Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kamer op de garage bouwen:

Kamer op de garage bouwen

Ik wil een kamer op de garage plaatsen van ongeveer 4 x 8 meter. Het huis heeft schuin dak en garage staat er naast. De nieuwe kamer krijgt ook een schuin deel en plat dak naar het bestaande huis. Graag een globale prijsopgave (ordegrootte) zodat we kunnen kiezen om het wel / niet te doen en of het met prefab of houtskelet moet.
Onze klant uit Woudsend (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamer op de garage bouwen uit heel Nederland:

Opbouw op garage bouwen

Wij willen graag weten wat de kosten zullen zijn van een opbouw op de garage om zo de woning te vergroten. Er moeten dan twee slaapkamers gerealiseerd worden. De bestaande groter gemaakt en een nieuwe, waar tussen nog een toilet geplaatst moet worden. De woning zijn wij nu aan het kopen. De afmetingen van de opbouw zijn 2. 87 x 10. 56. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden, omdat meerdere deze opbouw al geplaatst hebben. Graag ontvangen wij een offerte wat dit ongeveer zou kunnen gaan kosten. Samengevat. Een opbouw recht toe recht aan boven op de garage. Deze hebben meerder mensen al laten plaatsen. Van een bestaande kamer een grotere kamer maken en een nieuwe kamer in de opbouw. Tussen de kamers moet aan het einde van een gangetje een toilet komen. Hoop dat ik nu genoeg informatie gegeven heb en jullie bij een offerte kunnen geven wat dit ongeveer zou gaan kosten.

Garage ombouwen naar keurig afgewerkte kamer

Wij willen de oude garage ombouwen naar een extra kamer. Het gaat om het egaliseren van de vloer, muren stuken en netjes afwerken. In de draagmuur dient er een doorgang gemaakt te worden naar de keuken door middel van een toog. Deze af te sluiten middels een schuifdeur. Het plafond moet netjes worden afgewerkt inclusief spotjes. De radiator dient te worden vervangen voor een andere passende en hier en daar wat stopcontacten vervangen of aanbrengen. De garage is ongeveer 5.50 bij 3 meter groot.

Opbouw op garage

Op de garage van onze woning willen we een extra kamer realiseren. De garage is hier bouwtechnisch geschikt voor. Ik heb een foto bijgevoegd hoe de opbouw er ongeveer uit zou kunnen te komen zien. In totaal gaat het om ongeveer 21 m2 vloeroppervlak met een doorbraak voor een deur in het schuine dak. Kunt u een inschatting maken van de kosten voor een dergelijke opbouw? Alvast bedankt voor uw antwoord.

Nieuwe buitendeur leveren en plaatsen

Wat zijn de kosten voor een voorgelakte nieuwe garage/buitendeur met kamer voor slot na inbraak? Het is een dichte stompe deur van 83 breed en 214 cm (211 + vulbalk mag ook) met een kamer voor een 'standaard' slot (slot is nog goed hoeft niet in offerte, scharnieren met dievenpennen zijn ook nog goed). Het gaat dus alleen om de deur en plaatsen. (Opdrachtgever wil in overleg met de vakman een beslissing maken over de aanschaf van de nieuwe deur)

Extra kamer op de garage bouwen

Als het allemaal mee zit, kopen wij binnenkort een woning (2-onder-1-kap) in Zwolle waar we een verbouwing aan willen doen. Het gaat om het maken van een extra (slaap)kamer op de 1e verdieping, te weten op de garage met een plat dak. Deze kamer moet via een deur op de overloop te bereiken zijn, net zoals de overige (slaap)kamers. De afmeting die we zouden willen is een breedte van 3m en een lengte van 8m. Zowel aan de voorkant als de achterkant willen we graag kozijnen geplaatst hebben. De oplevering willen we zo compleet mogelijk, maar e.e.a. hangt ook af van de kosten. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden en daarbij behorende kosten.

Garage met kamer erop bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 7 bij 3 meter. Bovenop garage dient een extra kamer te worden gebouwd wat gaat dienen als kantoor. Lopen dient daar dus mogelijk te zijn. Wat gaat dit kosten?

Verdieping bouwen op garage

Wij willen graag een extra slaap/studeer kamer op de garage plaatsen, het is een vdm woning Alerce afmeting garage: breedte 3405 en lengte 3700 begin november willen we bouwen. Het liefste willen we een stukje carport maken waardoor het dus nog iets meer lengte kan.

Stopcontacten en kabels voor verlichting aanleggen

Graag wil ik 5 stopcontacten aan laten brengen. 1 extra in elke kamer en 2 in de zolder. Daarnaast wil ik graag 2 kabels in het plafond laten zetten voor de zolder en 1 voor de garage (vanwege de verlichting).

Betonvloer egaliseren in de garage

In de garage willen we graag een extra kamer realiseren voor de wasmachine, droger, vriezer, koelkast en opbergruimte. De extra kamer wordt betegeld en daarom willen we graag de garage egaliseren. De garage heeft een oppervlakte van ongeveer 21/22 m2. De betonvloer loopt vanaf de garagedeur omhoog naar de achterkant van de garage. Hoogte verschil weten we niet precies. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Solatube installeren

Voor een donkere woonkamer willen we graag een solatube laten plaatsen. De kamer heeft aan de voorzijde een deur met glas naar de voordeur en aan de achterkant een deur naar de bijkeuken. Aan de muurzijde grenst de garage. Op de bijkeuken is een schuin dak. Daar willen wij graag de solatube laten plaatsen. Het ligt komt hier van de zijkant en niet van bovenaf. De woning is van ons en staat in de verkoop op Funda. Een veel aangehaald punt van eventuele kopers is, dat het te donker is in de kamer. De woningsituatie is te bekijken op Funda. Wij vragen een offerte voor het compleet afleveren en installeren van de solatube. Minimaal doorsnee van 35 cm.

Partners

Partners van Casius