Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1701 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: onderdoorgang maken, ruime vrijstaande woning bouwen, woonhuis bouwen, prefab kelder in tuin plaatsen, kelder bouwen, grote kelder bouwen, onderkelderde uitbouw maken, dakopbouw, kelder met studio laten bouwen, kelder onder een bestaande woning bouwen, kelder onder de tuin maken, opbouw op platdak, kelder in achtertuin plaatsen, dakopbouw plaatsen en woningrenovatie, grote extra etage op dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Fundering storten

Om een tuinhuis op te zetten van circa 5 x 8 meter.

Schuur / garage bouwen

Schuur/garage van 3.5 x 6 meter. Met puntdak, nokhoogte ca 2.50 meter, en pannen.

Sloop van een dubbele garage

Graag ontvang ik een offerte voor de sloop van onze dubbele, stenen garage met betonnen vloer. De afmetingen zijn globaal 5 bij 5 meter, hoogste punt dak 3 meter, laagste punt 2,50 meter. Tevens de kosten voor afvoer van het puin.

Dakopbouw uitbreiding op 1e verdieping

Graag ontvangen wij een offerte voor het vergroten van onze 1e verdieping, Het gaat om een opbouw aansluitend op het bestaande deel, bovenop een plat dak. Het gaat om een casco bouw (enkel buitenwanden + kunststof kozijnen) en graag als optionele prijs de binnenwanden + deuren ook opgeven. Ter verduidelijking heb ik een bestand met tekening toegevoegd.

Gat in een draagmuur maken

We willen een gat in de (betonnen) gevel om een doorgang naar de aangebouwde garage te realiseren. Het gat zal ter grootte van een standaard deur gemaakt moeten worden. Ongeveer 2. 5 m2? De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. Daarnaast graag een stalen balk plaatsen. Er is een constructie berekening gemaakt. Afval zullen we zelf afvoeren. Uitvoer is rond 9 augustus 2017. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Gaten boren en sleuven frezen

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van in totaal 18 gaten ten behoeve van inbouw dozen WCD en schakelaar en frezen van ongeveer 12 meter sleuf tbv pvc buis om huidige aanwezige WCD te verlagen tot 30 cm boven de vloer. Verder moet er 1 extra brede sleuf, inbouwmaat 1370 x 140 x 45 mm, voor audiokabels van de TV en Home cinema.

Dragende muren slopen op begane grond

Werkzaamheden: - Verwijderen van 2 dragende muren + plaatsen van 2, stalen, steunconstructies; - Verwijderen van alle niet-dragende binnenmuren op de begane grond.

Kelder onder te plaatsen uitbouw maken

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit de jaren '30 gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij gaan daar een aanbouw maken en zijn nu aan het bekijken of daar een kelder van 8 x 5 meter onder gemaakt kan worden. We laten ons graag informeren over de mogelijkheden en kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Uitbouw aan zijkant woning

Uitbouw aan jaren '30 woning realiseren ongeveer 5 x 3 meter met openslaande deuren, voorbereidingen keuken treffen in uitbouw, stucwerk, bestaande buitendeur verplaatsen naar bijkeuken, groepenkast vervangen voor 9 groepen. Deels opmetselen in de stijl van de bijkeuken, verder grotendeels glas. Omgevingsvergunning is niet nodig. Klant heeft maandag afspraak met de Gemeente voor de vergunningsaanvraag. Constructieberekeningen en tekeningen nog niet aanwezig, eventueel ook door de vakman te regelen. 22 juni krijgt de klant de sleutel van het huis. Bedoeling is 26 juni met de werkzaamheden te beginnen.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Nieuwe carport plaatsen

Er moet een nieuwe carport geplaatst worden.

Overkapping laten maken

Wij willen graag een overkapping van 6 meter breed en 3 diep Helemaal van hout, afvoer, en zijkanten gewoon open.

Opbouw op een plat dak laten bouwen

Opbouw plat dak. Maat platdak 6 bij 8 opbouw 4 bij 6 zodat ruim binnen het huidige dak gebleven wordt. Graag prijsindicatie per mail

Gat in een draagmuur zagen en latei plaatsen

Wij krijgen op 4 augustus de sleutel van de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning. Er is naast de woning een garage aangebouwd. De garage is afgewerkt met een betonnen vloer en kruipruimte en een betonnen plafond. We willen de garage gaan gebruiken als extra kamer en willen een deur laten maken in de muur tussen de woonkamer en garage. Deze muur betreft een spouwmuur, ik weet de dikte niet exact. De woning is gebouwd in 2004. Ik ontvang graag uw advies hoe dit het beste kan worden aangepakt en wat de kosten zijn voor het maken van een opening in de spouwmuur en plaatsen van een latei. Ook hoor ik graag welke aanvullende werkzaamheden u ons daarnaast kunt adviseren. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakkapel en vaste trap plaatsen

De wens is om een vaste trap naar zolder te maken. Nu hebben we een vlizotrap. Het betreft een vrijstaande woning met een helling van circa 47 graden. Daarom is de wens om een dakkapel te plaatsen om de hoogte en ruimte voor de trap te realiseren. In het midden van de woning staat een muur op zolder. Deze dient deels voor steun aan de dakbalken. Hier wil ik graag een nieuwe constructie voor, zodat de gehele zolder 1 geheel wordt (nu is er een opening van 1 bij 1).

PS-renovatievloer Droog laten leggen

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen voor een PS-renovatievloer Droog. Het gaat om 3 vertrekken die met elkaar in verbinding staan, met een totaal oppervlakte van ongeveer 34 m2. Graag zou ik graag een prijsindicatie willen hiervoor.

Draagmuur tussen de woonkamer en keuken slopen

Slopen van een draagmuur van ongeveer 3.20 meter lang en 2.60 meter hoog. Draagbalk leveren en monteren ten behoeven van overspanning. 2 staanders ten behoeve van een draagbalk waarvan er 1 in het binnenspouwblad geslepen dient te worden. Begane grond vloer is van beton, in de kruipruimte loopt een funderingsmuur rechts onder de te slopen muur. 1e verdiepingsvloer is van beton. Prijs inclusief constructieberekening. Alvast bedankt voor uw opgave.

Renovatiewerk in huis

Ik wil voor een kamer de gipsplaten wand (3 bij 2.50 meter) vervangen (verwijderen en vernieuwen), gaten maken in de vloer en het plafond (beton) ter voorbereiding van leidingen voor kabel en internet. Een deurkozijn schilderen en het glas boven de deur verwijderen (binnendeur).

Vrijstaande woning laten bouwen

Wij willen een huis laten bouwen via Hegemanbouwteam. Zij werken samen met Klomps. Wij hebben de tekeningen van de architect ontvangen, maar krijgen nu een niet gespecificeerde offerte van de aannemer. Deze is van € 180.000 verhoogd naar € 283.000 excl. grond. Wij zouden graag een second opinion willen op basis van de gegevens die wij van de architect hebben ontvangen. A.S. vrijdag 24-2-2017 zitten we bij Hegeman om de offerte in hun beleving af te tikken.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Uitbouw aan de achterkant van 6 bij 3,5 zodat er 1 grote ruimte ontstaat met berging, keuken en woonkamer. Er zal dus slechts aan 1 kant metselwerk moeten komen en we breken een muur van de berging door zodat die ruimte erbij getrokken kan worden en er 1 open ruimte ontstaat. Aan de achterkant van het nieuw te bouwen deel willen we openslaande deuren. We zoeken naar een scherpe offerte in verband met een beperkt budget. Casco of afgewerkt opleveren. Mocht u ideeën of goedkope oplossingen hebben dan houden we ons aangeraden. Graag uw globale opgave van de kosten.

Eternietplaten verwijderen en PIR-platen aanbrengen

Vrijstaande woning heeft een dakbeschot dat bestaat uit eternietplaten. Waarschijnlijk zijn het asbesthoudende platen. Bouwjaar 1955. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. De platen verwijderen en vervangen door isolatie PIR platen. Het is een schuin dak van 70 m2.

Twee draagmuren slopen

Ik overweeg de aankoop van een woning. Ik wil hier graag een draagmuur op 2 plekken laten doorbreken en een stalen constructie / balken plaatsen. Kosten graag inclusief alle werkzaamheden.

Draagmuur slopen en steunbalk aanbrengen

Het slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer. Berekenen en aanbrengen steunbalk. Inclusief verzorgen vergunningen. Afvoeren kan in container welke aanwezig is. Leidingen etc . Zijn afgekoppeld.

Gang volledig renoveren

Volledige renovatie gang

Kamers op de zolderverdieping maken

2 kamers en een washok maken op een zolder van nieuwbouwhuis