Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tjalleberd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tjalleberd heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tjalleberd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tjalleberd of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tjalleberd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Tjalleberd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tjalleberd:

het bouwen van een garage aan het huis ...

het bouwen van een garage aan het huis vast kompleet met fundering wind en water dicht afgeleverd. Het betreft vervanging van een boerenschuur waarvan de voormuur weer gebruikt wordt voor de garage. Dubbele overheaddeuren, loopdeuren en ramen. Afmeting garage +/- 9 x 7 meter of groter. Plaatsen van een tussenvloer. Dakisolatie en pannendakop. Op de zolder een extra slaapkamer met eigen opgang en boven doorgang naar de bestaande woning. Benedenverdieping mag waarschijnlijk halfsteens met staalkonstruktie en een betonnen vloer. Verdere afwerking en zoveel mogelijk zelfwerkzaamhedi in overleg. Sloopwerk van bestaande schuur wordt zelf gedaan.