Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1829 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

donderdag 19 oktober 2017

Garage vergroten

Momenteel staat er naast de woning een garage van 3 meter breed en 7 meter lang. Nu willen wij deze garage vergroten en daarmee breder maken. De lengte van 7 meter is goed alleen willen we hem 6 meter breed maken. Daarbij willen we een grote elektrische deur erin zetten van 5,5 meter breed. De bestaande buitenmuur aan de lange rechterkant willen we weghalen waardoor de ruimte ook echt 1 ruimte wordt en het geen 2 aparte garages worden. De hoogte van de schuur is nu 2,8 meter en zouden we graag willen verhogen naar 3 meter hoog. Het betreft een bouw enkelsteens.
donderdag 19 oktober 2017

Vezelgevuld beton leggen

Op een combinatievloer van 5,22 x 10,24 met daarop betonstaalmatten en magnum elektrische vloerverwarmingskabel bevestigd beton storten, vlinderen en bovenkant afwerken zodat deze waterdicht als eindvloer te gebruiken is. De eindvloer in een donkergrijs afwerken.
donderdag 19 oktober 2017

Aanbouw aan woning realiseren

Realiseren aanbouw, variant 1: circa 4 x 2 m, variant 2: circa 4 x 4 m; zie bijgevoegde tekeningen. Fundering, 1 x buitenmuur, 1 x gevel, hout met 1 x raam 150 x 100 (b x h), 1 x doorbraak voor kozijn met binnendeur vanuit woning. Indicatie voor beide varianten.
donderdag 19 oktober 2017

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven/-zuigen, circa 65 m2 van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, afhankelijk van funderingsmuren naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen / kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen / stalen steunbalken aanbrengen. Buitendeur maken, trapgat maken en trap plaatsen.
dinsdag 17 oktober 2017

Herstelwerkzaamheden kelder na waterschade

Wij hadden onlangs waterschade in de kelder. Het moet opgeruimd drooggemaakt en geschilderd worden.
maandag 16 oktober 2017

Renovatie badkamer

Wij willen in onze badkamer het bad vervangen door een inloopdouche. Wij willen waarschijnlijk ook alle tegels verangen en tot aan het plafond doortegen.
maandag 16 oktober 2017

Serre leveren

Uitbouw woning realiseren. Dit wil ik graag zelf gaan doen. Ik ben benieuwd was een serre bij jullie kost aan materiaal. Wat ik graag wil is: Kunstof serre met hr ++ glas. Liefst met een schuifpui en een losse deur erin. De maten voor de serre zijn. 3 meter breed en 3 of 4 meter lang. De kleur het liefst zwart. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt
zondag 15 oktober 2017

Draagmuren eruit halen en steunbalken monteren

Wij willen in de woonkamer twee draagmuren eruit laten halen en steunbalken laten plaatsen. Het gaat om vijf meter maximaal wat verwijderd moet worden, afhankelijk van de constructie. Er zijn tekeningen van een bouwkundig ingenieur. De aanvraag is al naar de gemeente gestuurd. Per 1 december krijgen we de sleutel van de woning. Wat zou dit gaan kosten?
zondag 15 oktober 2017

Afzinkkelder maken achter woning

Te maken: (afzink)kelder aan de achterzijde van mijn woning. Oppervlakte kelder 5,5 x 4 (bxd) meter De hoogte moet minimaal stahoogte zijn. De woningbreedte is 4 meter en de opritbreedte is 3 meter. Grondwatervrij. Is er al een kelder aan de achterzijde van de woning. Vanuit die kelder wil ik een doorgang naar de nieuwe kelder laten maken, als dat mogelijk is. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.
zaterdag 14 oktober 2017

Dakopbouw op een plat dak

Graag ontvangen wij een gedetailleerde vrijblijvende offerte voor een dakopbouw welke wij op de garage (plat dak) willen realiseren. Het betreft 20 m2 inclusief, lichtkoepel, verleggen verwarmingsbuizen, doortrekken waterleidingen, helemaal af - dus niet casco. De architect tekeningen hebben wij al in bezit. Wij willen er een slaap/speel/sport ruimte mee creëren. Wij wonen in een twee onder een kap woning met aangebouwde garage. Hier komt de dakopbouw op. Er dient een slaapkamer open gebroken te worden, door knieschotten heen. Deze dienen ook weer netjes afgewerkt te worden. Schuin dak wordt dan een open gedeelte en andere schuin dak van de andere boven slaapkamer dient een rechte muur te worden. Al met al een heel bouwproject. Tussen de twee slaapkamers bevind zich onze tweede badkamer met bad. Ook deze heeft nu een schuin dak welke recht zal moeten worden. Inclusief, leidingwerk, licht, stucen, kozijnen met HR ++ glas en sloten plaatsen (politie keurmerk dus minimaal 3 pits sloten). Graag ontvangen wij uw offerte. We kijken er naar uit.
zaterdag 14 oktober 2017

Uitbouw achterzijde benedenverdieping

Wij denken na over uitbreiding van onze woonkamer aan de achterzijde. We willen graag veel licht in de woonkamer en maximaal 1,5 meter naar achteren uitbouwen, de breedte is ongeveer 4,5 meter. Wat zijn de kosten voor respectievelijk een serre / erker / moderne uitbouw met veel glas en dubbele tuindeuren?
zaterdag 14 oktober 2017

Eterniet plafondplaten verwijderen

20 m2 plafondplaten verwijderen en afvoeren in een lege garage
zaterdag 14 oktober 2017

Achterzijde verder uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2.5 x 4 x 2 meter. Aan de achterkant van het huis moet een uitbouw komen. De klant wil graag door de vakman worden gebeld om extra informatie uit te wisselen. De werkplek is goed bereikbaar, de achterkant van de tuin is wat lastiger bereikbaar.
vrijdag 13 oktober 2017

Uitbouw aan achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw van 2.40 bij 2.40 meter laten bouwen. Er zal een muur naar de keuken moeten worden doorgebroken en worden opgevangen. De uitbouw zal een plat dak krijgen met aan de achterzijde een raampartij. Verder mag het casco opgeleverd worden.
donderdag 12 oktober 2017

Asbest verwijderen uit een garageplafond

Er is waarschijnlijk asbest aanwezig in de plafond van de garage. Lengte van het plafond is 6,67 en breedte is 2,90 meter. Hoeveel gaat het kosten om het te verwijderen en vervoeren (slopen). Het huis wil ik graag kopen en ik wil een prijs weten voor hoeveel ik ervoor kwijt ben.
woensdag 11 oktober 2017

Serre dak door een vast dak vervangen

Huidige situatie is een stenen serre met 2 open slaande deuren en kozijn waarbij het schuin lopende dak bestaat uit aluminium profielen en polycarbonaat platen, bij het laagste punt is een goot gemonteerd over de lengte van de serre. Dit zal moeten worden vervangen door een vast dak met EPDM dakbedekking en stadsuitloop naar HWA afvoer. Serre afmetingen is ongeveer 3 meter x 5.5 meter. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 11 oktober 2017

Asbestverwijdering

552 m2 buitensanering 5 m2 2 binnensanering 2 m2 2A binnensanering 0. 5 m2 2A binnensanering
woensdag 11 oktober 2017

Draagmuur verwijderen

Wij zijn opzoek naar een partij die de draagmuur van de begane grond kan verwijderen. Het huis stamt uit 1896, vergunning is aanwezig en constructie tekeningen ook. Naast het plaatsen van lateien moeten er ook 2 steunpilaren aangebracht worden. Interesse dan kunt u gerust een afspraak maken om het te komen bekijken. De vakman kan het materiaal eventueel verwijderen.
woensdag 11 oktober 2017

Garage aanbouwen

Garage aanbouwen van 10. 3 x 3. 5 meter
dinsdag 10 oktober 2017

Muur laten doorbreken in huis

Ik wil een muur laten doorbreken tussen mijn woonkamer en de keuken. Het gaat om een muur van ongeveer 2,20 meter lang en 2,60 meter hoog en de muur is dragend (staat onder de muur van de slaapkamer boven). De muur is ongeveer 13 cm dik. Ik wil graag dat er een profiel geplaatst wordt en wordt afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval kan apart op de offerte zou worden gezet.
dinsdag 10 oktober 2017

Dragende muur uitbreken

Het slopen van een Draagmuur van 3,50 meter lang en gelieve ook puin opruimen
dinsdag 10 oktober 2017

Draagmuur slopen en afvoeren

Ik wil Draagmuur slopen van 3,50 breed en 2,60 hoog. En puin opruimen
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbouw maken tussen huis en woning

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan het huis. Wij zouden ook graag op deze aanbouw een verdieping maken. De aanbouw willen we circa 2.5 x 6 tot 7 meter willen hebben. De gevel doorbreken voor een doorgang. Boven in de gevel ook een doorgang maken. Er is nog geen fundering. Een gemetselde aanbouw en mogelijk ook opbouw. We hebben nog geen bouwtekening of vergunning. Alleen zijn wel benieuwd hoeveel dit gaat kosten en op het mogelijk is.
dinsdag 10 oktober 2017

Een muur uitbreken

Een muur (3.13 meter) tussen twee slaapkamers uitbreken om een ruime slaapkamer te creëren. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is. Eventueel met afvoeren van materiaal.
dinsdag 10 oktober 2017

Vliering maken op zolder

Wij willen van de vliering en mooi zolder maken. De vliering is 4,5 meter breed en 10 meter lang en willen dan ook een vaste trap in plaat van vlizotrap

Partners

Partners van Casius