Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1851 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder, prefab kelder plaatsen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, meerdere beneden appartementen uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

zaterdag 17 februari 2018

Dakopbouw op plattedak

Maten zij 6 bij 6 meter
zaterdag 17 februari 2018

Totale verbouw boerderij

Buitenmuren en dak balken en pannen zijn goed. Niets geisoleerd. Opnieuw indelen beneden en Verdiepingsvloer maken en alles wat daar bij hoort.
donderdag 15 februari 2018

Aanbouw aan de bijkeuken bouwen

Wij willen een aanbouw in de bijkeuken realiseren met een deur naar de keuken en een deur naar buiten (moet waarschijnlijk in een draagmuur geplaatst worden). De aanbouw is nu nog een schuur en deze schuur willen wij ook laten isoleren. Afmetingen bij elkaar wordt ongeveer 2 x 4 meter. Er staat nu een omheining van de schuur met prima materiaal, ik denk dat wij dit materiaal verder willen gebruiken als dat kan.
dinsdag 13 februari 2018

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

We willen een uitbouw van 400 x 500 cm laten bouwen. De hoogte weten we nog niet. We willen graag gemetseld steen hebben. Er hoeven geen ramen erin en ook geen deuren. Geen elektra gebeuren geen verwarming geen afwerking van de binnenzijde en geen afwerking van plafond. Dus eigenlijk een uitbouw die kaal is. Wat zijn we precies kwijt voor deze uitbouw wij horen het graag.
maandag 12 februari 2018

Opbouw op de uitbouw laten maken

Onze woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Graag willen wij een opbouw op de uitbouw geplaatst hebben die aansluit op de achtergevel. Beide zijkanten moeten gesloten zijn en aan de zicht zijde willen we graag 2 raampartijen. In de achtergevel zit al een deur die toegang geeft tot het platte dak van de uitbouw. Graag prijsinfo betreffende houtskelet, prefab en gemetselde uitvoering. De oppervlakte is ongeveer 255 diep en 720 breed.
zondag 11 februari 2018

Geïsoleerde serre naast de woning realiseren

Graag zou ik een geïsoleerde serre aan de zijkant van mijn woning willen plaatsen. De afmetingen zullen 4 x 3 meter zijn. De voorzijde en 1 zijkant worden van glas, de andere zijkant dient dicht zijn. Hiervoor ontvang ik graag advies in verband met de materialen, hout of kunststof. De binnenzijde mag casco worden opgeleverd. Het zijraam van de woning dient te worden verwijderd om zo een opening naar de serre te creëren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zaterdag 10 februari 2018

Asbestpijp verwijderen

In de schoorsteen zit een asbestpijp vanaf de eerste verdieping tot aan buiten denk ik (ik gok zo'n 6 meter lang) Wat zijn de kosten om dit weg te laten halen en af te voeren?
zaterdag 10 februari 2018

Asbest zeilen van de benedenverdieping verwijderen

Asbestzeilen op de benedenverdieping verwijderen. Zeilen zijn verlijmd. Rapport is aanwezig. Afmetingen zie rapport.
vrijdag 9 februari 2018

Verdieping op het huis bouwen

Wij willen een verdieping op ons huis laten bouwen. De afmetingen van de opbouw moeten ongeveer 8 bij 4,5 meter breed zijn. We weten nog niet of we hier een vergunning voor kunnen krijgen. Inclusief kozijnen aan één kant en verwarming, misschien kan de vloerverwarming doorgetrokken worden. De hoogte van de opbouw moet minstens 2,5 meter worden. We wonen in een Ecologische wijk dus graag even overleg met betrekking tot het materiaal.
vrijdag 9 februari 2018

Opbouw op woning met plat dak

Wij willen onze woning uutbouwen met een extra verdieping. De maat van onze woning is 8 bij 6 meter. Dezelfde grote zouden wij als opbouw willen hebben. Als voorbeel dezelfde woning waar recent een verdieping op is geplaatst.
donderdag 8 februari 2018

Volledige verdieping opbouwen

Ik wil een volledige verdieping laten opbouwen van 6 bij 9 meter. Betreft dakopbouw met schuine kanten bedekt met dakpannen. Aan beide kanten dakramen. Binnenkant bestaande uit 3 grote kamers een trap naar boven en hal. Electra/cv/water/schoorstenen en dergelijken moeten doorgetrokken worden naar boven. De verdieping willen wij basis afgewerkt zodat wij zelf kunnen stuken/behangen en laminaat leggen. Verdere details bespreken we later.
donderdag 8 februari 2018

Serre plaatsen

Wij willen een serre laten plaatsen, de afmetingen zijn 5.20 breed en 2.50 meter diep. Met schuifdeuren. Nog geen vergunningen aangevraagd. Goed bereikbare achtertuin. We willen graag eerst een indicatie van de kosten.
dinsdag 6 februari 2018

Tussenwand plaatsen op zolder

Op de zolderverdieping 2 slaapkamers maken d.m.v. een scheidingswand van 350 cm lang (hoogte ±250cm) en deurwand van ±600 cm met 2 deuren en zijwand bij het trapgat van ongeveer 240 cm. Materiaal: gyproc totaalplaat op metal stud. Op 250cm hoog zit al een 2e zoldervloer. In de zijwand naast het trapgat moet nog een raamkozijn komen voor de lichtinval naar de overloop. Ik ben inmiddels zelf al begonnen met deze klus omdat ik niemand kon vinden op korte termijn. Mocht een goede vakman kunnen helpen met het afmaken van de klus dan graag.
dinsdag 6 februari 2018

Opbouw op plat dak

Ongeveer 10 meter lang en 6 meter breed
maandag 5 februari 2018

Diverse schades door storm laten herstellen

Naar aanleiding van de stormschade van 2,5 week geleden wil ik graag op zeer korte termijn een offerte voor het repareren van de schade. Te weten: het dak (metalen sierlijst is van het dak gewaaid 3 meter bij 80 cm, op de foto rechts naast de auto), de omgewaaide schutting (2 panelen, misschien allemaal) en windveren garage (vervangen of repareren 2,5 m). Ik voeg foto's van de schade bij. Graag willen wij ook weten na offreren of het repareren ook op korte termijn mogelijk is. Afvoeren van het materiaal graag in de offerte opnemen en verder op basis van de foto's. Tuin is goed toegankelijk middels de stukke schutting en de poort.
maandag 5 februari 2018

Asbest verwijderen en afvoeren

Verwijderen en afvoeren van asbest.
zaterdag 3 februari 2018

Prefab kelder plaatsen

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een prefab kelder in de achtertuin, van circa 4 x 7 meter. Benodigde vergunning moet nog uitgezocht worden. Wij ontvangen graag een vrijblijvende offerte voor onder andere de graafwerkzaamheden, aanschaf prefab kelder en plaatsing. Water en elektra leidingen wil ik ook doorgetrokken hebben naar de kelder. Eventueel (indien prijs gunstig) ramen aan de bovenzijde
zaterdag 3 februari 2018

Niet dragende muur uitbreken

We willen een woning kopen, maar er moet een (niet dragende) muur uit, met afwerking. We willen een globale offerte om te zien wat er bij gefinancierd zou moeten worden.
vrijdag 2 februari 2018

Voorgefabriceerde opbouw maken

Het gaat om het plaatsen van een opbouw op een bestaand plat dak. In het bijgevoegd bestand "Plattegrond 2e verdieping dakoverzicht" zijn de verschillende bouwnummers uit de straat te zien. Graag wil ik een offerte laten opstellen voor een dakopbouw voor Bouwnummer 3 met een dichte trap naar de opbouw. De afmetingen zullen gelijk zijn aan de opbouw van Bouwnummer 2. Graag een offerte casco en volledig afgewerkt zonder waterleidingen.
vrijdag 2 februari 2018

Prefab dakopbouw op plat dak

Plaatsen opbouw op bestaande platte dak. In bijgevoegd bestand Plattegrond 2e verdieping dakoverzicht zijn de verschillende bouwnummers uit de straat te zien. Graag wil ik een offerte laten opstellen voor een dakopbouw voor Bouwnummer 3 met een dichte trap naar de opbouw. De afmetingen zullen gelijk zijn aan de opbouw van Bouwnummer 2. Graag een offerte casco en afgewerkt.
donderdag 1 februari 2018

Laagbouw huis bouwen

Wij willen een aantrekkelijk geprijsde woning laten bouwen / prefab / houtskelet /laagbouw
donderdag 1 februari 2018

Afdakjes en schuttingen plaatsen

1 afdak van ongeveer 2.50 x 2.50 meter met transparant dak, en 1 afdakje van ongeveer 2.50 x 1 meter. Tevens het (her)plaatsen van 1.5 schuttingen, deze zijn met de storm omgewaaid. Volgens mij zijn de meeste materialen herbruikbaar.
dinsdag 30 januari 2018

Huis na laten bouwen

Ik zou graag een prijs opgave willen, over het na laten bouwen van het huis op de foto.
maandag 29 januari 2018

Uitbouw achter de woning laten bouwen

Wij willen een uitbouw vergroten. Aan de woning zit aan de achterzijde een kleine aanbouw, deze willen wij over de gehele achterzijde
maandag 29 januari 2018

Schoorstenen weghalen

In onze woning zijn er nog gedeeltelijk 2 stukken schoorsteen, deze bevinden zich in de slaapkamers op de 1e verdiepingen. Ook loopt er nog een klein gedeelte de zolder op, het dak is dicht. Wij willen de schoorstenen graag laten verwijderen.

Partners

Partners van Casius