Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1716 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, prefab bungalow of woning bouwen, loods bouwen, huis bouwen, huis bouwen, casco huis bouwen, vrijstaande woning met kelder bouwen, passieve woning bouwen, casco nieuwbouw op een vakantiepark, houtskeletbouw offerte, tuinkelder bouwen, gestorte kelder bouwen onder bestaand huis, dubbele kelder bouwen, nieuwbouw onderkelderen, garage bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Draagmuren verwijderen

Graag offerte over het volgende: oud Herenhuis 1930 2x draagmuur verwijderen van ongeveer 2,50 meter breed bij een hoogte van ongeveer 2,80 meter. Dit is voor de woonkamer naar een werkkamer en éénmaal vanuit de eetkamer naar een keuken. Gehele huis is 7 meter breed, woongedeelte is ± 4 meter breed. Volgens de makelaar zijn dit draagmuren waarbij een metalen H-profiel geplaatst dient te worden (of andere steunbalk). Afval mag achtergelaten worden, we hebben tegen die tijd een afval container grofvuil in de tuin aanwezig. Sammengevat

Loods slopen met asbest golfplaten

De asbestplaten op de loods dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het zal gaan om ongeveer 60 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.

Betonvloer storten voor zwembad

Ik wil een zwembad aanleggen in de tuin. Hiervoor heb ik een egale betonvloer nodig van 760 x 510 cm. De vloer moet 15 cm dik zijn en er moet een betonnet in van 8 x 8 cm en 150 x 150 cm. Het gat waarin gestort moet worden is 160 cm diep. De tuin is bereikbaar langs de garage. Het pad is 110 cm breed. De afstand van achterin de tuin tot voorkant garage is c.a. 35 m.

Open haard met rookkanaal verwijderen

Openhaard in woonkamer verwijderen incl rookkanaal tot plafond. Verder de schoorsteen in tact laten.

Dragende muur verwijderen tussen woonkamer en serre

Ik wil een gedeelte van de muur tussen de woonkamer en de serre laten verwijderen. Op de bijgevoegde foto is te zien waar het om gaat. Het middelste deel wil ik laten staan. Het gedeelte links van het midden (zit nu een raam in) en het gedeelte rechts van het midden (zit nu een deur in) moeten weg (van de vloer tot aan het plafond). Per 8 september krijgen wij de sleutel, kort erna zouden wij deze klus willen laten uitvoeren.

Openhaard en rookkanaal verwijderen

In de openhaard zit naar mijn idee asbest en wellicht in het hele rookkanaal tot en met op zolder. Op de eerste verdieping is het alleen nog een koof. Op de zolder zit hij in een hoek waar ook de cv ketel hangt. Daar zit een afdekplaat waar zichtbaar asbest in zit. Het rookkanaal loopt over drie verdiepingen in totaal. Wat zullen hiervoor de kosten zijn om dit alles te laten verwijderen? Mijn eerste voorkeur het verwijderen van de gemetselde schouw in de woonkamer. Ik ben heel benieuwd en hoor het graag.

Bouwen van een geïsoleerde garage

Wij willen graag een nieuwe, stenen, geïsoleerde garage laten bouwen met aan de voorkant een raam en een deur. Aan de achterkant een sectionaaldeur met inloopdeur. De voorzijde zal als kantoor fungeren en de achterzijde als garage. Tussen het kantoor en de garage moet een flexibele houten wand geplaatst worden. Er hoeft geen doorbraak naar de woning gemaakt te worden. Wij willen graag een bitumen dak, zonder ramen of koepels in dat dak. De afmetingen van de garage zijn 10 bij 3.5 meter. Hij mag casco gebouwd worden. De garage mag gedeeltelijk aan de woning gebouwd worden. Er zijn nog geen tekening gemaakt. Wij zijn bij de gemeente geweest en hebben een akkoord. Zij geven aan dat er geen vergunning nodig is. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de opties te doorlopen?

Overkapping maken boven een balkon

Ik woon in een appartement uit de jaren '80, gelegen op de 2e verdieping in een complex met een lift. Ik heb hier een balkon van ongeveer 2 x 3 meter, waar ik weinig gebruik van kan maken, omdat er geen bovenliggend balkon is en dus weinig beschutting. Ik heb al aan de VvE gevraagd of ik daar een kleine overkapping mag laten maken en daar lijkt weinig bezwaar tegen te zijn. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Fundering, vloerverwarming en beton storten

Voor de renovatie van ons huis willen wij een nieuwe fundering plaatsen, vloerverwarming leggen en een nieuwe vloer plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 115 m2 met een dikte van 30 cm (met wapening). Ik las ook dat er de mogelijkheid is om beton en dekvloer samen te storten. Eventueel wil ik ook vloerverwarming laten leggen.

Geïsoleerde serre aan huis laten bouwen

We willen een goed geïsoleerde serre aan ons huis laten bouwen die ook in de winter goed te gebruiken is. Het liefst van 4 bij 4 meter met een gewoon plat dicht dak. Er zijn al 2 stenen muren in een hoek. Dus nog 2 glazen wanden en een grote deur op schuifpui.

Fundering storten

Om een tuinhuis op te zetten van circa 5 x 8 meter.

Schuur / garage bouwen

Schuur/garage van 3.5 x 6 meter. Met puntdak, nokhoogte ca 2.50 meter, en pannen.

Sloop van een dubbele garage

Graag ontvang ik een offerte voor de sloop van onze dubbele, stenen garage met betonnen vloer. De afmetingen zijn globaal 5 bij 5 meter, hoogste punt dak 3 meter, laagste punt 2,50 meter. Tevens de kosten voor afvoer van het puin.

Dakopbouw uitbreiding op 1e verdieping

Graag ontvangen wij een offerte voor het vergroten van onze 1e verdieping, Het gaat om een opbouw aansluitend op het bestaande deel, bovenop een plat dak. Het gaat om een casco bouw (enkel buitenwanden + kunststof kozijnen) en graag als optionele prijs de binnenwanden + deuren ook opgeven. Ter verduidelijking heb ik een bestand met tekening toegevoegd.

Gat in een draagmuur maken

We willen een gat in de (betonnen) gevel om een doorgang naar de aangebouwde garage te realiseren. Het gat zal ter grootte van een standaard deur gemaakt moeten worden. Ongeveer 2. 5 m2? De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. Daarnaast graag een stalen balk plaatsen. Er is een constructie berekening gemaakt. Afval zullen we zelf afvoeren. Uitvoer is rond 9 augustus 2017. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Gaten boren en sleuven frezen

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van in totaal 18 gaten ten behoeve van inbouw dozen WCD en schakelaar en frezen van ongeveer 12 meter sleuf tbv pvc buis om huidige aanwezige WCD te verlagen tot 30 cm boven de vloer. Verder moet er 1 extra brede sleuf, inbouwmaat 1370 x 140 x 45 mm, voor audiokabels van de TV en Home cinema.

Dragende muren slopen op begane grond

Werkzaamheden: - Verwijderen van 2 dragende muren + plaatsen van 2, stalen, steunconstructies; - Verwijderen van alle niet-dragende binnenmuren op de begane grond.

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Uitbouw aan zijkant woning

Uitbouw aan jaren '30 woning realiseren ongeveer 5 x 3 meter met openslaande deuren, voorbereidingen keuken treffen in uitbouw, stucwerk, bestaande buitendeur verplaatsen naar bijkeuken, groepenkast vervangen voor 9 groepen. Deels opmetselen in de stijl van de bijkeuken, verder grotendeels glas. Omgevingsvergunning is niet nodig. Klant heeft maandag afspraak met de Gemeente voor de vergunningsaanvraag. Constructieberekeningen en tekeningen nog niet aanwezig, eventueel ook door de vakman te regelen. 22 juni krijgt de klant de sleutel van het huis. Bedoeling is 26 juni met de werkzaamheden te beginnen.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Nieuwe carport plaatsen

Er moet een nieuwe carport geplaatst worden.

Overkapping laten maken

Wij willen graag een overkapping van 6 meter breed en 3 diep Helemaal van hout, afvoer, en zijkanten gewoon open.

Opbouw op een plat dak laten bouwen

Opbouw plat dak. Maat platdak 6 bij 8 opbouw 4 bij 6 zodat ruim binnen het huidige dak gebleven wordt. Graag prijsindicatie per mail

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakkapel en vaste trap plaatsen

De wens is om een vaste trap naar zolder te maken. Nu hebben we een vlizotrap. Het betreft een vrijstaande woning met een helling van circa 47 graden. Daarom is de wens om een dakkapel te plaatsen om de hoogte en ruimte voor de trap te realiseren. In het midden van de woning staat een muur op zolder. Deze dient deels voor steun aan de dakbalken. Hier wil ik graag een nieuwe constructie voor, zodat de gehele zolder 1 geheel wordt (nu is er een opening van 1 bij 1).