Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Terhorne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Terhorne heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Terhorne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Terhorne of directe omgeving.

11 klanten uit Terhorne bevelen een bij Casius in Terhorne aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Terhorne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Terhorne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Terhorne:

Stacaravan afvoeren

Wij willen een stacaravan laten slopen en af laten voeren. Het gaat om een aluminium stacaravan van 9 meter x 3 meter. De opbrengsten voor het ijzer en aluminium zijn voor degene die hem sloopt. De rest van het puin (hout e.d.) moet worden afgevoerd. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn. Caravan afslepen van het terrein zou ook mogen.

betreft vergroting woonkamer op ...

betreft vergroting woonkamer op noordzijde = waterzijde gerichte kant van de woning. Misschien ook vergroting garage aan deze noordzijde. Al of niet met balkonmogelijkheid welke dan vanuit slaapkamer bereikbaar is.

Het betreft een aanbouw aan het huis, ...

Het betreft een aanbouw aan het huis, die ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang zal zijn. Plat dak met lichtkoepels is een must, en in ieder geval veel raam of glas aan 1 korte zijde. 1 deur (1m br)naar buiten komt uit op het terras aan zijkant.De aanbouw grenst over een lengte van 5 meter aan de buitenmuur waarachter zich de keuken bevindt, hier moet een doorgang worden gemaakt. Aan de andere korte kant (Straatkant) komt ook 1 deur of misschien een dubbele deur die ruimte biedt voor brede toegang. Een en ander zou ook in hout kunnen worden uitgevoerd.