorkeur gaat uit naar een aannemer met aantoonbare ervaring met dit soort opdrachten en die het totaalplaatje kan verzorgen, dus bijvoorbeeld ook de nieuwe trap, het verplaatsen van de meterkast en zonnepanelen, afwerking en elektra. Op de foto een plaatje van ons huis, waar de trap moet komen en een voorbeeld van een extra verdieping zoals wij dat mooi vinden. Hierover krijgen we uiteraard graag deskundig advies. Het gaat om een oppervlak van +/- 70m2. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend te komen kijken.

Schuur bouwen bij nieuwbouwwoning

Binnen het nieuwbouwproject waar we mee bezig zijn komen we niet helemaal uit bij de schuur die we wensen. Daarom zouden we hiervoor graag een aparte prijsindicatie hebben om te kijken of we dit beter buiten de projectaannemer om kunnen doen. Het gaat om een houten schuur van 3 meter bij 6 meter met op de zijkant een enkele loopdeur en aan de voorkant dubbele openslaande deuren van ca. 2m breed (of een standaard maat). Verder 1 lichtpunt binnen, 1 lichtpunt buiten, een lichtschakelaar en een dubbel wandcontact. De aannemer zal een betonnen prefab plaat als fundering plaatsen.

Erker aan de voorzijde

Wij willen graag een erker aan de voorzijde van onze tussenwoning realiseren van ongeveer 3,65 meter breed x 1.20 meter diep en 2,50 meter hoog. Stenen borstwering en houten kozijnen. Graag een casco oplevering.

Het opnieuw inrichten van een badkamer

Ik zoek een specialist die mijn badkamer van mijn nieuwe woning kan renoveren. De badkamer is 200 bij 266 cm groot. Het betreft een nieuwe douche, bad en eventueel nieuwe tegels en wastafel. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Verlaagd plafond begane grond aanleggen

Nieuw huis gekocht en we willen er graag een verlaagd plafond in. Dit betreft ongeveer 87 m2. Houten verdiepingsvloer. Willen graag de kosten hiervoor weten. Dit mag zijn afgewerkt met gipsplaten. Een stukadoor stuct later alles strak. Waarschijnlijk ook spotjes in het plafond.

Casco-houtskelet dakopbouw realiseren

Wij willen onze woning (1963) met plat dak vergroten door een extra verdieping op de 1e verdieping te laten plaatsen. Wij zijn een x aantal jaren geleden al bezig geweest met een architect (tekening toegevoegd als bijlage), deze zijn destijds ook al goedgekeurd door de gemeente. Het gaat om een casco-houtskelet-opbouw met plat dak. Er moet ook een trapgat uitgezaagd worden in het betonnen plafond voor een vaste trap. De afwerking en installatiewerken doe ik allemaal zelf, wel wind- en waterdicht opleveren.

Grote aanbouw zij- en achterzijde vrijstaande woning

Bij vrijstaande woning willen wij een aanbouw aan de zijkant van 4,40 meter breed x 10,00 meter lang die vervolgens aan de achterzijde nog de hoek omgaat en achter de woning nog 6,65 meter doorloopt en dan inspringt tot 2,10 meter. Hiermee wordt een reeds bestaande uitbouw omsloten die hierin moet worden opgenomen, aangepast en afgewerkt.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer en schuifpui plaatsen

Wij willen een convectorput met radiator laten plaatsen en een gat in de vloer laten zagen. Ik heb een beton vloer en een parketvloer erop. Convectorput komt er voor de schuifpui. Wij willen ook een schuifpui laten plaatsen van 2,5 meter breed. Er zit nu een raam waar de pui komt, er hoeft niets doorgebroken te worden. We denken zelf aan kunststof kozijnen, maar we horen van iedereen weer wat anders, dus we willen graag advies wat het beste is. Het moet goed isoleren en het hoeft niet heel duur te zijn. De convectorput wordt ongeveer 2,20-2,30 meter. Je kan via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Draagmuur verwijderen

De draagmuur van 2.65 bij 1.65 moet eruit een balk van 16 bij 16 heb ik hier. Ook kan ik zelf het puin afvoeren. Wat gaat het me kosten om de muur te laten slopen en de balk te plaatsen.de muur is 20 dik

Extra verdieping op plat dak DRIVE-IN woning

Extra verdieping bouwen op plat dak Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk enz.. enz.. (graag tekening en idee voorstel) Er is waarschijnlijk een vergunning nodig(?) ik zou dit graag door de vakman laten regelen. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw (45/50m2 ?) is het realiseren van een compleet open ruimte slaapkamer met complete badkamer, douche, bad (jacuzzie) en sauna..

Kelder onder drive-in woning

Graag wil ik een kelder onder mn bestaande DRIVE-IN woning realiseren en ontvang graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Mijn huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'/met studio.. de woonkamer/keuken bevindt zich op een verdieping hoger met een balkon eraan vast. Ik wil graag de kelder onder de volledige lengte van woning, (ongeveer 45 m2). Indien u meer informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie..

Stalen draagbalk plaatsen

We willen een stalen balk geplaatst hebben en er moet er een paal gesloopt worden. Ipe 180

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen aan de achterkant van ons net gekochte huis (overdracht 30 september 2020) graag een aanbouw realiseren van 2x2 m. Hieronder op de foto staat de achterkant van het huis en wij willen de uitbouw graag aan de rechterkant (bij de achterdeur) laten bouwen. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering en gemetselde buitenmuren. Wij zijn benieuwd wat hier de kosten van zullen zijn en waar wij rekening mee moeten houden. Alvast bedankt.

Uitbouw achter realiseren

Wij willen de bestaande uitbouw vergroten en boven op de bestaande uitbouw een extra uitbouw realiseren. Er is een vergunning nodig. De gevel van de huidige uitbouw, moet doorgetrokken worden en waarschijnlijk met balken verzwaren. Er zit nu een dakterras op de uitbouw, maar met het verlengen van de uitbouw moet de dakconstructie hoogstwaarschijnlijk aangepast worden. Of er een fundering nodig is, weten wij niet. In ieder geval geen heipalen, wij hebben zandgrond. mooiste vinden wij metselwerk, maar als het veel uitmaakt qua prijs voor bijvoorbeeld prefab hout, gaan wij daarvoor. Er moet in de bovenste uitbouw 1 raam komen. De deuren naar het dakterras gaan eruit, dat raam moet dan naar de zijgevel van de bovenste uitbouw. Graag een casco oplevering. Graag zouden wij willen weten wat ongeveer de kosten zijn, zodat wij het kunnen regelen met de hypotheek.

Kunststof serredak vervagnen

Serredak ca 20 m2, opgebouwd uit 5 platen van 400 x 100 cm. Onderbouw: 6 houten balken waarop ze rusten. Polycarbonaat met hoge isolatiewaarde. Platen gemonteerd tussen als-strips. Door ouderdom beschadigingen en hier en daar lekkage. We willen het hele dak vervangen, incl. alustrips. Op het dak rust een elektrisch uitschuifbaar zonnescherm. Deze moet gedemonteerd en weer gemonteerd worden.

Badkamer renovatie

Een huis waar ik optioneel de badkamer van wil laten renoveren. Ik zou hem graag heel hip willen hebben. Echter is die heel klein en lijken me de mogelijkheden beperkt. Tevens wil ik er alleen geld aan uitgeven als ik het 't aanzienlijk waard vind. Ik heb nog geen materialen aangeschaft, ik weet ook niet hoe het precies bij jullie werkt. Echter ben ik wel op zoek naar een aannemer die het eerst digitaal gaat intekenen en alles vervolgens gaat regelen. Het gaat hierbij om het renoveren van de badkamer overal nieuwe tegels, een nieuwe wastafel en wellicht een nieuwe douche. Het toilet is prima. Zie hier de afmetingen https://www.funda.nl/koop/apeldoorn/appartement-41631216-librije-68/#plattegrond-1. Ik ben benieuwd wat jullie kunnen betekenen en ontvang graag een globale offerte. Ik vraag bij meerdere een offerte uit om te vergelijken, dus een beschrijving wat wel- en niet inclusief is en wellicht al een sfeerimpressie/beschrijving van mogelijkheden, zouden fijn zijn!

Dakopbouw op keukenuitbouw

Extra etage op de keuken. Dakopbouw met plat dak. Afmeting 580cm bij 340cm Materiaal graag in houtskelet. raamkozijn met 2 dichte en 2 draaikiepramen. Het gaat er om dat de huidige badkamer verplaatst wordt, er moeten dus wel wat leidingen worden verlegd. Daarom willen wij graag een complete oplevering met een Kerlalite gevel.

Stukje draagmuur verwijderen

Bij ons huis is een stuk muur door de vorige bewoners eruit gehaald. Nu willen wij het resterende stukje ook verwijderen. Kan dit? En zo ja dan willen wij graag een offerte om dit snel te realiseren

Casco houten opbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een houten casco opbouw aan de achterzijde. Het bestaande platte mansarde dak dient tevens vervangen te worden. 2 x schouw ombouwen. 1 x die door de huidige slaapkamer loopt, en 1x die nu in de keuken zit. Betreft een mansarde dak. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar zal geen belemmering vormen.

Draagmuren stempelen, verwijderen en ondersteunen met staal

Deelklussen: 1. Bestaande muur tussen eetkamer en keuken verwijderen. Deze muur is baksteen en draagt een muur op de eerste verdieping. deze muur draagt geen balken. Afmeting is 3 x 4 meter. 2. Keuken is deels opengebroken en heeft een draagbalk in plaats die aangesloten zal moeten worden op de nieuwe situatie of vervangen moet worden met een nieuwe draagbalk. ook deze balk draagt een muur op de 1e verdieping 3. openbreken buitenmuur achterzijde voor openslaande deuren. Spouwmuur. 1.8 meter overspanning

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 7 meter bij 3 meter. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten constructie. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.