Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur van keuken na kamer slopen plus balk plaatsen:

Draagmuur van keuken na kamer slopen plus balk plaatsen

Ik wil de draagmuur van de keuken deels laten verwijderen. Ook wil ik een H profiel laten plaatsen. In deze muur zitten 2 kasten. Er mag voor deze kasten een gipswand van 80 cm teruggezet worden. Ik weet niet of er elektra leidingen in zitten, maar er zit wel 1 waterleiding in.
Onze klant uit Tijnje (Friesland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur van keuken na kamer slopen plus balk plaatsen uit heel Nederland:

Constructieberekening laten maken

Ik heb een constructieberekening nodig voor het weghalen van een draagmuur (3m breed * ±2.3m hoog) en het plaatsen van een stalen bint tussen de keuken en woonkamer in een appartement te Rotterdam. Deze heb ik nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, VVE en hypotheekverstrekker.

Draagmuur verwijderen

Wij willen de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer weg laten halen (3,45 meter breed). De plattegrond van onze woning is toegevoegd. Constructieberekening is beschikbaar.

Gat in draagmuur maken als voorbereiding op keukenverbouwing

Ik wil ongeveer een gat van 5m2 in een gemetselde draagmuur laten maken. In de muur zit aan beide kanten electra dat verplaatst moet worden als voorbereiding op het plaatsen van een keuken. Om het electra te kunnen verplaatsen moet de opening van de deur naar de keuken worden dichtgemaakt. Aan de muur die moet worden verwijderd hangt ook een radiator die moet worden verwijderd. De leidingen die naar de radiator lopen moeten zodanig worden aangepast dat de radiator in de woonkamer gebruikt kan worden voor het verwarmen van de keuken. Omdat de radiator in de keuken moet worden verwijderd wil ik gelijk weten wat het kost om de radiator in de keuken te vervangen, omdat deze aan de buitenkant zwaar verroest is. De vergunning om de draagmuur te slopen is nog niet aangevraagd.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

We willen graag een open keuken maken en daarbij een dragende muur vervangen door een stalen draagbalk. Graag ontvang ik een constructieve berekening en een offerte voor het verwijderen van de muur en plaatsen van de stalen balk. De lengte van de betreffende muur is ongeveer 3.20 inclusief een kozijn met deur. Het puin dient te worden afgevoerd en de muur afgewerkt.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Graag willen wij de draagmuur tussen de woonkamer en keuken slopen en hiervoor een draagbalk plaatsen. De muur die verwijdert moet worden is ongeveer 2,5 meter lang. Vervolgens graag de muurdoorbraak afwerken zodat het daarna gestuct kan worden (het stucen hoeft niet in de offerte). Het geslopen materiaal voer ik zelf af. Het gaat hier om een hoekwoning uit 1932. De bouwtekening heb ik toegevoegd aan de offerteaanvraag. Op de tekening " bouwtekening (verwijderen muur) heb ik de muur die verwijderd moet worden geel gearceerd. De woning waar het omgaat om de tekening heb ik roze gearceerd.

Muur verwijderen en doorkijk maken

Wij willen de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer weg laten halen (2,38 meter breed). In deze muur zit een grote boog (doorgang, 1,5 m). Ook willen we in de muur tussen de keuken en dezelfde slaapkamer (3,28 m) een doorkijk laten maken. Bij deze laatste muur weten we niet zeker of het een draagmuur is. Ook weten we niet hoe groot de doorkijk moet/mag worden. De plattegrond van onze woning is toegevoegd.

Muur uitbreken

Wij willen de muur bij de keuken laten verwijderen. Indien mogelijk zouden wij graag de hele muur van 3.80 meter lang en 2.50 meter hoog laten afbreken. Wij weten niet of dit een draagmuur is. Het puin dient te worden afgevoerd, de afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Draagmuur slopen en plaatsen stalen balk

Ik heb een woning gekocht, daarbij zit de keuken nog apart en wil deze graag open maken aan de woonkamer vast. Er zit een betonnen draagmuur van 4 meter breed (muur tot muur) en +/- 20cm dik. Graag zoveel mogelijk muur er uit dus wel richting de 3,5 meter als dit mogelijk is. Wat zijn de kosten voor: - Het slopen van de muur, - Het plaatsen van de draagbalk.

Draagmuur verwijderen

Ik zou graag een draagmuur van 3 meter willen verwijderen om de keuken bij de woonkamer aan te trekken.

Draagmuur verwijderen

Ik heb per 5 juni een nieuwe woning. Ik wil een draagmuur tussen de woonkamer en de keuken laten doorbreken. De muur is ongeveer 3.3 meter breed.

Partners

Partners van Casius