Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1836 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, opbouw/extra verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

donderdag 9 juli 2020

Schouw uit de woonkamer halen

ik wil een schouw uit de woonkamer halen en er een strakke wand van maken. Ik wil deze oppervlakte graag gestuuct hebben. 1,5m bij 80m.
woensdag 8 juli 2020

Uitbouw met lichtkoepel

Voor een vrijstaande woning uit 2018 wil ik aan de achterzijde een geisoleerde uitbouw met een lichtkoepel (met warmte-isolerend materiaal) van 4,00 meter lang. Afmetingen uitbouw 6,00 meter breed x 3,50 meter diep. Elektra uitbreiden en infra-rood elektrische vloerverwarming en een schuifpui. Materiaal van kozijnen en schuifpui in overleg met de vakman in hout, aluminium of kunststof.
dinsdag 7 juli 2020

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker aanbouwen van 3,60 meter breed x 1,50 meter diep x 2,6 meter hoog met een kunststof kozijn van 3,5 meter bij 2 meter. Verder een betonnen vloer en hout geraamte met gipsplaten. Buitenkant van rabat.
maandag 6 juli 2020

Het vervangen van twee ramen

Wij willen 3 raamkozijnen vervangen, voorzien van dubbel glas. Afmetingen circa 90 x 165 cm. Kunt u ons een prijsidee geven? Dit graag in houten kozijnen, op de begane grond.
zondag 5 juli 2020

Vloer over de nieuwe vloerverwarming

Ik zoek een vloerenbedrijf voor het aanbrengen van een nieuwe vloer op de nieuwe vloerverwarming. Het betreft 80 m2. De nieuwe vloer moet tussen de 8 en 10 cm dik zijn.
zondag 5 juli 2020

Dubbele nokverhoging en vaste trap maken

Ik wil een dubbele nok-verhoging op mijn jaren '60-'70 woning. Als het mogelijk is aan de achterzijde direct vanaf de dakgoot omhoog om zo de meeste ruimte te creëren dus met een rechte achtergevel. De woning heeft een houten zoldervloer. Zowel aan de voor- als achterzijde de nieuwe kozijnen uitgevoerd met meerdere draai-kiep-ramen. Tevens vlizotrap vervangen voor vaste trap.
zondag 5 juli 2020

Betontegels leggen als een stenen fundering

Het oppervlak bedraagt 24 m2, het materiaal zijn betontegels 60 bij 40 cm en het plaatsen van stootbandjes, ophogen met nieuw zand.
zondag 5 juli 2020

Het opnieuw inrichten van een badkamer

Ik zoek een specialist die mijn badkamer van mijn nieuwe woning kan renoveren. De badkamer is 200 bij 266 cm groot. Het betreft een nieuwe douche, bad en eventueel nieuwe tegels en wastafel. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.
zondag 5 juli 2020

Nokverhoging plaatsen

Wij willen graag een dubbelzijdige nokverhoging. Ongeveer 5 meter breed. Aan beide zijden dient de schoorsteen opgehoogd te worden. Daarnaast willen we graag een nieuwe trap naar de zolderverdieping. De nokverhoging hoeft niet afgewerkt te worden.
zondag 5 juli 2020

Een grote kelder in een tuin aanleggen

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een kelder van 40-45m2 in de tuin. Bovenop de kelder komt een praktijkruimte in (licht) houtskeletbouw. Grond is klei. Realisatie tussen 2-6 maanden. Graag een prijsindicatie globaal voor de kelder. Ik ga mij bezig houden met het realiseren van bouwtekeningen en vergunningen.
vrijdag 3 juli 2020

Herstellen (water)schade aan wanden en vloeren

Op de 3e verdieping (met lift) hebben we o.a. in de woonkamer en de bijkeuken waterschade aan de wanden, vinyl en (klik)laminaat en de ondervloer. Zie foto's. Dit moet allemaal hersteld worden en we hebben voor de verzekering ook een offerte nodig.
vrijdag 3 juli 2020

Vervangen binnendeuren en kozijnen

Betreft vervangen 9 deuren en kozijnen van een woning uit 2003 voor nieuwe kozijnen en massief houten deuren
donderdag 2 juli 2020

Verzakking hoekhuis

Volledige huis verzakt, meerdere scheuren in gevels. Verzakking stoppen en scheuren herstellen.
donderdag 2 juli 2020

Uitbouw achterzijde

Wij zouden graag uit willen bouwen over de volle breedte van ons huis (7,20 meter) en diepe circaa 2 a 3 meter. Afhankelijk van de prijzen. De woonkamer zou hierdoor groter worden en de keuken eveneens. De woonkamer zouden we graag laten voorzien van openslaande deuren met zijlichten en de keuken zoals huidige staat één normale achterdeur en een raam.
woensdag 1 juli 2020

Dakraam in het dak voorkant woning

Ik wil graag een dakraam van ongeveer 100x125cm. Prijs voor arbeid en materiaal maken en een prijs zonder materiaal. Het is in Ede (Gelderland). De woning heeft een begane grond, 1e verdieping en zolder. Op zolder moet het dakraam komen. Toestemming bij de woningstichting regel ik.
woensdag 1 juli 2020

Serre vervangen

Reeds bestaande niet geïsoleerde serre dient omgevormd te worden naar een goed geïsoleerde huisserre met zinken dak en lichtbak (geen koepel). Nu heeft de serre enkel glas en polycarbonaat dak (betonnen fundering). Oppervlakte is ongeveer 10 a 11 m2.
dinsdag 30 juni 2020

Verlaagd plafond begane grond aanleggen

Nieuw huis gekocht en we willen er graag een verlaagd plafond in. Dit betreft ongeveer 87 m2. Houten verdiepingsvloer. Willen graag de kosten hiervoor weten. Dit mag zijn afgewerkt met gipsplaten. Een stukadoor stuct later alles strak. Waarschijnlijk ook spotjes in het plafond.
dinsdag 30 juni 2020

Garage bouwen

Wij gaan binnenkort tekenen voor onze woning en willen graag een de garage uitbouwen 5 X 10 met plat dak. We zijn in gesprek met de gemeente over een vergunning.
dinsdag 30 juni 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw realiseren van 4,88 meter breed en 4,00 meter diep. 1 zijde is de huidige garage. Graag uitgevoerd met dubbele openslaande deuren in hout. Huidige achtergevel moet doorgebroken worden. Graag Casco-Houtskeletbouw.
dinsdag 30 juni 2020

Opbouw garage

Wij willen op dak van garage casco opbouw laten maken. De garage is 9 bij 2,5, we willen graag een puntdak. Hebben een voorkeur voor een houten of metsel constructie. We laten ons graag adviseren
maandag 29 juni 2020

Uitbouw zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijgevel van de woning. Er is niet geheid aan ze zijkant, wel is er aangeperst puin aanwezig. Onze gewenste afwerking is casco met afmetingen van 3.80m bij 10m. Wij zijn opzoek naar een metsel of houten skeletbouw. Hiervoor moet natuurlijk een doorbraak naar woonkamer met een Lichtkoepel/straat +-1m2. Er gaat een keuken en badkamer terecht komen dus ook inclusief de aanleg van afvoer en waterleidingen
maandag 29 juni 2020

Aanbouw erker met balkon

Aanbouw erker met balkon (zijkant van de woning.) Breedte 6.00 Diepte 2.00 Goede isolering Materiaal: kunststof/aluminium ( steel-look) Klassieke uitstraling. Geen deuren. Voorbeeld zie afbeelding Casco of compleet graag in overleg
maandag 29 juni 2020

Uitbouw achterzijde

Achter mijn huis staat een bijgebouw. Deze zal worden gesloopt en hiervoor in de plaats willen we een uitbouw maken(woon/tuin kamer) die doormiddel van een bijkeukentje (3x2m) gekoppeld wordt aan de woning. Ik ben bezig met een vergunning. Lijkt erop dat ik een vergunning nodig heb hiervoor, maar dat is nog niet zeker. Nog geen materialen.
zondag 28 juni 2020

Voorbereidende bouwwerkzaamheden (tbv een serre)

Er wordt door een serre-leverancier een serre geplaatst van 5,00 meter x 3,50 meter aan de achterzijde van onze tussenwoning. Hiervoor moeten er echter verschillende werkzaamheden van te voren door een aannemer worden uitgevoerd; Terrastegels verwijderen en afvoeren, Grondboren voor fundering( vermoedelijk zijn schroefpalen afdoende net zoals bij andere buren), Storten betonnen ondervloer, Aanbrengen vloerverwarming, Metselen van 2 spouw-zij-muurtjes (1 van circa 3 meter breed en 1 van circa 4 meter breed) (Die van 4 meter breed gaat dus dieper de tuin in en bovenin dit muurtje willen wij een soort (buiten)raam voor extra zon-doorval vanaf de tuin van de buren want dit raam komt hoog bovenin de tuinmuur. Tevens verleggen van regenwaterpijp en het aanleggen van een buitenkraan (in het nieuwe zijmuurtje van 4 meter breed).
vrijdag 26 juni 2020

Uitbouw voorzijde

Het gaat om de voorzijde van een tussenwoning waar ik 31-08-2020 de sleutels van krijg. Ivm het plaatsen van een nieuwe keuken die naar de voorkant gaat, moet er op de BG aan de voorzijde van de huidige woonkamer een uitbouw komen van 3,20 meter breed en 1,50 meter diep met een borstwering van 1,00 meter ivm het aanrecht. Tevens de noodzakelijke voorbereidingen aanleggen zoals watertoevoer, afvoer en elektra wat van dichtbij uit de kelder gehaald kan worden. De vergunning is nog niet aangevraagd. Graag iemand die na 31-08-2020 meteen kan beginnen.

Partners

Partners van Casius