Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tietjerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tietjerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tietjerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tietjerk of directe omgeving.

11 klanten uit Tietjerk bevelen een bij Casius in Tietjerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tietjerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Tietjerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tietjerk:

Prefab kelder plaatsen bij een vrijstaande woning

Wij willen dit voorjaar de garage bij onze vrijstaande woning gaan verwijderen. Daarna willen we op die plek een prefab kelder laten plaatsen van ongeveer 5 x 6 meter met een diepte van 240 tot 250 cm. Later zullen we daar weer een garage op gaan bouwen. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Asbest pijp uit gemetselde schoorsteen verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van een asbestpijp van 1 tot hooguit 2 meter lengte uit een gemetselde schoorsteen. De pijp is er ooit ingezet omdat de schoorsteen lekte. Er is geen asbestinventarisatierapport gemaakt. Ik wil graag voor beide onderdelen en prijsopgave ontvangen. De woning is vrijstaand, zonder huizen in de directe omgeving. Er kan van buitenaf gewerkt worden. Het dak is bedekt met sneldekkers.

Serre aanbouwen tussen bestaande buitenmuren

Ik wil graag info over prijzen van een serre. Deze behoeft geen zijwanden, want die staan er al, van steen. Mogelijk een doorgang naar de serre breder maken. Er zit nu en kunststof kozijn en deur waar de serre gaat komen. De afmeting van de serre willen we ongeveer 4 meter diep x 3 meter breed hebben. Graag ontvang ik van u informatie van de mogelijkheden en wat de kosten zouden zijn.

Het werk betreft diverse kleinere ...

Het werk betreft diverse kleinere onderhoudswerkzaamheden: 1. Herstellen / vernieuwen dakbedekking (bij-)keuken 2. Buitenschilderwerk kozijnen 1e en 2e verdieping 3. Herstel loszittende voegen voor- en achtergevel 4. Onderzoek / herstel zandverzakking fundering bijkeuken.