Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1849 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

vrijdag 20 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zal een uitbouw zijn van circa 3 meter bij 4,25 meter. Wij hebben een twee-onder-een-kap en de uitbouw zal aan de achterzijde van de woning tegen de bijkeuken aan gebouwd moeten worden. Op de uitbouw zullen lichtkoepels geplaatst moeten worden omdat de woning momenteel aan 12 meter diep is en er anders geen licht in de woning komt. Ons huis is in 1999/2000 gebouwd. Ik heb de bouwtekening toegevoegd met de oude situatie en de gewenste situatie.
donderdag 19 september 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning. De afmetingen aanbouw 5.50 x 2.50. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, dat is nog in overleg. Ik heb geen vergunning nodig.
woensdag 18 september 2019

Uitbouw zijkant van het huis

Wij willen graag aan de zijkant van ons huis een uitbouw (naar de garage van onze buren toe). Wij hebben een jaren 30 woning, waar wij een extra eetkamer bij willen maken. De uitbouw word 2,5 x 6 meter met openslaande deuren aan de achterkant. We twijfelen over een extra verdieping er bovenop. Ik hoor graag wat een uitbouw zonder 2e verdieping kost. En wat de meerkosten zijn met een extra verdieping er bovenop? Vergunning voor een verdieping is niet nodig, voor twee verdiepingen wel. Als wij voor twee verdiepingen gaan en een vergunning is nodig laten we dit graag door de vakman regelen. We hebben een zandbodem, wat voor fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. We willen een complete oplevering, maar schilderen en vloer leggen kunnen we zelf. Elektra en stucwerk wel graag. Constructie willen we geen hout en geen prefab. Verder willen we de afwerking met de huidige bakstenen die van de muur die afgebroken moet worden als het om een laag van de uitbouw gaat. Mochten we twee verdiepingen hebben dan willen we moderne zwarte stenen er tegenaan. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Dan hebben we nog een opmerking over de hoogte van het plafond en de garage van de buren: deze zijn verschillend in hoogte. Wij willen de hoogte van onze woonkamer aanhouden, graag advies hoe het opgelost moet worden. Misschien een extra muur dat gemetseld moet worden? Een prijsindicatie hebben we nodig voor de bank.
dinsdag 17 september 2019

Badkamer en toilet verbouwen

We zijn mogelijk van plan om een huis te kopen en daarin dan direct de badkamer te verbouwen. Graag zouden wij vernemen wat het kost om een badkamer van iets minder dan 4 m2 volledig te verbouwen. Er moet een dubbele wastafel, een bad/douche en een toilet in komen. Een toilet is er nu nog niet. We willen dit graag laten doen in een modernere stijl, in 'veilige' kleuren. De wc op de begane grond, recht onder de badkamer, zou dan in dezelfde stijl verbouwd moeten worden.
dinsdag 17 september 2019

Carport realiseren

Mijn buurman en ik willen een carport van 5 x 8 meter met twee dak koepels 1 x 2 meter realiseren en zijn benieuwd naar de kosten. Er staat nu niets. We willen het zo goedkoop mogelijk hebben en ontvangen graag advies wat de mogelijkheden zijn. Ook het asfalteren is nodig. Graag ontvangen we advies en een offerte.
dinsdag 17 september 2019

Zand zuigen en puin verwijderen uit de kruipruimte

Kruipruimte: 45 m2. Vervangen van het zand in de kruipruimte in verband met muffe lucht. Ontgraven kruipruimte ca. 45 m2, ca. 15 cm diep. Afvoeren van grond en puin. Aanbrengen van ca. 6 m3 nieuw schoon vloerenzand(scherp zand). Kruipruimte makkelijk bereikbaar 1 meter vanaf de straat.
maandag 16 september 2019

Complete uitbouw aan achterzijde bouwen om keuken te vergoten

Wij willen een uitbouw van 2.3 x 5.1 m realiseren met openslaande deuren inclusief binnenafwerking. Hiervoor is een vergunning niet nodig. Voor mij onbekend wat voor fundering gelegd moet worden. De opbouw moet met metselwerk gedaan worden. Het doel is om de keuken te vergroten. De afwerking bestaat onder andere uit elektra- en leiding werk, vloer, verwarming en stucen van wanden.
maandag 16 september 2019

Muur afwerken en elektra wegwerken

Wij zouden de muur graag mooi laten afwerken. Daarnaast ligt er momenteel plint op de vloer en willen we in het gat een lang stuk hout neerleggen als soort van drempel. Ook is zoals te zien op de foto's er elektriciteit, de schakelaar zou dus ook in de muur gezet moeten worden. (eventueel met een draadloze schakelaar?). Wij zouden het graag in het weekend willen laten doen i.v.m drukke weekdagen. Ook een indicatie van de totale kosten zou fijn zijn.
zaterdag 14 september 2019

Volledig renovatie van een boerderij

Ik wil een boerderijwoning laten renoveren. Eerste en 2e verdieping. De hele boven verdieping moet gestript worden, en er moeten nieuwe kamers in komen. Dak en gevel isolatie. De woning is 200 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen. Er moet heel veel gebeuren dus ik kom graag in contact met een vakman om alles te kunnen bespreken.
woensdag 11 september 2019

Interne verbouwing

Graag de kosten voor het samenvoegen van de keuken, badkamer, slaapkamer en een stukje van de hal op de begane grond. dit binnen het rood omlijnde gebied. De muren moeten doorbroken worden, er moeten vloeren verwijderd worden, en de aansluitingen van de keuken moeten verplaatst worden. De slaapkamer heeft vloerbedekking, de keuken heeft een granieten vloer en de badkamer heeft badkamertegels. Dit alles is bij elkaar 35 m2.
maandag 9 september 2019

Kruipluik maken

Wij willen in onze nieuwe woning (bouwjaar 1950) een kruipluik laten maken bij de voordeur. Zie foto voor type vloer waar doorheen gezaagd moet worden (het is een houten vloer). Er zit al een kruipruimte onder, ooit is het luik om geen idee wat voor reden weggehaald. In verband met het leggen van een nieuwe vloer willen we dit graag zo snel mogelijk gedaan hebben.
zondag 8 september 2019

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw bij mijn woonkamer en de huidige deuren en ramen hergebruiken. Het moet 5,10 bij 1,5 meter worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en een fundering. Materiaal waar de uitbouw van gemaakt moet worden is in overleg. Er is geen vergunning nodig. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 6 september 2019

Dakkapel realiseren

Dakkapel van 4.50 lang tbv 2 slaapkamers Houten kozijnen. Totaal 6 ramen, waarvan 2 draai/kiep ramen. Schuin dak komen rode dakpannen op. Het moet casco opgeleverd en prefab zijn.
donderdag 5 september 2019

Pilaar balkon scheef, nieuwe H balk plaatsen

De pilaar van ons balkon staat iets scheef, waarschijnlijk door verzakkingen. Graag wil ik het balkon beter laten ondersteunen. De hoogte van de pilaar is ongeveer 4 meter.
maandag 2 september 2019

Inbouw douche

Wij hebben een inbouw douche maar de douche doet het niet meer en nu willen we eigenlijk de hele douche vervangen. Dus opnieuw betegelen en een nieuwe douchekraan. Het stukje waar het over gaat is ongeveer 1,5 m2 en wij regelen de materialen.
maandag 2 september 2019

Aanbouw achterzijde garage

Achter de garage moet een kantoorruimte komen die de breedte van de garage heeft. Deze zou ongeveer 5,5 tot 4 m diep worden. Het is een garage met ketelruimte ernaast. Daar is voldoende ruimte om de buitenmuur te doorbreken en daar een opening te maken voor het kantoorruimte. Hier moet 1 smalle zijde voorzien zijn van glas. Optioneel een lichtstraat in het dak Ik denk dat er een vergunning nodig is. In overleg wie de aanvraag hiervan doet. De constructie graag van steen. Ik durf niet te zeggen welke fundering er nodig is, maar het is een zandgrond. oplevering graag compleet inclusief elektra en stucwerk.
zaterdag 31 augustus 2019

Vervangen stalen balk

Ten behoeve van verkoop woning, dus enige spoed gewenst: In de kelder is een stalen balk aanwezig met afmetingen van 200 x 18 x 9 cm. Aan beide uiteinden toont deze balk roest met beschadigingen. De lekkage is inmiddels verholpen. De kopende partij zou graag zien dat dit probleem verholpen wordt voordat zij de woning overgedragen krijgen. Mijn vraag is: dient deze balk vervangen of gerepareerd te worden? Zo ja, wat zijn de kosten die ik kan verwachten? Hoe snel kan dit uitgevoerd worden? Liefst zo spoedig mogelijk!
donderdag 29 augustus 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag 6 bij 2 meter uitbouwen. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Er is geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 29 augustus 2019

Uitbouw zijkant

Wij willen graag de eetkamer uitbouwen, waar groen is geacceerd. Dus een deel bij de eetkamer trekken en daaraan een bijkeuken. De bestaande buitenmuur van de eetkamer uitbreken, een wand tussen uitbouw eetkamer en bijkeuken, 1 tussendeur en 1 buitendeur. De achterzijde zoveel als mogelijk voorzien van glas en een lichtkoepel in het dak. Maat 6 mtr lang en 2 mtr breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 29 augustus 2019

Gashaard, schouw en schoorsteen verwijderen en plafond dichten

In onze nieuwe koopwoning met 3 verdiepingen (inclusief begane grond) zit een schouw met gashaard. Dit willen we graag verwijderen om meer ruimte te creëren. Graag ook de schoorsteen van het dak verwijderen. Het is een schuin dak met dakpannen. We willen hier graag de kosten van weten inclusief afvoeren.
dinsdag 27 augustus 2019

Opening in muur realiseren voor kunststof raam

Mijn huis heeft aan de tuinkant beneden geen ramen. Ik wil een opening in een muur laten maken voor een kunststofraam op de benedenverdieping. Er moeten dan ook lateien aangebracht worden in binnen- en buitenblad van de spouwmuur. Er zit een lage zolderverdieping boven.
maandag 26 augustus 2019

Uitbouw achterzijde en oude slopen

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter met openslaande deuren, daarnaast aan beide zijde ramen. Er is nu een aanbouw van 2,5 x 3 meter en daarnaast is een bijkeuken van 2 x 2 meter met een achterdeur. De oude aanbouw is ongeveer gebouwd in de jaren 70 en deze zou gesloopt moeten worden. Doorbraak zit er al in de uitbouw. Er zit een balk, maar wij verwachten dat er aan de bijkeuken kant ook een balk geplaatst moet worden. In de uitbouw willen we aan de linkerkant de bijkeuken hebben met de achterdeur, dan ook van 2 x 2 meter. Het overige gedeelte daar willen we openslaande deuren van ongeveer 2 - 2,5 meter en aan beide zijdes een raam op ongeveer 80 cm hoogte. Binnenkant willen we volledig afgewerkt, stucwerk en elektra ook. Ook willen we een lichtstraat van 2 x 1 meter. We willen alles met vloerverwarming dus een cv ketel is niet nodig. Fundering onder de aanbouw nu is waarschijnlijk beton. Wat er voor de nieuwe nodig is, weet ik niet. Ik vermoed dat het zandgrond is. Qua constructie zijn we benieuwd naar de kosten voor een houten en een prefab constructie. Is het mogelijk om beide te vermelden op de offerte? De vergunning is waarschijnlijk niet nodig.
maandag 26 augustus 2019

Stenen schuur slopen en afvoeren

Wij hebben een L-vormige schuur waarvan we hopen dat we een deel kunnen laten staan en zo'n 25 m2 kunnen verwijderen. Maar we ontvangen graag advies over de staat van het geheel en de meerwaarde om de rest wel of niet te laten staan ( of op te knappen / te vervangen). Het deel dat blijft staan, heeft een opening naar het deel dat we willen laten slopen. Er moet dan dus 1 muur gemetseld worden, deze zou ongeveer 4 x 2,5 meter moeten worden. Of er isolatie nodig is ontvangen we graag advies. Al het sloopafval moet afgevoerd worden.
maandag 26 augustus 2019

Schouw en rookkanaal verwijderen tbv extra slaapkamer

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan verbouwen tot een extra slaapkamer. Alleen hiervoor moet de schouw en oude rookkanaal op zolder verwijderd worden. Moet nog wel beoordeeld worden of de schoorsteen kan blijven zitten of ook verwijderd moet worden. Deze wordt nu alleen nog gebruikt voor een houtkachel. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact gedaan moet worden.
woensdag 21 augustus 2019

Dakkapel realiseren

Ik wil graag velux dakraam vervangen voor een dakkapel, zal moeten worden bij gezaagd. Is ongeveer 70 bij 70 , bij voorkeur een dakkapel van 2 meter indien mogelijk. Het oude velux raam graag monteren op een andere plek op zolder indien mogelijk.

Partners

Partners van Casius