Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Terschelling West te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Terschelling West heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Terschelling West u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Terschelling West of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Terschelling West bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Terschelling West staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Terschelling West:

Erker plaatsen voorkant

Wij willen een erker aan laten bouwen aan de voorkant. Maten ongeveer 100cmx300cmx240cm, lxbxh (100cm uit de gevel)

Serre aanbouwen op West-Terschelling

Wij willen aan onze woning op West-Terschelling een aanbouw laten maken. De maat is 5.00 x 2.8 m1. We zijn ons nog aan het oriënteren op de materiaalkeuze, maar weten wel dat de aanbouw gedeeltelijk van glas moet zijn. Graag ontvangen we hiervoor een prijsindicatie en overleggen met een vakbedijf over de mogelijkheden.

Aanleggen van een fundering

ZIE COMMENT Aanleggen fundering 720m2; 36x20m. Er hoeft niet geheid te worden, het is zandgrond, er is bodemonderzoek gedaan. Er wordt een indoor speeltuin op Terschelling gerealiseerd van 36 bij 20 meter, ik heb een schets ontwerp van het gebouw en al een offerte van het grondwerk. ik heb ook al een berekening van een constructeur voor de fundering.

Authentieke woning, traditioneel ...

Authentieke woning, traditioneel gemetseld, met enig siermetselwerk. Twee schoorstenen op de einde van de nok met rollaag. Schuur aangebouwd aan het huis met verdieping. Twee dakkapellen aan de voorkant en een grote aan de achterkant. Opp.vl bouwperceel 8 x 8 m. Opp.vl 8 x 3 m. Goothoogte max. 3.65m. Wat kost het per m3 ? (incl.alles)

Ik heb een vrijstaande woning op een ...

Ik heb een vrijstaande woning op een perceel van 735 m2 met op direct op de 1e verdieping de "woonzolder". Maar die woonzolder is dus gewoon een normale zolder. Het is dus een soort bungalow met een puntdak. Alles zit dus ook op de begane grond: Een (1) slaapkamer, een kleine douche een zeer kleine hal met een w.c., een kleine keuken in de woonkamer met daarnaast een kleine bijkeuken. ik zou graag een verdieping erbij willen bouwen dus i.p.v. een "woonzolder" een normale verdieping met 3 slaapkamers en een douche. Nu heb ik een een vlizotrap die naar de eerste verdieping gaat, ook daarvoor zou ik een normale vaste trap willen om naar de eerste verdieping te komen. Ook wil ik een zolder boven die nieuwe verdieping houden met voldoende stahoogte onder de nok in ieder geval.