Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1833 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning, huis bouwen met aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

zondag 17 december 2017

Houten aanbouw plaatsen

Houten aanbouw aan achterkant huis. 5×3. 5 meter. Vergunning niet nodig. Wij mogen nog uitbouwen. Graag casco laten zetten.
zaterdag 16 december 2017

Garage vervangen of verlengen

Bestaande woning met garage willen garage verlengen naar voren zodat we met binnendeur garage kunnen betreden en niet buitenom hoeven. Het zou dus gaan om garage verlengen en of gehele garage aan de grond en vanaf 0 opbouwen. Hout vinden wij ook optie
vrijdag 15 december 2017

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen een woning kopen en hier een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen. Deze moet ongeveer 1,8 x 3,6 meter worden. De ene zijmuur zal grenzen aan de muur van de bijkeuken, de andere zijmuur grenst aan de uitbouw van de buren.
donderdag 14 december 2017

Uitbouw aan voorzijde bouwen

Wij willen aan de voorzijde een uitbouw van 2,5 meter.
donderdag 14 december 2017

Asbest golfplaten verwijderen

We hebben een schuur waar ongeveer 220 m2 aan asbest golfplaten op liggen deze willen we laten verwijderen de schuur is rondom goed bereikbaar en de container ie dichtbij te plaatsen nok hoogte -/+ 4 meter dakgoot hoogte 1.80 cm.
woensdag 13 december 2017

Asbest golfplaten dak verwijderen

Ik wil van mijn garagedak van 45 m2 de schuine golfplaten verwijderen. Deze zijn asbesthoudend en moeten afgevoerd worden. Wat zijn extra kosten van inventarisatierapport en eventueel Afvoer? Graag eerst een globale prijsopgave.
dinsdag 12 december 2017

Asbest vloerzeilen verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit de 50'er jaren en daar zit in meerdere vloerzeilen asbest in. Grof gezegd gaat het om 6 bij 8 meter. Er is geen inventarisatierapport.
maandag 11 december 2017

Zolder aftimmeren en scheidingswanden plaatsen

Aftimmeren van de zolder: Plaatsen van twee wanden, 2 deuren/kozijnen, aftimmeren twee dakkapellen. Indien mogelijk kleine vliering realiseren.
maandag 11 december 2017

Draagmuur slopen en andere muurtjes/wandjes weghalen

1 draagmuur van 16 m2 1 gewone muur van 16 m2 3 van 8 m2 Inclusief puin ruimen
maandag 11 december 2017

Vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een optie op een bouwkavel op bouwlocatie 'Erf Ammersoyen' in Ammerzoden. We hebben al een globale bouwtekening van de vrijstaande woning met T-kap die wij daar willen laten bouwen. De bouw kan omstreeks eind 2018 van start gaan. Wij willen graag in gesprek met een aannemer over onze bouwplannen. We willen het ontwerp bespreken en een offerte ontvangen. We maken graag nog dit jaar een afspraak.
zaterdag 9 december 2017

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Tussen de woonkamer en de keuken hebben wij een draagmuur van 8 meter lengte en 2.20 meter hoogte. Deze willen wij graag laten verwijderen en aan beide zijden zal er 60 cm moeten blijven staan. Daarna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De afwerking en het afvoeren van het puin zullen wij zelf verzorgen.
vrijdag 8 december 2017

Fundering leggen voor garages

Ik ben bezig om 5 parkeerplaatsen te kopen om daar vervolgens 5 garageboxen op te laten plaatsen. Het blok is 6.30 bij 15.75 meter. Hier zal dus fundering onder moeten komen
donderdag 7 december 2017

Vrijstaande woning bouwen

Wij hebben een bouwkavel en willen daar een vrijstaande woning op laten bouwen. De bouwtekeningen en bouwkundige berekeningen zijn al gemaakt. We zoeken een aannemer die binnen redelijke termijn met de bouw kan starten. We kunnen u alle informatie toesturen en ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
donderdag 7 december 2017

Fundering maken op zandgrond voor windmolen

Ik heb een verticale windmolen gekocht van 15 meter hoog. Deze ga ik zelf in elkaar zetten. Ik heb de vergunningen rond. Ik zoek een bedrijf die de fundering kan maken. Tekeningen zijn aanwezig. Ongeveer 1.20 meter diep (gat graaf ik zelf uit) en 4 x 4 meter omtrek. Fundering kan per direct gelegd worden.
donderdag 7 december 2017

Diverse werkzaamheden bij een woonboerderij

Wij hebben een oude woonboerderij aangeschaft waar diverse werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Tussen de woonkamer en de keuken dient er een gedeelte van een dragende muur verwijderd te worden. De muur is ongeveer 6 meter lang en hier dient ongeveer 3 a 4 meter weggehaald te worden. Er zal hierna een houten steunbalk geplaatst moeten worden om de boerderij stijl te behouden. Verder zal de houten vloer in de woning verlaagd moeten worden met 10 cm en een betonnen vloer met vloerverwarming geplaatst. Dit is ongeveer 35 m2. In de hal zijn steenstrips tegen de muur geplaatst. Deze willen wij graag in een betonlook laten stuken. De ruimte is 2.96 meter breed en 5 meter lang. Graag zouden wij voor per onderdeel een indicatie ontvangen en hopen snel te kunnen starten met de werkzaamheden.
dinsdag 5 december 2017

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.
maandag 4 december 2017

Zolder verhogen en verbouwen

Zolder verbouwen tot een slaap/studie kamer van ong. 4 bij 3 meter
zondag 3 december 2017

Draagmuur slopen, ondersteunen en afsmeren

Een draagmuur slopen waar nu een kozijn in staat. Het stuk wand wat eruit moet is circa 1.00 meter breed en hoog 2.50 meter, dat is een stuk naast een kozijn. Boven het kozijn moet er een stuk uit van 30 cm hoog bij 150 cm breed. Het geheel moet voorzien worden van een draagbalk en afgemeerd worden. Het afval moet worden afgevoerd. Uitvoering bij voorkeur in januari. Er is geen haast mee.
zondag 3 december 2017

Renovatie van een woonboerderij

Ik wil graag een woonboerderij laten renoveren. Het volgende moet gedaan worden: 1 grote getogen deeldeur 2 staldeuren 3 binnendeuren 1 buitendeur 4 lichtstralen in de rieten kap 1 glaswand in de slaapkamer De afmetingen staan allemaal in de papieren, en ik wil graag werken met een dun aluminium profiel.
zondag 3 december 2017

Rookkanaal over twee verdiepingen verwijderen

Rookkanaal verwijderen van de eerste verdieping en op zolder. Graag ook het afvoeren van het puin. Een gemetselde schoorsteen met nog een losse pijp. Om een kamer te maken op zolder, willen we de schoorsteen kwijt. Het dak is een pannendak. Waarschijnlijk zijn er nog reservepannen. De sleutel van de woning krijgen we mei 2018. Er is een foto beschikbaar.
zaterdag 2 december 2017

Zolder verbouwen tot een extra slaap-/studiekamer

Ik wil de huidige zolder verbouwen tot een extra slaap/studiekamer. Het gaat om een oppervlakte van 4 bij 3 meter. Op dit moment wordt het gebruikt als opbergruimte, maar dat wil ik ombouwen tot een extra kamer, zodat we extra ruimte hebben voor de kinderen. Er is alleen te weinig ruimte, omdat het dak te laag is, dus wil ik de nok met bijna 1 meter verhogen.
vrijdag 1 december 2017

Erker plaatsen aan nieuwbouwwwoning

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een erker aan een nieuwbouw woning. Tekening van deze erker is aanwezig, maar kan niet als foto worden bijgevoegd (maat dak 4,4 x 1 meter, maat kozijn 4 x 0,7 meter). Wij waren te laat in de aanbouw dus kunnen wij het niet laten doen door de aannemer. Op de tekening is te zien hoe wij het willen hebben.
vrijdag 1 december 2017

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een vrijblijvend offerte willen voor de kosten van een opbouw op een plat dak. Het huis is nu ongeveer 5 meter hoog, volgens bestemmingsplan mag het huis een nokhoogte hebben van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Wat suggereert een puntdak? Vloeroppervlak is ongeveer 40 m2. Huis staat in Apeldoorn en is een blok van 5 rijtjeshuizen. Waarvan ik de 2e ben. Extra hindernis is wel, het regenwater wordt afgevoerd naar het midden van huis naar de zijkanten (in mijn geval naar de buren) door een kleine helling in het dak. Graag hoor ik van u. Eventueel kunnen er een paar buren mee doen. Ik wil graag elektra leidingen naar de opbouw getrokken hebben.
vrijdag 1 december 2017

Aanbouw aan achterzijde en zijkant bouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw laten plaatsen van 4 meter diep en 9.50 meter breed. Daarnaast wil ik aan de zijkant een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Beide uitbouwen willen wij gebruiken om de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. Aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met glaspartijen daarnaast. Beide uitbouwen mogen vergunningsvrij geplaatst worden, dit is al nagevraagd bij de gemeente.
donderdag 30 november 2017

Huis in Apeldoorn laten slopen

Het betreft het verwijderen om een uitgebouwde vrijstaande woning.

Partners

Partners van Casius