Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1828 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of zolderverbouwing in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

vrijdag 28 februari 2020

Onderkelderen bestaande woning

Wij hebben een woning en overwegen die te onderklederen. De benedenverdieping beslaat circa 90 m2. Het bijzondere van de huidige situatie is dat er al een kelder is van circa 18 m2 en dat de overige ruimte onder de begane grond al tot circa 150 cm is uitgegraven. Wij willen nu graag de rest volledig laten onderkelderen en zoeken een partij die ons daarbij kan helpen. De kelder moet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 februari 2020

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel aan de voorzijde van het het huis. Het gaat om een dakkapel van 350 cm breed met 5 ramen erin. En een strookje voor de muur achter te verhullen. Van links naar rechts bekeken van binnenuit de woning. draai/kiep-vastraam-strook-draaikiep-vastraam-draaikiep
dinsdag 25 februari 2020

Bouwen van een kelder onder het huis

We zijn geïnteresseerd om een kelder te bouwen onder het huis maar hebben geen flauw idee van de kosten. Ruimte onder huis is circa 10 x 7. de grond moet weggezuigd worden en een lucht koker bouwen aan de voorkant van het huis. Er loopt halverwege onder het huis een ptt cq tv kabel onder het huis. Ik weet niet of dat problemen zou kunnen geven. Er moet in de woonkamer waarschijnlijk een gat gezaagd worden naar de kelder. Ik kom graag in contact met een aannemer die persoonlijk de situatie kan komen bekijken en hopelijk mij verder op weg kan helpen.
maandag 24 februari 2020

Overkapping aan garage

Een overkapping van hardhout (bijv Douglas of eiken) van 7,5 x 4. Waarbij 1 kant van 7,5 aan De garage gemonteerd kan worden. Plat dak en genoeg draagkracht om hier zonnepanelen op te leggen. Liefst zonder hoeksteunen tegen de palen.
maandag 24 februari 2020

Aanbouwen serre/tuinkamer

Wij willen graag een extra ruimte creeeren door een aanbouw te laten maken aan de achterzijde en zijkant van de woning. Hout met glas heeft onze voorkeur. Dus houten gevels maar wel met harmonica of schuifdeuren die helemaal open kunnen. Ik voeg het ontwerp toe als richtlijn. Bouw is vergunningvrij. We hebben al een offerte ontvangen maar zijn we nog niet happy mee. We zoeken iemand die met ons meedenkt. Onze wens is om in de zomer uit te laten voeren.
maandag 24 februari 2020

Dakopbouw op keukenuitbouw

Extra etage op de keuken. Dakopbouw met plat dak. Afmeting 580cm bij 340cm Materiaal graag in houtskelet. raamkozijn met 2 dichte en 2 draaikiepramen. Het gaat er om dat de huidige badkamer verplaatst wordt, er moeten dus wel wat leidingen worden verlegd. Daarom willen wij graag een complete oplevering met een Kerlalite gevel.
zondag 23 februari 2020

Dakramen plaatsen in rieten kap

Ik ga een zolder verbouwen en mijn klant wil twee Velux dakramen of twee Baskapellen laten plaatsen in een rieten kap. Ik zoek een collega vakman die hier ervaring in heeft en dit in onderaanneming uit kan voeren.
zondag 23 februari 2020

Zolder verbouwen tot 2 slaapkamers

Momenteel hebben we een kale zolder, maar hier willen we 2 slaapkamers van maken, een wandje voor het washok en een wandje aan de andere kant van het trappengat om daar een opslagkast te creëren. Verder willen we het plafond laten spuiten en een dakraam van 1m bij 1m laten plaatsen. Ook willen we op beide slaapkamers 1 extra stopcontact laten plaatsen, verder moet er in het washok en opslagkast een lichtpunt komen. Ik zal een foto bijvoegen van wat we graag willen. Graag willen wij weten wat dit gaat kosten.
vrijdag 21 februari 2020

Balkon voorzijde woning op bestaande erker realiseren

Ik wil op de erker aan de voorzijde een balkon laten maken. Dit balkon moet aansluiten op het erker. Ik ben bezig met de aanschaf van de woning en zou graag vooraf een indicatie willen weten. Vanaf de bovenzijde van het erker moet deze circa 1,8 m hoog zijn. De wand mag gemetseld zijn, maar ook van ander hoogwaardig materiaal dat dicht is. Daarnaast moet er waar nu een raam zit in de voorgevel een kozijn komen over de maximaal mogelijke breedte met twee openslaande deuren, deuren 1:3 en naar binnen opengaand. Het erker is circa 4 meter breed en 1,50 meter diep. De muren zouden sterk genoeg moeten zijn, het dak weet ik niet. Zie foto's voor bestaande situatie.
donderdag 20 februari 2020

Plafond luchtdicht maken

Het gaat om een fitness ruimte van ongeveer 380 m2 en een groepleszaal van ongeveer 45 m2. Verlaagd plafond met 2x 12,5 mm soundblock platen. Compleet lucht dicht maken waar de naden ook dicht gesmeerd worden.
donderdag 20 februari 2020

Laag zand wegzuigen in bestaande kelder

Ruimte is ongeveer 25 m2 groot waar zand op een diepte van 33 cm moet worden weg gezogen. Ruimte is via een koekoek te bereiken. Tot de straat is ongeveer 10 meter, maar er is ook op eigen terrein ruimte eventueel.
woensdag 19 februari 2020

Stukje draagmuur verwijderen

Bij ons huis is een stuk muur door de vorige bewoners eruit gehaald. Nu willen wij het resterende stukje ook verwijderen. Kan dit? En zo ja dan willen wij graag een offerte om dit snel te realiseren
woensdag 19 februari 2020

Praktijkruimte

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een houten praktijkruimte, vrijstaand naast de woning. Breedte ongeveer 3,30 meter, lengte 6 meter. Er moet een toiletruimte in komen en alles wil ik graag goed geisoleerd. Op de kopse kant openslaande deuren of een glazen pui. Aan de zijkant 1 of 2 ramen. Inclusief fundering. Ook inclusief doortrekken van elektra vanaf de woning en aansluiting op het riool.
woensdag 19 februari 2020

Woonunit op garagedak

Wij zouden graag een complete woonunit op ons garagedak van 7 x 10 meter laten maken met eigen entree.
maandag 17 februari 2020

Aanleggen fundering voor uitbouw garage tot werkruimte

Wij willen een garage/werkruimte creëren van =/- 6 mtr bij 6,75 mtr, zie tekening, hiervoor hebben we een goede fundering nodig. Dit willen bij ivm belangrijkheid goede basis, uit handen geven. De werkruimte-vloer willen wij geïsoleerd, de rest is van minder belang. Vergunning is aangevraagd. Bouwtekeningen zijn beschikbaar. Ruwbouw (metselwerk) ga ik zelf doen. Er staat nu een schuur op die ik zelf verwijder. Ik wil in de zomer gaan starten met bouwen.
zondag 16 februari 2020

Afdak plaatsen

Wij willen een afdak van 4 bij 7 met licht koepels .
zondag 16 februari 2020

aanbouw garage en uitbouw

Wij willen een garage en uitbouw aan ons huis plaatsen.
vrijdag 14 februari 2020

Een uitbouw in L-vorm ontwikkelen achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die achter onze vrijstaande woning een L-vormige uitbouw kan realiseren van in totaal 25 m2. De uitbouw moet een hout skelet hebben, zijn voorzien van kunststof of houten kozijnen; woon-klaar worden opgeleverd en netjes zijn afgewerkt.
donderdag 13 februari 2020

Dakopbouw plaatsen

Ik ben opzoek naar een vakman voor een dakopbouw, afmetingen staan in het pdf bestand. Graag een casco oplevering maar wel met stucwerk. Constructie voorkeur is hout. Vergunning is als het goed is niet nodig.
woensdag 12 februari 2020

Beneden verdieping egaliseren

Wij willen graag de benedenverdieping inc. (aparte) keuken (plusminus 60 m2) laten egaliseren. Echter vragen we ons af of dit mogelijk is met alleen egaline of dat we eerst cementdek zouden moeten storten. De keuken is een betonnen ondergrond (tegels zijn er al afgetrilt) en de woonkamer heeft een ondergrond van houten platen en deels wat (oude) gangtegels. Mocht het meteen als toplaag kunnen functioneren dan zouden we ook graag de badkamer willen laten egaliseren. Deze is zo'n 12 m2. Of wij het materiaal zelf regelen ligt aan de prijs. Als het boven de 20 euro komt zouden wij het liever zelf regelen, maar wij begrijpen natuurlijk dat het fijner werken is met eigen materiaal, dus als de prijs hiervoor onder de 20 euro komt, vinden wij dat prima.
woensdag 12 februari 2020

Verzakking van de schuur herstellen

Een hoek van mijn schuur is verzakt. Waarschijnlijk doordat in het verleden een regenpijp kapot is geweest, maar dat weet ik niet zeker of dit de oorzaak is. ??Vragen voor de user: afmeting: De schuur zit vast aan de buren. Alleen aan de punt verzakt. De schuur zelf is 2 x 2 meter. grond: We hebben zandgrond. fundering: ik heb geen idee of de schuur fundering heeft. De schuur is aangelegd met huis in 1930. verzakking: de verzakking is een paar centimeter
dinsdag 11 februari 2020

Casco houten opbouw aan achterzijde woning realiseren

Wij willen graag een houten casco opbouw aan de achterzijde. Het bestaande platte mansarde dak dient tevens vervangen te worden. 2 x schouw ombouwen. 1 x die door de huidige slaapkamer loopt, en 1x die nu in de keuken zit. Betreft een mansarde dak. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar zal geen belemmering vormen.
dinsdag 11 februari 2020

Verzakking aanbouw herstellen

Sinds 3 jaar een aanbouw aan mijn huis. Sinds een jaar zijn er tekenen van verzakking. Geen enkele deur in de aanbouw gaat nog normaal open of dicht. Tussen oud- en nieuwbouw ontstaat een naad. Ik wil dat de verzakking tot staande wordt gebracht. Momenteel verzakking van meer dan een centimeter.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.
maandag 10 februari 2020

Draagmuren stempelen, verwijderen en ondersteunen met staal

Deelklussen: 1. Bestaande muur tussen eetkamer en keuken verwijderen. Deze muur is baksteen en draagt een muur op de eerste verdieping. deze muur draagt geen balken. Afmeting is 3 x 4 meter. 2. Keuken is deels opengebroken en heeft een draagbalk in plaats die aangesloten zal moeten worden op de nieuwe situatie of vervangen moet worden met een nieuwe draagbalk. ook deze balk draagt een muur op de 1e verdieping 3. openbreken buitenmuur achterzijde voor openslaande deuren. Spouwmuur. 1.8 meter overspanning

Partners

Partners van Casius