Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Stiens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Stiens heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Stiens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Stiens of directe omgeving.

17 klanten uit Stiens bevelen een bij Casius in Stiens aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Stiens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Stiens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Stiens:

Uitbouw op de garage bouwen

Graag een uitbouw op de garage realiseren. Bij de bouw is waarschijnlijk rekening gehouden met een eventuele opbouw.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij zouden graag een globale offerte willen ontvangen voor de uitbouw woonkamer en bijtrekken van dichte keuken en deel van de bijkeuken. Werkzaamheden: Uitbouw met lichtstraat. Afmeting: 180 cm diep en 500 cm breed. Linker muur gemetseld of eventueel hout of kunststof? Voorkant van de uitbouw wordt een glazen kunststof pui met hergebruik van kunststof deuren. Tuindeuren van de voorgevel hebben een afmeting van 2 x 100 cm bij 200 cm. Aan weerszijden blijft 90 cm in de breedte over. De zijkanten en de bovenkant wordt van glas in een raamwerk. Ik wil dit het liefst gemetseld hebben. Deel van de woonkamermuur naar de dichte keuken moet worden doorgebroken, dit deel van de muur is 262 cm hoog en 280 cm breed De muur tussen de keuken en bijkeuken moet worden doorgebroken. Deze muur is 262 hoog en 283 cm breed Tussenmuurtje plaatsen bijkeuken 262 hoog en 283 breed, hergebruik van deur Een deel van het platte dak van de bijkeuken moet worden verhoogd omdat het plafond van de bijkeuken 18 cm lager is dan van de keuken en de bijkeuken. Het deel dat moet worden opgehoogd heeft een afmeting van 180 cm diep en ongeveer 300 cm breed Verder moet er leidingwerk worden verlegd in verband met andere keuken en moet er leidingwerk in de aanbouw worden geplaatst voor radiatoren De afwerking: schilder klaar. Eventueel meerwerk: stuken van 2 keukenmuren 262 cm hoog en respectievelijk 460 cm en 220 cm breed Stuken van doorgebroken kamer muur, 262 cm hoog en 350 cm breed. ( In deze muur bevindt zich nog een deur ) De woning is gebouwd op kleigrond

Garage aanbouwen

Wij willen aan onze toekomstige bestaande woning een garage bouwen. Hoe ver het na de erfscheiding is weet ik nog niet precies maar laten we van 5 meter uit gaan. In de garage willen we dan een tussen muur met deur zodat we het achterste deel aan de woning betrekken. In het achterste deel wat hobbykamer wordt willen we ook een raam. Tevens zal er in de woning een doorgang moeten komen naar de hobbykamer. De garage en hobby kamer willen we volledig geïsoleerd hebben. Wat ook nog belangrijker is we willen een garage deur met inloopdeur. Graag horen we wat zo iets ongeveer gaat kosten. Laten we van het grootste uit gaan dat is 5 bij 9 meter.

Aanbouw neerzetten

Gemetselde aanbouw met veel glas. De aanbouw zou 6 m breedt en rond de 3/4meter diep kunnen worden.

Zolderkamer verbouwen tot 2 slaapkamers

We hebben een zolderkamer die volledig geïsoleerd is met nieuw dak en veluxen. Van deze kamer willen we 2 slaapkamers maken voor onze kinderen met een scheidingswand. Er zal ook een nieuwe vloer moeten komen alsook moet de elektriciteit heraangelegd worden. We zouden de bakstenen muren willen behouden maar deze moeten nog schoongemaakt worden. Daarnaast moeten er ook nog deuren komen in beide aparte kamers. We willen graag horen of dit iets is wat we via jullie dienst kunnen vragen? Of moet dit op een andere manier? Kan er iemand langskomen om met ons deze kamer te bekijken?

Draagmuur verwijderen

Een gedeelte van een mogelijk 4 meter lange dragende muur moet verwijderd worden. Dit is de muur tussen de keuken en woonkamer. De bedoeling is om een open ruimte te creëren en een de muur moet voorzien worden van een steunbalk. Naar schatting zal dit een gat worden van 3 bij 2 meter.

Uitbouw van keuken en eventueel ...

Uitbouw van keuken en eventueel woonkamer. Open keuken creeren. Aanbouw ramen en deur in kunststof. Verlenging keuken ruim twee meter. Woonkamer en keuken als het mogelijk is tegelijk verlengen. Aanbouw of serre bouw.

Zolder moet even geschilderd worden ...

Zolder moet even geschilderd worden (schrootjesplafond en wanden). Ook moet er 1 dakraam Velux vervangen worden door een nieuwe. Kozijnen buitenshuis mogelijk ook schilderen..... Tevens 2 kozijnen en deuren vervangen voor 2 nieuwe.

nieuw dak muren opmetselen nieuwe ...

nieuw dak muren opmetselen nieuwe fundering nieuwe ramen en deuren

Mijn project bestaat uit het vervangen ...

Mijn project bestaat uit het vervangen van de houten lambrisering (dakhoogte), vervangen van de houten dakgoten, en 3 nieuwe dakramen (tuimel)