Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zwaagwesteinde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zwaagwesteinde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zwaagwesteinde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zwaagwesteinde of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zwaagwesteinde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Zwaagwesteinde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zwaagwesteinde:

Serre van glas met glazen schuifdeuren

Wij willen een serre achter huis van 2,5 meter breed en 3,5 meter diep. Het word een serre met isolatie glas en glazen schuifdeuren. Verder komt er vloerverwarming in, dus de fundering met betonvloer moet geïsoleerd zijn. We zien graag aluminium kozijnen terug in de serre. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Het maken van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een uitbouw van 450 bij 400 cm kan realiseren aan de achterzijde van mijn woning. De uitbouw moet een houten skelet hebben en woon-klaar worden opgeleverd.

Kap op vrijstaande woning draaien

Wij hebben een vrijstaande woning waarbij er een gedeelte van de bovenverdieping een puntdak heeft. Hierdoor is het dak nu 6 bij 7 meter groot. Wij willen graag het puntdak een slag draaien waardoor het 1 groot dak wordt van 11 bij 12 meter. De constructie van het dak zal hierdoor veranderen waardoor kunnen wij zelf meerdere slaapkamers creëren op deze verdieping. Wij zullen hiervoor een vergunning moeten aanvragen.

Dakplaten met asbest laten verwijderen en afvoeren

Op het dak van de garage liggen golfplaten die ik wil laten verwijderen. Zelf ga ik 35 m2 van de platen verwijderen, dat is wat ik zelf maximaal mag doen. Er blijft 50 m2 wat nog gedaan moet worden. De platen eraf halen en afvoeren.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

+- 40 vierkante meter houten vloer moet worden verwijderd. Daarna de vloer van schuimbeton storten in de woning. Diepte van de vloer is onbekend. Het gaat om de woonkamer en de hal.

Betonvloer verwijderen in de garage

Het betreft het verwijderen van een betonvloer van een garage. De afmeting is 5 bij 8 meter. Ik heb geen idee hoe dik de vloer is. Het gaat om het beton verwijderen en afvoeren.

wij willen een huis laten bouwen en ...

wij willen een huis laten bouwen en misschien zelf afbouwen. Verhoogde dakgoot dus rechte muren boven. Beneden moet een werkkamer, een centrale hal, liefst een buitenlandse uitstraling met balkons maar geen toeters en bellen.