Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Apeldoorn of directe omgeving.

1773 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: tussenwoning bouwen, nieuw huis laten bouwen, nieuwbouw vrijstaande woning, moderne vrijstaande woning laten bouwen, houtbouw huis laten plaatsen, huis traditioneel bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, woning op een kavel bouwen, bestaande kelder uitdiepen, dakopbouw voor drie woningen, waterdichte kelder bouwen, balkonrenovatie bij een VvE, casco houtskelet aanbouw plaatsen, kelder bouwen, kelder plaatsen onder oprit of terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Apeldoorn:

Woonserre bouwen

Wij willen een woonserre van tenminste 3 meter breed en 1,5 tot 2 meter lang.

Dragende muur tussen keuken en woonkamer weghalen

De dragende muur van 240 cm breed tussen keuken en woonkamer weghalen, plus een ijzeren dragende deurkozijn. Deze laatste gedeeltelijk (deze loopt onder de vloer door, dus afzagen met een slijptol) of helemaal weghalen (dan moet de vloer opengebroken worden). Wat zijn globaal de kosten voor het verwijderen van de muur, weghalen puin, H-balk plaatsen en netjes afwerken?

Deur verplaatsen

Ik heb in mijn woning vanaf de entree naar de woonkamer een deur. Deze zit op de verkeerde plek en wil ik graag verplaatst hebben. Nu vroeg ik mij af of dit mogelijk is, ik ga er vanuit dat deze muur een draagmuur is. De deur moet naar rechts verplaatst worden.

Dakopbouw op het platte dak bouwen

Dakopbouw met maten zijn 6 bij 8 meter. Verdeeld over 3 á 4 kamers. Aan de voor en achterzijde van de opbouw komen ramen en er komt een trap van binnenuit. Verder wil ik graag radiatoren en elektra aan laten leggen.

Aanbouw aan de bijkeuken bouwen

Wij willen een aanbouw in de bijkeuken realiseren met een deur naar de keuken en een deur naar buiten (moet waarschijnlijk in een draagmuur geplaatst worden). De aanbouw is nu nog een schuur en deze schuur willen wij ook laten isoleren. Afmetingen bij elkaar wordt ongeveer 2 x 4 meter. Er staat nu een omheining van de schuur met prima materiaal, ik denk dat wij dit materiaal verder willen gebruiken als dat kan.

Opbouw op woning met plat dak

Wij willen onze woning uutbouwen met een extra verdieping. De maat van onze woning is 8 bij 6 meter. Dezelfde grote zouden wij als opbouw willen hebben. Als voorbeel dezelfde woning waar recent een verdieping op is geplaatst.

Diverse schades door storm laten herstellen

Naar aanleiding van de stormschade van 2,5 week geleden wil ik graag op zeer korte termijn een offerte voor het repareren van de schade. Te weten: het dak (metalen sierlijst is van het dak gewaaid 3 meter bij 80 cm, op de foto rechts naast de auto), de omgewaaide schutting (2 panelen, misschien allemaal) en windveren garage (vervangen of repareren 2,5 m). Ik voeg foto's van de schade bij. Graag willen wij ook weten na offreren of het repareren ook op korte termijn mogelijk is. Afvoeren van het materiaal graag in de offerte opnemen en verder op basis van de foto's. Tuin is goed toegankelijk middels de stukke schutting en de poort.

Waterschade na storm verhelpen

Ik wil een offerte van de waterschade die ontstaan is na de storm van 3 januari en vandaag. Dakkapel badkamer lekt. Plafond eerste verdieping lekt, komt waarschijnlijk van dakkapel op zolder. Tevens nog een dakkapel op de schuur de op 3 januari lekte. In offerte moeten zowel dakreparatie als plafondreparatie worden meegenomen.

Fundering maken voor een tuinhuis met serre

Het tuinhuisje wordt 2.50 meter x 4.30 meter groot met aansluitend een serre van 6.50 x 4.0 meter. Daarvoor moet een fundering komen van in totaal 9.00 bij 4.30 meter. Tuin is goed bereikbaar. Kunt u apart vermelden hoeveel het mij zal kosten als ik het voorwerk ook door jullie laat uitvoeren?

Uitbouw ter vergroting van de keuken

Uitbouw aan de achterzijde ongeveer 5 x 3 meter, plafond hoogte is 3,40 meter. Op zand, dus niet heien. Doorbraak vanuit de bestaande keuken met een stalen balk van ongeveer 4 meter.

Houtskeletbouw huis laten bouwen

Graag zou ik een houtskeletbouw huis willen laten bouwen in klassieke stijl. Het gaat hier om type bungalow, 3 slaapkamers ongeveer 20, 16 en 14 m2, woonkeuken ongeveer 20 m2, woonkamer ongeveer 30 m2 en badkamer ongeveer 10 m2. Aan voor en achterzijde veranda ca 3 meter diep. Dak ca. 30 graden ivm zonnepanelen. Verder laat ik door u zelf bepalen de exacte indeling zodat het een mooi geheel zal worden.

Schaderapport op laten stellen

Ik wil dat er een schaderapport wordt opgesteld nadat er in een bedrijfspand schade is achtergelaten na het oprollen van een wietplantage. Vorig jaar december was de wietplantage opgerold. Er is schimmel op de wanden en vloeren en ook houtrot op meerdere plekken.

Grond, aarde of tuingrond laten afvoeren

Bij deze wil ik opvragen wat het kost om zwart grond, aarde of tuingrond op te halen met bijvoorbeeld een container van 10 m3. Dit is vrijgekomen na het afgraven van de tuin, voor een aanbouw.

Uitbouw met klompenhok aan de zijkant

Uitbouw (ofwel casco/ofwel volledig afgewerkt met openslaande deuren) achterzijde van 5,64 meter bij 3 meter. Er moet fundering gelegd worden. Zandgrond. Zelfde idee als bij de buren links op de foto te zien is. Met een schuin dak waar eventueel 2/3 ramen in komen. Met aan de zijkant een klompenhok (1.20 x 2.00 meter). 1 februari krijgen we de sleutel van de woning. Richting voorjaar willen we starten met het project.

Uitbouw aan voorzijde bouwen

Wij willen aan de voorzijde een uitbouw van 2,5 meter.

Rookkanaal over twee verdiepingen verwijderen

Rookkanaal verwijderen van de eerste verdieping en op zolder. Graag ook het afvoeren van het puin. Een gemetselde schoorsteen met nog een losse pijp. Om een kamer te maken op zolder, willen we de schoorsteen kwijt. Het dak is een pannendak. Waarschijnlijk zijn er nog reservepannen. De sleutel van de woning krijgen we mei 2018. Er is een foto beschikbaar.

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een vrijblijvend offerte willen voor de kosten van een opbouw op een plat dak. Het huis is nu ongeveer 5 meter hoog, volgens bestemmingsplan mag het huis een nokhoogte hebben van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Wat suggereert een puntdak? Vloeroppervlak is ongeveer 40 m2. Huis staat in Apeldoorn en is een blok van 5 rijtjeshuizen. Waarvan ik de 2e ben. Extra hindernis is wel, het regenwater wordt afgevoerd naar het midden van huis naar de zijkanten (in mijn geval naar de buren) door een kleine helling in het dak. Graag hoor ik van u. Eventueel kunnen er een paar buren mee doen. Ik wil graag elektra leidingen naar de opbouw getrokken hebben.

Huis in Apeldoorn laten slopen

Het betreft het verwijderen om een uitgebouwde vrijstaande woning.

Fundering voor houten schuur maken

Fundering nodig voor een houten schuur van ca 4mx6 m

Dakopbouw realiseren

Wij bekijken de mogelijkheden om een extra slaapkamer te realiseren bij een te koop staande woning. Dit d.m.v. een opbouw van een verdieping. Er is op de begaande grond een aanbouw gerealiseerd, wij willen hier boven op nog een opbouw plaatsen en er één geheel van maken.

Golfplaten met asbest van de schuur verwijderen

Graag willen we de asbest golgplaten van onze schuur laten verwijderen. 42m. Wat zijn hiervoor de kosten?

Houten schuur slopen en afvoeren

We willen graag onze houten schuur laten slopen en afvoeren. Het dak zal er al af zijn (asbest). De oppervlakte van de schuur is 3mbreedx7mlangx2mhoog. Binnen is een grote open ruimte met een open vliering.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur van 5,5 m2 slopen. De balkon zit op deze draagmuur. Dus wil ik graag deze muur laten uitbreken en een ondersteuning plaatsen. Er komt over 7 weken ongeveer een nieuwe keuken, dan moet dit al klaar zijn. De vakman moet vervolgens het puin afvoeren.

Fundering van beton maken

Wij zoeken iemand die een fundering van beton kan storten, van bekisting tot storten inclusief isolatie, het gaat om een oppervlakte van 3 x 5,75 meter voor een tuinkamer/serre aan het huis.

Gemetselde schouw met open haard verwijderen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en krijgen daarvan op 30 november de sleutel. In de woonkamer is daar een forse gemetselde schouw met inbouw open haard aanwezig. We willen die daar laten verwijderen. Het is onbekend of er asbest aanwezig is. We willen graag advies van de vakman over de wijze waarop de klus moet worden uitgevoerd. We horen graag of de schoorsteen op de bovenverdiepingen gestut kan worden of dat die er ook helemaal uit moet. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw offerte.