Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Surhuisterveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Surhuisterveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Surhuisterveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Surhuisterveen of directe omgeving.

11 klanten uit Surhuisterveen bevelen een bij Casius in Surhuisterveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Surhuisterveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Surhuisterveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Surhuisterveen:

Zolder afwerken

Ik ben weer zwanger en kom een kamer te kort zwangerschap was niet gepland en we hebben niet veel om uit te besteden. Dus het moet echt zo simpel mogelijk worden verbouwd. Het gaat om een vrij lage zolder. En moet zo min mogelijk kosten. Dit is nodig: electricien, . Afwerking zolder

Fundering voor een serre laten maken

Wij hebben zojuist een serre gekocht van 5m breed bij 2,3 m diep. Hieronder moet nog een fundering en deze zit vast aan de garage + huis. Wat kost de aanleg van de fundering?

Fundering maken voor een serre

Wij hebben een serre gekocht die vastgemaakt word aan de woning en de garage. De is 5 meter breed en 2,3 meter diep. Hiervoor dient de fundering gestort te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden.

aanpassing slaapkamer, vervanging kozijn ...

aanpassing slaapkamer, vervanging kozijn + raam alsmede stucwerk