Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gelderland.

1853 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gelderland:

donderdag 18 april 2019

Dragende muur naar de garage doorbreken

Ik wil een doorgang naar de garage/ praktijkruimte, inclusief schuifdeur en afgewerkte wand met kasten, vanuit de woonkamer. De opening zal ongeveer 1.60 meter breed moeten worden. Daar het een dragend muur is zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief planning met mogelijke startdatum. Alvast bedankt
zondag 14 april 2019

Aanbouw achterzijde

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw in een L vorm. Ik zou de uitbouwen willen uitbouwen zodat de achtergevel gelijk is. Dit zal een deel zijn van 6 bij 5 meter. In de uitbouw dient elektra en vergunning doorgetrokken te worden en de wanden en plafond gestuukt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
donderdag 11 april 2019

Kantelkiepraam bestellen en plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn woning een raam kan plaatsen. Het gaat om het verwijderen van een klein huidig dakraampje en dit vervangen door een kantelkiepraam van 55 bij 78 cm. Het moet een kunststof kozijn worden.
woensdag 10 april 2019

Groot balkon op palen maken

Ik wil achter mijn huis een balkon op palen ("deck") laten maken. De palen komen in (mijn) tuin. De afmetingen van het balkon zullen ongeveer 4 x 4 moeten bedragen. Dit balkon moet benaderbaar worden vanuit mijn keuken. Onder het balkon zit een ingang naar de opslag in het souterrain. Deze ingang moet toegankelijk blijven. Ik ben geïnteresseerd in iemand die kan meedenken (in ontwerp e.d.) en uitvoeren. Maar vooral ben ik geïnteresseerd in een ruwe kosten inschatting.
dinsdag 9 april 2019

Onderdorpel vervangen houten deur kozijn

Ik heb een onderdorpel van hout type cc die vervangen moet worden het gaat om een houten kozijn met een breedte van 940mm. Ik zoek een kozijnenspecialist die dit voor mij kan vervangen.
dinsdag 9 april 2019

Dakopbouw nokverhoging

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw met breedte 5,5 meter kan realiseren. De nieuwe ruimte dient te worden afgescheiden met een houten muur met deur. Bovendien bevindt zich een betonnen muurtje op zolder die verwijderd dient te worden.
maandag 8 april 2019

Complete uitbouw achterzijde woning

Uitbouw aan de achterzijde van een 2 onder 1 kap woning van 5 m bij 2,5 m (binnenafmeting) met een lichtstraat in het platte dak. Een glazen achtergevel met schuifdeur (antracietkleur). Openbreken van bestaande achtergevel om een open ruimte te creëren. Verplaatsen van de afvoer van bovenliggende badkamer. Bij de buren is al een uitbouw aanwezig en de scheidingsmuur is al doorgetrokken, aan de andere zijde bevindt zich de garage. In de uitbouw en de bestaande beneden vloer (+-5 bij 9 m) is vloerverwarming gewenst. Lichtspotjes in plafond rondom de lichtstraat (lessenaarsdak). Huidige hoekkeuken wordt vervangen door een nieuwe nog nader te bepalen opstelling. Hiervoor evt. Verleggen van electra/waterleiding/-afvoer. Over de fundering moet overlegd worden. het betreft kleigrond maar bezit de expertise niet over de soort fundering dat gelegd moet worden.
zondag 7 april 2019

Scheidingswand en een deur plaatsen

Graag zouden wij van onze grote slaapkamer twee slaapkamers willen maken ivm de komst van ons tweede kindje in juli. Het gaat om het plaatsen van een muur en om een deur te plaatsen in een bewapende muur. Misschien moet er ook elektra aangelegd worden. De muur is ongeveer 2,5 meter.
zondag 7 april 2019

Uitbouw achterzijde

We willen een complete stenen (betonnen binnenkant) uitbouw aan de achterzijde van ons huis van 3 bij 5,5 meter. Er is geen vergunning nodig. Verder moet er een fundering in, moet het afgewerkt worden en moet er elektra in. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Alvast bedankt.
dinsdag 2 april 2019

Houten balkon renovatie

Ik wil een huidig balkon van een souterrain van 4,64 m2 laten vernieuwen en tevens uitbreiden naar 8,41 m2 inclusief nieuwe houten trap. Tevens zullen er 2 nieuwe steunpilaren moeten komen met een nieuw onder frame. Huidige trap vervangen en in overleg afvoeren. Graag offertes waarin afvoeren apart wordt beschreven.
maandag 1 april 2019

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dakopbouw inclusief: trap, deur, radiator, licht en paar stopcontacten. Zie bijgevoegde foto. Dit is een voorbeeld van de buren. Het moet compleet opgeleverd worden, mag ook prefab zijn. Het moet 2,9 bij 5,2 worden. Ik krijg de vergunning in juli. Het moet aluminium golfplaten krijgen en ik wil graag dat het aan de binnenkant gestuct en gespoten word met spack. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
maandag 1 april 2019

Draagmuur doorbreken, bijkeuken betrekken bij woonkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het doorbreken van een draagmuur. Het gaat om de buitenmuur van het hoofdgebouw tussen de woonkamer en de reeds aangebouwde bijkeuken. Opening moet c.a. 3 meter breed worden. De plafond is c.a. 2,65 meter. Locatie is Wezep. Het gaat om een woning van bouwjaar 2006 die we recent hebben gekocht onder voorbehoud. Voor de hypotheek aanvraag willen we een kosten indicatie voor de aanpassingen die we willen doen aan de woning. Mochten jullie vragen hebben voor het kunnen opmaken van de offerte hoor ik dat graag.
zaterdag 30 maart 2019

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een casco uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 560 cm groot zijn. Het gaat om een gemetselde constructie. Daarnaast moet er wel CV- en elektra-aansluiting aanwezig zijn in de uitbouw. De uitbouw moet kunststofkozijnen hebben.
zaterdag 30 maart 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw aan de achterzijde. Afmeting 5x3 meter. Er zullen palen geheid moeten worden i.v.m. kleigrond. Graag bestaande kozijnen hergebruiken, maar staan e.v.t. open voor schuifpui. Dak met koepel i.v.m. licht. Er is al 1 buiten muur aanwezig i.v.m. uitbouw buren. Deze staat op onze grond en mag gebruikt worden.
woensdag 27 maart 2019

Traprenovatie realiseren

Ik heb een trap met 1 kwart draai en 12 treden en stootborden die ik wil laten renoveren. Ik heb al de materialen van cando gekocht ervoor.
woensdag 27 maart 2019

Nieuw balkon, kozijnen en gevelbekleding plaatsen

Ik wil een nieuw balkon van hout of kunststof realiseren op de 1e etage van mijn drive in woning. De afmetingen zijn 4.60 bij 3.00. Nu nog in beginfase, dus ontwerp en tekeningen zijn er nog niet, en aanvraag gemeente moet nog ingediend worden. De vakman mag mij hier in ondersteunen. Er moeten ook kozijnen en gevelbekleding geplaatst worden. Graag advies wat er eerst moet plaatsvinden.
maandag 25 maart 2019

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen. Deze moet ongeveer 35-40 m2 worden. De details staan in de bouwtekeningen die verstrekt zijn door de gemeente. Het zal gaan om houtskelet met plat dak. Ik wil deze volledig afgewerkt hebben inclusief water en elektra.
zondag 24 maart 2019

Fundering tuinkamer achterzijde

Wij willen achter een tuinkamer hebben. Daarvoor hebben we een fundering nodig van 4 bij 3 meter. We horen graag of dit mogelijk is. Bij voorbaat dank.
zondag 24 maart 2019

Erker aanbouwen

Ik wil graag een erker aan de voorzijde van mijn woning 3 meter x 1 meter laten plaatsen. Er is een vergunning nodig en ik ben bereid om deze aan te vragen. De complete oplevering is in overleg. Ik hoor graag wat de prijzen hiervoor zijn.
zondag 24 maart 2019

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning laten plaatsen van 6 x 2,5 meter. Het moet compleet opgeleverd worden en ik wil graag dat het van steen gemaakt word, met houten kozijnen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
vrijdag 22 maart 2019

Sparing zagen in een muur om een kozijn te kunnen plaatsen

Ik wil een raamkozijn laten plaatsen naast een bestaande schuifpui. Hiervoor moet er in een gemetselde muur met houten voorafwerking een gat worden gezaagd van zo'n 2500 x 1500 mm (lxb). Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
donderdag 21 maart 2019

Boerderijwoning intern verbouwen

Het gaat om het verwijderen / doorbreken van een mogelijke draagmuur van 3 meter hoog en 4 meter lang en het plaatsen van een balk in houten plafond van een boerderijwoning uit 1914. Tevens het veranderen van een steile trap naar een bordestrap. Het verbreden en aanpassen van trap/kelderkast. Het omzetten van elektra/leidingen en dichtzetten van oude deuropening. Alles dient gestucd afgeleverd te worden en vuil afvoer moet mee berekend worden.
donderdag 21 maart 2019

Uitbouw achterzijde inclusief garage

Wij willen graag een uitbouw van de gehele achterzijde (woonkamer). De achterkant van de garage wordt zo deel van de woonkamer. Ook vloerverwarming op de gehele begane grond en een nieuwe kunststof pui zou onze wens zijn. Woonkamer is nu 6x5 (LxB) en inclusief garage zou dit 6x8 zijn. Nu willen wij ongeveer 20 m2 erbij. Het huis loopt achter schuin af. We willen het huis aan de achterzijde rechttrekken. De buren hebben al 1,60 meter uitgebouwd en wij zouden dit ook zo ver willen uitbouwen. De andere kant zal dan ongeveer het dubbele uitbouw worden (omdat het huis schuin af loopt). Plattegrond links is een voorbeeld van hoe we het zouden willen uitbouwen en rechts is ons huis. Wij zouden de uitbouw graag 1 juli 2019 willen laten uitvoeren.
woensdag 20 maart 2019

Verdieping plaatsen plat dak

Wij zouden graag op onze huidige woning een verdieping erbij willen hebben. Circa 11 x 5 meter. In verband met te weinig slaapkamers nu. Vergunning is waarschijnlijk nodig.
dinsdag 19 maart 2019

Uitbouwen achterzijde woning

We willen gezamenlijk met onze buren een uitbouw laten plaatsen. Afmeting 1,5 bij 5,5 meter. Betreft een hoekwoning met aansluitende tussenwoning. Uitbouw dient gemetseld te worden met dezelfde steen als de woning. Verder willen we dat het compleet opgeleverd word met een fundering, elektra en misschien moet er nog stucwerk gedaan worden.

Partners

Partners van Casius